Tantmagnet.

Ursäkta mitt svammel innan. Behövde bara lätta på trycket...

Kom nyss hem från vårdcentralen. Där va de ju inte mycke action direkt. De va jag, Levis o en massa massa tanter i väntrummet. Shit vad dom kan snacka alltså!! O allt dom pratade om va vädret o vilken läkare som jobbade när, var o hur, o hur sjuka dom hade varit i sina liv. That's it typ.

- Ja, du vet... 1957, då jobbade Torsten Jakobsson i Ludvika på kirurgin. Han opererade bort min ändtarm. (okej, de va den där andra tarmen, som man kan ta bort. Blindtarmen hette den visst...)

Jadajadajada. The story continues...

Alla satt o smygkikade på Levis, o gjorde pussmunnar o hade sej. Gav han saker om han tappade något. En tant frågade vad han hette o hur gammal han är. Sen vart hon tyst. O efter ett tag kunde jag höra hur hon pratade om Levis med sina tantisar*.

- Jani, han, lilla killen där, han är bara 9 månader gammal.
Ooooh, sa dom andra i kör i fnissade.

Låtsades hon känna oss? Stackars lilla ensamma tanten... Jag vet inte. Synd om henne isf...

Så killar: Bästa raggningsgrejen: Små, söta glada barn.
(iaf om ni är intresserade av äldre kvinnor)


Tantmagneten Levis.
*tant bästisar

Serious talk.

Tänk vad livet kan ta snabba vändningar!! Sitter här o tänker på Tim. Min livskamrat, mitt allt! Min familj! ♥

För knappt en månad sen va jag när på att ge upp. Flytta härifrån. Bara dra. Jag hade fått nog. Va de depresionen som talade? Eller vad hände? Varför blev de så? Jag orkade inge mer. Jag bara grät o grät o grät. Men mest av allt va jag arg. På allt, o alla. Jag ville dö. Varför då? Jag har ju två underbara barn, o en underbar sambo!! Jag kunde ju inte gå o dö heller... Jag måste ju leva, se mina barn börja skolan, skaffa sina första flickvänner (eller pojkvänner?) Komma hem mitt i natten, göra satyg, skaffa körkort, flytta hemifrån, skaffa barn. Ja. Allt egentligen! Livet har ju bara börjat för dom. O ändå va de nånting som gjorde att jag tänkte att jag ville missa allt de där. Hemska tanke!!

De måste ha varit min sjukdom som talade... Jag kan inte komma på något annat. Och anledningen till att jag blev sjuk då? Hmm... Kan ha varit den simpla anledningen att jag helt enkelt har varit stark alldeles för länge. Mycke knasigt o tråkigt hände förra året. Jag förlorade en viktig del av min familj, jag va sjukskriven o hade ont o Levis opererades några gånger. Tråkiga saker helt enkelt. Men då bet jag ihop. Jag va ju tvungen att vara stark, för min familjs skull. O kanske för min egen skull?

Men de går inte att jämt o ständigt vara stark o flitig o tycka att livet är toppen, guld, o gröna ängar. Någon gång kommer skiten ikapp en. Som jag tror den gjorde för min del, i början på året.

Men jag gav inte upp. Jag vaknade upp en morgon o tänkte: Nu jävlar får de vara nog! Jag tog tag i skiten! Sökte hjälp. Vilket va tur. Vem fan vet hur livet hade sett ut annars idag?!

Igår kväll va en sån där kväll då allt va jobbigt. Devin ville inte sova, o låg o hostade o grät. Levis likaså. Fick ha honom i min famn i soffan tills han somnade. Jag o Tim som skulle ha en kväll tillsammans. Shit happens... Vi gick o la oss istället, så fort barnen hade lugnat ner sej. Vi låg o kramades, länge, länge, innan vi somnade. Då låg jag o tänkte på allt som hade hänt den senaste tiden. Hur galet allt kan bli... Jag älskar ju Tim, av hela mitt hjärta. De är med honom jag vill leva resten av mitt liv med. Ingen annan. Jag vill inte flytta ifrån honom. Varför skulle jag vilja de? För att han är karl? Haha. Ja, så kanske de va. Jag vet inte.

Hur som helst så insåg jag då, hur otroligt mycke han, och våra barn betyder för mej. Vad skulle jag göra utan dom? Dom är de bästa som finns. De bästa som hänt mej. Så länge jag har min familj är jag lycklig. Världens lyckligaste!

Jag somnade med ett leende på läpparna.

Men frågan återkommer ständigt i mitt huvud: Varför? Hur?

Får jobba på den frågan... Jag vet att svaret finns där. Någonstans.

Har fruktstund med Devin, i hallen. Haha! ...

mms_img36637 (MMS)

Har fruktstund med Devin, i hallen. Haha! Den lilla mannen har verkligen konstiga ideer för sej... Kl 13 ska jag o Levis infinna oss i Smen på vårdcentralen. Trök!! Hoppas dom hittar något fel, så att vi kan få en glad kille igen. Devin är iaf glad, men fortfarande sjuk.


Sista februari.

Tänk vad tiden går fort!! Snart måtte de bli vår. Typ helst imorrn... Trött på snön nu.

Ny vecka, nya äventyr! Idag ska jag baka lite muffins, o leverera till Stumpis. Ska nog även till vårdcentralen med barnen. Dom hostar så illa. Tycker synd om dom (o mej själv som inte får sova...)

I veckan ska jag göra en Nalle Puh tårta igen. Skoj skoj!

Ska även försöka hinna med o simma lite har jag tänkt. Om jag nu kan ta o bli frisk någon gång. :/


Ha en fin dag alla ni!

Bakar muffins...

Hellou! Har bakat 78st muffins denna eftermiddag. Helt okej... ;) Ska göra 2 plåtar till ikväll, sen ger jag mej. Hoppas Stumpis o dom andra blir nöjda. Tim har provsmakat o gav mej ett okej iaf.

Har hittat på en kul kurs idag som jag skulle vilja gå på. En våningstårts-kurs. Vore skoj tror jag. Bra o lära sej "på riktigt", o inte bara improvisera sej fram... Problemet är bara att den är i Stockholm, dagen innan Devin fyller år. Har 2st tårtor (MINST) att göra tills dess. Funderar på att kanske göra klart dom till fredagen o sen dra till Sthlm öber dagen bara. Men hur kul är de? Tror kursen skulle sluta kl 19, o då hinner de ju bli natt innan jag kommer hem :S O orkar jag verkligen sitta o köra fram o tillbaks till Stockholm på en dag? Plus sitta o lyssna på en kurs i 6 timmar. Klurigt!! Någon som vill med? Vara Co driver? Ingen? Nehe...

Ska ta mej en funderare. Jag vill ju verkligen gå den där kursen...



Fiiinfina tårtor, alla fyndade på Google. Tack!

Huvva!

Känner mej helt död idag. De va ingen rolig natt. Alla bråkade på mej. Typ... Har inte fått många timmars sömn inatt helt enkelt. O nej, soffan är inte så skön som den ser ut. Hmm....

Har precis ätit en halv kycklingrulle, minus rullen. Alltså egentligen bara kyckling, sallad o tomat o sås. Göttans va de iaf. Har ont i magen nu :/ Shit happens!

Borde sätta igång o baka lite, men har verkligen, verkligen ingen lust. Jag vill bara ligga i soffan o slöa.

...

Jag ska fan bli den bästa!! Nu jävlar!

Vem säger att man inte kan köpa lycka? De ...

mms_img36636 (MMS)

Vem säger att man inte kan köpa lycka? De här ÄR ren lycka, i växtform! ;) Jag ska vårda den som om de vore min egna lilla bebis. Min lilla miniorkide <3


Skallebank...

