Dagen i Uppsala...

Strax innan 10 i morse lämnade vi av Devin hos Fia. Han ska sova där i natt, eftersom vi ändå skulle behöva barnvakt hela dagen idag och imorrn på eftermiddagen (vi ska till öron- näsa- hals i Falun) På vägen till Uppsala stannade vi i Västerås o matade Levis o käkade lite kinamat (åååååh såååå gott!!)

14:15 fick vi komma in till läkaren på käkkirurgin. Vi skulle som vanligt bara dit på en koll. Fatima tyckte att såg bra ut. Så skönt!! Vi har gjort vårat jobb bra ;) Vi fick även testa en ny tejp idag till läppen. Och en ny krok, en mycke finare krok t.o.m ;) Goodie!! Den där tejpen vi fick va någon specialtejp (mer som ett plåster) som man fick beställa ifrån Kanada. 7st för 1500kr. Jag höll på att trilla baklänges när hon sa de! MEN som tur är så är Fatima o Karolin(a?) så snälla att dom skickade med oss 8 stycken hem, bara för att "vi är så snälla o bra", som dom uttryckte det. Huuuur snällt som helst!! Vi hade aldrig haft råd med dom annars... Då hade vi fått tejpa med den där dryga tejpen vi haft innan ist. Och plåsterna verkar riktigt bra oxå, dom verkar sitta bättre, och ge bättre resultat. De gillas!
Finna att läsa om tejpen här: http://www.canica.com/dynacleft.asp


Halvtaskig bild på Levis med nya kroken o tejpen.

Efter besöket på Akademiska åkte vi o kikade i en akvariebutik på lite saltvattensfiskar. Mycke skoj fanns där! Men har man inga pengar så kan man bara titta ;) Vilket vi gjorde oxå... Fick dock med oss en snigel o en liten eremitkräfta hem, men dom va billiga iaf.


Hittade en lapp på backen. Undrar om någon är lite glömsk? Hmm...

På vägen hem tvingade jag Tim att stanna på IKEA i Västerås. Fast han protesterade iofs inte så mycke... Inget alls faktiskt. Frivillig vistelse med andra ord ;) Han fick käka 3 st pizzaslice så va han nöjd! Haha! Där hittade jag en måttkopp, en sån som man mäter DL i, bra att ha när man ska baka, eller typ koka ris o sånt. O så fyndade jag två orkidéer. 39kr styck kostade dom. Jag har velat ha orkidéer hur länge som helst, o eftersom dom va så billiga så vart de avgörande. Dom fick följa med hem ;) Tim va mindre glad. Jag tror de tog en kvart för mej att välja ut dom "perfekta orkidéerna". Haha!! (många av dom va INTE fina nämligen)Nu är vi trötta som.... Ja. O ska passa på o sova. Imorrn väntar nya resor med våran lilla Levis ♥

Kommentarer

Skriv gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0