Jobbat lite.

Nu är jag hemma efter en kort arbetsdag. Skönt! Väldigt fint väder idag, så jag hoppas vi hittar på någe skoj att göra ute senare idag. Kanske ska fylla barnens pool? Tror dom skulle gilla det!

Nu ska jag äta lite flötmat, hujedamej! De får nog fasen bli en joggingvända ikväll...

Vad tycker ni om nya designen på bloggen förresten? Hiss eller diss?

God natt på er sötisar! Imorrn väntas jobb...

mms_img67540 (MMS)

God natt på er sötisar! Imorrn väntas jobb för min del. Skoj skoj! :) Tröjan på bilden fick jag förresten igår av mina söta killar <3


Lite fattigare...

Men hallå! Snacka om att de fanns mycke jag ville ha på Ikea idag då... Konstigt de där. Ibland när jag är där hittar jag ingenting. Men idag ville jag ha allt. Vill renovera sovrummet igen, o köpa en massa nya fina möbler.

Men idag va de Devin som fick mest nytt. Säng, madrass, lampa, krokar, påslakanset o gardintyg. O en ny murgröna. Jag råkade ju döda hans gamla, haha!

Nya krokarna / Nya lampan


Nya murgrönan :)

Det vart även tyg till nya gardiner i vardagsrummet. Ska bli skönt att kunna byta!

Jag har alltså haft en finfin dag i gott sällskap. Min syster Line följde oxå med o shoppade lite. :)

Färdighandlat ;) hade lätt kunnat bränna m...

mms_img67539 (MMS)

Färdighandlat ;) hade lätt kunnat bränna mer pengar känns de som... Får åka hit igen nästa månad!


Ett saltvattens akvarie på golvet på IKEA....

mms_img67538 (MMS)

Ett saltvattens akvarie på golvet på IKEA. Inte helt fel... ;) Nu ska vi äta lunch, o sen kolla läget. Som jag längtat efter denna dag!


Ikea-dags!

Idag, äntligen, ska jag få gå på Ikea! Pappa o Fia "köpte" en säng till Devin när han fyllde år, som vi skulle åka o välja ut på Ikea. O jämt när vi planerat att åka har något kommit ivägen. Men nuså! Nu blir det av. Jag sitter o väntar på Fia nu. Får se om min minsta lillasyster följer med oxå... :)

Tror jag vet vilken säng Devin ska få.

Denna! Kritter heter den. Tycker den är söt med fåren på gaveln :) O förhoppningsvis hittar jag något roligt till mej själv oxå...

Skriver mer ikväll när jag kommer hem.

Ha en fin dag!

Internet igen!!

Halloj! Har ni saknat mej? Klart ni har...

I torsdags (?) hade Devin sönder vårat modem till bredbandet. Väldigt onödigt enligt mej... Jag har varit så ledsen o rastlös att jag klättrat på väggarna. Igår åkte jag t.o.m o jobbade i några timmar. (som egentligen inte alls ahde något med internetlösheten att göra) O eftersom jag ändå måste sitta med laptopen fastklistrad i knäet på kvällarna har jag nu gjort en ny header. Tänkte fixa designen lite senare ikväll.

Igår/inatt va vi barnlediga. Såååå sköööönt! Vi va på fest hos Tims brorsa o hans fruga, tillsammans med en massa goda vänner! Superkul hade vi. Körde en massa lekar, drack sprit o grillade. Lite av de bästa helt enkelt.

Imorse när jag vaknade vägrade jag gå upp. Vad skulle jag göra uppe, en söndagsmorgon, utan barn, o utan internet?! Ehm, nej, just de. Jag sov vidare till strax efter kl 14 istället. Det var välbehövligt. Men jag är lik förbannat fortfarande lika trött som vanligt...

Nå... How was your helg? Min va super!

Mutitask-pannkakor!

Nu ska jag ge er ett recept på vad jag väljer att kalla multitask-pannkakor, alt pannkakor för ensamma småbarnsmammor... En del (många!) undrar hur jag får ihop det om dagarna med allt. Matlagning, städning osv... O här får ni ett bra exempel hur det kan gå till vid lunchtid här hemma. Lite tips o trix sådär.

Multitask-pannkakor: (tid: 30-45 minuter)

Du behöver:
Ett skitit kök
Gärna lite smuts på bordet oxå
Visp
Skål
Decilitermått
3 dl vetemjöl
3 dl ägg
6 dl mjölk
Lite smör att steka i
o sist men inte minst en stekspade o stekpanna.
(spisen är jussom en självklarhet)

Gär såhär: (eller inte alls)
Börja med att leta fram alla ingredienserna. Om någon är mjölkallergisk så använd havremjölk, o ha i liiite mer mjöl i smeten så blir de bra.