Idag har båda barnen varit riktiga monster. Ja, man får säga så!! Dom har skrikit typ heeela dagen. Den ena värre än den andra. Fattar inte vad som varit fel. Eller iaf inte på Levis. Devin är förkyld o har nog fått ögoninflammation. Men Levis... Vad är felet? Han har sovit totalt typ 40 minuter på hela dagen. Annars brukar han sova typ 2 timmar på förmiddagen o 2 timmar på eftermiddagen. Men inte idag minsann... Han somnade ganska snabbt när jag la honom ikväll, men vaknade lika fort igen :( Så nu har han skrikit i typ 3 timmar nonstop. Jag håller på o bryta ihop!! Tim åkte precis iväg med honom, i hopp om att han kanske somnar i bilen. Jag håller tummarna...

Mitt huvud håller på att explodera! Jag vill bara ha lite lugn o ro. I en minut. Typ. Orkar inge mer! Vill bara ha glada barn. De är allt jag begär! Ska de vara så svårt?

Nog gnällt...

Idag har jag handlat en massa massa mat, varit på djuraffären o på Dollar store. Japp. De va min dag, i korta drag. Maria har varit här en sväng oxå :) O Martin... ;)

Japp. Nu funderar jag på o ta en dusch, o sen sova... Om jag nu får för Devin. Han sover oroligt. Suck.

Mindre pigg/glad mamma-mu...

Devins rum...

Igår va vi ju på Ikea... Fick typ stressa igenom tyvärr. Men men. Lite smått o gott hittade vi iaf som vi fick med oss hem ;) Vi köpte två små stekpannor (bra till att steka ägg med) en murgröna, en till expedithylla, en lackhylla o lite smått till Levis...

Hyllorna va till Devins rum. Så dom satte jag ihop medan grabbarna åt middag igår kväll. De kom några svordommar o några AJ AJ AJ, men jag klarade de! ;) Vi har alltså köpt 2 st hyllor med 4 fack i. De vart billigare än att köpa en hel hylla med 8 fack i. Konstiga Ikea... En sån kostar 599kr, o vi betalade 199kr/st för våra. De blev ju samma sak... (bara att vi sparade 199 kr, hihi)

Pics:

Hyllan fick sitta där den sitter, de gick inte att få upp den någon annan stans :/ Väggarna i detta hus är ganska buckliga... Jaja. Nu ska jag bara köpa lådor till hyllorna oxå ;)


Ze hylla. Med barnens spargrisar på :)

Nu är jag nästan nöjd med rummet. Bara lite piff till så...

Dehär är Tage, mina vänner... En leopardsk...

mms_img14665 (MMS)

Dehär är Tage, mina vänner... En leopardsköldpadda på två bast. :) Väry cute!


Frukost i bilen! Nu är vi på väg till Upps...

mms_img36142 (MMS)

Frukost i bilen! Nu är vi på väg till Uppsala :) tråkigt att åka så långt... Men den som väntar på något gott... ;) Mmsar lite senare igen. Blir antagligen när vi hämtat upp Tage, hehe! Hoppas han gillar Ikea...


Jobb!

Jag har förresten fått ett "kul" jobb tills på tisdag. Jag ska baka typ 100 st muffins... (ännu oklart om en fast siffra) Inte illa! de ska vara till nyöppningen av ett företag i grannstaden. Spännande! :) Så de lär bli mycke bakande av här i helgen. Kuuuul!


Not mine... Googlat.

Seeeeegt!

Sitter o försöker fördriva tiden. Vet inte varför egentligen... Tror barnen sover. Vilken koll jag har va? Värsta morsan ever! Haha! Näe, men så är de ju inte riktigt. Jag vet att Levis sover, men är osäker på om Devin har somnat än... Han ligger ju oftast bara tyst i sin säng o filosoferar när man lagt honom ;)

Skriver med Maria gör jag oxå... Kom på att de är många Marior i mitt liv. Kanske borde försöka separera dom på något vis?! Maria L o Maria B? SörviksMaria o CityMaria? Mia o Maria? Ja. Jag vette fan... Bra härliga är dom iaf, båda två! ;D

Näe, om man kanske skulle ta o byta sängkläder o lägga sej? Om nu Devin sover... ;)
...pyjamasbyxorna är redan på, o har varit sen imorse, haha!

Harmoni! De gillas! Snart läggdags... Mmmm...

mms_img36141 (MMS)

Harmoni! De gillas! Snart läggdags... Mmmm. I like it!


Tvätta, diska, städa...

Tycker inte att jag gör annat... Joo, möjligen plockar oxå. Roligt med så mycke omväxling. ;) Just nu hänger sofföverdragen på tork i köket. Vågar inte torktumla dom. Tänk om dom skulle bli för små?! Hemska tanke! Diskmaskinen brummar på. Tvättmaskinen likaså. Devin skitade ner sej rejält idag när han käkade mellis. Han fick lite Soyghurt :) Helt otroligt vad dom kan göra egentligen! Den smakar precis som vanlig yoghurt, fast den är helt gjord på soyaprodukter o havre o sånt...

Imorron blir en rolig dag! Jag o Tim ska ut på roadtrip! Vi ska till Uppsala o ha de skoj. Gå på Ikea o så ska vi hämta Tage. Haha. Gå på Ikea med Tage. Vilken syn! Får ta kort imorrn så ni får se... Kidsen ska vara hos Maria. Dom har de bättre där än att sitta o åka bil halva dagen. :)

Nu vill Dev ha lite vatten... På återskrivande!

Svar!

Svarar på kommentarer här ist:
Elin: Näe, de där med droger känns ju inte helt rätt ;) Jag pulvrar Modifast... De finns på apoteket att köpa. Även på modifast.se. Funkar jättebra tycker jag, o smakar tusen gånger bättre än de andra pulverdieterna jag smakat...

Mickis: Okej! Du/ni är välkomna på pannkakskalas anytime! (säg till innan bara, hehe)


Så... Nu va de avklarat! ;) Idag är en tråkig hemmadag. Har tusen saker att gör här hemma, men ingen ork. Tror jag håller på o bli sjuk. Har tagit en Ipren, hoppas den hjälper... Barnen är oxå lite sjuka, eller ja, snoriga iaf. :/ Tröööök! Kanske borde tvätta sofföverdragen som jag tog av igår? Haha!

Tips på saker man kan göra när man är orkeslös o har två små barn att sysselsätta önskas...

Våfflor & Pannkakor!

Halloj! Igår köpte jag alltså lite nya böcker. En ny kokbok vart de. Jag älskar ju verkligen pannkaka, o våfflor oxå. Men de är något speciellt med pannkakor... Så igår kväll vart jag, som vanligt, lite överambitiös o gjorde två olika pannkakssmetar. En mjölkfri till Devin, o en från den nya kokboken. Amerikanska pannkakor. Har länge velat testa att göra sånna, men aldrig gjort det. Dom blev iaf skitgoda o väldigt fluffiga. :) Testade en med sirap (fööör sött för min smak) o några med soyagrädde o hallonsylt. De vart godast enligt mej...

Receptet:
4 ¾ dl vetemjöl
2 ½ tsk bakpulver
1 tsk salt
3 msk strösocker
2 ¼ dl mjölk
3 ägg
55 g smält smör

Sikta ner mjöl, bakpulver, salt o socker i en skål. Häll mjölk, ägg o smör i en annan stor skål, blanda sen med metallvisp. Tillsätt de torra ingredienserna o vispa försiktigt ihop allt till en tjock smet. Var noga med all inte vispa för hårt - det gör inget om smeten inte är helt slät.

Hetta upp stekpannan till medelvärme, o minska sen värmen lite. Häll, för en pannkaka, i ungefär ½ dl smet i pannan. Stek 3-4 st samtidigt i ca 1 minut på varje sida. De ska bli gyllenbruna...

Lägg upp på en tallrik o håll dem varma i ugn på svag värme medan du steker resten.

Servera med lönnsirap (ljus går oxå bra) eller de du själv känner för ;)




Enjoy! :D

Hittade lite på bokrean... 3st för 100kr. ...

mms_img28929 (MMS)

Hittade lite på bokrean... 3st för 100kr. Gissa vilka som är mina? ;)


Lampor o rutchkanor...

