Clowner o väder...

Igår va vi alltså till Uppsala. Tyvärr blev Levis läkarbesök inställt i sista sekund. En kollega till hon vi skulle träffa hade gått bort, så vi fick en ny tid ist. Ska dit på torsdag...

Men eftersom Tim redan hade bestämt med han som skulle sälja akvariet åkte vi ändå. Tråkigt att sitta i en bil hela dagen för att hämta ett akvarie, men jag tyckte att Tim behövde lite sällskap ;) Så what the heck! Vad gör man inte för den man älskar?

Så vi kom till Uppsala, till han med karet (efter mycke snurr, dumma GPS!!), packade ner akvariet o drog därifrån. Varmt som fan va de oxå. 32,5 grader. Inte skönt!!

De nya fiskarna. Två clownfiskar ^_^ (Nemos)

På hemvägen vart de oväder. Oväder deluxe. När vi bara hade en mil hem va vi tvugna att vända, för att de hade blåst ett omkull ett träd över vägen. Så vi fick åka en annan väg. Typ 3 (?) mil omväg. Trist! Såg omkullblåsta träd överallt. Sjukt hur de kan slå om så fort, o så rejält. Från 32 graders gassande sol, till spöregn, åska o vindar som fäller träd... Vädret är ett under...

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej, va ngn månad sen man läste din blogg, du är verkligen hur duktig som helst på att skriva, man blir varm i hela kroppen när man läser. hoppas du aldrig slutar skriva. mvh busan (j)

2010-07-17 @ 20:38:19

Skriv gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0