Note to self...

Känns fan som att jag redan har fått sammandragningar. Väääldigt creepy!
O så gör de skitont när jag har legat ner en stund i ljumskarna. Typ som om någon skulle försöka tvinga ner mej i spagat, fast de verkligen inte går. De gör så fruktansvärt ont :/ NOG med klagande nu!
Igår kände jag även dom första sparkarna utanpå magen. Roligt! Igår jag jag alltså in i vecka 19.


De här va mest ett note to self inlägg, om hur o när allt skett. Hej o hå!! Om en vecka är de dags för UL :D


Myskväll!

Yes! Jag o Tim har precis ätit tacos. Väääldigt gott. Va längesen vi åt de. Så nu är jag så mätt så jag har ont i magen. ;) Devin är hos pappa o Fia i natt. Skönt, men tomt. Saknar honom redan!! Men jag vet att han har de bra.

Om en stund ska vi kolla på film. Har hyrt "Baksmällan". Har hört gott om den. Så jag hoppas på många skratt ;) Imorrn ska jag försöka få massa nyttigt gjort här hemma. Måste passa på när man är barnledig känns de som... Hoppas man får nånting gjort iaf. Baka ska jag göra oxå. O ta med till pappa o Fia imorrn.

Näe, nu ska jag se efter hur de går för Tim i köket... Ha en bra kväll!

Kyla.

Idag har vi -28 C här i skogen. O slut på pellets. Så lämpligt va? Haha! Näe! Så Tim är o köper mer pellets nu. Fast innan han kunde komma iväg fick han krångla med sin bil i typ 45 minuter. Hans bil är heeelt död idag. Men gissa vems bil som startar? MIIIIIN! Min gamla Bettan från 1988! Inte illa pinkat tycker jag! :) Så han suckade lite, men insåg att han va tvungen att ge upp sina återupplivningsförsök på sin nya fina(re) bil, o ta min bil ist... Min bil startar minnsan alltid! Hohohooo!



Nu sover Devin middag. Tror jag ska joina honom. Är ganska trött av någon konstig anledning...

På återskrivande!

Julen är ööööver!

Och så va även denna jul över... Eller? Mja. Julfirandet o julmatsätandet tror jag då iaf är över för i år. Julafton va ganska chill, förutom på förmiddagen då all mat skulle lagas, alla skulle duscha o fixa till sej o gäster kom för tidigt. Svärfar kom när jag stod i duschen liksom. MEN MEN! Ingen större skada skedd ;)

Maten blev god, o klappar blev öppnade. Sen fikade vi. (vi=Vi o Tims syskon o far) Jag hade gjort en vitchoklad cheesecake med mörk chokladkross i. Heeeelt okej! :D

Sen drog vi till farmor o farfar o firade jul med dom. Trevligt. Som vanligt. Fast mindre folk, vilket uppskattades av alla tror jag :) Tomten hade humor. De gillades. Hans lykta luktade renpiss sa han. Myees! Mysigt!

Tror att Devin gillade sin första jul. Våran lilla skatt. Våran älskade minifarbror <3

Lägger upp några bilder från dagen innan julafton (då de va syskonträff här hemma + julklappsleken) o från självaste julafton. Enjoy! O hoppas alla haft en riktigt bra jul!


Mickis, Mats, Devin o lite Frida.


Pakethögen för leken :)


Mats skrattade så han grät när han provade appen "Fart for Free" på Tims mobil XD


Tomtarna Devin o Micaela ^_^


Devin fick en Bobby Car. Lyckan va stor! ;)

Stress?! Näe! ;)

Sitter o lyssnar på kent o tar de lugnt. Ska snart sova. Väntar bara på att Tim ska duscha klart... Idag har de varit fullt upp. Som vanligt ;) Har varit i borlänge idag. Först till Barnens hus, i hopp o tro om att dom skulle vara "billiga". Tss!! De va dom ju inte! Jaja, lite skrot fick man ju med sej ändå... Sen drog vi till Kupolen. Köpte på oss vårna "julklappslekenpaket" o dom allra sista julklapparna. Bla några till Devin. Vet inte varför hans blev sist :p Anyway... Köpte en BobbyCar till honom. Hittade sånna på Barnens hus, som kostade 600kr. Njaaa, tänkte vi. Inte värt de. Så vi tänkte att vi kunde kolla på BR ist. Där fanns den för 150kr mindre. Inte illa!
Så BR = bra, BH = DYYYRT!


