Nya frisyren...

Nu är jag hemma, efter en trevlig kväll hos Johan o Lena... Både jag o Tim fick oss varsinna klippningar :) Skönt med lite nytt. Ännu en grej till "mitt nya liv" liksom...

Vad tycks? (ursäkta svettiga, osminkade badrumsbilder!!)




God natt! ♥

Nu har de hänt! Slakt på hög nivå har sket...

mms_img70940 (MMS)

Nu har de hänt! Slakt på hög nivå har skett... Bilder kommer! ;)


Tankar.

Mickis: Tänkte på dej när jag drack den ;) Tänkte: Mmm, den här skulle Mickis älska!! Måste ringa henne.
Meeeen gjorde jag de? Neee! Jaja, nu vet du.

Lillevi: Japp, de gör jag. De är de godaste pulvetdiet-shakerna jag smakat. O de säger väl en hel del? ;)

Har fastnat framför datorn. Igen... Grr! Men vad ska man göra då? Huset är nästan städat till perfektion, Devin sover o Levis gilder runt o är glad. Jag har lite ledigt kan man säga...

Har fastnat i ännu en blogg. En träningsblogg. Även nu är jag sjuuuuukt imponerad. Jag blir så peppad av att läsa om andras framgång. Önskar att jag hade tagit tag i mej själv tidigare. Men nu är jag på väg iaf. Kanske på fel sätt, men ändå på väg. Jag tänker på minsta lilla grej jag stoppar i käften, o tänker efter noga innan jag gör de. Jag ska absolut inte falla tillbaks in i mina ätstörningar, o ha sånna tankar. Men att bli mer medveten om vad man stoppar i sej är väl aldrig fel? O snart, snart, snart ska jag börja träna. hoppas jag. Bara kroppen som sätter stopp för de hela just nu... Men snart. Jag är på G. Va så säker.

Jag tänker så de knakar...

Mer om detta i en annan kanal. Nu ska jag leka med Levis...

Drack precis min lunch. Fy fan vad god den...

mms_img34593 (MMS)

Drack precis min lunch. Fy fan vad god den va!! ;) De va alltså Modifasts vaniljshake. Mmmm! Smakade precis som vaniljvisp. Fem tummar upp för den!!


Måndag... igen...

Ny vecka. Igen! Känns som de nyss va måndag. Jag vill inteeeee! Jag vill ha helg, jämt! ;)

Sitter o dricker en kopp kaffe. Vart dåligt med sömn inatt med. Levis ville inte alls samarbeta med sin trötta mor. Grr! Kan man dö av sömnbrist?? :O

Idag ska jag äta en vanlijshake till lunch... Har stora förväntningar på den. O ikväll får de nog bli en bit kassler. Me luvs kassler. Köööött!

Så. Nu vet ni hela min dags matintag. Superintressant!

I eftermiddag ska jag nog till Linnea o hälsa på. Om barnen är friska. Hennes alltså... O sen ikväll ska jag klippa mej! Tam-ta-daa! Ska bli skitkul! Är nervös! Men de blir säkert bra. Lena vet vad hon gör.

Ha en bra dag alla ni!

Mamma är blä!


Man får inte ett enda vettigt kort på Devin nu för tiden... Han ska bara grimasera ;)


Blääää! Pussa mej inte!!

Tänk om min lilla kille är på väg att bli stor? :( Jag vill ju mysa mycke mycke mer!! Han får inte bli stor, finnig o lukta svett. Be om en öl, o tjata om att få vara ute hur länge han vill.

Kommer aldrig hända... Devin ska vara 2 år länge till... Minst 10 år till.... Eller 20.

Soppa till lunch.

Halloj!! Har precis druckit min lunch. Idag testade jag äntligen en soppa från Modifast. Testade choklad idag. Den va faktiskt ganska god, kors i taket! ;) Jag värmde den, så den skulle bli mer som varm choklad. Gjorde så med Cambridge oxå förut. Så den tänker jag äta igen iaf. Skönt o hitta något som går ner utan att få spykänslor... O stooort plus till att den inte hade den där äckliga bismaken, som dom flesta pulverditeterna annars brukar ha.

Igår när vi badade upptäckte jag något kul. Mitt badlinne (tankini heter de ju, men vem vet vad de är??) satt skitlöst!! I somras satt de som ett korvskinn. Shortsen satt väl normalt typ. Som dom ska sitta. De gjorde dom absolut inte i somras, så satt dom mej som tights på låren, o vid höfterna ska vi inte ens prata om. :S Men nu satt dom alltså bra! Helt jätteroligt! De är ju sånt som är roligt när man går ner i vikt. Belöningen...

Men.... Nu är alla mina byxor för stora! :O Dom åker ner under arslet när jag går upp för trappen typ. Måste hålla i dom. Kanske borde använda skärp? Men hur snyggt är de? För en månad sen köpte jag 2st nya par byxor. De är på tok för stora nu :( Ett par va visseligen stora från start. Så ett par är oanvända o ett par är använda en gång... Någon som vill köpa dom? ;)

När jag kommit ner lite till ska jag på byxshopping.... Då MÅSTE jag på byxshopping, rättare sagt...

På onsdag är de vägning. Spännande!

Ny frisyr?

Har funderat ett tag nu på att klippa mej kort igen... Meeen jag har ju sparat ut håret så länge nu. Eller ja, i typ ett år. Jag trodde jag ville ha långt hår, men nu vet jag inte längre faktiskt. Tycker jag passar bättre i kort. Om jag skulle klippa mej skulle de bli typ nästan samma frilla som jag hade för två år sen, ganska precis på dagen faktiskt (som jag klippte den frisyren alltså)...

Vad tror ni?

Schnyggot Rihanna.


Snyggaste kvinnan i världen? Pink.


Jag för 2 år sen...


Borde jag? Ja... Kanske... Eller... Njaa...

Ljuva söndagsmorgon!

Känns ju jätteskönt att man inte fick sova bort denna underbara morgon iaf.... Att gå upp kl 6 en söndagsmorgon är få förunnat.... Försöker jag intala mej själv medan jag hugger in på min andra kopp kaffe, som jag dricker för att kunna hålla ögonen öppna. ;)

Idag tror jag Tims pappa/min svärfar/barnens farfar ska komma hit en sväng. Long time no see...

Annars blir dagen lugn. Hoppas jag.

Någon som ska hitta på något kul?

En dag i badhuset.

Halloj! Nu har vi kommit hem :) Vet inte hur länge vi badade, men de blev några timmar iaf. Först va Devin väldigt skeptisk, o ganska sur över att vi hade dragit dit honom. Han verkade inte alls förstå de roliga i de hela. De sprutade vatten från alla håll o kanter. O inte blev de bättre av att Tim tog med honom i en vattenrutchbana heller. Då började han grina. Stackarn!! Men efter en mandarinpaus o lite gos blev de bättre. Efter en stund kom även Mats o Frida dit o badade. Dom va barnvakt åt en jättesöt liten flicka på 4 år.

Vi gav upp äventyrsbadet efter typ en timme o gick till vanliga delen av badhuset istället. De gillade Devin bättre. Där fanns de en liten grund pool med massa hinkar att leka med. Sånt går hem hos honom ;) Där va vi nog oxå i typ en timme...

Efter badet åkte vi o hämtade Levis, som va hos Mai o Leif. Tog en kaffe med dom oxå.

Nu ska jag laga lite mat. Tim ligger o vilar :S Idag blir de entrécote (stavning?) o sallad för min del. Kött kött kött!!! ♥ Killarna får pommes till... Efter idag får dom pommesförbud. Nu får de vara nog med sånt. Inte nyttigt öht.

Ha en mysig lördagskväll!

Sitter på McDonalds o tittar på när Devin ...

mms_img47092 (MMS)

Sitter på McDonalds o tittar på när Devin o Tim äter. Själv dricker jag kaffe. :) Snart ska vi gå o bada lite. Hoppas Devin tycker att de är roligt... Tror jag bara ska sitta o slöa i bubbelbadet ;)


Längtar till imorrn...

Idag provade jag en annan smak på shake till kvällsmål. Choklad. Smakade okej, men inget mer... Den har oxå den där konstiga bismaken. Usch!! O dom små chokladbitarna som va i gjorde inte saken bättre. :S Spykänsla deluxe!

Har inte gjort så mycke idag... Vi har mest varit hemma o tagit de lugnt. Åkte in en sväng till stan o handlade lite. De va typ slut på allt här hemma kändes de som.

Imorrn ska jag, Tim o Devin åka o bada på äventyrsbadet. Ska bli jättekul!! Vi har inte varit där sen Devin va typ 7 månader tror jag :S Läääänge sen. Levis ska vara hos Mai o Leif, de blir bäst så. Så kan jag o Tim leka runt som vi vill med Devin ;)

Hoppas ni får en bra helg. Svarar på frågorna imorrn!

Kassler med ris i ugn.

Idag åt jag lite mat. O då vill man ju äta något gott, så idag fick de bli kassler i ugn :) Jättegott tycker både jag o Tim.

Detta behövs:
Ris (ca 4 portioner)
Kassler, ca 500 gram
En tomat
En burk skivad annanas
2 dl matlagningsgrädde
2-3 msk sweet chilisås
Ost


Koka ris. O sätt på ugnen på 200 grader.
Skiva kassler o en tomat. Häll av saften från annanasburken.

Lägg allt i en ugnssäker form. Typ såhär kanske?!


Blanda matlagningsgrädde o sweet chilisås. Kanske 2-3 msk av sweet chilin (höftar lite), o en förpackning grädde. (jag tog dock vanlig vispgrädde eftersom vi inte hade något annat hemma. Funkar fint de med...)

Häll av riset o lägg i formen, breve kasslern. Häll på såsen. Täck med ost, o släng in i ugnen i ca 20-30 minuter. Osten ska få lite färg.

Klart! :)

Middagstips!

Lagar lite mat... Eller ja, ugnen gör ;) Tänkte lägga ut receptet här lite senare. De har med kassler att göra kan jag säga...

När jag kom in i köket hittade jag en påbörjad maträtt. Vet inte om de va Tim som hade tänkt överraska mej med något gottigt fredagsmys, eller om de bara va Devin som tyckt att han va duktig... Vad tror ni?


Jag skulle gissa på Tim ;)

Fredag!!

Idag är jag trött.... Ovanligt? Men nu är de helg iaf :) Inte för att jag riktigt vet vad vi ska göra, men ändå... På söndag kommer iaf barnens farfar hit o hälsar på.