Igår va vi o grattade min moster som fyllde år. Devin hittade genast något roligt att göra, som vanligt... Pia hade flyttat dit hennes vilofotölj. Ni vet, en sån där i rotting som man ligg/sitter i, som finns på Ikea. Devin förstod nog inte riktigt syftet med den. Men gjorde snabbt sin egna tolkning av den nya möbeln. De va ju en rutchkana!! Såklart! ;) Oj vad han åkte. Han tyckte den va jättekul. Varför har inte vi någon rutchkana i vardagsrummet? Ja, de kan man ju undra...

O när vi skulle åka hem, o gick till bilen kollade han sej runtomkring, o sa lampa! Va? Tänkte jag... Jag såg då ingen lampa... O så pekade han: LAMPA!! Då va de stjärnorna han menade ;) Så igår va alltså första gånegn han fick syn på stjärnorna. Gulliga unge! ♥ Han va helt fachinerad av alla tusentals lampor uppe i syn.

Tänk vad mycke underbart o roligt man får vara med om som förälder!
Jag förstår inte människor som INTE vill ha barn. Alltså inte ens någon gång i livet... De är ju de bästa som finns!

Veckans vägning!

Hej o hå! Onsdag idag, likamed vägningsdax! Denna vecka har jag gått upp lite. Givet. Självklart... Jag har knappt pulvrat alls, vet egentligen inte vad jag har ätit faktiskt. Inte har jag rört på mej heller. De är ju så satans kallt!! Ge mej vår! Jag vill ut o gå! Anyway... Vågen sa att jag hade gått upp 0,6 kg. Gör mej inte så mycke... Röda veckan kanske oxå ställer till de lite? Skit samma!! Ett plus är ett plus. Får helt enkelt göra något åt de till nästa vecka. Nu får se bli skärpning!! Dagens vikt är iaf 64,8 kg. Alltså 2,8 kg kvar till målvikt...

Veckans siffror: (siffror inom perentes är sen 2:a januari)
+ 0,6 kg (- 9,2 kg)

Byst: 0 cm ( -7 cm)
Mage: - 1  cm ( -13 cm)
Höft, bredast: - 2 cm ( -12 cm)
Höft, byxlinning: -1 cm ( -9 cm)
Midja: - 1 cm (-10 cm)
Lår: 0 cm (?)

Helt okej ändå... Lite mindre har jag ju blivit...

Bild från igår...

Woopiedoo!! Jag som älskar att städa...

mms_img20631 (MMS)

Woopiedoo!! Jag som älskar att städa...


Sjuka.

Hellou! Idag fick vi sova till kvart över 8!!! Helt otroligt! Levis vaknade några gånger innan, men somnade om efter att han fick napp. Härligt! :D Idag känner jag mej pigg. Men Tim är fortfarande hemma o är sjuk, o Devin har nog blivit smittad av honom tyvärr. Han är lite snorig o låter ansträngd i halsen... Hoppas de bara blir så, o inte värre...

Idag funderar jag på att ta med mej Levis in till stan o hitta på något kul, så får sjuklingarna stanna hemma o sjuka sej bäst dom vill ;) Blir inge simma idag. Får ta de när alla är friska ist.

Någon som känner spontant för ett besök av mej o Levis?

Filmkväll!

Idag sviker min karaktär mej helt! Skyller på röda veckan tror jag... Jag har dukat fram med chips, marabou mango o noblesse. Får se hur mycke skit jag proppar i mej :S Men de får bli som de blir. Jag har skött med duktigt i flera flera veckor nu. Så nu unnar jag mej lite gottis... Får springa bort de i vår ;) Då j-lar SKA jag kunna springa!!

Jag o Tim ska se Big Daddy nu. Har sett den flera gånger, men aldrig slutet, haha! Får se om jag orkar vara vaken idag då...

Imorrn funderar jag på att dra in till LA o simma lite. Skulle vara skönt... Får se vad som sker. Om nu Devin ska vara på dagis imorrn eller inte. Han har hostat lite idag :/ Vill inte ha sjuka barn!!!

Go kväll på er!

Kalashelg!

Idag har de bara varit kalas hela dagen. Igen. I förmiddags åkte jag o hämtade svärmor (hon har inget körkort) så hon fick gratta Tim. O efter de hann jag bara laga mat åt killarna, blunda en liten stund, o sen kom svärfar hit. :) O vips, så kom även hela Sörviksfamiljen på besök. Rooooligt! Men ack så öronbedövande. Med 4 småbarn i huset blir ljudnivån ganska hög. Lägg sen till 2 tonåringar, 2 mammor, en farfar, en Tim o en högljudd norrläning på de. Japp, då fattar ni?! ;) Men jag klagar inte. Tvärtom. Tänk om de hade varit helt tyst istället? TRÅKIGT!! Jag gillar Sörviksfamiljen....

Efter dom hade åkt drog vi till Johan o Lena som ville bjuppa på middag. De tackar vi inte nej till ;) Idag bjöds de på älgstek o entrecoté o potatisgratäng. Mumma!! Fast jag höll mej till köttet o sallad. De är ju de bästa som finns!! Bättre än all kaffe o choklad i världen tror jag... I lööööve kött!! (de visste ni inte va?? Hehe)

Nu sover barnen, o Tim ligger o käkar kvist i soffan brevid mej. Funderar på o lägga mej... De har varit en farfylld helg. Men ack så bra!

Tack alla som kommit o grattat o kalasat!! ♥

Frukosttime!

Halloj! Här äter barnen frukost. Jag sitter med en kopp kaffe ♥ Tim har sovmorgon idag...
Idag kommer Tims pappa hit o firar honom, o ev. hans mamma, men de är ytterst tveksamt.
Sen får de bannemej vara slut på kalas tycker jag! Om en månad är de dags för nästa kalas, då fyller Devin 2 år. Tiden går sjuuuukt fort! Våran lilla kille blir så stor! Nu har han börjat prata jättemycke, härmar allt man säger. Så de gäller att passa sej ;) Fast jag brukar aldrig svära eller något sånt iaf. Värre med Tim, haha! Får säga till honom 100ggr om dan tror jag... Inge kul om Devin skulle börja svära tycker jag...

Killen fixade sin egen frukost nyss:



Duktig kille! ♥

Ska äta lite mat. Mums! Sallad med kräftst...

mms_img26702 (MMS)

Ska äta lite mat. Mums! Sallad med kräftstjärtar! :)


Tårtkalas!

Bloggen har inte varit så prio ett denna helg... Har haft en massa annat för mej...

Idag har vi haft kalas för släkten för Tim. Kulkulkul! :) De va Mai, Leif, Mats, Mickis, Jesus, pappa, Fia, Line o Tamina. Fullt hus. Kul att pappa o dom fick träffa Mai o Leif oxå. Dom hade aldrig träffats innan... Så nu kanske hela min familj träffat Tims... Tog ju bara nästan 5 år, haha! Tim fick presentkort på Coop av alla. Såååå bra! Då kan man ju handla vart man vill, som Coop Bygg (där vi handlar typ jämt!!) Kappahl, Akademibokhandeln o massa annat...

Ikväll kommer Tims syskon hit o leker med oss. Ska nog spela lite spel o sånt...

Bilder på Tims tårta jag gjorde: (som jag för övrigt vart sjukt missnöjd med...)





Huuu...

Go morron! Även inatt har Levis bökat runt värre än satan himself... Funderar starkt på om han fått öroninflammation igen. :( Tror detta blir 8:e gången isf, sen september. Stackarn!! Får ringa till vårdcentralen o prata med dom...

Idag ska jag.... tam-ta-daa: Baka. Börjar kännas lite tjatigt... Men imorrn ska den vara klar iaf. Då får jag en paus. Sen har jag nog ingen beställning på några veckor.

Kaffe i mängder ska nu intas. Huj!

(Gubben på tårtan jag la upp igår är förresten Android-gubben, ett system till vissa mobiler (som min tex.) o siffrorna stod för 25, binärt alltså)

Hipp hipp hurra!!!

