Besök o skogsprommis!

Idag kom moster på besök! Roligt roligt roligt! :) Vi tog en kaffe o bara hade de bra. HON är bra! O efter en stund kom även Niclas o Ellie o barnen förbi. Meeera kaffe! ;)

Efter besöken åkte vi till Göran o Maria o hämtade lite levande sten till akvariet. Så nu har vi massa sten helt plötsligt. Bara sådär. Kan lägga ut kort någon annan dag...

Nu ikväll har jag gått en lång promenad i skogen o bara "andats". Lyssnat på kent. O bara varit, helt enkelt. Kan vara skönt de med... O så hittade jag ett gäng kantareller, dock ganska små, but still. Kantareller! Inte dåligt de...


G O D   N A T T !

Pust!!

Nu ska jag klippa lite gräs. Det ser ut som en djungel här utanför... Inge roligt!!

Men allt går med lite bra musik i lurarna. Så idag laddade jag in "Röd" (vilken verkar vara världens bästa skiva) i ipoden. Blir awesome! Så kan jag gå o tralla runt där ute o se allmänt dum i huvet ut. Japp. Så blir de! ;)


Wish me luck!

Tjål...

Hej o hå! Idag är en hemmadag. Devin hade 40 graders feber inatt :( Men idag är de full fart iaf, han är gladare än på länge. Så de är nog inga större fel på honom inte... Vi har precis ätit lite kyckling o mangowok. Attans gott va de, tyckte både jag o Devin. Vi får se vad Tim tycker, han äter just nu...

Nu ska jag busa lite med sötungen! :) Skriver mer sen!

En dag i Snöån!

Idag fortsatte jag mitt bakande. Eller ja... Jag dekorerade dom små sakerna... Vart okej, kunde blivit bättre. Halloncupparna vart sådär, då de vart massa luft i spritspåsen, o så råkade jag välta en muffin på dom dekorerade. Så dom vart mos. Buhuu! MEN jag fick iaf bara beröm av folket på kalaset, o vissa trodde t.o.m att jag va konditor. De tar jag som något possitivt ;)

Choklad o banancupcakes

Cupcake med hallonbotten o mango/passions mousse!
(dock ej färdigdekorerad)

Efter kalaset kom på vi att vi skulle grilla lite för att stilla hungern, så vi slängde på lite vildsvin på grillen idag igen. Mye gott ska ni veta! :) Och full fart har de varit på alla barn idag oxå (alla fem!!!) Levis va nog värst. Bara grinig o trött, men somnade inte. Tror han fått ihop 2 timmars sömn, totalt idag, sen vi klev upp 06:30. Inte roligt! O Devin va oxå skittrött, o slocknade i bilen hem. Nu sover han nog läääänge länge imorrn! *happydance*

Puss på pappa!


Devin "klädde på" sej själv idag... Så vackert så! <3

Summa sumarum: En bra, men krävande dag! Natti!

Bakdag.

Nixpix! Inte en dag fylld av bakdelar. Bakverk alltså. Men de förstog ni väl kanske?

Idag har jag bakat beställningen jag fått till Charlies 2års kalas, som han ska ha i helgen. Skojigt! Jag bakade choklad o banancupcakes o halloncupcakes. Tänkte dekorera dom imorrn innan kalaset, så dom blir fräsha till kalaset. Så jag lägger upp bilder på dem imorrn. Över 30st blidde de. *torkar svetten i pannan*

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycke idag. Kika runt på olika "baksidor" o låtit mej inspirerats... Kollat upp olika kurser att gå. Har hittat 2 st som jag ska gå. Ena är en kurs i tårtdekorering, då jag vill bli bättre på tårtor, så som spritsning o dekorering o sånt. O den andra är en kurs i sugarpaste o flowerpaste, och bra att kunna. Nu gäller de bara att få råd att gå kurserna... Dom kostar ju lite. Kanske är något att önska sej i julklapp, haha! 1500kr st kostar dom + att man ska ha verktyg för ca 500kr till varje kurs :S Huvva! Men de är de värt!! För jag vill verkligen bli bättre o lära mej mer. Massa mer! Jag är som en svamp! ;)


Bild lånad av Goggle/Tasteline

Nu ska jag lägga mej, Levis somnade för någon minut sen! God natt alla!