Efter Borlänge kikade vi förbi Rolle o Helena en sväng. Tim skulle hämta min julklapp där, som Rolle så snällt köpt åt honom via hans jobb. Så vi blev kvar där ett tag o snackade skit med Rolle o Jonas (hans son). O när vi skulle åka hem upptäckte vi att min julklapp (ett liiiitet akvarie) va sprucket :'( Så Rolle skulle fixa ett nytt åt oss. Hoppas de blir bra. Han trodde de fanns ett kvar på jobbet :S

Efter Rolle o Co åkte vi till Matmaggan o handlade all julmat o sånt som är bra att ha hemma över julen. Skönt att klockan va ganska mycke då, så allt folk hade dragit sej tillbaks. ;) Sen åkte vi hem till Johan o Lena för julklappsbyte mellan Charlie o Devin, o pizzaätande ;D De va miicket trevligt!

Nu när vi kom hem har vi bara slagit in allt skit vi köpt idag. Mycke blev de. Konstigt nog. Trodde jag va klar med julklapparna för längesen. Men näe! ;p Imorrn ska jag in till stan en snabb snabb sväng o köpa en julklapp till Tim. Har inte kunnat gjort de än :S Illa!! O så ska jag köpa vit choklad. För de fanns inte på MM när jag skulle köpa de idag. DÅÅÅÅLIGT! Jag behöver ju de till cheesecaken som jag ska baka imorrn! MORR!! Hoppas dom har de på Coop eller något...

Näe, nu MÅSTE jag sova. Jag o Lena ska ut i skogen vid 10 imorrn bitti o leta granar. Kommer nog bli en syn. Hahaha!! Kom ut i skogen o titta, peka o skratta vettja! Hej o hå! ;)

Orka!

Du får mej att vilja gå o lägga mej igen. Tack <3

Varning!

Julstädning pågår!! Juju vad tråkigt de är, men kul när de blir klart. Jag har än så länge bara dammsugit, bytt sängkläder i sängarna, diskat, tvättat kläder. Men de känns långt kvar innan allt är klart. Vi ahr så sjukt mycke saker, o så sjukt lite förvaringsutrymme. Vart gör man av allt?? I dunno... Dumpa allt på grannens tomt kanske? Fast de som göms i snö kommer fram i tö, har jag hört...

Vi får heöt enkelt investera i fler byråer, hyllor o garderober. Yepp!

Nu ska jag fortsätta min städning innan Tim kommer hem från jobbet. Om 1,5 timme får han långledigt :D Wihoo!

Julgodis-dag :)

Idag har jag o Devin varit hos Marie o David. Där fick han smaka stuvade makaroner o köttbullar. Ingen hit, tyckte Devin. Tror dock att han gillade köttbullarna lite iaf ;) O så gjorde Marie julgoidis i stora lass. Hon hade fått de i uppdrag till julafton av Davids mamma. Så först gjorde hon (jag kollade bara på, hoho) Rocky Road bitar. Gottiiiis!! Smält choklad blandat med pistagenötter, dumle o mini marshmallows. Sen gjorde smälte hon choklad o hällde ut som små pengar, o hade på strössel o marshmallows på. Hon gjorde även ett mannligt könsorgan i choklad åt mej. Tack för den Marie! ;p Sist men inte minst smälte hon vit choklad o blandade med minisarna. Såg gott ut :) Smakade aldrig...

När vi kom hem började jag med maten. Makaronipudding stod på schemat idag. O medan maten va i ugnen passade jag på att koka knäck. Gjorde som Leila, hade i lite kakao. Blev skiiitgott! :D Fast de smakar ju inte som knäck, de blev mer som chokladkola, fast i knäckformat. Gött! O så gjorde jag o Tim knäckstrutar. O Tim pysslade ihop ett pepparkakshus oxå. Men när han skulle ha på kristyren small tuben, så man fick inte ut nå smet. Dååååligt! Får fixa ny kristyr imorrn o göra klart.