Idag är ingen vanlig dag, för de är Timpens födelsedag! Hurra hurra hurra! ♥

Sitter o väntar på att Tim ska komma hem från jobbet. Han va tvungen att jobba över idag. Stackarn... :/ Men nu är han på väg hem iaf. Han ska bara handla lite...

Jag o Devin har pysslat ihop varsinna kort till honom. Hoppas han blir glad ;) Av Levis får en ett specialpaket, hahaha! Mer om de sen...


Paket"högen"...

Nu ska jag sätta fart med Tims tårta som ska fixas till lördagens kalas...

Hej så länge!

Gårdagens tårta!

Kom på att jag inte lagt upp någon bild på tårtan jag gjorde igår... Den va iaf till en kompis flickvän. Någon som känner igen gubben? O kanske t.o.m vet vad sifforna betyder? Hade inte Tobbe sagt vad siffrorna betytt hade jag aldrig listat ut de kan jag säga... ;) De är helt klart den nördigaste tårtan jag nånsin gjort (o kommer göra?) Haha!

De är mörka chokladbottnar fyllda med vaniljmousse, jordgubbsbitar o mörk chokladmousse.




Blä för Tre!

Har varit utan internet. Tills nu... Blääää! Hela min värld stannar ju utan nätet. Skulle absolut inte kunna klara mej en dag utan internet. Tror jag. Jag skulle bli jäkligt rastlös iaf ;p

Devin är på dagis. De va lika kallt idag oxå att gå dit. Brr!! Devin satt o sa traktor hela vägen dit. Haha! Han är heeelt besatt av traktorer. Fattar inte vad han har fått de ifrån. Varken jag eller Tim gillar ju såna där mockafjonker. Jaja. Kul att han skaffat ett nytt intresse, efter dammsugarna... ;)

Nu ska jag sova lite middag medan Levis sover. Sen ska jag baka hela dagen. Tim fyller år idag :)

Hej!

Åka på äventyr!

Hej hej! Nu ska vi åka ut på ett litet äventyr. Eller ja... Vi ska egentligen bara till Maria o Göran. Men de låter ju roligare med äventyr ;) Skoj skoj!

Skriver nog sen. Huj!

Hej hå!

Nu har Tobbe varit här o hämtat sin tårta. Hoppas den blev bra... Eller hur jag ska säga... ;) Alltså att den som ska ha den blir glad. Bilder kommer ikväll.

Levis är skitgrinig idag. Snark!! Jag vill ha glada barn ju! :/ Snart dags o hämta barn nr 2. Hoppas han är lite gladare iaf.

Näe. Kaffet väntar! Haha!

Veckans vägning!

God morgon på er! Idag är de vägningsdag igen. Tycker veckorna går så fort! :O Anyway...

Va helt säker på att jag skulle ha gått upp lite i vikt efter denna vecka. I onsdags käkade jag ju på Subway, som jag skrev. Ångest! O jag har faktiskt inte druckit en enda shake sen i söndags. I måndags åt jag lite mat, eftersom vi hade middag hemma hos oss. Åt en kycklingfilé o sallad. Sjukt gott! O gårdagen va inte bättre! Då käkade jag lite kräftstjärtar o sallad som blev kvar från dagen innan, till frukost!! Haha! O till middag/lunch åt jag lite stuvade makaroner o en liten korvbit. Så ja, jag hade gott kunnat tagit ett plus på vågen denna vecka. Men icke! ;D För 2:a veckan på raken visar vågen -2,2 kg. Helt otroligt!! Jag är sjukt glad över de, men känner inte riktigt att jag har förtjänat de... Nu har jag alltså bara 2,2kg kvar till målvikt! Tjohoo! :) (fast känner jag mej själv rätt kommer jag väl inte vara nöjd då heller :S)

Siffror, resultat sen 2 januari inom parentes.
Denna vecka: -2,2 kg ( -9,8 kg)

Byst: - 1 cm ( -7 cm)
Mage: - 3  cm ( -12 cm)
Höft, bredast: - 2 cm ( -10 cm)
Höft, byxlinning: -1 cm ( -8 cm)
Midja: - 1 cm (-9 cm)
Lår: - 2 cm (?)

Totalt sen Maj 2010: -27,8 kg!!

Lyckas med mat.

Hej hopp. Dagens känns inte alls lika piss nu. Hittade ett paket på trappen nyss. Igår vid lunch (?) beställde jag lite grejer till Tims tårta som jag ska göra i helgen. O nu hade de kommit. Snacka om snabb leverans! :D De brukar iofs alltid gå snabbt när man beställer från Lyckas med mat, men ändå. Glatt överraskad! :)

De jag beställde va turkos o orange färg, svart sugarpaste o en separatorplatta. Nu ska här bakas. De ska bli min första våningstårta är de tänkt :) Spännande!!

Nu ska jag kramas med Levis, som vaknat efter 3 timmars sömn ;)


Suuuuurt!

Idag är en riktigt jävla skitdag!! I bakandets tecken iaf...

Skulle baka tårtbottnar nu på förmiddagen, medan Devin är på dagis. Men jag har en halv deciliter för lite kakao hemma för att kunna baka. Även troligtvis för lite socker o mjölk oxå. Super!! Får alltså stressa som fan ikväll med tårtan efter jag har handlat... Hatar att stressa :/

Får helt enkelt städa, maniskt, för att bota min irritation... O dricka kaffe.

Levis sover, o har gjort de sen vi lämnade Devin på dagis vid 9. Tror han är trött. Han har krånglat som fan 2 nätter på raken nu...

Hej!

Tårtdag.

Idag måste jag jobba arslet av mej... Ska göra en tårta till imorrn. Men de blir kul. Känns som att de va ett tag sen jag gjorde något vettigt nu ;) De kommer bli den nördigaste tårtan of all times. Något mer säger jag inte...

Ska snart klä barnen o knalla till dagis. Vill inte. De är kallt. Idag, igen... Uhha! Men de känns som att de får bara värt de idag, så jag kan få jobba i lugn o ro.

Senare idag kommer 2 av Tims kusiner hit. Peter o Jessica. Ska blir grymt kul! Jessica ska få en liten bebis i Maj. Myyyys! :)

Nu: Kaffe!

Sicken dag!

Idag har faktiskt varit en bra dag! När Tim kom hem från jobbet fick jag en bukett blommor. Vita liljor o röda rosor. Sååå fina! ♥ O så fick jag en gullig mugg, som jag kan ha o dricka mitt morgonkaffe i. Tim sa att jag kunde tänka på honom när jag satt ensam o drack ur den, om han fortfarande låg o sov. Haha! Ja, så kan man ju tänka ;)




Annars har jag väl stått i köket sen strax efter 4. Haha. Gjorde värsta goda salladen o hemmagjord aioli. Sjukt god vitlökssås för er som aldrig smakat... O så gjorde jag kycklingfilé i ugnen, o potatisgratäng. Lena o Charlie kom o åt med oss. Så trevligt så :) O efter en studn kom även Astrid o åt lite. (Charlies farmor)

Så de har varit full fart här hemma nu ikväll. Barnen va helt sjövilda! Eller ja, iaf våra barn, haha! Charlie va mest trött o kollade på film. Först Ice Age 3 o sen Boog o Elliot. Bra filmer! ;)

Kidsen. Kul o hälla ut alla leksaker på golvet :S

Nu ska jag mysa lite med karln min. Hoppas alla haft en bra dag!

ÄNNU ett hyss med den stackars kaffekannan...

mms_img49410 (MMS)

ÄNNU ett hyss med den stackars kaffekannan :p Stackars krokodil...


Nu har kärringen varit kreativ igen! Har g...

mms_img49409 (MMS)

Nu har kärringen varit kreativ igen! Har gjort en makaronipudding. Åt någon... Haha! Devin tål den inte, jag äter inte o Tim jobbar. Levis kanske är hungrig? Annars efterlyser jag frivilliga personer som vill komma hit o äta!


Alla stjärtars dag.