Leta på vispen. Den ligger troligvis i någon låda på barnens rum. Passa på o sortera leksaker medan du letar. När du hittat vispen plockar du med dej alla andra köksredskap som du hittar på barnens rum, som decilitermåttet t.ex.

Vispa ihop mjölet med hälften av mjölken, alltså 3 dl + 3 dl. Vispa till en jämn smet. Låt gärna barnen vara med o vispa oxå, sånt uppskattas. Det håller dom sysselsatta ett litet tag iaf.

Ha i äggen o resten av mjölken o vispa lite till. Omkring här brukar barnen trötta på att vara med o "hjälpa till" o söker sej vidare mot nya bus.

Stek ca ¾ dl smet på medelhög värme. Medan du gräddar första pannkakan kan du börja plocka i all disk som står på diskbänken in i diskmaskinen. Har du ingen diskmaskin är det bara att börja handdiska.

Vänd pannkakan när smeten har stelnat på ovansidan. Fortsätt då med disken.

Dags för nästa pannkaka. Fortsätt på samma vis som med förra pannkakan. Med disken alltså...

Åhh nej, nu har barnen matat fiskarna med vetemjöl. Igen! Hitta snabbt på en undanmanöver, o försök se det dimmiga akvariet som en möjlighet. Nu är du ju tvungen att ta tag i det där vattenbytet som du skulle ha behövt gjort i 3 veckor. Tack kids!

Ta bort den nu ganska välgräddade pannkakan, o häll i ny smet i pannan. Medan den gräddas så kan du slå på diskmaskinen o sen torka av diskbänken lite snabbt.

Passa på att torka av bordet (allt i superfart, såklart) o duka fram tallrikar o bestick o sånt. Sylt är ett bra tillbehör.

Äntligen framme vid sista pannkakan. Diska skålen o vispen medan du steker sista. Vänd den. Medan du väntar på att den ska bli klar kan du ta fram elvispen o den nydiskade skålen o grädde.

Skär upp pannkakor till barnen o under tiden du väntar på att maten ska svalna kan du vispa grädde.

Severa dina skrikiga o hungriga barn, o njut av ditt rena kök, dina (snart) nöjda barn o din goda mat.


På väg för att hämta Devin på dagis. Tror ...

mms_img30523 (MMS)

På väg för att hämta Devin på dagis. Tror Levis är en aning trött ;)


Rooooligt!

Igår kväll när jag kom till jobbet va de bara flams o trams. Så roligt! Jag skrattade så mycke så att jag fick ont i magen, o kindmusklerna. Haha! Hoppas jag får jobba med samma människor någon gång igen! ;) Vilket borde bli på fredag iofs...

Annars då? Jo! Igår va jag o Levis in till stan ju. O när jag va på väg in dit kom jag på att han hade en tid hos BVC igår. 11.30. Vilken himla tur att vi åkte in då! O för att fördriva tiden i stan hälsade vi först på Marie o vovvarna, o sen tog vi en fika med Linnea :)

Väl på BVC fick lillen sprutor, en i vardera lår. Det ser alltid lika brutalt ut :( Men de gick bra iaf. Han väger nu 10335g. Tror han väger ganska lite för sin ålder?

Efter BVC gick vi hem till Maria en snabbis o sa hej, o sen va de bara att åka hem till skogen igen o hämta Devin från dagis...

Full fart alltså ;) Hoppas denna dag blir lika rolig!

Rooooligt!

Igår kväll när jag kom till jobbet va de bara flams o trams. Så roligt! Jag skrattade så mycke så att jag fick ont i magen, o kindmusklerna. Haha! Hoppas jag får jobba med samma människor någon gång igen! ;) Vilket borde bli på fredag iofs...

Annars då? Jo! Igår va jag o Levis in till stan ju. O när jag va på väg in dit kom jag på att han hade en tid hos BVC igår. 11.30. Vilken himla tur att vi åkte in då! O för att fördriva tiden i stan hälsade vi först på Marie o vovvarna, o sen tog vi en fika med Linnea :)

Väl på BVC fick lillen sprutor, en i vardera lår. Det ser alltid lika brutalt ut :( Men de gick bra iaf. Han väger nu 10335g. Tror han väger ganska lite för sin ålder?

Efter BVC gick vi hem till Maria en snabbis o sa hej, o sen va de bara att åka hem till skogen igen o hämta Devin från dagis...

Full fart alltså ;) Hoppas denna dag blir lika rolig!

