Mynttjuv.

Tim samlar på mynt. Både sånna där fula gamla saker från 1700 talet, o nya. Dom han får idag lägger han i en stor burk o sparar till bättre tillfällen. Ganska smart kanske... Själv samlar jag på femmor. Alla femmor som hushållet får in hamnar i min lilla burk. Brukar bli en liten fin summa efter ett tags sparande.

Men... Skit samma...

Igår hade Tim tagit fram sin myntburk, o självklart inte ställt tillbaks den efter sej igen. Så nu står den i vardagsrummet. O så fort Devin fick syn på den imorse tog han en krona, tittade på den, tänkte en liten stund. O sen sprang han in på sitt rum. Han är inte dum han heller! Han o Levis fick nämligen varsinna sparbössor i julklapp av deras farmor. Så Devin skulle lägga i enkronan i sin sparbössa. Lite diskret sådär ;)

De ska börjas i tid!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Men va smart Devin är! Då är ju hans spargris snart full då om han tar från pappas :PKan tänka mig att det blir lite lugnt och skönt när dom somnat. Iaf den största :P Som det är fullt ös på säkert hela dagarna :)Jaha, är det så den heter :P Men det var nog enklast att säga thaliandslykta ;PGott nytt år på er!

2011-01-03 @ 08:25:55
URL: http://viiii.blogg.se/

Skriv gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0