Stjärtig dag detta. Helt klart överskattad. Men de tror jag att jag skrev förra året oxå iofs ;) Men då vart de iaf mat ute, barnvakt o bio. I år blir de nog ingenting skulle jag tro. Igår kväll kom Tim på att de va alla hjärtans dag idag. Hmmf! Jaja. Jag ska iaf laga en, förhoppningsvis, god middag. Lena kommer o äter med oss oxå :) Tänkte laga potatisgratäng, kycklingfilé, sallad o aioli. Måste bara få tag på pappa o fråga hur han brukar göra sin aioli. Den godaste som finns!! Jag tänker dock inte äta någon mat ikväll. Tror jag... Vi får se. Kanske lite sallad...

Någon som har några andra mysiga planer för dagen?

Ha en finfin dag iaf

Har söndagsmys med älskling! <3 Uppdaterar...

mms_img49408 (MMS)

Har söndagsmys med älskling! <3 Uppdaterar ikväll.


Ingen rast, ingen ro...

Fick visst inte stanna hemma igår kväll ;) Vid 21 åkte jag in till stan igen. 3:e gången på samma dag. Tröttsamt. Men de va de värt. Träffade mina goa töser hemma hos Cilla. Vi pratade om allt, inget o vargar. Haha. O så spelade vi "Med andra ord". Så jäkla roligt spel. Vet ni vem världens bästa tennisspelare är enligt Cilla? J O Wallner. Bra där! ;) Många smarta liknelser drogs igår. Den ena värre än den andra...

Kom hem runt halv 1 inatt. Slocknade på en gång, haha! De andra i huset sov redan. Wierd....

Imorse va de tänkt att jag skulle få sovmorgon. Tim skulle ta med barnen o åka till hans bror. Men jag vaknade precis när dom skulle åka, o va helt klarvaken. Så jag slängde på mej kläder o mössa (för att dölja morronfrillan, haha) o hängde på dom. Idag va Frida hemma oxå :D Hon brukar alltid vara i stallet när vi hälsar på.

Nu ska jag mata lite barn, o sen planera upp resten av dagen... Hej!

Hohoooo!

Yes, L, jag går gärna ut med dej när jag dietat klart o blivit smal o snygg ;) Då kan vi flörta tillsammans... Hoho!

Usch vilken fartfylld dag. Har knappt hunnit äta, hahahaha! Näe, fy fan vilket dåligt skämt! Men jag har faktiskt ätit en bar idag. Annars har de varit dåligt med matintag... Men jösses vad sugen jag va på fika när vi va o firade Fia. De fanns både morotskaka, mina brownies o en marängtårta med hallon o blåbär. Mmmmmmm! Karaktär som jag har så smakade jag inte ens en tugga. *klappar mej själv på huvudet*

I förmiddags va vi alltså o hälsade på Vea o barnen. Kul o se hur dom har de. Hon har precis flyttat in till stan. Skiiiitfin lägenhet hade hon fått tag i. Avis!! Precis när vi skulle åka kom Sandra, Ted o Lovis dit. Lite synd. Hade varit kul o träffa dom oxå en liten stund... Men men. De blir fler gånger :)

Efter de åkte jag hem o hämtade Tim, o sen åkte vi vidare mot Grangärde på kalas. Så kul o träffa familjen igen. De va ganska längesen känns de som. Iaf som vi va samlade allihopa...

På vägen hem svängde vi förbi Maria o Göran o hämtade mina partylite ljus som hade kommit. Ohh så gott dom luktar <3 Ikväll blir de mys mys mys!! Ska även försöka se en film är de tänkt. Blir inge stan för mej... Min kropp är helt paj efter allt körande idag :/

Puss o hej, leverpastej!

Hellou!

5 imorse låg barnen vakna i varsinna rum. Jag ville bara dö! Men jag tänkte inte ge mej utan en kamp. Man KAN inte gå upp 5 en lördagmorgon!! Då har ju vissa inte ens gått o lagt sej än. :p Men som tur va somnade båda barnen om till halv 8 iaf :) Mmmmm! Me like!

Idag tror jag att jag o barnen ska o hälsa på Vea o barnen. Skoj skoj. Sen ska vi brumma ut till farmor o farfar på kalas. Grymt avis på fikat, som sagt. Men jag står frivilligt över. Tror de är lika många kalorier i EN bit sån där brownie som typ hela min normala dagskonsumtion. Illa! :p Men när jag nått mitt mål kanske jag unnar mej en bit. En halv bit.

Efter kalaset ska vi till Göran o Maria o hämta mina ljus. O säkert busa lite med barnen där oxå. Va jättelängesen barnen fick leka nu...

Ikväll kanske jag drar till en kompis i stan som ska ha lite fest. Jag kommer dock vara nykter. Men kul o komma ut lite iaf. Att titta på onyktra människor kan ju oxå vara underhållande ;)

Ha en jättebra dag alla ni ♥

Kvällen ikväll.

Kvällen har bestått av:
Lagt barn. Trötta barn.
Gjort klart kakan till imorrn.
Slagit in paket.
Ätit några kräftstjärtar.
Ätit 2 skivor rostbiff.
Tittat på när Tim åt vitlöksbaguette. (luktar ju himmelskt iaf!!)
Druckit en chokladshake värmd i micron.
Kollat på "De finns inga känslor i rymden".
Skedat i soffan med älskling.
Tittat på all snö som kommit.
Beklagat oss.
Nu väntar sängen. O sömnen!

Bakar.

Japp. Jag håller på o baka lite, inför morgondagens kalas. Rocky road brownies fick de bli. Har bara smakat de en gång, o då va de himelskt iaf. Hoppas att mina oxå blir goda. Kommer jag aldrig kunna ta reda på. Men jag har ju en testpanel för de oxå, så de blir ju bra, haha ;) Om dom blir bra lägger jag nog upp receptet här i helgen...

Funderar på vad man ska hitta på för skoj resten av dagen. Kanske åka in till stan. Skulle behöva handla en födelsedagspresent eller två. Fia fyller år imorrn, o Tim på torsdag...

Vad ska ni hitta på för kul i helgen?

Sitter o dricker kaffe o LUKTAR på denna. ...

mms_img21892 (MMS)

Sitter o dricker kaffe o LUKTAR på denna. Har en testpanel som provsmakar den. Ingen tycker att den smakar mango iaf. O de är ju inte så konstigt. De är nämligen knappt 3% mango i den. Wierd... :p tror den fick ett godkänt iaf.


Mmm du härliga morgon!

Morrn morrn! Här snöar de. Precis som i övriga landet antar jag?! Facebook är bra på de viset ;)

Inte för att gnälla... MEN VART FAN ÄR PLOGBILEN?? Ingen har plogat här dom senaste dagarna = Mycke snö. För mycke snö. Vi är nu officiellt insnöade. Japp. Tur att vi har allt hemma som kan tänkas behövas. Blöjor, mat till barnen, kaffe osv... Mjölken börjar dock ta slut. HILFE!!

Näe. Nu får de bli vår tycker jag... :)

Aj aj!

Idag är en kors i taket o kryss i hörnen dag... Barnen sover!!

Annars har de väl inte hänt så mycke. Jag är kissnödig. Om ni ville veta?! Jag har även slarvat nå djävulskt med min mat idag :S Jag har bara fått i mej 1 shake idag, o man ska dricka 4. Tummen ner för mej... Nya, hårdare tag imorrn! Nu får de bli skärpning. Såhär lite har jag aldrig fått i mej tror jag. Jag anser att 2-3 shaker är okej...

I helgen ska vi nog till min farmor o farfar o fira pappas hona. Min gamla farmor är där o hälsar på. Ska bli kul o träffa henne. Man får passa på så länge man kan. Sorgligt o säga så, men så är de ju... Hon är 89 år (snart) o blir inte piggare om man säger så :/

Näe. Nu ska jag smufra runt lite innan jag hoppar i säng.


Oopsy daisy!


Sådan mor, sådan son ;) Älskar dej D ♥

Finbesök i snöstormen.