Well well. Nu ska jag sova, de behövs... Devin somnade för snart en halvtiumme sen. Hurry hurry!!

Go natt mina vänner!



Musikhjälpen!

Hej hej hallå! Sitter här o äter en macka o dricker blåbärssoppa. Min feel good frukost. Laktosfritt o bra. Till saken: Någon som har kollat/lyssnat på musikhjälpen? Här hemma står TV:n på nästan dygnet runt med det på. Ett bra program... För dom som inte hängt med så är de tre kända radiopratare som låst in sej i en glasmonter i centrala Göteborg o samlar in pengar för att stoppa malaria. Ett barn dör var 30:e sekund i malaria. Jag tycker de är hemskt!! MEN för bara 5kr kan man ge ett barn medicin. De är ju ingenting! Vi har skänkt pengar. Gör de ni oxå! :)

Säger som Telenor (?) Givmild jul ;) Puss hej!

Världens goaste unge <3

God morgon alla glada. (eller något...)
Imorse vaknade Devin kl 10. Skönt med sovmorgon :) Så till saken: Han väckte mej genom att "tuta" mej på näsan. Han har fått för sej att allas näsor tutar. Spelar ingen roll om de är en vuxen människa, barn, gosedjur, hundar, katter osv... Sååå himla gulligt! ^_^ Tänk om man fick vakna så varje morgon?? Annars när han sover mellan oss brukar han ligga o luva mej i håret tills jag vaknar. Huvva!

Näe, mer tuuuut till folket! ;D


Morr!

Beställde lite kläder igår på rean på Ellos. Himlen för mej! ;) Så roligt att shoppa när de är så billigt! O så är de ju alltid kul med nya kläder... Har knappt några vinterkläder. Köpte massa nya kläder i somras, men de va ju mest linnen, kjolar o annat somrigt. Så nu behövdes de en ny vintergarderob. Min kropp är sej inte riktigt lik efter graviditeten med Devin. Väger ungefär desamma som innan honom, men allt fett har satt sej på höfterna o magen typ. Pissigt! Tror jag kanske hade muskler tidigare... Eftersom jag va mindre innan jag väntade Devin, men vägde lika som för någon månad sen. Kläderna passar INTE iaf. Så de va bara att köpa nytt. Köpte några mysiga stickade cardigans o lite andra tröjor. Även sånna som magen kan växa lite i. Bra att ha känns de som...

Nu till problemet. Morret i de hela. Två av tröjorna jag beställde va slut! :'( O Ellos sa inget om de förrän de va för sent. Annars får man ju ändra ordern innan kl 18:30 samma dag som man beställer. Bajs!! Cardiganen som jag gillade bäst fanns såklart inte. Inte i den färgen jag skulle ha iaf. Men jag kunde ju kunna haft en annan färg bara, om jag visste om att den inte fanns. Dubbelbajs. Sur är jag! MEN jag ska då få paketet inom 48 timmar, o de är en bra sak iaf :) Så man får lite nya kläder till jul o mysa runt i... Me like!

Nu ska jag dricka kaffe med Martin o Tim. Hujj! Ha de gött!

Yrsel igen då...

Yes! Lovely va? Nu ikväll har jag varit så yr att de bara har blivit svart för ögonen. Läskigt, spec när man ska försöka ta hand om en liten plutt oxå. :/ Funderar på att ringa min BM om de inte blivit bättre till måndag... Kanske måste börja käka järntabletter igen. I dunno... Hur som helst... Till slut blev jag så yr att Tim fick sluta jobbet två timmar tidigare o komma hem för att hjälpa mej. Ironiskt nog hade Devin precis slocknat innan han kom hem. Så de fanns inte mycke att göra här hemma när han kom hem. :p

Annars har jag bara varit hemma idag. Mått piss o legat i sängen. Mot kvällen gjorde jag lite knäck, som blev ganska misslyckad. Helt mjuk. Men god. Tråkigt... Fast jag o Lena ska ju göra mer imorrn, den kanske blir bättre :)

Nu kollar vi på Idolfinalen. Hoppas Calle vinner. Men jag tror lill-Erik vinner tyvärr. Den lilla sprätten!