Funderar på att ta mej en riktigt lång promenad lite senare idag. O bara vara för mej själv, lyssna på bra musik. Mmm. De ska jag göra!

Sista chansen att ställa frågor idag!! Fråga på!!

Äntligen!

Levis ville verkligen inte somna ikväll. Han bara va allmänt pigg o glad. Fattar inte varför heller. För han hade bara sovit 40 minuter på hela eftermiddagen... Men nu har han iaf slocknat. *torkar svetten i pannan*

Maria åkte hem för en haltimme sen. Vi har som vanligt haft roligt o bara babblat skit. Mmm vad jag gillar sånt :) Bara att få vara "vänninna" ist för mamma i några timmar är otroligt skönt! Annars har jag ju bara D o L o prata med, o dom ger inte direkt så givande diskussioner. Dom är mest i sina egna små la-la världar... Vilket förståss är gulligt, på sitt sätt ;)

Nu dricker jag lite kaffe, o pustar ut. Ska nog snart gå o lägga mej... Tror inte jag orkar vara vaken tills Tim kommer hem. Zzzz!

MEN, imorrn är de heeeeeelg! :D Tjolahopp!!

Oooooh!

Precis när jag trodde att dagen inte kunde bli bättre så... JO! Maria ringde nyss o sa att han skulle kika ut. Sånt gör mej glad!! :D Nu ska jag bara plocka efter Tim i köket. Mmmm. Alltid lika roligt!

Sen ska jag ta mej dagens shake. Idag ska jag smaka annanas. Luktade på den, o den luktade... Konstgjort. Brr! Jag hatar sånt. Men jag ska ge den en chans. Igår testade jag den med jordgubb, den gick ner. Men inge mer. Vart väldigt blaskig. :S Så nu ska jag prova att ta mindre vätska till pulvret. De är alltså Diet Shake jag testar nu...

Kraftkvinna.

God morgon!! Idag har jag redan hunnit med en massa saker... Varit o lämnat cellprov, handlat blöjor, o köpt pellets. En riktigt kraftkvinna är jag ;) Tror karlarna som sålde pellets aldrig ens har sett en kvinna där någon gång. Haha! Dom såg så väldigt förvånade ut, o skämtade till de o hade sej. En av dom bar t.o.m några pelletssäckar åt mej ;) Kanske blir jag som får köpa ellets i fortsättningen nu då?!

Tror att min syster skulle komma förbi lite senare idag. Vi får se. Ringde henne nyss, men jag tror hon sov då...

På återskrivande!

Go natt!

Äntligen sover barnen! Levis är lite snorig, o därför gnällig. Gissar på att de kommer bli en ganska krävande natt. Så därför tänker jag gå o lägga mej nu. Tänk att få vakna typ 7 imorron bitti o få känna sej utvilad. De vore något...

Imorron bitti ska jag även till sjukan, igen. Denna gång är de cellprovstjosanhejsan på gång. Snacka om att jag känner mej gammal!! :S Usch! Jag hatar sånt där!

God natt på er! Glöm inte frågestunden!!

Prommis i kylan.

De va inte så skönt med en promenad idag. :S De är ju sviiinkallt här! Tror de är -16. Näe tack! Längtar till våren, så man kan gå ut utan o frysa benen av sej! Men skönt att solen va framme iaf. Då är de ju fint ute, "bara" temperaturen kvar då...


Bild från promenaden :)

Glömde skriva tidigare idag att jag även köpte ett nyckelskåp idag. Passar jättebra till "nya" hallen. I luvs it! Den hittade jag på Jysk, på rean.

Hiss eller diss? Jag gillar't iaf :) Tror de kommer bli finnemang när den väl kommer upp på väggen.

Ze våg...

Nu har jag köpt en ny våg. Den är superbra! Den visar alltså  mindre kilon än den gamla ;) Den mäter även BMI, benmassa, kroppsfett o vatten i kroppen. Tummen upp för den. 149 kr på Rusta.

Efter shoppingen va jag till min Moster o hennes karl en sväng o drack kaffe. Alltid lika kul! Tycker om dom så mycke! Sen skyndade jag mej hem till killarna här hemma. Men dom SOV FORTFARANDE när jag kom hem. :p Så
ingen större fara skedd med andra ord ;)


Nu har jag lagat mat, kyckling i currysås o ris, o tagit mej en shake. Mmmmm. (not) Skriver mer om de sen.

Dags för promenad!

Vågen som gud glömde?

Go morron! Idag känner jag mej piggare. Ska snart skjutsa Devin till dagis, sen får vi se vad som händer... Tim pratade om att kanske åka o luncha tillsammans eller något. De vore ju något. Vi hinner inte umgås så mycke när han jobbar eftermiddag annars. O så kanske de blir en sväng till Rusta för att köpa en ny våg. Den vi har är nog från 80-talet typ, o visar aldrig samma siffror två gånger. Opålitlig... O så kan man ställa in själv hur mycke man vill väga. Haha! En bra våg kanske??

Ha en bra dag alla fina läsare ♥

Fråga Milis!!

Jag, som så många andra bloggare, tänkte ha en liten frågestund... Alltså några dagar då ni kan ställa frågor till mej, så besvarar jag dom i ett inlägg.

Någon som har några frågor? Kan vara om nästan precis vad som helst.
Jag svarar på alla frågor på fredag. (om jag nu ens får några frågor :p)

Frågar man inget får man ingenting veta...

Sjukling.

Tror jag fått magsjuka. Känns som att maten är uppe i halsen på mej. :S Men har inte behövt springa nå mer på toa iaf sen vid lunch... Sitter o fryser. Känner mej inte alls kry. Jag kanske borde gå o lägga mej i sängen o tycka synd om mej själv? O bli serverad med nyponsoppa med glass när jag vill typ. *pikar Tim*

Näe. Sova vore något. De är bra när man är sjuk har jag hört...

Puss på er. *smittar ner er oxå, moahahaha*

Hmm...

De är något som inte riktitgt stämmer med min mage idag.... Magsjuka?

Ge... mej.... styrka!

Imponerad. O peppad.

Har setat o sträckläst en blogg nu ikväll. Eller ja, jag började faktiskt härom dagen. Men anyway... Fy tusan vad imponerad jag blir! Människan är ju sjuuukt duktig! Finner nästan inga ord. Bara wow! Helt otroligt!

Undrar hur de går/är med henne idag... Hoppas hon uppdaterar snart igen...

Och jag veeeet att jag inte är sådär stor som hon va, men de ger mej ändå grymt mycke motivation att läsa om hennes liv o framgång. Kan hon, så är de ju klart att jag kan?

http://naughtyn.blogg.se/

Ursäkta för min viktfixering idag. Idag är bara "en sån dag"....

Imorrn är en ny dag. En annan dag.
God natt!

Delmål?!

Pappa o Line har precis varit här. Jätteskönt med lite sällskap! De blir lätt ganska ensamt här annars när Tim jobbar eftermiddag... Måste.... skaffa... biiiiil!

Funderar på de här med delmål... De är ju bra att ha några sånna längs vägen. Har kommit fram till att jag ska ha två delmål, ett vid 70kg, o ett vid 65kg. De låter väl ganska rimligt? O så belöna sej själv lite när man tagit sej dit. Första delmålet vill jag klara inom 2 veckor. De SKA gå. Bara 3 kg dit! Men vad tusan belönar man sej med? Ett par sköna spring/promenadskor kanske? För de är ju ändå min dröm. Att kunna springa. Kanske låter lite töntigt, men så är de. Hela första halvåret förra året kunde jag ju knappt gå. Rörde jag mej minsta lilla vart jag sängliggandes dagen efter. Så att kunna springa vore verkligen en prestation för mej. Att ens kunna jogga vore toppen! Men jag jobbar på de...

Har ni delmål?
Isf, vad belönar ni er med när ni nått dom, om ni belönar er?

Ny vecka!

Idag känner jag mej nog mer död än igår. Får se hur denna dag slutar ;) Kanske glömmer ett barn i en affär eller något. (min största rädsla, haha)

Näe, men idag ska vi till stan en sväng på förmiddagen. Ska köpa min "medicin". Skulle gentligen ha köpt den i fredags, men då verkade inte apotekets datorer funka. Fick vänta i en halv evighet, sen gav jag upp. Gå aldrig till apoteket 30 minuter innan stängning en fredag!

Annars händer inte så mycke. Tim ska jobba eftermiddag, o slutar 12 inatt :/ Pisstråkigt! Pappa sa iofs att han skulle kika ut idag, men de är ytterst oklart....

Vad ska ni hitta på idag?

Vilse i pannkakan.

Inte alla indianer i kanoten. Inte alla knivar i lådan. Kocko! Dum.

Ja, så är de. Idag är jag heeeeelt lost! Jag vet inte vad de är med mej, men huvudet tycks inte riktigt vilja sammarbeta... Idag när jag skulle hämta kläder i torktumlaren öppnade jag frysen i hopp om att hitta ett par byxor att sätta på mej. Fel fel fel! Jag har även känt mej full typ hela dagen. Inte heller så bra kanske, med tanke på all bilkörning dagen har innehållit... Men jag höll mej på vägen, krockade inte o körde heller inte på någon/något.

De senaste sprattet mitt huvud spelade mej va nyss. När jag skulle borsta tänderna. Då tog jag fram tandborsten o sträckte den mot handtvålen o tänkte ta en sträng tvål på borsten. Neeeeej! Vad håller jag på med? Tandkräm är rätta melodin ju! Inte tvål... Fast den kanske smakar ganska gott ändå? Den lukar iaf typ fruktsoda...

Nu ska jag sussa, o förhoppningsvis vakna upp imorrn som en pigg o bright människa.
Wish me luck... ;)


En kvinna med för lite IQ.

Dagen min.

Idag har de varit något heeeela dagen. Dock ganska roliga saker, så de fick funka ;)

Mai o Leif kom på besök efter lunchen o hälsade på. Väry najs. Mai har varit sjuk i några veckor så vi har inte kunnat träffas på länge.

Sen stressade jag ihop en tårta till en liten kille som fyller 4 år i veckan. Han gillar Bilar ;) O Blixten McQueen o Bärgarn va ett önskemål. Så de fick de bli idag :) Hoppas han vart glad.



Efter att jag lämnat tårtan åkte jag vidare till Maria i Sörvik på ljuparty. Så då vart jag genast lite fattigare :S Gottigt fika bjöd hon oxå på. Rulltårtebakelser. Nomnom! Så snart har jag lite mer ljus hemma!

På hemvägen åkte jag o handlade lite mat inför veckan, o så kinamat. De va jag värd idag ;) Passade bra med en onyttig dag idag helt enkelt...