Min syster brummade ut hit tidigare idag, o med sej hade hon Marika. Jätteroligt!! :D Dom hade med sej nutrilettsoppor som dom sympatiåt med mej, haha! Gulliga dom! <3

Men efter dom hade varit här i typ 10 minuter va jag tvungen att ge mej ut i snöstormen för att hämta Devin på dagis. De va de värsta jag varit med om!! Jag va genomsvettig när jag kom hem. De va inte plogat nånstans, o så snöstorm på de. Näe, fy fan. Hade jag vetat att de skulle vara sånt väder idag hade han fått stanna hemma... Jag vägrar gå i sånt här väder igen :S De va typ 1 setg fram o 2 steg bak. Bara halkade...

Cim lekte med Levis under tiden. Jättesnällt av henne :) Hon är så bra med barnen. Kanske är för att hon fortfarande har barnasinnet kvar? Hehe...

Längtar till ikväll. Då ska jag sova. Alltid lika skönt...

...

Nu gäller de. Nu eller aldrig. Ska jag våga?

Mat!

Go morron! Inatt jag har sovit, o sovit o sovit. Jätteskönt! Devin vaknade bara en gång vid halv 2. I övrigt va de lugnt...

Men jisses vad sugen jag är på mat. All mat. Häromdan skrev jag en lista på all mat jag va sugen på. Den blev låååång. Haha! Tror jag skulle kunna äta vad som helts nu alltså. Inte för att jag är hungrig, men för att jag är sugen. Inte bra. Ska stå ut en vecka till med pulver, sen tror jag att jag ska börja äta lite igen...

Är grymt sugen på kräftstjärtar av någon konstig anledning. O baguetter. O pappas aioli. Mmmm! De vore något i hästväg! Eller varför inte en tacopaj?! Jaa. De vore oxå något...

Undrar om jag ska äta mat EN gång i helgen? We'll see...

Om 12 timmar är de helg. Woopidoo!!

Sömnproblem.

Halloj! Sitter som vanligt o väntar på att Devin ska somna. Inge kul alls. Han verkar inte alls gilla att sova i eget rum. Stackarn... Men nån gång va de ju faktiskt tvunget att hända. Han kan ju inte sova inne hos oss tills han flyttar hemifrån. De vore ju tragiskt. :p

Fattar inte varför han inte somnar... Han ville inte sova middag på dagis, så han fick bara sova en kortis när han kom hem. Han borde vara jättetrött ju. Men icke. Låter som att han ligger o sparkar... Grr! Vill bara gå o lägga mej. Har asont i ryggen idag. Wonder why?

Så. Nog med gnäll. Snart är de helg. En ensam kväll till, sen så. Längtar ihjäl mej! Vill inte vara själv här! Speciellt inte på kvällarna. Nejmen, nu gnällde jag igen. Sorry. Har nog en sån kväll bara...

Undrar om jag ska lägga mej ändå? Nån gång lär ju Devin somna, om inte annat så väcker han mej... O så kommer ju Tim snart hem...

Får fundera ett tag till... Go natt.

Shopping...

Ja, som sagt... Idag va jag Tim o Levis till stan en sväng innan Tim åkte o jobbade.

Devin behöver tröjor. Men på vägen in på Kappahl hittade jag en snurra med byxor, alla kostade 100kr/st. Perfa tyckte jag. Jag behöver ju nya byxor. Alla jag äger är för stora. Hittade 5 st som jag provade. Bla några i storlek 44 o 42. Gammal vana kanske? Dom kunde jag inte ha, dom va för stora. Provade ett par i 40 oxå, men dom satt inte heller bra. Hängde tillbaks allt. Orkar köpa byxor?! Men så hittade jag ett par i storlek 38, o tänkte att även om jag inte kan ha dom nu så kanske jag kan ha dom sen... Men till min förvåning så passade dom NU! Jag är så glad! Nästan som lite kär. Jag kan ha ett par jeans, i storlek 38. Fantastiskt!

Till Devin hittade Tim (han letade barnkläder eftersom jag fastnade med byxshopping) 2 st tröjor. Gillade kanske inte den ena så mycke, men den får duga. Killen behöver ju kläder... ;) Försökte nyss sätta på han dom, för att kolla så de passar, men han vägrade, skrek o hade sej. Haha!

Pics:

En av Devins tröjor. Den är mörkare irl...


Den andra tröjan. Mario Kart tryck ♥


Closeup :)


Finn två bra saker med denna lapp...


Nya jeansen :)

Är hos svärmor på kaffe. Sen ska vi in til...

mms_img43898 (MMS)

Är hos svärmor på kaffe. Sen ska vi in till stan o shoppa lite kläder till barnen... O äta på Subway ;) De unnar jag mej idag...


Veckans vägning!

Vägningen imorse vart lite... hmm... diffus... Jaja. Jag tar de som stod helt enkelt, o den stod på 66,4kg. Nöjd! De är alltså -2,2kg sen förra onsdagen. Helt otroligt! Nu är jag ännu mer peppad att fortsätta med detta. Jag dricker alltså drinkar hela dagarna. Inte att förväxla med sånna med festar med... O så dricker jag kopiösa mängder kaffe. Annars skulle jag aldrig orka ;)

Siffror, resultat sen 2 januari inom parentes.
Denna vecka: -2,2 kg ( -7,6 kg)

Byst: - 4 ( -6 cm)
Mage: - 3  cm ( -9 cm)
Höft, bredast: - 2 cm ( -8 cm)
Höft, byxlinning: -1 cm ( -7 cm)
Midja: - 3,5 cm (-8 cm)

Alltså nästan exakt lika siffror som förra veckan, förutom att min byst har krymp helt jättemycke, den hade inte minskat någonting förra veckan. Den kanske tog igen sej nu då?! :p

Totalt - 25,6kg sen maj 2010.

Sova!?

Barnen sover. Dom somnade faktiskt i tid ikväll. Kors i taket o kryss i hörnen. Jag känner mej astrött, samtidigt som jag känner mej pigg. Känns som att jag måste göra något, men vet inte vad. Jag är rastlös... Men ändå vore de bra att gå o lägga sej, så att jag kanske kanske kanske vaknar upp som en pigg människa imorrn. Kanske.

Näe. Varför ska jag sitta uppe helt ensam o plåga mej själv? Go natt...

Imorrn gäller de...

Imorrn är de dags för vägning o mätning. Känns inte som att jag gått ner så vansinnigt mycke. Men de blir väl så, jag gick ju ner massa förra veckan... Men nyfiken är jag iaf! ;) Jag blir glad om vågen visar - 1kg, allt över de är jag skitnöjd med.

De är så tråkigt när Tim jobbar eftermiddag! Då kan jag inte gå ut o gå mina kvällspromenader :/ Har ju barnen dynget runt. Blä! (Blä för att inte kunna gå alltså, inte blä för barnen) Men på fredag kan jag iaf gå ut o gå igen. O så tänkte jag ta en prommis på söndag oxå... Måste... få... upp... flåset...

Undrar om jag kanske ska försöka springa stadsloppet i år?

Natten...

Natten gick bra. Över förväntan faktiskt! :) Devin vaknade en gång o skrek, då hade han tappat en strumpa. När han fick på sej den igen va de bra, o han somnade om på typ en sekund. Levis har sovit som en stock! Haha! Undrar om de kanske va skönt för honom o sova själv med oss utan en storebror som härjar?! ;)

I förmiddag ska vi till Pärlby o hälsa på. Pappa jobbar, men Fia är hemma. Tror Cim oxå skulle vara hemma. Blir skoj! :) Jag o Levis, på roadtrip. Hoppas dom har plogat bara... De har snöat ganska mycke...

Vad ska ni hitta på idag?

Nya rutiner kring nattning av barn.

Har nattat barn nu i över en timme. Utmattande! Devin verkar inte riktigt vara nöjd med att sova i sitt rum. Men han är tyst, ligger mest o tittar runt (de lilla jag sett). Han ger ifrån sej något ljud då o då... Men så kan de ju vara vissa kvällar, även när han sov i vårat sovrum. Han har varit en riktigt pina nu ikväll o bara skrikit näääää till allt. Högt o gällt. Usch!!