Falun idag då...

Idag styrde vi våran näsor mot Falun. Levis skulle på återbesök på öron näsa hals, för att kolla hörseln. Tyvärr fick dom ingen kontakt med något utav öronen idag heller... Men jag tror ändå att han kanske hör liiiite. Kanske bara inbildar mej :p Men som sagt, de kan bli så med spaltbarn.

Vi ska tillbaks dit igen innan operationen, o kolla igen. Får se om dom ska sätta in rör i öronen när Levis operaras annars. Inget stort ingrepp tydligen...

Glömde förresten skriva igår att vi slipper Uppsala tills operationen! De gillas!! ;)

Imorgon: Cupcakebeställning :D
Nu: Sova! God natt.

Jakten på den försvunna vällingen...

Devin är mjölkallerigsk, som ni säkert vet. Och dricker därför mjölkfri välling, dyrt men ack så bekvämt! Devin älskar den! MEN förra veckan när jag skulle köpa den på MM va den slut. De va nu bara ett stort tomt hål där den brukar stå. Slut.

Jag frågade personalen om de hade någon på lagret. Men icke. Jag va in dagen efter o kollade. Slut. Och dagen efter de. Nix pix. Slut. Då slog de mej. varför kollar jag inte på de andra affärerna i staden? Så jag åkte till Willys, Coop Extra o Ica. Men ingen mjölkfri fullkornsvälling... Den var som "vanished". Borta!

AHAA! Då måste de ju vara Sempers fel, tänkte jag, o kikade på deras hemsida. O mycke riktigt... Visst va de deras fel. Dom kan inte tillverka den längre, pga brist av risprotein. Och kommer inte att kunna börja tillverka den förrän början av 2011. Faaaaantastiskt!

Så nu är de alltså lite av en sport de här med att hitta vällingen. Jag bara SKA hitta en förpackning! Igår kikade jag även i Västerås o Skinnskatteberg (ja, haha!!) Dock utan lycka...

Ska nog kika i Smedjebacken idag. O Konsum i Ludvika.

Återkommer... Och håll gärna utkik! De är ju trots allt mot alla odds OM man nu skulle hitta en förpackning. ;)

Borta!

Dagen i Uppsala...

Strax innan 10 i morse lämnade vi av Devin hos Fia. Han ska sova där i natt, eftersom vi ändå skulle behöva barnvakt hela dagen idag och imorrn på eftermiddagen (vi ska till öron- näsa- hals i Falun) På vägen till Uppsala stannade vi i Västerås o matade Levis o käkade lite kinamat (åååååh såååå gott!!)

14:15 fick vi komma in till läkaren på käkkirurgin. Vi skulle som vanligt bara dit på en koll. Fatima tyckte att såg bra ut. Så skönt!! Vi har gjort vårat jobb bra ;) Vi fick även testa en ny tejp idag till läppen. Och en ny krok, en mycke finare krok t.o.m ;) Goodie!! Den där tejpen vi fick va någon specialtejp (mer som ett plåster) som man fick beställa ifrån Kanada. 7st för 1500kr. Jag höll på att trilla baklänges när hon sa de! MEN som tur är så är Fatima o Karolin(a?) så snälla att dom skickade med oss 8 stycken hem, bara för att "vi är så snälla o bra", som dom uttryckte det. Huuuur snällt som helst!! Vi hade aldrig haft råd med dom annars... Då hade vi fått tejpa med den där dryga tejpen vi haft innan ist. Och plåsterna verkar riktigt bra oxå, dom verkar sitta bättre, och ge bättre resultat. De gillas!
Finna att läsa om tejpen här: http://www.canica.com/dynacleft.asp


Halvtaskig bild på Levis med nya kroken o tejpen.