Nu ska jag lägga ungar, o sen kolla på Solsidan!

Är ute o rensar huvet lite...

mms_img53470 (MMS)

Är ute o rensar huvet lite...


Järn.

Morrn morrn!
Idag har Tim sovmorgon, o jag är uppe med barnen. Men Levis sov faktiskt till strax innan 7 idag, så jag tänker inte klaga :)

Kom på att jag glömt skriva en sak. Läkaren jag träffade i torsdags ringde upp mej i fredags o sa de jag hade sagt till dom hela tiden. Mina järndepåer är typ i botten. Jag förstår inte att de skulle vara så svårt för dom att fatta de, för de va ju de jag sa till kvinnan i telefonen när jag ringde första gången. I know my body...

Jaja. Nu käkar jag järntabletter o bajsar svarta stenar.
Milis - Vårdcentralen, 1 - 0.

Nu säger vi gonatt här! Ska pyssla i köket...

mms_img32221 (MMS)

Nu säger vi gonatt här! Ska pyssla i köket resten av kvällen. Hoppas ni får en mysig lördagkväll! Kram!


Jobb-dag.

Är ligger man inte på latsidan minnsan... Håller på o bakar en tårta. Nu är alla saker klara iaf, alltså botten, sugarpaste o mousserna. "Bara" modelleringen kvar. Känner att jag fått en utmaning den här gången iaf... Ska göra Blixten McQueen o Bärgarn'. Kan bli intressant... Vi håller tummarna på att man ser vad de ska föreställa iaf ;)

Sitter o dricker kaffe o äter ett äpple nu. Får inte glömma att äta ju ;) Men ICK så äckligt äpplet är! De är helt mjöligt, o ändå köper jag bara Granny Smith, just för att slippa mjöliga äpplen. Tvi tvi tvi! Sura o "hårda" ska dom vara ;) Hahaha!

Får inte tid med min "onyttiga dag" idag. Konstigt. Att inte ha TID att äta onyttiga saker. Haha. Men de är väl ett bra tecken iaf, att de liksom har gått så långt?! Eller? Jag tar inte en kaka i farten, bara för att jag KAN/FÅR. Jag äter en kaka om jag vill. Samma sak med godis o chips oxå. Har en massa godis o chips hemma, de har vi jämt. Men jag äter de inte. Jag vill inte... Är inte sugen. Samma sak med choklad. Ett poäng till mej där!

Men imorrn tänkte jag äta något gott iaf. För då ska jag till Maria på ljusparty. O så får vi besök av Mai o Leif. Ska baka lite till de ändamålet senare idag om jag får tid. Tid tid tid... Allt kretsar kring den där jävla tiden!

Tänk om dygnet hade så många timmar som man själv bestämde. Då skulle jag alltså ha tid att baka o äta onyttigheter. Alltså skulle jag bli skitfet o ha sockerkickar hela tiden ;)

Näe. De kanske är bra att de bara är 24 timmar på ett dygn?

Gissa lunchen!?

mms_img41314 (MMS)

Gissa lunchen!?


Äfventyr!

Halloj! Nu ska vi dra ut på lite äventyr! De får bli en sväng till Sörviksfamiljen tror jag... :) Va längesen vi va där nu. Ikväll vill jag äta god mat. Kött. Jag har bara kött i huvudet. Haha!

Uppdaterar ikväll. Om jag inte däckar först...

Men grattis!!

Idag, precis nyss, kom mit paket från Modifast. Snacka om värdelöst! Jag har alltså väntat i tre veckor, idag. Undrar hur mycke man hade kunnat gå ner i vikt på den tiden? Jaja. Nu är de som de är... Men jag tror ju inte för fem öre på att dom skickade paketet den 3:e. Då skulle de varit framme typ senast 5:e.

Mej har dom iaf förlorat som kund (trots att jag inte ens varit kund där än ;)) För igår kväll beställde jag en annan sorts soppor. Diet shake. Verkar ju väldigt bra iaf. Men ersätter 1-2 måltider om dan med deras shake, o äter vanlig mat en gång om dan oxå. Passar mej prima, så slipper Devin sitta o äta själv på dagarna...

Men för sakens skull tänker jag ju såklart testa påsarna jag fick på posten idag. Jag är ju nyfiken... ;)


Heja heja!

Jag har morgonmys med Devin :) Levis somna...

mms_img63785 (MMS)

Jag har morgonmys med Devin :) Levis somnade om. Vilken tråkmåns! Funderar på vad vi ska hitta på idag, när Tim slutar... Vill göra något roligt! Som jag längtat efter denna helg! Allt jag vill är att sova. Haha! Vad ska ni hitta på i helgen?


Skön dag... typ.

Idag va jag alltså hos läkaren. Han konstaterade ganska snabbt att jag va deprimerad, o skrev ut piller. Lätt ågärd? För lätt känns de som. Anyway. Jag skulle även få träffa en samtalsterapeft (stavning?). O de är ju bra. Bätte än piller. Hatar piller... O så fick jag lämna 4 st rör blod. Idag skulle dom kolla ämnesomsättningen o mina järndepåer, o någe mer. Vet inte riktigt. Får se när jag får svar på dom...

Nu ikväll har jag tagit en fika på stan med en "gammal vän". Eller ja fika o fika. Vi drack en varsinn kopp kaffe o jag åt ett äpple. Hurtigt värre! Kändes jätteskönt o träffa honom o prata ut. Vi är på rätt väg så att säga.

Ursäkta att de är dåligt med bilder just nu, men jag känner att de finns inte så mycke vettigt att ta kort på. Mina urinprov? Nää! De besparar jag er... Får ta kort snart. I helgen ska jag göra en tårta. Den får ni nog se.

Go natt!

Är de bara jag som tycker att de här är ro...

mms_img18292 (MMS)

Är de bara jag som tycker att de här är roligt?


Nytt liv.

Först o främst: Grattis till min syster Cim, som idag fick sitt efterlängtade körkort! Du är bäst!!

Jo, nu är de ju såhär... Som jag skrivit förut. År ska bli ett bättre år, bättre än 2010, bäst! Jag känner mej sjuuukt peppad! Nu jävlarimej ska jag ta tag i all skit!! Jag mår inte bra. Så enkelt är de. De är dagens sanning. MEN jag ska göra nånting åt de. De gjorde jag inte förra året. Jag har mått dåligt länge, båda fysiskt o fysiskt. Men nu ska jag alltså bli frisk.

Jag ska till läkaren idag, o undersökas mer. O förhoppningsvis får jag reda på felet. Jag vill inte vara så yr så att jag svimmar varje dag. Nu ska jag bli frisk!

Jag ska ta kontakt med en psykolog. Prata av mej. Bli att må bättre. Jobba med mej själv. De får bli nästa veckas projekt. (att kontakta alltså...)

Jag ska bli nöjd med mej själv, på alla plan. Även de yttre. Och ska därför klara mitt mål att gå ner (numera) 11 kg, i år. Kanske lite långsökt. Jag borde kunna klara de snabbare, men vill inte faila totalt, så därför ger jag mej själv året ut för denna uppgift.

Idag ska jag även träffa en människa, som jag egentligen inte har träffat sen december 2009. Vi hara bara setts några gånger, o typ hejat på varandra. Men idag ska vi alltså träffas, fika. Är nervös till tusen, men samtidigt ser jag fram emot detta. Får se vad som händer o sker helt enkelt... Vi kanske börjar slåss? ;)

Jag ska även ta tag i alla mina realtioner. Familj, sambo o vänner. Allt ska bli bättre. Japp. Kanske har för stora krav/mål, men nej, jag tycker allt är fullt realistiskt.

De är de jag måste/ska göra för att få ett bättre liv. För att må bra igen. För min, Tims, o mina barns skull.

Heja mej! Nu kör vi!!



Mörkrost.

Sitter här med en kopp kaffe. Mörkrost är de. Tvitvi o blä för de, men va tusan. Man vaknar ju iaf... O massa mjölk ska de vara till oxå! Annars går de verkligen inte att dricka.

Halvdöd = Halvlevande.

Mörkrost. Vilket konstig ord egentligen... Rost kan ju inte vara speciellt gott? Kanske är just därför de heter så?!

Idag ska jag till vårdcentralen. IGEN! Men idag ska jag få träffa en läkare. De va ju på tiden ;) Hoppas dom hittar något fel, även om jag kanske redan vet vad de kan vara...

Ha en bra dag kära ni!

Hit o dit...

Hellou!
Nu hat Tim varit hem i typ en kvart, o sen åkt vidare med Levis. Dom ska till BVC. Kul o se hur mycke han väger nu :) Skulle gissa på 8,3 kg kanske. O längden då? Hmm... Kanske 70 cm... Vi får se. Jag hade ju rätt på grammet iaf när han föddes ;) De är inte dåligt!

När dom kommer hem igen ska jag åka. (de är ett jävla åkande!) Då ska jag till Smedjebacken o göra en grej. Kanske berättar för er sen. Ska bli spännande iaf ;)

Nu ska jag krama lite på Devin ♥

Foo Fighters...

Idag lyssnas de mycke på Foo Fighters här hemma. Känns bra. Idag är en sån dag. Jag ska inte gräva ner mej i all skit, o deppa ihop totalt. Nej nej!! Har satt kentförbud på mej själv idag. Så är de bara...

Skulle behöva rensa huvudet lite... Får se om jag orkar med en promenad med Levis innan vi hämtar Devin igen. Eller kanske efter? Då får jag ju mej ett riktigt styrkepass iaf ;) Bra tungt o släpa på tvillingvagnen, med båda barnen i. Spec i de här väglaget. Fryst slask. Blää!

Om en stund kommer min moster hit o håller mej sällis iaf. De blir gött! Nu ska jag sova. Hoppas jag...


Goddamn this dusty room
This hazy afternoon
I'm breathing in this silence
Like never before

This feeling that I get

This one last cigarette
As I lay awake
And wait for you to come through the door

Oh maybe maybe maybe

I can share it with you
I behave I behave I behave
So I can share it with you

You were not alone, Dear loneliness

You forgot, But I remembered this
Oh stranger stranger, Stranger things have happened, I know

Oooooont!

Fick gå upp 6:30 idag. Helt okej, men hade gärna haft en bättre natt. Skit samma... De är som de är. Som jag sa igår, nångång lär jag ju få sova. Kanske? Sömnen verkar långt bort just nu :S

När jag gick upp upptäckte jag att jag har skitont i ryggen. Varför då?? Jag tror inte att jag gjorde något annorlunda igår... Knepigt. Kanske spännde mej när jag gick till o från dagis? Eller låg konstigt inatt? Eller så vart de bara så. Ont gör de iaf. Kan inte böja mej riktigt... Tur att Devin snart ska till dagis, o att Tim kommer hem i tid idag. Han kom hem 17 igår :S Annars brukar han komma hem strax innan 14:30...

