Ont i kroppen!

Go morgon alla monsterdiggare! Hittae på datorn sent igår kväll, så de har blivit dålig uppdatering här för mej. Sorry! I helgen har jag haft en massa nyttigt (o onyttigt) för mej.

I fredags följde jag med mina söner på deras första halloweendisco! Devin vägrade klä ut sej. Trotsunge! Jag o Mickis som hade lagt ner så mycke energi på att hitta dom perfekta dräkterna. Men men... Levis va de då inga problem med ;)


Min charmis o hans faster!

I lördags va jag o ovanstående (gissa vem?!) på prova på dag på en av stans gym. Vi bestämde oss efter mycke om o men att testa på Zumba o pilatesboll. Men gick jag på Zumban? Näe... Jag hade barnrelaterade problem o kunde inte åka i tid. Grr... Men pilatesboll passet kom jag iaf i tid till :) Sjukt kul, o sjukt drygt är allt jag kan säga! Haha!

På kvällen drog jag o ovanstående (har ni kommit på vem än?) på Halloweenfest hos ett par vänner. Vi åt rosa kycklingpaj, spelade twister, försökte dansa o lekte lite lekar innan utgång på stans "innekrog". Kan tillägga att de knappt finns några andra ställen att välja mellan :p


Trasdockan o piraten redo för äventyr!

Igår hade jag huvudärk o träningsvärk från helvetet.
... men de va de nog värt ;)

Hemma!

Skulle egentligen varit o jobbat idag... Men igår fick jag en läskig sorts yrsel, som inte gått över än. Händerna domnar lite då o då, synen hänger inte med (typ onyktert) o balansen är värre än vanligt...

Finns de någon kunnig som läser min blogg som vet vad jag lider av? Håller jag på o dö? :O

Näe. De tror jag ju inte... Men jag är hela tiden orolig över om jag ska svimma eller inte. Drygt.


Så mina planer för dagen: Ryggläge!

Go kväll!

Ville bara säga de att jag hatar att Kanal 5 har så mycke (o korta!!) reklampauser i programmen nu. De va fan bättre förr alltså... Då hann man iaf med lite under reklamen. Röka, gå på toa. Kanske t.o.m brygga en kopp kaffe. Men nu?! Näe! Man hinner knappt släppa en fis typ... Irriterande.

O så vill jag säga att jag älskar min rosa fondvägg!
(som ni fortfarande inte fått se än, moahaha)

... o så tycker jag att alla bore ha ett eget Glolite.
(googla vettja...)

V.a.M - Vård av Milis

Idag är ingen vanlig dag... Nej nej! Tim jobbar första skiftet på över 3 veckor, o barnen är på dagis... Jag är alltså själv hemma. Så jävla skööööönt! (om man nu får svära)

Men vad sjutton ska jag hitta på? Funderar på att sova. Men sen då? Måla naglarna är oxå ett litet prio jag har. En dusch kanske? Äta bör man oxå. Men sen då? Jag kanske inte hinner så mycke mer iofs... Men 5 timmar för mej själv är iaf guld värt! Mmmmmmm! ♥


Iiiiih! Happy happy happy!

Vad ska ni göra idag?

Smaken är som baken.

Igår... Då gjorde jag något som andra kanske skulle se som lite halvt galet. Jag målade om fondväggen i vardagsrummet till chockrosa. Riktigt skrik rosa vart den. Superfin!! Tim bara satt i soffan o gapade o sa något i stil med:
- Ja... Den va ju verkligen rosa.
Lite lagomt imponerad sådär. Not.

(-HÄR- va de tänkt att jag skulle lägga in en bild på den superfina väggen. Men en sån finns inte än)
(Ni får helt enkelt fantisera...)

Update!

  • Jag lever!
  • Vi har inte flyttat, som jag trodde att vi skulle göra.
  • Jag pysslar med huset o renoverar så fort jag får chansen.
  • Jobbar fortfarande kvar som personlig assistent, vilket jag älskar!
  • Bakar inte alls lika mycke som förut.
  • Har köpt en underbar o lila onepiece som jag myser runt i.
  • Barnen växer, frodas o bråkar för fullt!
  • Vi ska gifta oss den 14:e juli nästa år.
  • Börjat på min sleeve! ♥

Lever ni då?

RSS 2.0