Levis somnade nyss. Jag har börjat med att bara lägga ner honom i sin säng, o låta honom somna själv nu. De är på tiden. Min rygg pallar inte att gå med honom i famnen o vagga honom till sömns. 9 kg blir ganska tungt efter 20 minuter... Idag la jag ner honom i hans säng, o sa go natt, o sen låtsades jag gå därifrån. Men la mej i våran säng ;) Behövde stoppa in nappen en gång, annars somnade han på knappt 10 minuter. De är jag nöjd med. Min rygg oxå.

Nu väntar jag alltså bara på att Devin ska somna. Sen ska jag oxå lägga mej. Är astrött. Tror de kan bli en jobbig natt oxå. Men de visar sej...

Go natt!

Såhär kan de gå när inte mamma ser på... P...

mms_img46086 (MMS)

Såhär kan de gå när inte mamma ser på... Passerade tomater i kaffekannan. Mums!


Segt sa räven, när han åt en kola...

Jag håller på o uppdaterar min mobil just nu. Fy fan va segt de går! De skulle ta 30 minuter, med vanlig bredbandsuppkoppling. Med vårat sega kommer de alltså ta typ 4 timmar!! Ahh!! Hoppas att jag kan ladda ner nya appar nu. De är något jag saknar, har inte kunnat gjorde de sen... Höstas? Typ. Verkligen irriterande!

Barnen sover. I sina egna sängar, så sina egna rum. Helt kalas!! Båda somnade helt själv oxå. Behövde bara lägga ner dom. Jag är glad! Hoppas de går lika bra till kvällen oxå...

Nu har de hänt!

I över ett år har jag tjatat på Tim om ett gammalt bord som stod o tog plats i Devins rum. De skulle bort alltså. Meeen inget har hänt. Förrän igår, då jag o Maria bar ut fanskapet. Vill man ha nånting gjort får man göra de själv. Så är de. Jag tänker inte gå o vänta på att nånting ska hända längre. De är dags att ta tag i saker o ting nu... Vilket jag gör. Varje dag gör jag något jag skjutit upp på för länge. Som jag väntat på att någon annan skulle ha gjort.

Idag flyttade vi ner Devin säng till hans rum. Underbart!! Han vart så jäkla glad. O stolt! De va ju HANS säng, i HANS rum. Äntligen! :D Nu måste vi bara köpa en rullgardin till rummet oxå, så han kan få lite mörker när han ska sova middag... (och när de nu blir ljust på sommaren) Köpa en till Expedithylla ska vi oxå göra. O så vill jag byta ut den fula byrån som står där inne mot en finare. En vit Mamlbyrå vill jag ha...

Japp. Sen får de väl vara klart. O dags att ta itu med Levis rum ;)

Me loooooves to inreda!

Hoppas att natten går smärtfritt nu oxå....


Lite rörigt, men de ska bli bättre ;)


Gardinen ska sys klart ikväll är de tänkt.


Glad kille som försöker klättra i sin säng. :)

Hemma!

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag, Devin o Levis varit hos Marie o David o firat Linus. Han blev stor kille, aka man, alltså 18 år. Stor dag! De va iaf jättekul att vara där. Kändes nästan som att inget hade hänt. Vilket kanske är lite konstigt. Men bra. Jag gillar familjen Pungkvist...

När vi kom hem kom Micaela o Jesus hit. Jesus heter egentligen Jesper, men Tim o Micaelas pappa kallar honom för Jesus. Folk säger att han finns, men jag har aldrig sett honom. Haha! Han är rolig, min svärfar... Jaja. Dom åkte nyss hem iaf. Mickis ska tillbaks till stora stygga stan imorrn igen o jobba. TrökMickis! Flytta hem igen!!!

Nu ska jag ta o jobba lite på ett av mina livsprojekt. Hej!

Svammel Deluxe...

De bubblar i mej... Snart kommer allt bubbla över. Jag kommer skrika o gråta. Jag vill inte.

Usch! Snälla säg vad jag ska göra! Snart tappar jag humöret. Inte på smått vis heller.

Jag orkar inte gå runt o låtsas som om ingenting. Jag har gjort de tillräckligt länge nu.

Nu får de vara nog!!

Snart...

Full fart!

Go morron! Här har vi varit vakna sen 7. Okej tid tycker jag. Tim har sovmorgon idag, o jag har barnen. Gör mej ingenting... Har fått sova hyffsat inatt, förutom en sväng vid 5 då Devin tyckte att han skulle gå upp. Vilket han inte fick...

Ser fram mot dagens äventyr! Hoppas hoppas hoppas att de blir som jag vill! Säger inget, än. Vi får se helt enkelt. Får se om jag kanske kan klämma in ett pass med min nya boll ikväll oxå. Vore nice...

Funderar på att färga håret nu på morgonen?! Just nu har jag ca 7 cm utväxt i råttfärg, de andra är svart/rött/brunt o så har jag en klick blondt, sen min blonda slinga jag hade. Ser förjävligt ut, haha! Nu ska de bli svart igen. Trivs bäst i de...

Ha en bra söndag alla ni!

Promenad...

Sitter här, svettig o äcklig. Men vad gör de? De visar ju bara att man rört lite på fläsket! Gick 4km i rask takt, 30 minuter tog de. Enligt min app brände jag 199 kalorier. Surt. 200 hade sett bättre ut ;) Men jag är nöjd ändå. Men de ska bli bättre. Men de är lite väl halt/snöigt ute just nu för att gå nå snabbare tror jag. Längtar tills jag kan jogga. Eller ännu bättre, springa. Vilken härlig känsla de skulle vara! Att kunna springa, här ute i skogen. Mmmm vad jag längtar. De är mitt mål! Min dröm!

Nu ska jag ta en dusch, o sen blir de nog sängen för min del. Imorrn ska Maria komma hit o pyssla med mej, o sen drar jag o barnen iväg på kalas. Ska bli jättekul!! :D Bra helg helt enkelt!

Hej så länge!

Devin har finbesök! :) Jag med för den del...

mms_img29316 (MMS)

Devin har finbesök! :) Jag med för den delen... Johan, Charlie o Lena är här!


Pilates!

Nu har jag (och Tim) köpt ett "fitnesset", med yogamatta, pilatesboll o nå gummiband jag inte riktigt fattar vad man ska göra med. Men de blir nog bra. Bra att kunna träna lite hemma, då jag inte har så mycke tid att åka till ett gym o träna... Men de känns som att jag kommer slå ihjäl mej på den där bollen alltså. Haha! Undrar hur många bulor jag kommer få under första träningspasset?

Nu måste jag bara leta på lite bra övningar oxå... Någon som har några förslag?


Att dom är i den snyggaste färgen som finns skadar ju inte heller...

Ropade nyss på Devin att de va mat. Ingen ...

mms_img31803 (MMS)

Ropade nyss på Devin att de va mat. Ingen reaktion... Gick då in till vardagsrummet o fann detta: en däckad Devin. Hmm....


Gårdagen o pottprat.

Igår när vi kom hem hade vi inget internet. Grr!! Och inget internet på datorn = Inget internet på mobilen. Paniiiik! Haha! Dumma 3. Kanske borde byta?? Stular ganska ofta nu tycker jag...

Iaf... Jag åkte in till stan o fikade med Maria igår. Allt lika roligt! Jag åt en macka faktiskt. En med grovt bröd, gustafskorv, tomat o gurka. Sjukt gott. Har inte ätit något sen i måndags annars... Efter fikat gick vi en sväng på stan o kikade in en ny affär. Eurostore. Typ som Dollar, fast lite roligare saker, o liiite dyrare. Men jag gillade stället ändå.


Hittade en helt awesome toaskylt!

Sen gick vi hem till Maria en sväng, o jag hämtade mina saker som hon varit så snäll o köpt åt mej på IKEA :) Lite saker till barnen bara. Som vanligt ;)


Nytt gardintyg till Devins rum :) Ny ska här sys!