Nu: Kaffe. Måste ladda upp inför promenaden mot dagis. De är kallt idag.

...

Mår skit.

Skriver imorrn tror jag...

Går o lägger mej.

God natt!

Kärlek!

Älskade, älskade lilla barn! ♥


Suckar...

Tror ni jag fick sova? Öhm, näe! Så fort jag kände den där dimman, strax innan man somnar, så vaknade Levis till o skrek. Jag skyndade mej till hans säng o stoppade i nappen snabbare än vad ni hinner säga fotbollsdommarvisselpipa. Han somnade om. I tre sekunder, sen va de kört igen. Men då fick jag nog o gick upp, tänkte att han oxå skulle gå upp. Men icke! Nu ligger han o sover så sött uppe i sovrummet.

Grr!!

Får sätta på lite kaffe tror jag...

Howdy partners!

Varit vaken sen kl 5, idag igen... Men de är bara att bita ihop. Någon gång kommer jag väl att få sova? Förr eller senare. Va nyss o lämnade Devin på dagis. Skönt med en ofrivillig morgonpromenad varje morgon. Man piggnar till lite. Men jösses vad slaskigt o halt de va då! Höll på att trilla en gång, men som tur är har jag ju barnvagnen som stöd ;) Hade inte velat drutta ner med arslet i de slasket. Brr!

Levis sover middag. Funderar på att lägga mej jag oxå. Men han brukar oftast vakna strax efter att jag lagt mej. O går jag inte o lägger mej kan han sova i flera timmar. Skumt de där... Igår sov han mellan 7 o halv 11 liksom :O Fast då hade han typ vaknat flera ggr i timmen o skrikit på natten iofs.

Ska jag chansa? Mmm... Vi får se. Ska käka upp mitt äpple först iaf. ;)

Ha en bra dag alla!

Min bästaste eftermiddag.

Go kväll!
Idag har jag haft sådär fullt upp igen... Haha!
Åkte hemifrån vid 3 till vårdcentralen. Hittade inga fel idag heller... Men nu ska jag iaf få träffa min riktiga läkare nästa gång. Han va dock på resa just nu, o kommer inte hem förrän om två veckor. Så jag får vackert vänta. Underbart! (se ironin...)

Efter VC åkte jag till Ludvika för en date med Maria. Vi gick till Engel o fikade lite. Eller ja, lite o lite. Typ två timmar ;) Jag hade väldigt trevligt! Vi kan verkligen prata om allt! Så himla skönt. Hon är bland de bästaste ♥

Fikat mitt. Satans gott. Måste skaffa fram recept på de.

Efter fikat gick vi ett varv runt den stora stygga stan innan vi skiljdes åt. Jag åkte o handlade mat, o hon traskade hemmåt.

Handlade massa mat. Guuu vad jag älskar mat! Haha! Dom har 10kr vecka på MM, så jag passade på att handla typ... allt! Tycker inte om att bara ha en maträtt att välja på när man ska laga mat. Jag vill kunna äta de jag är sugen på helt enkelt... ;)

Nu ska jag sussa. Riktigt gott ska jag sova. *pikar barnen, som inte ens kan läsa detta, men ändå*
Har varit vaken sen strax innan 5. Vet inte vad jag går på för energi nu. Muse kanske?
Är också något av de bästaste just nu. Jag vill bara ut o springa. Eller iaf gå. Men kan inte. De är för halt här i byn. Jag skulle bara trilla o dö. Typ...

Gonatt!

New Born...

Link it to the world
Link it to yourself
Stretch it like a birth squeeze
The love for what you hide
For bitterness inside
Is growing like the new born
When you've seen, seen too much
Too young, young

Soulless is everywhere
Hopeless time to roam
The distance to your home
Fades away to nowhere
How much are you worth?
You can't come down to earth
You're swelling up
You're unstoppable
'Cause you've seen
Seen too much
And too young, young

The Tägtgrens...

Igår fick jag en bukett blommor av farmor o farfar. Och även ett kort. Ett kort som vi tog på julafton. Alla som är med på kortet har samma efternamn, och vi är oxå dom enda i Sverige (världen?) som har detta efternamn. Lite roligt :)


Överst på bild är mina systrar.
Sittande: Jag, Devin, farmor, Line, farfar, kusin, farbror, Levis o pappa.

The Tägtgrens alltså.

Lycka är att lyckas sno mammas kaffekopp, ...

mms_img63477 (MMS)

Lycka är att lyckas sno mammas kaffekopp, säger Levis... Hmpf...


Söndag kväll.

Lyckades inte så bra med att ta kort på min outfit idag :/ Får be Tim hjälpa mej imorrn eller något...

Middagen hos Johan o Lena va supergod. Så god att de bara kn****de i munnen! Mmmm! Mer sånt tack! Älgstek, potatisgratäng o sås. O sallad. En massa sallad åt jag. De är nästan de bästa jag vet! :)

Nu är jag skittrött, o har ont överallt, så nu slänger jag in handduken för idag.

Go natt!

Mycke att göra...

Från att gå upp på morgonen o tro att de kommer bli en lugn dag, till att ha dagen planerad in i minsta detalj, bara på typ en halvtimme. Inte illa... Först va vi till Tims bror en stund o drack lite kaffe, sen skynda hem som tusan, för farmor o farfar skulle visst komma ut. Så när vi kom hem stod dom o trampade på trappen :S Piiinsamt! Dom hade även Line med sej :) Hon tycker de är så kul o vara här, o leka med alla Devins leksaker. Hela vardagsrummet va fullt av leksaker när dom skulle åka hem, haha.

Men nyss åkte dom hem iaf. Så nu pustar jag ut lite. Ska snart iväg igen. Johan o Lena ville bjuda på mat idag. O de tackar vi inte nej till :) Någon slags stek skulle de bli, o potatisgratäng. Mmmmm!

Så de är full fart idag kan man säga... De trodde jag inte när jag vaknade. :p

Håller förresten på att försöka ta kort till dagens punkt på listan, men de går fan inte. Dagens sak är: De här hade jag på mej idag. Lättare sagt än gjort att ta helkroppsbilder på sej själv kan jag säga... All cred till dessa modebloggare, som verkar göra't 3 ggr om dan.

Sovmorgon o renovering.

Go dagens! Idag fick jag sovmorgon. Ända till 9!! Vilken lycka! :D Ni som inte har barn sitter säkert o småfnissar lite o tänker: 9? Då har jag knappt gått o lagt mej. Sover minst till 10 varje dag... Typ...
Men om man är van o få gå upp typ 6, varje morgon, plus några gånger mitt i natten, så är en sovmorgon till 9 guld värd! Någon som håller med??

Idag tror jag kanske att min farmor o farfar kikar ut. Lite tveksam dock. Har inte hört något från dom idag. Men dom kanske sover fortfarande? Nyblivna pensionärer som dom nu är :p

Annars ska jag in till stan o köpa mer tapeter till hallen tror jag. Börjar bli en dyr hall de här, haha!! Först trodde vi att de skulle räcka med 2 rullar, iom att vi har en väldigt liten hall, med bröstpanel. Men hittills har de gått åt 4 rullar, o vi har typ slut på tapet nu, o de fattas 4 våder. Crap! Så de minsta rummet i hela huset har alltså blivit de dyraste, hittills. 229 x 5 = 1145kr, för BARA tapeterna :S O så har vi målat taket, listerna, elementet o panelen oxå. Panelen fick jag lov att måla 5 ggr innan den blev helt vit. Den va asfult mörkgrön innan. Typ militärgrön. *kräka*

Nu fattas de bara nytt golv oxå. Får se när de blir klart. Sen är de "bara" köket kvar. Men då behövs liiite mer pengar först ;)

Dyrt litet projekt...

Dag 9 – Min tro.

Känns inte som att jag tror på något faktiskt... Ingen gud, eller högre makt. Näe. Sånt tror jag definitivt inte på.

Men jag tror däremot på spöken, livet efter döden o karma.
Skit ska skit ha. Typ. ;)

Kommer faktiskt inte på något annat... Sorry!

Mörk Chokladmousse.

Igår skulle Tim sköta efterrätten hemma. Alltså chokladmoussen, som vi kommit överens om att vi skulle göra. Men de enda han gjorde va att hacka chokladen o vispa ihop ägg o socker, sen fick jag ta över... Anyway... Tänkte att någon själ där ute kanske blir glad om jag delar med mej av receptet? De smakar typ. Choklad. Haha! Serveras med fördel med några hallon on top. Går även jättebra att ha som tårtfyllning.

Mörk chokladmousse
200-250 g mörk choklad, av bra kvalle
3 ägg
½ dl strösocker
1-2 msk kaffe eller whiskey, eller annan sprit, typ rom?
3 dl grädde

Bryt chokladen i bitar o smält över vattenbad eller i micro. Vispa ägg o socker pösigt med elvisp. Rör ner den smälta chokladen i äggvispet, o även spriten/kaffet. Men om du vill kan du skita helt i kaffe o sprit.

Vispa grädden tills den "får mjuka toppar", alltså inte för hårt, för då kan moussen bli grynig. Vänd till sist försiktigt ner chokladsmeten i grädden. En slickepott brukar funka finfint till detta.

Häll i moussen i portionsskålar o ställ i kyl i någon timme innan servering.
Garnera med hallon på toppen innan servering. Om du vill o har hallon hemma dvs...

Good luck!


Vi hade alltså inga hallon hemma. Men de funkade ändå.
Hallonen är egentligen bara mitt påhitt...

Dag 8 – Ett ögonblick.

Skriver detta nu, eftersom jag inte orkade igår kväll... Ikväll är rubriken "Min tro"....

Ett ögonblick. Vad skriver man då? Jag kan skriva om ett ögonblick av lättnad o lycka, på samma gång.
De va när Levis kom till världen. Fort gick de oxå. Kl 21:14 den 19 maj 2010 föddes våran lilla Levis. Helt blå o slemmig. Men ändå världens mysigaste. Jag kommer ihåg att jag grät. Jag va så lycklig! Jag sa om o om igen, jag är så glad att de är över nu. Och så va de verkligen. Jag va så glad att den där helvetesgraviditeten va över, och att Levis äntligen kom ut, så vi fick se hur han såg ut. Och de va inte alls så farlig som jag/vi hade föreställt oss. Vi hade ju dessutom fått höra att han skulle eventuellt ha dubbelsidig spalt två veckor tidigare. Men de hade han inte. Vilken lycka!! Han va så liten o söt. Helt hjälplös, o bara jättego. Min oro försvann. Jag va så himla lycklig. Äntligen va våran lilla kille här, o äntligen va graviditeten över.