Efter besöket på Akademiska åkte vi o kikade i en akvariebutik på lite saltvattensfiskar. Mycke skoj fanns där! Men har man inga pengar så kan man bara titta ;) Vilket vi gjorde oxå... Fick dock med oss en snigel o en liten eremitkräfta hem, men dom va billiga iaf.


Hittade en lapp på backen. Undrar om någon är lite glömsk? Hmm...

På vägen hem tvingade jag Tim att stanna på IKEA i Västerås. Fast han protesterade iofs inte så mycke... Inget alls faktiskt. Frivillig vistelse med andra ord ;) Han fick käka 3 st pizzaslice så va han nöjd! Haha! Där hittade jag en måttkopp, en sån som man mäter DL i, bra att ha när man ska baka, eller typ koka ris o sånt. O så fyndade jag två orkidéer. 39kr styck kostade dom. Jag har velat ha orkidéer hur länge som helst, o eftersom dom va så billiga så vart de avgörande. Dom fick följa med hem ;) Tim va mindre glad. Jag tror de tog en kvart för mej att välja ut dom "perfekta orkidéerna". Haha!! (många av dom va INTE fina nämligen)



Nu är vi trötta som.... Ja. O ska passa på o sova. Imorrn väntar nya resor med våran lilla Levis ♥

Levis dag idag!

Gooood morgon alla glada. Och ledsna! Fick ligga i sängen till 8 imorse. Inte helt fel. Tack för den Devin! Sen att jag inte somnade förrän 3 va ju en annan sak... :p

Idag blir våran lilla älskling Levis 2 månader! Sjukt vad tiden går fort!! Tyckte nyss man va gravid, samtidigt som de känns som att han funnits med oss hela tiden. Skumt de där ;)
Mommy loves you! ♥

Fem-tummig helg!

Igår va vi på 40års fest. Jättekul va de! :) Lekte lite lekar (okej, bara en faktiskt, dom andra glömdes bort) Tyvärr fick jag ingen bild på de, men ni kan ju tänka er hur de såg ut när Tim blåste upp en kondom med näsan som han trätt över huvudet. Soooom jag skrattade! Näe, 5 tummar upp för gårdagen. Trevlig folk, god mat o helt okej dryck ;) Fick nöja mej med apelsinsaftgroggar. Haha! Kände mej som 15 på nytt!! Inte helt fel de heller ;)

Party people!

Idag mår jag bättre än på länge! Känner mej huuuur pigg som helst (OBS, inget skämt!) Men min käre sambo mår lite värre, haha! Tror de har med ålder att göra de där XD Eller vad tror ni?

Pigg Milis! ;)

Vid lunch blev vi upphämtade här hemma av Göran, som skjutsade hem oss till dem, o till våra barn. Älskade barn! ♥ Dom hade haft de jättebra hos Maria o Göran, o varit så snälla så :) Det känns bra att barnen (och VI) är så trygga hos dom! Första gången dom fick höra Levis skrika va när vi kom (såklart, haha) Annars hade han inte sagt ett knyst! Skönt!

En glad Devin på väg hem!

Efter att vi hämtat barnen, ätit o fikat lite drog vi vidare till Johan o Lena. Dom ringde o tyckte de va dags för en grillning. Jag höll med... Elli o Snodden o barnen kom oxå. Och Jonas o Jessica. Mye mye trevligt. O hemskt god mat. Vi grillade vildsvin. Udda, men ack så gott!! Efter maten joinade även Sara o Adde oss. Fullt hus skulle man kunna säga ;)

Summering av helgen: 5 av 5 tummar upp!! ;)

Hit o dit. Varje dag.

Idag har vi flängt runt heeela dan tror jag... Först åkte vi till Borlänge, till Tommy o Lillevi, för att hälsa på (och undersöka, såklart) deras lilla underverk Minna :) Jättesöt va hon, o lite lik sin far tror jag. Hon o Levis kommer nog komma bra överens känner jag. Om hon inte bråttar ner honom så att säga. Hon är ganska stor för att vara nyfödd, nästan lika size som Levis, som iofs va ganska liten (eller ja, normal?) när han föddes...