God kväll!

Ord.

Egentligen skulle jag nog helst vilja sova nu, ist för att blogga. Men de finns ett litet liv här hemma som vägrar sova. Så vad gör man?? Bloggar lite. Har ätit en massa glass o hallon oxå. Tröstätit kan man säga. För de är verkligen inge kul att bara sitta uppe o vänta på att Devin ska bli trött o vilja sova... Tim försöker lägga honom nu igen, men jag hör att de inte går så bra. Devin skriker som en gris. :/ Undrar när vi ska få sova?

Idag har vi mest varit hemma o tagit de lugnt. Pysslat lite allmänt. Fast som vanligt blir vi rastlösa o vill göra något, träffa någon. Så idag åkte vi till Marie. Hon bjöd på lussekattsmuffins. Alltså lussekatts deg, fast gjorda i muffinsform. Spännande med något nytt. Goda va dom iaf :) Jag o Lena ska ha vårat julbak på lördag. Då blir de lussekatter o knäck i stora lass :D Johan o Tim får ta hand om barnen, så man får någe gjort...

Ska även på bröllop på lördag. De ska oxå bli spännande. De är Tommy o Lillevi som ska gänga sej ;)

Nu ska jag läsa andras bloggar ist. Håll tummen på att Devin somnar snart...

(Om ni undrar varför de är så bildtomt i bloggen så är de för att jag inte har någon kamera :/)

Hey ho!

Tänkte skriva några rader om gårdagen lite snabbt.
Jag hade skitkul. Verkligen!! Vet inte när jag skrattade så mycke sist faktiskt. Skrattade så jag grät ibland. Härligt :) Jag va alltså hemma hos Maria, med hon, Marika o Cilla. Vi hade de mys o käkade pizza. Eller ja, dom käkade pizza. Jag åt en räkrulle. Nomma! O sen tjålade vi bara en massa skit o spelade Sanning eller Konsekvens (den elaka versionen) Sjukt spel. Mycket sjukt spel. Men roligt! Fick veta en massa nya saker om alla. Hohoho! ;) Synd bara att jag va så trött som jag va. Kände mej som en Zombie emellanåt :/ Men jag höll ut till 23:30 iaf, o de är ju ganska strongt gjort... Dom andra börjarde oxå tackla av då, så de va ju ingen fara med de iaf.

Tack för en askul kväll flickor! Jag gör gärna om de någon gång snart! <3


Idag har jag o Devin varit hemma o pysslat lite, o på eftermiddagen åkte vi hem till pappa o Fia en sväng. Där syddes de gardiner för glatta livet. Stackars Fia. Drygt att fålla gardiner som är ca 4 meter långa. De blir några meter :S Typ 20 meter. Uhha! O jag som tycker de är drygt att sy gardiner till vårat lilla pepparkakshus... Dom blev fina iaf :) Pappa va mest trött o slut. Han, Line o Tamina hade varit o badat på AquaNova idag.
Myeees. BTW så snöade de när jag skulle åka hem. Mysigt, men jävligt förvirrande. Har aldrig kört när de snöar någon gång. Läskigt va de iaf... Men de lär ju inte vara sista gången, så de är bäst att jag vänjer mej.

Nu ska jag joina klanen som ligger o sover i min säng. :) Nattinatt!

Myees!

Happ. Idag har jag varit flitig o bakat, enligt mej, skitgoda cupcakes. Halloncupcakes blev de idag. Tog med några till Tims jobb nyss o fikade lite. Fick beröm där iaf ;) Nu ska jag ta mitt pick o pack (med andra ord cuppar) o dra vidare till Ludvika, till Maria. För där väntar lite kvinnlig kärlek <3<3<3 Ska ha de mysigt med Maria, Marika o Cilla. Ska bli skoj :D

Skriver mer sen när jag kommer hem. Om de inte blir för sent...