Ett av dom bästa ögonblicken i mitt liv faktiskt. O mest minnesvärda :)
(Devins födsel är såklart oxå ett kärt ögonblick...)

Helg nu!! :)

God morgon! Sitter uppe med Devin. Han kikar på Brum. Sjukt dåligt, men han verkar gilla de ;) Inatt hann jag inte ens somna innan Levis skulle upp. Så kl 1 fick jag gå o lägga mej. Blää! O de spelade visst ingen roll att jag matade honom så sent, för han skulle ändå upp strax innan 6. Knepiga gossebarn!! Men jag fick iaf 5 timmar i sängen... :S

Väntar som vanligt på att Tim ska masa sej upp ur sängen, så jag kan få sova lite till. Är sjuuuukt trött...

Idag vette sjutton vad vi ska hitta på faktiskt. Har inget planerat iaf. O de är ju lite skönt. Vi tar dagen som den kommer helt enkelt. Kanske blir de ett besök hos Sörviksfamiljen?!

Vad ska ni hitta på en dag som denna, kära läsare?

Eftermiddagen + VC.

Hej hopp! Vart inte många uppdateringar idag inte. Jag har haft fullt upp hela eftermiddagen/kvällen.

Va ju till vårdcentralen med mina krämpor. Men där hittade man inga uppenbara fel. Dom tog blodprov, för att kolla blodvärde, vilket såg bra ut. Första gången de hänt tror jag :O O snabbsänka, men ingen inflammation i kroppen heller. Blodtrycket va okej, liksom blodsockret, o något med urinen. (too much information, haha) Så nu ska jag tillbaks dit igen på måndag för lite fler test. Hittar dom inget då, så skulle jag få träffa en läkare. Wow... En läkare. Ja. Vi hoppas på de bästa iaf. Sköterskan tjålade något om sköldskörteln (stavning?) Orkar inte med något mer skit nu. Jag har så de räcker o bli över...

När jag kom hem väntade två hungriga killar på mej, så jag lagade lite mat. Kroketter, fläskkarré o grekisk sallad fick de bli till kvällsmat. Inte helt fel. Kött kött kött <3 Haha!

Efter den helt fantastiska middagen gjorde jag (o Tim) lite mörk chokladmousse, som vi sedan gottade oss med framför en film. Såg på Sex Drive. Någon som har sett den? Ganska kul film. Om man gillar oskuldskille, som nätdejtar, åker över hela landet för att knulla, men sen inser att han är kär i hans bästis-filmer...

Oops! Did I say too much? ;p

Nu ska jag krypa ner i sängen o frysa lite. Ha de gött!!
Håll utkik imorrn efter ett nytt recept :)

Maaaaaaaaaaat!

Jag är hungrig. Jag vill ha mat. All mat! Kött. Sallad. Pizza. Pajer. Choklad. Äpplen. ALLT!! Jag måste ha gått o blivit sjuk! Kanske är de just de att jag har gått hungrig alldeles för länge, o nu talar kroppen om vad den behöver? Eller så är de bara hjärnan som leker lite med mej?! Idag ska jag iaf ha min "lördag". Alltså äta vad jag vill. Ist för imorrn. Tror ni kroppen märkernågon skillnad? Nää! Inte jag heller... Väntar just nu på Tim, som hämtar bilen, o även en kebabpizza. Fast jag är egentligen mest sugen på kött. O grönsaker. O choklad. O äpplen. Haha!

Ikväll tänkte jag svänga ihop en mörk chokladmousse. Sjuuuukt gott är de! Tror jag lägger ut receptet här sen...

Nu ska jag smurfa runt lite. Läsa lite bloggar o sånt.

Skriver när jag varit hos VC. Huj!

Yr i bollen.

God morgon alla sjusovare!

Idag ska jag till vårdcentralen. Har varit yr nu ganska länge, så nu är de dags att ta tag i skiten. Ta tjuren vid hornen så att säga. Är inget större fan av att gå till doktorn, men är så illa tvungen nu. Misstänker starkt amnemi (järn/blodbrist) Får se vad dom kommer fram till där...

Inatt svartnade de för ögonen på mej när jag va upp o skulle trösta Devin, som låg o grät. Inge kul! Kändes som att jag skulle svimma... Hoppas dom hittar något fel, så jag blir o må bra igen.

I övrigt vet jag inte vad som händer idag faktiskt. De är helg nu iaf :) Fast Tim har åkt iväg. Igen. Han o Johan ska hämta/byta motorcykel med en i Gränges. Får se vad de är för lik då. *spyr lite*

Skirver mer sen. Hej!

Dag 7 – Min bästa vän.

De här är oxå lite svårt att skriva om.

Jag har liksom ingen bästa, bästa vän. Jag har en massa vänner, som är bra på olika saker. För olika "ändamål". Missförstå mej rätt...

Jag har en vän som jag vet alltid finns där för mej, som jag kan prata med allt om. Vad de än är. Hon finns där, o lyssnar, o stöttar. Hon vet allt om mej.

O så finns de ju den där vännen, som jag blivit tvingad att gilla. Tvingad att umgås med, dag in, dag ut. Lite som en syster, fast ändå inte. Som jag alltid har så förbannat roligt med. Som jag alltid kan prata med. Som förstår. Som är påhittig. Som gillar grönt.

Jag
har en vän som jag alltid har roligt med, hittar på skojiga äventyr med, o bara har kul.

Jag har även en vän som har liknande intressen som mej, även liknande liv. Och hon kan därför förstå mej ganska bra.

Jag har en annan vän som jag inte träffar så speciellt ofta. Men även hon, finns där för mej. De vet jag. Hon har funnits i mitt liv i många många år.

Självklart finns de fler, o dom vet vilka dom är. O de hoppas jag dom som står med ovan oxå vet...

Men någon bästa vän finns nog faktiskt inte. Kanske är de jag som tänker lite knasigt, men de är så jag ser på de hela just nu iaf...

Hippie-Milis.

Igår kväll när jag skulle duscha gjorde jag en kul upptäckt...
När jag släppte ut mitt hår fick jag syn på en hårig armhåla. Men shit, tänkte jag, va de verkligen så länge sen jag rakade mej under armarna?!
Näe! Så va de inte... Jag hade "bara" glömt att raka ena armhålan någon dag innan. Haha!
Jag hade alltså en sida med 2 dagars-stubb, o en som såg ut som hej 70-talet.

Stressad? Jag? Nej nej!

Ärthjärna!

Min armhåla... Typ.

Tandläkaren m.m

Hej hej!
Tandläkarbesöket gick bra. Sköterskan sa att hon blev glad när hon träffade sånna föräldrar som oss, som tänkte på vad i soppade i våra barn. Dvs. inte så mycke socker o sånt. Devin dricker bara havremjölk o vatten, o de är ju bra :) Godis har han inte fått smaka än heller. 10 poäng till oss ;) Eller ja, Devins tänder egentligen...

Efter tandis åkte vi till kina-stället o köpte med lite mat hem från lunchbuffén. Har aldrig ätit därifrån på lunchen förut. Ganska klent utbud, men helt okej smak iaf... Mätt blev jag då. Har t.o.m kvar så jag kan bli mätt en gång till sen.

Sen hämtade jag Devin på dagis, o Tim drog iväg o jobbade. Sista passet nu, sen blir de helg! Ska bli gryyyymt skönt! Har längtat hela veckan ;)


Devin på hans bob, efter dagis...

Yes yes yes!!

Mätte mej nyss. Har inte mätt mej sej 2:a, alltså 11 dagar sen sist. O visst hade jag blivit mindre :) O ändå har jag inte gjort något speciellt. Har bara ätit som jag brukar, o hållit mej ifrån onödiga saker, så som fikabröd, godis o chips o sånt.

Midja: - 2cm
Höft: - 2cm
Lår: - 2cm
Vad: - 0,5cm
Överarm: - 0,5 cm
Byst: - 1 cm

Jag är nöjd. De är alltså - 8 cm på 1,5 vecka. *dansar*

Skickade ett mejl till Modifast o frågade vart mitt paket har tagit vägen. Dom svarade att dom hade skickat det den 3:e. Alltså för 7 helgfria vardagar. Dom skyllde på helgdagar o snökaos. I dunno... Får se om de kanske kommer idag.

Nu ska jag till tandläkaren med Levis. Ha en bra dag!!

Dag 6 – Min dag.

Blev väckt kl 6 av Levis som sken som en sol. Dags att kliva upp alltså...
Va uppe med honom o roade honom tills Devin o Tim vaknade, ca kvart i 8.
Gick o la mej igen, Levis hade somnat igen.
Gick upp o tog hand om Levis medan Tim skjutsade Devin till dagis, strax innan 9.
Tog en kopp kaffe o kikade runt på nätet, Tim o Levis åkte till Gränges.
Gick o la mej för att vila lite, typ halv 11. Gick upp halv 12, för då kom killarna hem igen.
Lagade mat. Korvstroganoff o ris. Gött!
Sa hejdå till Tim som åkte iväg o jobbade strax innan 1.
Hämtade Devin på dagis kl 2.
Försökte roa en trött Devin medan Levis sov middag.
Matat Devin runt 4, Levis åt en portion gröt kring 6. (stooooort!!!)
Matade Levis igen halv 7. Försökte roa Devin tills de va läggdags.
Gjorde Devin iordning för säng, la honom strax efter 7. Levis somnade några minuter efter de.
Devin vägrade somna o skrek o lekte o härjade i sängen. Väckte Levis några gånger.
Jag fick psykbryt o ville dö. Men dog inte.
La Levis på soffan, så han skulle få sova ifred.
Lagade lite mat till mej själv. Snabbmakaroner o "tyska korvar".

De vart tyst från Devin kring kvart i 10 (!!), så då pustade jag ut, o bar sen upp Levis till hans vagga.
Åt min kalla mat. Duschade. Bloggade. Nu återstår bara sömnen...

God natt. Förstår någon om jag är slut som människa?

Är så himla glad & tacksam!

Istället för att gnälla o säga att jag har haft en jävlapisskväll för att Devin har varit övertrött o inte velat sova, o därmed skrikit och väckt hans lillebror typ 1000 gånger, så tänker jag säga: Fyyyy fan vad skönt!! Barnen sover! Wohooo! De är lycka på hög nivå ska ni veta.