Efter Blge åkte vi förbi Maria o Göran en stund på kaffe. Karlarna SMS:ar o ringer ju till varandra dynget runt, så då kan vi ju lika gärna vara där så dom får träffas o tjåla bajs ist. Ok, dom kanske inte tjålar bajs, men salt iaf...

Efter de åkte vi till Jobsbo, hem till Mats, Tims bror. Dom har precis köpt hus som dom håller på o renoverar. Fiiiint blir de! :)

Nu är vi hemma, o har Martin på besök. Han hade med sej bullar. Inte bra för min figur... Men funderar ändå på att kanske smaka en. Vi får se. Jag är hungrig. :p

Längtar till imorrn! Då ska jag o Tim på 40 års fest. Utan barn! Kommer kännas jättekonstigt, men ack så skönt! Tror inte jag varit många minuter utan Levis sen han föddes...

Puss på dej "Lille", som Devin kallar Levis för ♥

GOD NATT!

Baka baka liten kaka.

Idag har jag bakat. De va lite roligare att baka idag än andra dagar, iom att jag fick lite nya prylar igår. ;) Så idag fick de bli vanliga chokladcupcakes, med "naturell" frosting, enligt Tims önskemål, då jag bakade för att fira hans semester som han får idag :) Och så tänkte jag alltså vara så snäll o dela med mej av mitt recept till er kära läsare. Så here it comes:



Muffins:
2½ dl strösocker
3 ägg
100 gram smör
1 dl mjölk
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
3½ dl vetemjöl
¾ dl kakao

Frosting:
200 gram Philadelphipa ost
½ (?) dl florsocker

Dekoration:
Blommor gjorda av marsipan med jordgubbssmak
Strössel

Gör såhär:
Sätt på ugnen på 175 grader. Vispa ägg, vaniljsocker o socker till en luftig smet. Smält smöret, o blanda i mjölken. Rör ihop smörblandningen med äggsmeten. Blanda i mjölet, bakpulvret o kakaon. Häll upp smeten i muffinsformar, ca ¾ av formen ska vara fylld. Använd gärna en muffinplåt om du har en sån, då flyter inte muffinsen ut, utan blir höga o fina istället. Ställ in muffinsen i ugnen i ca 20 minuter. Använd en sticka för att se om dom är klara. När stickan är torr är muffinsen färdiga. (men ha dom inte inne FÖR länge, då blir dom torra)
Låt de svalna innan du har på frosting.

Blanda philadelphian o florsockret i en skål, tillsätt lite karamellfärg om du känner för de. Jag har inget standardmått när de gäller mängden florsocker, utan brukar ha i lite på känn. Smaka dej fram ;) Spritsa eller bred på frostingen när muffinsen svalnat.

Dekorera efter egen smak.

Blommorna är gjorda med en speciell blomstans, som finns att köpa lite här o där. Bla på kakburken.se. Strössel finns att köpa i vilken matbutik som helst. (kör en "bakning for dummies" här, haha)

Serveras med kaffe. Massa kaffe ;)

Baka lugnt! /Milis

Clowner o väder...

Igår va vi alltså till Uppsala. Tyvärr blev Levis läkarbesök inställt i sista sekund. En kollega till hon vi skulle träffa hade gått bort, så vi fick en ny tid ist. Ska dit på torsdag...

Men eftersom Tim redan hade bestämt med han som skulle sälja akvariet åkte vi ändå. Tråkigt att sitta i en bil hela dagen för att hämta ett akvarie, men jag tyckte att Tim behövde lite sällskap ;) Så what the heck! Vad gör man inte för den man älskar?

Så vi kom till Uppsala, till han med karet (efter mycke snurr, dumma GPS!!), packade ner akvariet o drog därifrån. Varmt som fan va de oxå. 32,5 grader. Inte skönt!!

De nya fiskarna. Två clownfiskar ^_^ (Nemos)

På hemvägen vart de oväder. Oväder deluxe. När vi bara hade en mil hem va vi tvugna att vända, för att de hade blåst ett omkull ett träd över vägen. Så vi fick åka en annan väg. Typ 3 (?) mil omväg. Trist! Såg omkullblåsta träd överallt. Sjukt hur de kan slå om så fort, o så rejält. Från 32 graders gassande sol, till spöregn, åska o vindar som fäller träd... Vädret är ett under...