Ett dopp i det blå.

Johan o Charile är här o fiskar lite med oss. Vi har ju en brygga från gården, så de är ju perfekt o gå ner o meta lite med barnen. Tror dom fått 4 fiskar på typ en kvart. Men tyvärr varade inte fiskelyckan så länge... Devin plurrade i, som tur va fångade Tim honom innan han ramlade i helt. Så han vart bara halvdoppad. Men ändå. De va inte poppis hos Devin, så vi gick in, bytte kläder o satte på Nicke Nyfiken-filmen istället...

Får se hur de går i sommar att få honom att bada nu då... Stackarn ♥

Vaknat på fel sida...

God morgon alla fina! Tror alla 3 har vaknat på fel sida idag. Både jag, Levis o Devin. Inget är bra... Alla är sura o griniga :p Levis vaknade 05.50, o väckte då Devin. Inge roligt... Tror alla hade behövt sova lite längre faktiskt.

Men nu ska vi inte hänga läpp för det! Idag är en ny dag, full av möjligheter. O löning dessutom!! ;)

Jag o Levis ska åka in till stan efter jag lämnat Devin på dagis. Ska handla en massa tårtgrejs, o kanske en ny klänning... Som jag ska få i morsdagspresent ;) Tråkigt att behöva handla den själv dock. Men hellre de än att den inte passar, eller att jag får fel klänning...


Denna klänning, fast svart :)

Inskolning för Lee!

Idag när jag hämtade Devin på dagis sa hans ena fröken att vi skulle få skola in Levis på dagis, om två veckor! De är ju väldigt snart! Jätteglad blev jag! Det betyder att jag kommer kunna jobba i juni oxå, även om jag inte går på mitt schema förrän i mitten av juli. Mycket bra! :)

Usch vad stor han blivit! Jag har ingen bebis längre!! Buhuu! Snart har jag två stora killar som går på dagis... Inte illa! Kommer nog få lite ångest när de är dags.

Men jag är jätteglad för hans skull. Tror/hoppas att han kommer trivas lika bra där som Devin gör!


Våran (snart) stora kille!

Less!

Varning för sjukt gnälligt inlägg!
Jag är så vansinnigt less på att sitta ensam. Kväll efter kväll. Otroligt tråkigt! Kommer inte ens ihåg sist jag fick sällskap en kväll. Eller jo... I lördags tror jag... Innan de va de nog en vecka längre tillbaks. Jag spyr på det! Jag sitter fast. Barnen sover ju. Jag kan inte bara gå ut o göra vadsomhelst. Typ motionera. Som jag faktiskt helst vill göra på kvällarna. Eller varför inte umgås med min sambo? De vore ju inte helt fel de heller...

Jag har så mycke inom mej som vill ut! Det gör ont i bröstet. Kommer jag explodera?

Den som lever får se...

Det spelar inte längre någon roll, jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll

Du lämnade mej ensam, o självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp, var att synas, att bli sedd

O jag glömmer bort att andas, för sex, musik o våld
Var det vackraste som hänt mej, sen själen min blev såld

Att synas utan att verka, ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu, via fjärrkonrtoll

Men jag sa alltid nej...

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör…

Fira?!

Funderar på om jag kanske skulle ta o fira lite här i bloggen? Såg nyss att jag gjort hela 900st inlägg i den här bloggen. O snart 1000st alltså. DÅ ska de firas! Right? Men hur? Röjfest? Cukcakes till alla? Tårta? Bloggfika? En tävling? Bildspecial? Extra bra inlägg?

Några förslag gott folk?

Deliver Us...

För 2 (?) veckor sen när vi va på väg hem från Uppsala hörde jag In Flames nya låt, Deliver Us, för första gången. Tänkte: Nääääe! De låter ju inte ens som In Flames. Inte ens som Anders (sångaren).

MEN... Efter att ha hört den en gång till blev jag kär! Nu kan jag verkligen inte få nog av den. Önskar att jag kunde lyssna på den i min skruttbil, har grymt ljud i den. Men icke... Högsta volym ska de vara oxå! Mmmm! Kanske funkar bra att springa till?

Längtar sjukt mycke tills albumet kommer oxå. Sonuds of a Playground Fading. Kommer bli de bästaste! Längtar nästan ännu mer tills jag får chansen att se dom live igen. Trots att jag redan sett dom 3 gånger ;)


Chillar.