Nu ska jag ta mej en varm lång dusch. De har jag förtjänat. Sådeså! ;)

Vitchoklad cheesecake med jordgubbssås.

Tänkte dela med mej av ett recept på cheesecaken jag gjorde på nyårsafton. Riktigt god vart den, o de tyckte alla andra oxå. Smakade ganska somrigt med jordgubbssåsen :)

Du behöver:
200 g digestivekex
75 75 g smör
400 400 g philadelphiaost
250 250 g kesella 10%
100 100 g vit choklad
1 1 dl strösocker
3 3 st ägg

1 paket frysta bär (jag tog jordgubbar)
ca 3-4 msk strösocker

Cheesecake:
Värm ugnen till 175 grader.

Mixa digestivekexen.
Smält smöret och blanda i kexsmulorna.
Tryck ut i rund form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Grädda i 10 minuter.
Tag ut formen och sänk ugnen till 150 grader.
Smält den vita chokladen över vattenbad eller på låg värme.
Vispa ihop philadelphiaosten, kesellan och sockret. Rör i chokladen och äggen i philadelphiaostsmeten.
Häll smeten i formen och grädda i 30 minuter. Låt svalna.

(jag fick dock ha kakan inne i nästan en timme innan jag vart nöjd)

Jordgubbssås:
Koka upp de fysta bären, o mosa dom lite om du känner för de. Ha i sockret. Klart!

Låt kakan stå en stund i kylen innan servering, då blir den godast ;)


Nooooom!

Home alone.

Hoho!! Jag är själv hemma. Händer inte ofta... Tim tog med sej Levis för en liten åktur. Han ska kolla på en ny motorcykel. Bra säsong för sånt har jag hört, haha!

Så nu funderar jag på vad jag ska hitta på för roligt... Kanske ska dansa runt naken i vardagsrummet? Vi får se. Annars kanske jag bara helt enkelt går o lägger mej igen. Är dödligt trött. Barnen bara krånglar o krånglar. Hela nätterna. Vet inte vad de är med dom. O Levis har börjat med att han ska ha mat en gång på natten igen oxå. Bläääää! Måste få i honom mer stadiga mål innan läggdags. Men de är svårt. Han vill ju inte äta :( Men igår fick jag i honom hans första burk med puré iaf. Alltid något, även om de va den minsta burken som finns...

Näe. Nu ska jag dansa... Eller sova...

Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek kan vara så mycke. Eller ja, man kan känna kärlek till så mycke olika saker.
Kärlek till ens partner. Kärlek till sina barn. Kärlek till en sak. (som i min sambos fall, Iphone...) Kärlek till ett husdjur.

Jag tror att kärlek är något som alla vill ha. Alla behöver kärlek.

Kärleken till ens barn är självklar. Den bara finns där. De är inget som behöver "klicka". Den bara är. Värmen som man känner i hjärtat när barnet ler, lär sej nya saker, tar första steget. Ja, stunderna är många. Det är kärlek för mej!

Min kärlek till Tim är ganska luddig. Eller hur jag nu ska säga... Den är svår att beskriva helt enkelt. De går inte... Men den finns där. Även om den är svår att förklara. Jag skulle aldrig vilja leva ett liv utan honom, den saken är klar. De är nog kärlek...

Och någon riktig kärlek till en pryl tror jag aldrig att jag känt riktigt, så de skippar jag o skriva om. Kan be Tim förklara sin kärlek till sin mobil någon dag för er ;)

De här med kärlek är svårt...

Operation Smile...

Kollade nyss på Drömmar om ett leende, andra delen.

Jag har en obeskrivlig känsla i kroppen. Jag känner mej illa till mods. Gråtfärdig. Nästan illamående.

Jag tycker så fruktansvärt synd om barnen där borta. Speciellt den lilla söta flickan som va förkyld. Usch usch usch! Jag vill bara hjälpa dom, ta hit dom, så dom kan få ordentlig vård....

En annan sak som berörde va när dom visade från Uppsala. Den lilla killen som opererade mjuka gommen. Samma operation som Levis gjorde för knappt en månad sen. O samma kirurg oxå... Jag tror jag fick insikt i hur allt funkade, riskerna o allt. Jag blir rädd, o önskar att Levis aldrig mer ska behöva opereras. Men så blir de inte. De vet jag ju. Men allt jag såg när dom visade de där va våran lilla Levis, liggandes på operationsbordet. Satt o torkade tårarna. Önskar att Tim vore här...

Fick slut på ord nu. Händer inte ofta... Har en obehaglig känsla i kroppen.
Tror jag ska gå o krama om min lilla kämpe! ♥



Liiiten Levis!

Rikemansfika.

Idag va de riktigt skönt att gå o hämta Devin på dagis! Lagom varmt o allmänt skönt. :)

Di två små satt o pratade hela vägen hem o bara hade de mysigt (såg ut att vara de iaf..) Hoppas de blir lika fint väder imorrn oxå.

Fikat med Maria va oxå "skönt". Skönt som i, skönt att komma iväg lite o se sej omkring. Men j-lar vad dyrt de har blivit att fika då!! Dom hade höjt kaffet med en 5:a, så de kostar nu 20kr :O De är ju rena Stockholmspriserna ju! O en kopp varm choklad kostar nu 35kr. Men hallå!! För dom pengarna kan man ju göra minst 7 koppar hemma. Usch!! Men de va de väl värt idag I guess... Bara att få komma ut från denna håla o umgås bland folk. Haha!

Nu ska jag byta en bajsblöja tror jag. Devin verkar lite lurig....

Hej! Vi sitter o fikar med Maria i stan. M...

mms_img56645 (MMS)

Hej! Vi sitter o fikar med Maria i stan. Mysmysmys! :)


Bra dag??

Ganska lugnt här hemma... De är bara jag o Levis vakna. Vi har varit vakna sen 05:30. Fy fan!! Men de är bara o gilla läget. Kanske får sova när Tim gått upp?! Idag ska Devin på dagis iaf. Första dagen på nästan en månad :) Ska bli grymt skönt! För han oxå tror jag. Han får så mycke mer stimulans där, o är gladare hemma sen...

Idag ska jag o Levis ta en förmiddagsfika med bästaste Maria. De ser jag fram emot. Har inte fikat på Engel sen i augusti :S Nästan ett halvår ju!!! Förut va vi där nästan varje dag o fikade... Men de går faktiskt inte så bra att fika med två små, själv. De blir mest - neeeeej, släpp den där killens jacka, - neeeej, sluta slå i boret. -spring inte iväg! - kom tillbaka, man får inte springa ut på gatan. Typ...

Men idag blir de nog lite lugnare, eftersom Devin ska vara på dagis medan vi fikar ;)

Ha en bra dag alla ni. Ser ni nya designen BTW? Tryck på F5 annars... Vad tycks??

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Inte så svårt...

Frukost: 2 koppar kaffe med mjölk
Lunch: Makaroner o grillkorv med smak av chorizo, ketchup o svartpeppar
Mellanmål: Fruktsallad o 2 koppar kaffe med mjölk
Middag: Kyckling-pytt

De va allt... God natt!

Jobbig kväll?!

Väntar på att Devin ska somna. Han vill inte riktigt idag... Ingenting faktiskt. Inte äta, inte leka, inte mysa. Han är bara vrång. Tror han är trött. Så då är ju frågan varför lillkillen inte somnar?! Får vänta o se, någon gång händer de ju... Levis sover redan iaf. Får se om han blir väckt av hans storebrors skrik :S

Annars är de väl ganska lugnt här hemma... Jag sitter o försöker varva ner efter kvällens bestyr. Mornarna o kvällarna är värst, om vi ska prata barn iaf. Tim jobbar till 12 inatt. Ska försöka göra en ny header ikväll tänkte jag. O går inte de så överlåter jag de uppdraget till Linnea. Hon kan nog sånt där... ;)

Strömavbrott har vi här oxå. Lite titt som tätt. Apdrygt!! Devin blir skiträdd o panikskriker så fort de blir mörkt :( Hoppas vi slipper sånt imorrn iaf...

Yepp. De va de de. Håll utkik efter Dag 4 i listan lite senare ikväll. O ev. en ny header ;)

Ha en bra kväll! Min webcam är bäst, o man skulle kunna tro att den är från tidigt 2000-tal.

Morgon.

Hej o hå! Uppe i ottan idag igen. Levis ville först upp 04:30, men då hade vi strömavbrott, o allt va svart i huset. Kunde med andra ord inte göra någon välling åt honom. Jag fick honom att somna om till 6 iaf... O tur va väl de. Skulle inte varit så roligt att trösta en hungrig bebis i mörkret. Vad skulle man ta sej till utan ström?

Idag händer de nog inte så mycke... Ska gå o lägga mej om en stund, bara Tim kliver upp någon gång. Tror vi blir hemma idag, Tim ska o jobba runt 13. Så idag blir de me and the kids.

Någon som vill leka?




Dag 3 – Mina föräldrar.

De här kan bli en av dom kepigaste sakerna att skriva om av hela listan som finns...

Mina föräldrar alltså.

Min pappa är "a rock". Han har alltid funnits där (dock mer eller mindre). O de är honom som jag o min syster har vuxit upp med. Han är kock, och även hårdrocksproducent. Han spelar alltså in band, gör skivor. O bla bla bla. Men jobbar inte så mycke med de längre. Nu ska han börja o jobba med något helt annat. Vet inte vad de kallas heller, men de är skit samma. Min pappa är bra helt enkelt! Han är en sån där människa som alla tycker är för snäll, som alltid ställer upp. Aldrig är arg. Men JO, visst sjutton kan pappa bli arg. De vet jag... Hemska tanke! Haha! Jag o pappa kom väl inte sådär jättebra överens i mina senare tonår, även kallad min revolt. Men jag blev vuxen, o nu är allt bra igen...

Min mamma då?! Ja... Där blir de genast lite svårare. Jag har ju såklart en biologisk mamma, som även gav mej en syster, tillsammans med min käre far. Men idag existerar hon inte för mej. Hon är luft. Jag har skrivit lite innan om henne här i bloggen, men de va ett tag sen nu. I julas va de 4 år sen vi senast sågs, o jag kan ärligt talat säga att jag inte skulle vilja träffa henne igen. Någonsin! Hon lämnade, mer eller mindre, mej o min syster när vi va knappt 1 o 3 år gamla, o sen dess har hon knappt funnits i våra liv. Typ. De får bli den korta versionen idag. Skulle kunna sitta o skriva om henne en hel dag annars.