Yes yes yes!!

Idag kom mitt efterlängtade paket från kakburken :D Awesome! de betyder att jag måste baka något. SNART! Typ helst igår...

Får baka ett gäng cupcakes någon dag o testa grejerna. Kanske imorrn, för att fira att Tim får semester :)

Tisdag idag va?

God morgon! Jag borde ta mer kort. Kom jag just på efter att ha kikat på min systers fejja.
Japp, så får de bli...

Snart drar vi till Uppsala. Men först en powernap! :D

Ha en fin dag!

Hej o hå!

Halloj! Jag har haft fullt upp nu i några dagar... I fredags shoppade jag lite på rean i stan. Hittade dock mest till Devin. O Tim hittade kläder, för en gångs skull. Så dom fick han av mej, en skjorta o ett par jeansshorts. Jag fick nöja mej med en mascara :p

Smaka mamma?

I lördags åkte la familia till Kupolen för att handla upp mitt presentkort (som jag längtat!!) Haha! Indiska har ju rea nu, som de flesta... Så de gäller att passa på. Köpte en jättemysig kudde, rökelser, chaithé, krokar, ett armband o ett vindspel. NÖJD! När vi kom hem kom Lena o Charlie förbi, o vi drog upp till badet. Barnen va inte så sugna på att bada, men vad gör de? Vi vuxna kan ju vi med ;) Men de är fortfarande liiite för kallt för min smak...

Devin smetade smörgås i bakhuvudet. Gillas inte! :p


Igår va vi på kalas hos Maria o Göran. Denna gång va de Filips tur att fylla år. (dom har 4 barn som fyller år inom ca en månad) Hela 4 år blev han! Tiden går ju sjuuukt fort! Tim satte igång med sitt saltvattens-tjålande. stackars Maria. Nu är Göran oxå sugen på att skaffa ett saltvattensakvarium. Kul, men ack så dyrt! MEN när vi kom hem hittade jag ett litet akvrie på blocket för 1800kr, komplett med två clownfiskar o en räka. I Uppsala. Så de ska Tim köpa. Lite impulsivt kanske, men de är väl Tim i ett nötskal ;) Hoppas han får de att funka bara... Vi ska o hämta de imorrn, efter vi varit med Levis på UAS.

En kul syn när man ska gå o lägga sej ;) Gullunge!! ♥

Idag har varit ganska chill. Går inte att göra så mycke i denna värme. Har varit o hälsat på Linnea o barnen en sväng. De gillas! De va för länge sen jag träffade henne sist :/

Nu: Sängen. Levis vaknar nog snart. Han somnade 18 :S Icke bra! men vad gör man? Devin somnade strax efter 21, så jag har ju inte kunnat lägga mej tidigare direkt. Mat måste man ju oxå äta. Så de har jag oxå hunnit med idag.

Uppsala imorrn då... Zzzzz...

Kameratest...


Yes! Jag är nöjd. O jag gillar humlor.

Men tjena!

Idag fick jag min efterlängtade nya mobil. O jag kan inte säga annat än att jag är helnöjd! Nu behöver jag ingen ny på många (okej, två iaf) år :) Den tar jättebra bilder, vilket är de viktigaste med en mobil tycker jag. Och att man kan ringa o skriva SMS då... Vilket oxå funkar fint. Är glad att jag tog den med utfällbart tangentbord, de är guld värt. Hatar att försöka skriva med touch... Nog pratat om min mobil. (den är awesoooooome, haha)

Vad har Milis annars gjor idag då? Hmm. Jo, jag o moster va till Branta backen för första gången på över ett halvår. Kändes skumt, men de kan bli bra. Hoppas jag... Marie fyller år idag. Full fart va de där. Massa massa kids som sprang runt o härjade. Precis som vanligt med andra ord.