När jag kom hem fick Devin syn på hans nya potta, o slet genast fram den o satte den i köket. Han gick runt o sa potta potta potta. Säkert hundra gånger. Haha! Sen skulle han av med byxorna, o så fick jag hjälpa av med blöjan. Sen satte han sej på pottan. O efter typ 3 minuter hade han redan kissat på pottan!!! Helt otroligt! Snacka om att jag vart förvånad, och stolt! :D Min lilla duktiga kille! Men även när han hade kissat skulle han sitta på den där pottan. Han lämnade den inte förrän han skulle lägga sej, haha!


Duktiga killen på sin potta!

Hoppas de går lika bra i fortsättningen med pott-träningen oxå ;)

Redo för en date på stan! How do I look?

mms_img27632 (MMS)

Redo för en date på stan! How do I look?


Frukost!

Sitter o dricker frukost. Blev en varm choklad, från Modifast. Skitgott när man värmer dom...

Idag jobbar Tim till 3. Mongo! Sjukt o behöva jobba veckans längsta pass på fredagar. Men men... Sen ville han åka in till stan o hitta på något. Får se vad nu de skulle va.

Annars blir nog dagen lugn. Eller ja... Lugn o lugn. Kan inte bli lugnt med mina två små vildingar. Men ändå. Lugnt för att vara här.

I helgen vette sjutton vad vi ska hitta på. Vill hälsa på min pappa tror jag... Kanske ska höra med honom.

Vad ska ni hitta på i helgen??

Tips från coachen...

Yes! Nu har jag varit ute på veckans andra powerwalk. Snooooorhalt, men ack så skönt! Bra att få utlopp för sin agression ;)

Testade en app på min mobil sist jag gick, som jag haft sen i somras, haha. Den är iaf skitbra, kan verkligen rekomendera den. Den mäter hastighet, steg, antalet kalorier man bränner, längd o tid på träningspasset. Man kan själv ställa in vad man tränar, så som gång, gång i terräng, cykling m.m... Man kan även ställa in så man får se en karta på vart man går/är från GPS:en.


Så ni som vill ha koll på era promenader, ladda hem Cardiotrainer. Finns till androidmobiler, men inte Iphone ;)

...

Är sjukt irriterad just nu!!! Snart måste de fan hända något. Jag tror jag blir tokig!

Hjälp mej någon?

5 saker du inte visste om mej!?

5 saker du kanske inte visste om mej:

  1. Jag o Tim har haft, som mest, ca 20st ormar. Plus ödlor, en krokodil o en hund.
  2. Jag är livrädd för myror.
  3. Jag har nog haft alla hårfärger som finns. Name one, I've had it...
  4. Jag bäddar alltid sängen innan jag går o lägger mej. Annars tror jag att jag ska få restless legs. (vilket jag får ändå oftast...)
  5. Jag flyttade hemifrån när jag va 16 år.





Sally ♥ Älskade, saknade Sally!

Dagens planer.

Dagens planer är följande:
Tvätta kidsens kläder.
Städa, efter morgonens världskrig.
Tvätta svettig mamma.
Lösa sömnproblemet.
Slänga ut fanskapet till bord som står o skräpar.
Laga mat.
Äta maten.

Dricka en soppa.
Hämta Devin på dagis.
Stressa till lasarettet.
Umgås med någon? *Mariahosthost*
Stressa hem med bilen så Tim kan åka o träna.
Leka med kiden.
Natta kidsen.
Dö av utmattning.
Drömma söta drömmar om sommar, sol, jordgubbar o en smal Milis i bikini.

De regnar...

...och jag har absolut ingen lust att gå till dagis i detta väder. Men de är ytterst nödvändigt! Klart grabben ska få vara på dagis. Han ska ju inte behöva lida för att han har en sån trött o lat mamma... De är inte hans fel.

Annars då? Barnen har sovit ganska bra inatt med, men vaknade som vanligt när Tim skulle åka till jobbet. Suck!! Jag blir fan tokig snart!! Nu är de dags för en förändring! Idag ska jag göra något åt saken, o inte bara gnälla o tycka synd om mej själv!

Ska med Levis till lasarettet idag igen. Dom tog något prov på honom i förrgår, som vart förstört, typ. Så nu måste de tas om. Hade något med vita blodkroppar att göra. Ska iaf till Lab idag. Åker så fort Tim slutar jobba. Någon som vill fika umgås med oss efter 3? Hojta till!!

Ha en bra dag i regnet. Stanna inne!

Utflykt!

Hej o hå! Nu ska jag ut o åka lite. Ska till Marie en stund o prata lite. Nervöst!

Skriver mer sen. Huj!

Vägningsdax! :)

Yes! Idag har jag alltså vägt mej igen. Vart väldigt glad över vågens siffror idag ;) De visar att allt mitt "slit" ger resultat. Även fast de känns som att jag inte direkt sliter så väldigt mycke... Jag är inne i en period då jag faktiskt inte har någon vidare lust att äta. Men om jag vill äta, ja då äter jag, fast nyttigare än tidigare. Mer protein o fibrer o sånt jox. Ersätter 1-2 mål mat om dagen med en shake. Funkar fint!

Förra veckan skrev jag om att jag skulle klara "70 gränsen" inom två veckor. O att de bara va 3 kg kvar dit... Jodås'att. Imorse visade vågen att jag gått ner 4,4 kg! De låter ju heeelt sjukt! De skulle alltså ge en total viktminskning på 23,4 kilo sen Maj 2010! :O Jag har ju dock bytt våg, så jag kanske egentligen vägde mindre förra veckan än vad den andra visade. Men ändå! Jag är sjukt glad!

Siffror, resultat sen 2 januari inom parentes.
Denna vecka: -4,4 kg ( -5,4 kg)

Byst: +/- 0 ( -3 cm)
Mage: - 3  cm ( -6 cm)
Höft, bredast: - 2 cm ( -6 cm)
Höft, byxlinning: -1 cm ( -6 cm)
Midja: - 3,5 cm (5,5 cm)


Nöjd o glad!

Plötsligt händer de...

Inatt har jag sovit som en prinsessa!! Tror inte jag behövt gått upp en enda gång o stoppat in någon napp eller trösta. Aldrig hänt?? Jag kommer ihåg att Devin vaknade när Tim gick upp, men han somnade visst om ;) Mmmm vad jag sovit gott. Jag är så glad! Fast jag skulle lätt kunna sova 10 timmar till om jag fick! ;)

Blev väckt av Levis som låg o sa mamma, mamma, mamma! Så gulligt så! Oftast vaknar han bara o skriker annars :S Devin vaknade samtidigt.

Nu ska jag dricka lite kaffe, sen tänkte jag dela med mej av vad vågen visade idag...

Öroninflammation igen.

Ursäkta för dålig uppdatering idag. Maria o Cilla kom förbi vid lunch o hälsade på. Jättekul! :D

I övrigt har väl dagen varit sådär... Tim åkte med Levis till vårdcentralen strax efter lunchen. De visade sej att han hade öroninflammation, igen, plus en sprucken trumhinna :( Så segt!! sO han fick inte tag på något penecillin heller, för apotekets datorer krånglade. Så Levis får börja äta de ikväll. (om Tim får tag på de) Hoppas bara att natten blir bättre än de tre sista. Annars bryter jag ihop. Jag är så trött!!

Ikväll kommer Tobbe hit o hälsar på, ska bli skitkul!! Vi har ett litet projekt på gång ;)

Nu ska jag laga lite mat till Devin. Usch vad tråkigt de är att laga mat när man inte äter själv :S

Varning för gnäll.

Är vansinnigt trött idag. Levis har skrikit o krånglat hela natten. När ska detta sluta??

Somnar hela tiden. Tur att Devin är snäll o sitter o kollar på Nicke Nyfiken. Levis somnade om för typ en timme sen. Han verkar ta igen natten nu... :S Får se om han är lika trött efter jag lämnat Devin på dagis. Måste sova, annars vet jag inte vad jag tar mej till.

Senare idag kommer Maria o Cilla ut en sväng. Ska bli skoj. Hoppas jag är vaken då bara ;)

RSS 2.0