Kampen om en dagisplats.

Orkade/hann inte skriva något speciellt viktigt igår. Även om det fanns huuuur mycke som helst att skriva. Anyway. Vi tar igen de idag! Vi fick hem ett vykort igår, från dagiset här i byn. Dom skrev att vi är välkomna dit på måndag med Devin :D Så roligt, och så skönt!! Det måste ju betyda att vi fått plats för Devin? Right? Vad skulle det annars vara?

Dom ringde nämligen förra veckan o sa att dom hade två platser lediga på dagiset, en fanns tillgänglig nu på en gång, o en fanns i augusti. Och vi är två sökande, så dom ville veta vem som "hade mest bråttom" att få in sitt barn på dagis. Öhm, varför finns det då ett kösystem? Jag har fått höra på bakvägar att vi har sökt före dom andra, men att dom andra har försökt tjata till sej platsen före oss. Inte okej! Så jag antar att det va därför dagis ringde o ville höra med oss hur pass viktigt det var föss oss att få in Devin på dagis nu, ist för i augusti.

Jag förklarade då för rektorn (?) att Devin snart får en lillebror, och att det skulle vara skönt om han då kunde vara på dagis några timmar i veckan redan från början. Och att lillebror kommer att ha spalt, och därmed kanske kräva lite extra tid från min/våran sida. Och även att det kommer bli många läkarbesök, osv.

Men till saken: Ska man verkligen behöva debattera (eller hur ska man uttrycka det?) för att få en dagisplats, som man egentligen har rätt till ändå? Kändes mysko att försöka komma på anledningar som på något sätt skulle "slå" den andra ansönkandes. Tävla om en dagisplats... Hmm...

MEN vi vann kampen iaf ;) Ett noll till oss.

Kommentarer

Skriv gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0