Milis halloncheesecake!
Här kommer då receptet på cheesecake som jag knåpade ihop igår. Enjoy! :)
Milis halloncheesecake
Botten:
12 degestivekex
75g smör
Fyllning:
3 ägg
1 ask färskost (typ philadelphia 200g)
1,5 dl kesella
1 dl florsocker
3/4 dl hallonsylt
Ovanpå:
1/2 dl hallonsylt
En näve färska/frysta hallon
Gör så här:
Krossa kexen. Smält smöret och blanda ner det till en smulig röra.
Tryck smulorna tunt i en form med löstagbar kant.
Grädda cirka 10 minuter på 200 grader.
Blanda ingredienserna till fyllningen, häll den i pajskalet och grädda i ca 25 minuter.
Ta ut och låt svalna helt. Bred på sylt och dekorera med hallon.
Servera väl kyld!

Ursäkta lite halvtaskig bild, men jag fick bara en bild på den sista snutten ;) Resten gick åt ganska fort.
Milis halloncheesecake
Botten:
12 degestivekex
75g smör
Fyllning:
3 ägg
1 ask färskost (typ philadelphia 200g)
1,5 dl kesella
1 dl florsocker
3/4 dl hallonsylt
Ovanpå:
1/2 dl hallonsylt
En näve färska/frysta hallon
Gör så här:
Krossa kexen. Smält smöret och blanda ner det till en smulig röra.
Tryck smulorna tunt i en form med löstagbar kant.
Grädda cirka 10 minuter på 200 grader.
Blanda ingredienserna till fyllningen, häll den i pajskalet och grädda i ca 25 minuter.
Ta ut och låt svalna helt. Bred på sylt och dekorera med hallon.
Servera väl kyld!

Ursäkta lite halvtaskig bild, men jag fick bara en bild på den sista snutten ;) Resten gick åt ganska fort.
Kommentarer
Postat av: Emmah
Tack tack! =)
Ska testa så fort jag kommer hem från utb. =)
Trackback