Min lillasyster o Devin! (mobilkameratest)

När vi kom hem va Devin skittrött o grinig, o fick gå o lägga sej tidigt. 18:30 höll jag ut till, sen orkade jag inte höra hans gnäll mer, o stoppade gladerligen ner honom i sängen. Han slocknade ganska snabbt.

Vilket jag oxå funderar på att göra. Är astrött (som vanligt...)
Barnen sover. Tim lagar bilen. Kåtte äter mat. (om någon undrade)

Näe, god natt alla fina läsare!

Sovrekord!

Inatt har Levis slagit sovrekord tror jag... Han sov mellan kl 21 o 04:40. Synd o klaga ;) Men jag fick iaf sova till 06:30 innan Devin ville upp, vilket inte va helt fel. Skönt att ha en sjuk Tim hemma som hjälper till <3

Idag kommer bli en bra dag, de känner jag på mej!
Vi höres!

Gårdagen...

Igår va en jättebra dag! :) Först va jag hos Maggan (min BM) på återbesök, vilket gick bra. Hon hade inte så mycke att klaga på, förutom mitt blodvärde, som vanligt... Efter de åkte jag, Mickis, Devin o Levis till Borlänge. Tim kom efter på motorcykeln. Jag fick ju presentkort på Indiska när jag fyllde år, så jag hade tänkt sätta sprätt på de, men de glömde Tim hemma, precis som alla mina pengar :/ Men jag snodde pengar av Tim ist ;)

Fyndade massa fina smycken på Guldfynd, som hade 70% rabatt på de mesta. Score! O så köpte jag ett par sköna tunna byxor på HM. Devin fick en keps (bilden), shorts, t-shirt o nya skor. De behövdes! Jag köpte även ett linne på Carlings. Ett ljusgult med körsbärsträd på. Hade kollat in de förut, men köpte ett annat, o nu hade dom halva priset på den. Sånt gillas!!

Efter Kupolen åkte vi o käkade på Max (tvi blää!) o sen till Tommy o Lillevi en sväng. Roligt att träffa dom!! Dom ska ha barn vilken dag som helst nu. Spännande!! :)

När vi kom hem "råkade" jag köpa en ny mobil. Har velat haft den sen innan den kom ut i butik. En Sony Ericsson Experia X10 mini Pro (jiiises vilket långt namn, haha) Min mobil jag har nu vill jag bara slänga i väggen! Den är helt värdelös, batteriet dör hela tiden, spelar ingen roll om jag laddar den varje dag... O kameran är väl i kvallité med dom första mobilkamerorna typ = SKIT! Näe gott folk, köp inte en HTC Tattoo (om ni inte vill köpa min då, haha)


Min kärlek! ♥

Shopping!

Sitter o tar de lugnt. Barnen sover. Devin fick bli hemma idag från dagis, för han hostar o har sej. Tråkigt!! Han blir så sjukt uttråkad när han inte är på dagis. Bara nu imorse har han haft sönder två glas (han skulle hjälpa mej att plocka ur diskmaskinen tycke han. Jag matade Levis) ramlat ner från soffan (händer dock dagligen, hmm...) kladdat ner mattan o akvariet med välling, hällt ut vällingpulver på golvet m.m... Jätteroligt!!

Anyway...

Jag fick ju ett presentkort från kakburken.se när jag fyllde år av Mats o Frida. Så jag har precis beställt därifrån. Ska bli skitkul att få hem allt o baka lite :D Beställde massa fina muffinsformar, spritsar o annat skoj. Nu vill jag baka, baka, bakaa!

Ett poäng till mej!

Jag överlevde dagen! Woho! Fick sova någon timme på eftermiddagen när Tim kom hem. Fett najs! Så... Vad har dagen erbjudit? Hmm... Jag o pojkarna va upp till Ellie o hennes pojkar på förmiddagen. Hon är oxå ensam nu, hennes karl har börjat jobba igen. (mmm va de är synd om oss som har män som jobbar) På eftermiddagen åkte familjen in till stan o köpte en ny drivknut till bilen, så nu kan vi laga den. Yeah! Handlade även lite nödvändigheter...

