Kallt kaffe o julsnack...

Hallilåja! Sitter här o sippar på en kopp kallt kaffe. Orka värma de liksom?

Har nyss försökt slå in lite julklappar. Vilket gick bra... Tills Devin bestämde sej för att hjälpa till. Hmpf! Får nog fortsätta ikväll. Eller imorrn... Eller så kanske jag skiter i't helt? Låter en massa "saker" ligga under granen istället? De vore fan smidigt ;) Haha! O appropå gran så tror jag inte att jag orkar ha en riktig i år :/ Dom barrar ju så jävligt, plus att Levis skulle garanterat försöka klättra upp i den o riva fanskapet, plus sticka sej... O bli iknuffad i den ett X antal gånger.

De blir alltså en Levis-säker julgran i år. Tror den ska bli rosa!! ;D
(måste ju matcha min fondvägg, right?)

Lilla lugna lagoma Ludvika...

Alltså... Jag bor i en ganska liten stad. Så liten att dom flesta inte ens skulle kunna peka ut den på kartan. Tills igår. Då först 3 män misshandlades brutalt, till synes oprovocerat, så grovt, så en av dom dog. Hemskt!! Mitt på stan dessutom! Jag blir fan rädd! O 12 timmar senare sköts en man i bröstet. Vad händer? Trodde att våran lilla stad va en liten, mysig o fridfull stad. Ack så fel jag hade! Vad händer härnäst?

Den här gången hoppas jag verkligen att polisen gör sitt o griper dom som gjort detta. Till skillnad från för 3 år sen... Hmpf! De är väl klart som korvspad att J inte gick ner i tjärnen o dränkte sej själv!!!

Näe! Tragiskt är vad de är!

Håll hårt om era nära o kära!

Jobbar på...

Tjohej vad de går... :p Mja...

Jobbar idag igen. O på måndag, samt torsdag. Om nu någon skulle få för sej o undra liksom.

Annars då? Jo tack... Jag är väl hem o vänder typ. Duschar, kramas med kidsen, äter, skiter o sover. That's it. Men än så länge klarar jag inte. Jag blickar framåt!!

Imorrn tror jag minsann att vi får finfrämmande hemma i form av barnens farfar. Spännande! Ska man våga sej på o baka lite lussekatter mån tro? Jag är grymt sugen på de nämligen... De är ju bland de bästa med julen. Lussekatter o julskinka. Muuuuums!!

Näe. Plikten kallar! Sov gott era sömntutor!

Mycke riktigt...

Jag sa ju de!! Jag visste att hon hade något i kikaren! :/ Men men... Bara o skita i't. Du kunde inte komma på något lägre o hitta på va? Rock bottom liksom.

Sitter på jobbet iklädd min bästaste onepiece o funderar på livet. Jobbar väldigt mycke denna vecka, igen... Men så kan de va. Jag tackar inte nej till att få jobba, de vore bara krokat. Jag får iaf mysa hemma med min familj nästa vecka :)

Näe... Om man kanske skulle ta o kyta sej?! För vet ni vad... Jag är trött ;p

Jag, på jobbet ;)

Känner mej lite trött.

Ja, jag vet att jag använder bloggen för att klaga lite väl mycke nu, men vad tusan... De är så jag funkar.

Imorse gick vi upp kl 6... Som vanligt... O jag va tröttare än vanligt. Så trött så att jag t.o.m somnade sittandes med Levis i knäet o en kopp kaffe i handen. Min tredje kopp kaffe dessutom. Måste börja priotritera sömn känns de som... ;p Ikväll lovar jag mej själv att gå o lägga mej i tid. Typ kl 21. Punktum slutum! .

Nu är de nog dags att börja med maten tror jag. Pasta med bacon- o broccolisås har jag tänkt idag. Lite av en favoriträtt här...

Ha en fin dag alla pigga mörtar där ute!

Orolig mage.

Alltså... Jag känner på mej att de är något skumt på gång. Vad planerar hon? Förhoppningvis ingenting. Men man vet ju aldrig. Rätt som de är kan hon ju lika gärna stå utanför på trappen o vill komma in... Eller varför inte ljuga ihop något till någon myndighet?! Det känns inte bra o veta att hon ens finns faktiskt. Det gör mej orolig. Sjukt egentligen. Att vara så rädd för en människa. En människa som man är född till att älska... Som man försökt älska, i så många år, för att slutligen, sakta men säkert, börjat hata.

Elefanter säger jag bara... Den säger så mycke....

Näe! Uppryckning! Vad gör vi av denna trista gråa lördag? Jag o barnen är som vanligt själva... Ute går de inte att vara, o ingen bil har vi heller. Hmm... Kanske borde bygga en fin koja o ha picnic eller något. Eller kanske baka lite inför morgondagens o måndagens finbesök? We'll see...

Uppryckning!

Ni skulle bara se mej...

Jag ser ut som att en hund har bitit mej i ansiktet, o sprutbajsat på mej, o sen kissade på mina skor. Typ. Eller ja... Jag känner mej så iaf. Jag ser nog egentligen ut som alla andra dagar. Trött. Tror jag har fått en mild slags bihåleinflammation eller något. Min näsa håller på o sprängas tillsammans med mitt lilla huvud. Suck!!

Jag vill ha lite avlastning tack!

RSS 2.0