Men har jag inte haft någon sorts modersfugur i mitt liv då? Joo! Visst har jag de! Marie heter hon. Hon har varit som en mamma för mej sen jag va typ 3, kanske 4 år. Så länge jag kan minnas helt enkelt... När jag va liten va hon väl kanske inte så populär i mina ögon. Men vem avgudar sin mamma liksom? Klart man vart sur när man inte fick spela tv-spel när de va soligt ute, o inte fick äta tre glassar på raken. Men i tonåren blev hon mer som en kär vän till mej. Vi kunde prata om allt! Hon va den som säkert kände mej bäst av alla vid den tiden. Usch vad jag saknar det! Att ha en "mamma". Få förunnat kanske?
Anyway. Vi fortsatte att umgås, även när hon o min pappa flyttade isär, vilket dom gjorde när jag va 14 år. Bara för något år sen umgicks vi nästan varje dag. Eller iaf hördes av. Hmm... Ja. En helt vanlig mor o dotter relation kanske? Vad vet jag. Jag vet ju inte hur de "ska vara". Men så hände en grej, kanske flera, för ganska precis ett år sen, o sen dess har jag fått försöka leva utan henne. Vilket är svårt, men har blivit lite bättre med tiden som gått. Men fortfarande alldeles för svårt.

Jaja. Nog om de. Nog svammlat för ikväll. Nu vet ni alltså mer om mina föräldrar...
Imorrn tror jag de stod att jag skulle skriva om vad jag ätit under dagen. Spännande!! (Naaat)

Under 70!!!

Nu får de vara nog!! Nu har jag väntat i över en vecka på mina modifast-påsar. Snacka om trist! Jag ville ju starta så snart som möjligt efter den 1:a. Känner att motivationen har sjunkit lite. Men de kanske blir bättre om någon dag. För jag ska klara av de här nu! Första målet är att komma under 70kg. Tror inte att jag vägt så "lite" sen innan jag vart gravid med Devin. Tror jag vägde 66kg då, men inskrivningsvikten hos MVC va 70,6kg. O sen dess har jag inte varit under 70 sträcket :/ Men nuså! Nu ska de bli ändring på de!

Tror jag ska åka in till apoteket imorrn o köpa lite pulver. De KAN ju vara gott. Eller ja, de KAN gå ner, utan kvälvningar. Vissa smaker med Cambridge spydde jag nästan av, dom va så fruktansvärt äckliga!

Ähh! De här fixar jag!

God morgon! Tror de är en liten kille som ...

mms_img16109 (MMS)

God morgon! Tror de är en liten kille som är trött idag ;) Han snodde nyss kudden från soffan o la sej på golvet med den. Han kikar på teletubbies. En vanlig morgon med andra ord. Senare idag ska vi till min pappa o hans familj. Ska bli kul! Kan inte ens komma ihåg sist jag va där... Kan de ha varit när Line fyllde år kanske? 20 november. Hmm... Jaja. Jag ser fram emot denna dag! Hoppas ni oxå får en bra söndag!


Dag 2 – Min första kärlek.

Jani... Vad säger man? Kärlek. Till vad? Eller vem?

Men okej. Min första "riktiga" kärlek, som man kanske skulle uttrycka de, va en kille som heter Mathias. Vi blev tillsammans när vi va 14 år, o så förblev de tills vi hade fyllt 17. Det var en kille som gillade snabba bilar (typ "Fast and Furious-bilar") o hade en stor portion humor. Va inte särskillt good loocking/hunkig (ursäkta, om du läser detta, men de vet du ju själv redan ;)) Men ganska smart. Dock INTE smartare än mej då. Såklart. De hade ju inte ens hållt en vecka isf! :p Men jämnlikt iaf. Tror vi hann göra slut typ 20ggr under dom åren vi va tillsammans... Hmm...

Det va väldigt komplicerat med kärlek på den tiden. Ena dagen kunde man inte leva utan varandra, medan andra dagar gjorde man slut, o såg sej om efter något mer intressant... Knepigt de där med tonårskärlekar.

Och eftersom det är den första kärleken så vet man inget bättre. Man trodde att de va "the real deal", o att man aldrig skulle kunna hitta någon bättre. Att man va gjorda för varandra. Men så är ju oftast inte fallet...

Idag vet jag alltså bättre. NU vet jag vad äkta kärlek är! Idag vet jag precis hur de ska vara/hur jag vill ha de i ett förhållande o allt sånt där. Men jag vet inte om jag kan påstå att det blivit lättare för de?!

Kärleken är och förblir ett mysterium....

Äter lite fruktsallad. Frukt(!)ansvärt got...

mms_img24660 (MMS)

Äter lite fruktsallad. Frukt(!)ansvärt gott! Varför äter man inte de oftare?


Besök o renovering...

God morgon bloggen...
Idag fick jag sovmorgon. Ända till 10!!! Sjukt skönt! :) Me luvs to sleep ♥
Sitter o äter ett päron o väntar på finbesök. Cattis kommer hit om en liten stund. Jätteglad är jag! Hon flyttade ju till Göteborg för drygt ett år sen, skrev om de då här i bloggen...

Ikväll funderar jag o Tim på att försöka komma lite längre i våran hall-renovering. De har ju tyvärr stått lite stilla ett tag. De har varit mycke nu. Först Levis operation, sen jul, sen nyår, o nu senast tårtmaraton :p

Nu kom Cattis :D Gotta go!

Dag 1 – Presentera mig själv.

Nu har jag tid för den där listan jag skrev om häromdagen...

Hmm... Presentation av mej... Att presentera ett svin.
Näe, men seriöst. Jag heter Emilia, kallas Milis o har gjort sen jag va en liten flicka. 22 år. Jag bor i ett litet hus mitt ute i skogen (skojar inte!!) i södra dalarna. Där bor även Tim, min sambo, Devin o Levis, mina söner och våra husdjur. En skäggagam o en trädgårdsboa.

Jag är mammaledig, som alla säkert redan vet?! Men drömmer om att komma härifrån inom en snar framtid. Skulle gärna vilja få ett jobb på ett konditori eller liknande. Men skulle oxå kunna tänka mej att plugga lite... Vi får se vad som händer till sommaren.

Mina största intressen är att baka (spec. cupcakes o tårtor) o inredning. Är i ständigt behov av förändring o renoverar hellre än bra ;) Just nu är hallen mitt offer. Något annat som ligger mej varmt om hjärtat är hår. Låter ju lite småäckligt, men så är de... Alltså typ extensions/färger m.m. Men de ligger lite på is just nu. Känner inte att jag har tid o byta håret en gång i veckan längre :p Tattueringar o piercings är oxå något jag aldrig kan få nog av. Nästa projekt blir en helarm :)

Just nu känner jag att jag väger lite mycke mer än vad jag skulle vilja. Kroppen mår inge bra av denna vikt. Så de är något jag försöker ta tag i. Förra året gick jag ner 18 kilo, men har en bit kvar innan jag är nöjd... Det kommer ni få läsa mer om i vår. (och nu såklart)

Musik är något jag inte skulle kunna leva utan. Jag har nog en ganska blandad musiksmak, men ändå inte. Jag tål inte hiphop, jag avskyr RnB, likaså rap (same shit?!) Dansband är oxå ett big no-no, likaså "populärmusik" :p Kanske är lite kräsen ändå när jag tänker efter... Mina absoluta favoriter är kent, o de tror jag ingen har missat!? Dom har räddat mej många gånger! Citerar ofta någon låt eller så i bloggen, lite efter humör. Annars lyssnar jag på In Flames, Muse, Foo Fighters o lite annat smått o gott.

Jag är äldsta syskonet av fyra tjejer.

Nuså. Nu vet ni kanske lite mer om mej...
Imorrn blir de dag 2.

Ze cakes...

3 liter grädde, 1,5 platta ägg, 1 kg hallon, 600 gram choklad o 7 paket florsocker senare:


Fylld med hallonmousse o vit chokladmousse.


Gjorde alltså 5 st likadana, men fick inte tid att ta kort på alla samtidigt.

Önskar brudparet all lycka o att dom får en jättebra dag imorrn!!

Ädii!

... Som Devin skulle ha sagt. ;) Jag är alltså färdig med bröllopstårtorna. Fy faaaaaan va skönt! På ren svenska. Dom va nyss här o hämtade dom. Eller ja, brudgummen o hans bror... Blivande bruden hade annat för sej, vilket man kan förstå... Nu ska dom bara klara frakten till Fredriksberg, som ligger 8 mil härifrån.

Jag blev faktiskt nöjd med dom. De händer väldigt sällan... Hade gärna haft dom själv som bröllopstårtor ;)

Lägger inte upp bilder på dem nu, med tanke på att tårtorna inte ens har kommit fram än. Skulle kännas konstigt. Får vänta tills ikväll...

Maria va så snäll o erbjöd sej att ha barnen idag, så att jag fick baka fred. Guld värt!!! ♥

Nu ska jag dricka en kopp kaffe med Tim o hans bror. Sen åka o hämta mina busungar.

Hå hå jaja!

God morgon alla morgonpigga! Känns som söndag idag, eller hur? Knepigt... De är ju bara fredag. O de känns ju bra! Då har vi hela helgen framför oss :D I luuuuv helg!!

Nu ska jag snart ta tag i tårtorna. Ska bara dricka upp mitt kaffe.

Kommer jag hinna? Kommer tårtorna bli perfektion in i minsta detalj?
Spänningen är olidlig!! Följ mej under dagens gång vettja :p

Hej på er!!

Ät fett o socker tills du spyr...

Vaken jag!! Men nu tror jag att jag ska slänga in handduken för idag... Är ganska skittrött. Men jag vill ju att allt ska bli perfekt inför imorrn. O slippa stressa arslet av mej...

Man kommer långt på socker o lite massa envishet.
Dagens visdomsord...

God natt alla!

Bröllopstårtor!

Ursäkta min frånvaro. Jag har fullt upp! Jag ska leverera 5 st bröllopstårtor imorrn. Första gången för mej. Är skitnervös!! Hoppas verkligen att dom blir bra, o att brudparet blir nöjda.

Tim har tagit barnen o åkt till Martin. Superskönt! Då kan jag hålla på ifred. Just nu tar jag bara en paus o äter ett äpple. Måste få upp blodsockret lite...