Zzzz...

Japp, mycke riktigt fick jag ångra att jag satt uppe vid datorn inatt, ist för att sova när Devin väl sov. Sen förde han liv så fort vi la oss. Alltså från 00. Skrek i stort sett hela tiden fram till 3. Sov en sväng, o så krånglade han lite till. Mysiga nätter. Not! Man håller på att bryta ihop :/ Men men. Hoppas de går över snart...

Idag har jag iaf fått sova lite på dagen. Tim tog Devin o åkte till Johan o Lena, o handlade lite oxå. Skönt att få sova själv hemma. Annars brukar de vara ganska livat ;p Tim drog o jobbade vid 14, så då började jag pyssla lite här hemma. Tvättade, diskade, plockade, dammsög o hade mej. Har inte orkat göra så mycke på en eftermiddag på jättelänge. Känns skönt att fått nånting gjort. :) *klappar på huvet*

Sen åkte vi in till Ludvika, till Marie o vovvarna. De va kul. Har inte varit där på drygt en vecka nu... Efter de åkte vi till Dollarstore o snabbshoppade, 10 minuter innan dom stängde. Men de gick ju bra. Fick med mej en adventsstjärna hem. O lite annat julpyssel. De behövdes kände jag. O så köpte jag sista julklappen till Tamina. Skönt att ha en till klar :)

Nu väntar jag på att moussakan jag har i ugnen ska bli klar. Trode den va de nyss, så jag tog ut den o lassade upp en portion. Men där fick jag fel fel fel! Potatisen va stenhård! :/ Ahh!! Jag som är så hungrig!! Jaja. Bara att bita ihop.

Håll tummen på att Devin somnar snart. Jag vill ha en paus! Kanske skriver mer sen. Huuuj!

Känns som söndag... O fredag.

Jepp. Idag är en sån där knasdag. De känns som söndag idag, för att Tim börjar jobba igen imorrn, vilket jag tycker är piss! Samtidigt har de varit en sån bra dag så man skulle kunna tro att de är fredag. Har varit hos Björn o Ullis o hälsat på. Roligt som vanligt. Tim är jämt så taskig mot Björn. Men kanske inte helt obefogat... Humm?! ;)

Sen åkte vi till Mats o Frida (Tims bror+tjej). Dom hade tidigare sagt att dom gärna ställer upp som barnvakter om de behövdes någon gång. Så då bestämde vi oss för att gå på bio ikväll. Vi såg Luftslottet som sprängdes. Bra film. Likvärdig med de två tidigare Millenium filmerna. MEN jag läste boken (okej, lyssnade) innan denna film, så de vart helt fel i mitt huvud tyvärr... Man visste för mycke. O så va för mycke borta osv... Tråkigt! :/ Men så otroligt skönt att få vara lite ensamma. De händer inte allt för ofta faktiskt. Tror vi har haft barnvakt typ 4 ggr sen Augusti. Om man räknar med denna gång alltså... Näe, mer barnvakt tack ;) Man blir så mycke piggare av sånt!

Nu ska jag försöka sova. Är astrött. Som vanligt. O jag kommer säkert ångra mej inatt när Devin härjar att jag suttit vid datorn nu ikväll. Men de får vara som de är...

Hej o Hå!

25 veckor...

Blir de inte så? Om jag går in i vecka 15 idag, är de inte då 25 veckor kvar då? Eller de är nog 26 kanske... Jaja. What the heck! Att blogga om en graviditet i ca 26 veckor är väl bättre än ingen alls?

Nu vet ni de. Idag kändes som en bra dag att skriva de. Jag har så fruktansvärt tråkigt idag... O mår lite halvdant. Hela familjen har haft magsjuka i helgen. Devin i fredags, o jag o Tim i söndags. Iiiinge roligt.

Ska försöka förklara lite senare varför jag inte bloggar ner allt. O bara tänker o tänker... Sömnbrist säger jag bara.

Nu blir de Vänner. Hujj!

RSS 2.0