Feeling good.

Jajajajaaa! Idag är en mycket bra dag. Fick dock gå upp före tuppen tror jag... Hade körlektion 08:30, så de va bara o kliva upp 7. Tim o Devin sov vidare. Sömntutor! De gick bra att köra. Dom tycker bara att jag är lite för försiktig, hur man nu kan vara de i trafiken egentligen?! Well well. De ska tränas på... För snart är de ju dags. Huvva! Är skitnervös. Jag måste verkligen ha de där körkortet.

Devin ligger o sover middag just nu. Sköööönt! De där med att sova middag är något han börjat med för någon dag sen. O de är ju bra. Då får jag pusta ut lite :)

En annan anledning till att detta är en bra dag är... Tam ta daa: MUSE! Jag ääälskar ju Muse. O jag råkade få reda på att deras nya skiva läckt ut för några timmar sen. Klick klick. ;) Jak er klad! Yeah yeah yeah!! Jag hoppas verkligen att den är lika bra som förra skivan.

Näe, hej o hå. Nu ska jag göra något vettigt. Alltså dricka kaffe... ;)

Happ.

Då gör vi ett nytt försök då... ;)

Devin ligger o sover bredvid mej i soffan. Vi gick upp 08:30, men Devin ville bara vara vaken en timme. Haha. Inte lätt o vara så trött. Jag va oxå skittrött, men efter att man varit vaken i en timme har man ju hunnit vakna ganska bra. Så nu sitter jag här o dricker en kopp chaité. Tim gick precis upp, Johan kommer snart förbi på en kopp kaffe.

Imorrn har jag halkan. Spännande... Men de är ju inte direkt så man kan kugga på den, o de är ju skönt ;) O på onsdag har jag min sista körlektion, o på torsdag är de teoriprov som gäller. De ser jag faktiskt fram emot. Ska bli så skönt o få de gjort. Ni som hängt med mej ett tag vet att jag redan klarade de i maj förra året. Så den här gången är mitt mål att snygga till mina poäng bara. O de ska väl inte bli några problem tror jag. Sist läste jag bara igenom boken en gång, o sen gjorde jag provet. Är lite mer seriös nu ;) Jaja. Håll tummarna för mej på torsdag iaf...

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe med karlarna, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Hujj!

Rock on!

RSS 2.0