När jag skulle börja göra de små bokstäverna i deras namn upptäckte jag att jag fått två lika bokstavslinjaler, alltså bara n-z, o inte a-m och en n-z. Jävlapiss!! Men de får helt enkelt bli så att hela namnen får stå med stora bokstäver. De kan ju bli bra ändå... *muttrar*


Mitt organiserade kaos ;)


En herrans massa blommor. 67st, för att vara exakt. O mer ska de bli...

Dags att arbeta. Lägga upp biler på tårtorna imorrn när dom kommit till sina rätta ägare!

Vaaaaart är snöskyffeln? Vaaart är besöket?

Hellou! Idag tror jag blir en bra dag. Har iaf överlevt morgonen o förmiddagen, de brukar vara tuffast ;) Idag kommer Fia o mina systrar Cim o Line ut o hälsar på... Frågan är bara när?! :S Cattis kan ev. oxå vara på ingång. I dunno... :p De visar sej. Jag blir glad om någon vill kika ut. :)

En sak som är lite sådär småjobbig med denna dag är dock att jag inte hittar på våran snöskyffel... Den måste ha snöat bort, eller kanske blivit stulen. O de är ju mindre bra, med tanke på att de typ har kommit 2 dm snö... Folk får helt enkelt simma sej fram till dörren. Line får kråla, tror inte att hon kan simma än :p

Nu ska jag baka lite, har ju en massa tårtor att göra till fredagen...

Missa inte!!

Ikväll (eller om två timmar rättare sagt...) går en dokumentär på TV4 som handlar om spaltbarn i Afrika. Läkare från Sverige åker ner dit för att operera barnen där, som är väldigt utstötta, som är födda med läpp- käk- o gomspalt. Alltså samma missbildning som Levis har. Levis plastikkirurg är en av läkarna. Malin Hakelius heter hon.

Dokumentären är tvådelad, o andra delen sänds 11 januari...

Check it out. De ska då vi göra ;)

Lista...

Funderar på att göra, som många andra bloggare, denna lista. Kanske kan vara intressant. Om inte annat så har jag något att skriva om varje dag... Jag tycker att de låter som en bra idé. Var tror ni?
  • Dag 1 – Presentera mig själv.
  • Dag 2 – Min första kärlek.
  • Dag 3 – Mina föräldrar.
  • Dag 4 – Det här åt jag idag.
  • Dag 5 – Vad är kärlek.
  • Dag 6 – Min dag.
  • Dag 7 – Min bästa vän.
  • Dag 8 – Ett ögonblick.
  • Dag 9 – Min tro.
  • Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
  • Dag 11 – Mina syskon.
  • Dag 12 – I min handväska.
  • Dag 13 – Den här veckan.
  • Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
  • Dag 15 – Mina drömmar.
  • Dag 16 – Min första kyss.
  • Dag 17 – Mitt favoritminne.
  • Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
  • Dag 19 – Detta ångrar jag.
  • Dag 20 – Den här månaden.
  • Dag 21 – Ett annat ögonblick.
  • Dag 22 – Det här upprör mig.
  • Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
  • Dag 24 – Det här får mig att gråta.
  • Dag 25 – En första.
  • Dag 26 – Mina rädslor.
  • Dag 27 – Min favoritplats.
  • Dag 28 – Det här saknar jag.
  • Dag 29 – Mina ambitioner.
  • Dag 30 – Ett sista ögonblick

Pigg piggare Milis!

Hej hopp! Här har man varit vaken sen strax innan 6. Bläää! Levis hade då iofs sovit 11 timmar, så de kanske va dags att gå upp då? :p Men efter en timme vart han trött igen, o somnade 7. Woppiedoo tänkte jag, o skuttade till sängs. Men jag hann inte ens lägga mej innan Devin började röra på sej, o efter 3 minuter va han klarvaken.

Yeah!

Nu sitter jag med en stoooor kopp kaffe o ska försöka vakna...

Senare idag kommer Maria o hälsar på :D

Smaksensation!

Vi firade ju som sagt nyår hos Maria o Göran. Då de bjöds på en massa gottigheter. Men de va en sak som va såhär: Wow! Faaan va gott! (näe Göran, förlåt, de va inte köttet) Smöret! Japp. Smöret man hade på baguetterna. De vart verkligen en sån där wow-upplevelse. Haha!

Jag har inte ätit riktigt smör på mackan nu på snart 1 år. Eller ja, i mars blir de ett år. De är sjukt lång tid. Men iom att Devin är mjöklallergisk så har vi bara mjöklfritt smör hemma, för att undvika misstag o förrvirring. Så jag hade glömt bort hur de smakar. O vilken smak!! Ojojoj! Haha!

Så idag ska jag skicka Tim till Ica för att köpa riktigt smör att ha på mackan. Eller ja... Lätta, för de kostar bara 10 kr den här veckan ;) O de va de som bjöds hos M & G oxå, så jag vet att de smakar gott.


Längtar till morgondagens frukost... Mmmm...

Gå på pulver??

Håller på o förbereder mej inför lite hetsbantning. Haha! Näe, så illa kanske de inte är... Men eftersom jag har några envisa gravidkioln kvar nu (9 kg) tänkte jag göra nånting åt dem. För gott!

Ända sen Levis föddes har jag ju kört, mer eller mindre, med att bara unna mej fikabröd o sånt på fredagar eller lördagar. De har funkat finfint. Mitt sögsug är helt borta! :) Så de är ju alltid något. Men vågen har jussom stannat. Jag kommer inte ner nå mer på de viset längre. De krävs extremare saker nu. O de här med att träna o motionera är ju bara att glömma. Min kropp vill inte vara med än. Jag får skitont i fogarna bara jag går fram o tillbaks till dagis vissa dagar, o de är bara 1 km :S

Så de får bli pulverdiet. Jag vet att de funkar. Höll på med Cambridge i några dagar 2009, efter jag fått Devin. O då gick jag ner 3 kg på 3 dagar. Sen pallade jag inte mer... Plus att jag fick slut på goda smaker, haha! Men nu är jag mer motiverad än nånsin! Nu ska jag bli av med dom där kilona! Punkt slut!

Läser för fullt vad andra har att säga om diverse olika pulverdieter. Nu står de mellan cambridge (igen) eller modifast. O den förstnämnda har jag ju redan testat, så nu ska jag nog prova Modifast. Har beställt hem tre provpåsar. Hoppas dom går ner, o smakar likvärdigt med cambridge iaf...

Modifast är dock inte lika kalorisnål som CB. Man får i sej 800 kalorier om dagen, ist för ca 450. Men de kanske bara är bra? Annars hamnar man ju i koma :p Vet ju hur slut o yr jag va efter bara tre dagar med CB. Kanske funkar bättre med MF. Hoppas de!

Så nu väntar jag på mitt provpaket från Modifast, o ska smaka dom, o är de något o ha så kör jag på de tills jag blivit lite lättare.

Wish me luck! Uppdaterar om hur de går...

Mynttjuv.

Tim samlar på mynt. Både sånna där fula gamla saker från 1700 talet, o nya. Dom han får idag lägger han i en stor burk o sparar till bättre tillfällen. Ganska smart kanske... Själv samlar jag på femmor. Alla femmor som hushållet får in hamnar i min lilla burk. Brukar bli en liten fin summa efter ett tags sparande.

Men... Skit samma...

Igår hade Tim tagit fram sin myntburk, o självklart inte ställt tillbaks den efter sej igen. Så nu står den i vardagsrummet. O så fort Devin fick syn på den imorse tog han en krona, tittade på den, tänkte en liten stund. O sen sprang han in på sitt rum. Han är inte dum han heller! Han o Levis fick nämligen varsinna sparbössor i julklapp av deras farmor. Så Devin skulle lägga i enkronan i sin sparbössa. Lite diskret sådär ;)

De ska börjas i tid!

Konsten att grilla korv...

Igår när vi va på väg hem från M & G, ringde Johan o Lena o undrade om vi ville vara med o grilla lite korv. O självklart ville vi de ;) Men de vart ju ingen vanlig svensson grillning, fast de kunde jag nästan räkna ut... Haha! Johan tog fram deras skottkärra o tände en brasa i den. Alla sätt är bra utom dom dåliga. Hmm...


Grillplatsen. Haha!

Korven smakade iaf lika gott som vanligt, trots den lite udda eldplatsen. O barnen verkade vara nöjda dom med. Iaf i typ 10 minuter, sen skulle dom in o leka :p


Charlie, Astrid (Charlies farmor) o Devin myser.


Sötaste Devin med sin korv ^_^

När vi kom hem va de dags att slänga ut granen. Den barrade på tok för mycke. O ungarna tycker ju att granen va så intressant o skulle pilla på den hela tiden = barr överallt. Så vi släpade ut den... O iom det blev de ett grönt spår genom hela huset. Dammsög som en tok för att få bort alla barr, men jag tror inte att jag lyckades så bra. Får nog dras med dom där dryga gröna små sakerna några veckor till :S


Barr var de här!!

110101.

Yes! Idag börjar ett nytt år. Som jag längtat :p Inatt sov vi hos Maria o Göran, eftersom jag inte orkade köra hem inatt. Blev enklast att vara kvar... Vilket inte va helt fel de heller...

Igår hade vi en jättetrevlig kväll. Dom bjöd på pepparbiff o potatisgratäng, skiiiitgott! Jag fixade efterrätten, som inte helt otippat blev en cheesecake. (bjuder på receptet senare) Efter allt matintag vart vi slöa o höll på att somna. Spelade lite sällskapsspel som fick oss att vakna. Kampen mellan män o kvinnor tror jag de hette. Väldigt roligt. Behöver jag ens säga att vi kvinnor vann? ;)

Karlarna funderade så de knakade!

Min teammate Maria, o Jocke, hennes son :)

O helt plötsligt slog klockan 00, o ett nytt år va här. Faaaantastiskt! De större barnen hade köpt en massa smällare som vi så glatt fick stå o titta på när dom fyrade av. Brr!! Inte skönt i 12 cm hög klack o halvnaken. Okej, jacka hade jag ju, men inte så mycke mer kändes de som...

Nyårspuss vid tolvslaget!

Gott nytt år från oss!!

Tror vi kom i säng strax efter 3 inatt. Rekord för mej tror jag. Haha! Sist jag va vaken så länge va nog i augusti :p Fick ligga o slåss o brottas med Tim i 3 timmar inatt, innan Levis ville upp o leka. Mye mye skönt. Njaaa... Men de kan de väl ha varit värt? De är ju inte varje dag man sover över hos kompisar nu förtiden. Haha. I 90cm säng dessutom ;)

Frukost!! Devin, Filip o Alva :)

Tack alla i Sörviksfamiljen för en trevlig kväll :)


RSS 2.0