Sen kom Martin förbi o tjålade bajs. Han o Tim drog till badet en stund. O så har Mickis kommit to town igen. Så henne har vi oxå haft besök av nu ikväll :D

Nu ska jag sova (tror jag...?) Levis sover. Heja heja! Här gäller de att rappa på! Imorrn ska jag til fitt-tittarn på återbesök. Huvva! Hatar att ligga o sära på benen i den där stolen :S Meeeeen de är väl ett måste I guess...

Fick en ny tid till Uppsala oxå. På tisdag drar vi söderut igen.

God natt!

Ett poäng till mej!

Jag överlevde dagen! Woho! Fick sova någon timme på eftermiddagen när Tim kom hem. Fett najs! Så... Vad har dagen erbjudit? Hmm... Jag o pojkarna va upp till Ellie o hennes pojkar på förmiddagen. Hon är oxå ensam nu, hennes karl har börjat jobba igen. (mmm va de är synd om oss som har män som jobbar) På eftermiddagen åkte familjen in till stan o köpte en ny drivknut till bilen, så nu kan vi laga den. Yeah! Handlade även lite nödvändigheter...

Sen kom Martin förbi o tjålade bajs. Han o Tim drog till badet en stund. O så har Mickis kommit to town igen. Så henne har vi oxå haft besök av nu ikväll :D

Nu ska jag sova (tror jag...?) Levis sover. Heja heja! Här gäller de att rappa på! Imorrn ska jag til fitt-tittarn på återbesök. Huvva! Hatar att ligga o sära på benen i den där stolen :S Meeeeen de är väl ett måste I guess...

Fick en ny tid till Uppsala oxå. På tisdag drar vi söderut igen.

God natt!

God morgon?

Nepp, de är de INTE! Idag skulle vi ha åkt till Uppsala igen med Levis. För koll. Men bilen står isärskruvad hos Johan, så vi har ingen bil att åka med. Jag har Johans bil nu, men den vågar jag inte köra så långt, den verkar heller inte helt hel. (den är dessutom slö som ett as, tror turbon gått sönder) Så nu sitter jag här... Trött o sliten. Tim va ledig idag, med full betalning, men åkte o jobbade iaf. Kan väl förstå honom till viss del. Men de hade varit guld att ha honom här hemma idag. Jag har fått sova 2 timmar inatt. Tror de har varit lika varje natt hela helgen. Och ändå har Devin sovit hos pappa torsdag-lördag. Konstigt kan man tycka... Mmm. De tycker jag med!

Nu måste jag ringa UAS o säga att vi inte kan komma. Blääää! Hatar att ringa "viktiga" samtal.

Skriver mer sen.

(näe, de hjälper inte att tycka synd om sej själv. Men vad tusan...)

Zzz...

Tänk att de ska vara så svårt att få någon sömn i de här huset? Är de inte barnen så är de något annat. Som värmen t.ex... Jag spyr!!!

Ge mej lite sömn så är jag din för en dag!

I övrigt är jag ganska hooked på låten Ismael...

"Jag ser en framtid där
Jag kunde bli något stort
Så blås en kyss och fyll min kvot
Då tänker du högt och skriker tyst
Och håller andan genom monologen
som skrevs för din inre röst
Du lät exakt som Ismael
Minns du Ismael
Jag är din Ismael"

Operation...

Halloj! Igår fick vi hem tiden för Levis första operation. Den 15 september blir den av. Dom kommer då alltså att sy igen läppen (o ev. sätta in rör i öronen) Skönt att få veta så långt i förväg... Så man har tid o planera o fundera o sånt. Ser fram emot o få den gjord, samtidigt som jag tror de kommer kännas konstigt att få "ett nytt barn" igen. Men de blir nog bra! :)

Egentligen skulle jag skriva om något heeeeelt annat, men de kan vi ta någon annan dag.
Nu kommer Tim snart hem med en kebabtallrik åt mej. De gillas!

Ha de bra i sommarvärmen allihopa!

RSS 2.0