Full fart hela dagen, de är min melodi det ;) Först jobba, sen direkt från jobbet till min terapeut. O när jag kom hem hade vi besök av Jessica o Thomas. En vecka kvar till BF nu :D Tjoho! O dom åkte nyss, så nu har jag lagt barnen o sitter o pustar ut framför tvn. Kollar på "Fyra Bröllop", ganska kul faktiskt, iaf för en giftassugen som mej ;)

Näe... Tv:n va de... Sen ska jag läsa bloggar :)

Morgon utan kaffe.

Go morron. Ska dra till jobbet nu. Börjar jobba kl 7 idag. Zzzzz! O inte har jag hunnit dricka mitt kaffe heller. Hur ska detta gå? :p

Vi får la se... Ha en bra dag iaf!

När pappa kom i förmiddags gav han mej en ...

mms_img37674 (MMS)

När pappa kom i förmiddags gav han mej en stor kram o sa: Grattis på mors dag! O sen gav han mej dessa två plantor. En orange paprika o en gul pärontomat. Jättesnällt! MEN... Inte är de väl mors dag idag heller?! ;) Förvirrad far jag har... <3


Funderingar...

Undrar hur de kan pirra i magen av bara tanken, fast jag innerst inne vet att det aldrig kommer hända...?!

Funderar på att köra en Detox vecka nästa vecka (med start imorrn alltså)

Längtar tills jag börjar jobba mer.

Vill att Levis ska börja på dagis.

Undrar vad min mamma planerar för något ont just nu?

Är jag? Borde jag?

Undrar varför jag tvivlar...

Varför detta svammel då? Hmm.... Ja. Tror de va längesen jag pratade med någon helt enkelt...


Fundersam brud...

4:e dagen med kalas...

Nu är allt kalasande slut... Efter 4 dagars firande ;) men de har varit kul! Idag kom all släkt på Tims pappas sida. Förutom hans syster som lyser med sin frånvaro. Men hon har sin teater nu. Vi får fira lite i helgen när vi ses istället. Pappa o mina två yngsta systrar kom på förmiddagen o grattade oxå :D

Levis har fått en pool, boll, hinkset, nallebjörn, gungor o en bil idag. Tror han vart mest imponerad av bollen. Han älskar bollar! haha! ;)

Ikväll får vi hit lite besök på tacos. Ska bli gottis!


Dagens "Levistårta" ;)

Kalas för Levis!

Idag har vi haft mer kalas för Levis. Martin, Linnea o barnen o Jimmy kom o kalasade först. Levis fick en spis av familjen Alatalo/Lindqvist. Sjukt snällt! :D Av Jimmy fick han en låda öl. Hahaha! Fast jag tror den va menad till hans far, men iaf...

Såhär fin vart födelsedagsbarnet när han fikade :)


Linnea, Levis o Johanna va lite luriga...


Måttligt roade pappor...


Levis halvfärdiga tårta. Hann inge längre än såhär, så de fick duga. Pingun står för hans snuttefilt, som har en stor pingu på sej. Han älskar den! ;)


Tuut-tuuuuuut!

Mot kvällen kom Pia o Tomas hit o grattade lillen oxå. Då satt vi ute i solen o mös. Synd bara att de blåste ganska mycke. Men vi hade det trevligt ändå ;)

Skadad! Ni ser... Hushållsarbete är farlig...

mms_img20267 (MMS)

Skadad! Ni ser... Hushållsarbete är farligt för ens hälsa! People: Stay away from the diskmaskins!


Äntligen :D

Igår kväll fick jag ett ryck o vägde mej. Va helt säker på att jag skulle gått upp i vikt sen senast jag kollade efter (vilket va för typ 3 veckor sen) Men jag hede fel! Vågen visade 59,6kg. Jag har alltså äntligen kommer under 60 stäcket! Tjoho! Lycka! Fattar inte hur de gick till, men de är väl egentligen skit samma. Vågen pekar åt rätt håll ju...
Har gått ner 2,4kg sen sist jag uppdaterade om vikten alltså.

Undrar när jag ska bli nöjd bara?! Jag är ju redan under mitt "drömmål" med några kilon... Hmm.

Tävlar.

Jag är med o tävlar hos bästaste Jannica om en fingerklocka från runns.se.


Check it out ;)

Åhh!

Hej sötisar! :) Nu har barnen slocknat. Snart gör nog jag de med... Är astrött! Men jag hade iaf en soft dag på jobbet idag. Vi va mest ute på promenad o satt o fikade i solen. Inte alls helt fel med andra ord ;) Jag älskar mitt jobb!

När jag kom hem från jobbet kom Jessica o Thomas hit en sväng o grattade Levis o fikade lite. Lika kul som vanligt. O vi väntar o väntar o väntar på lilla bebisen nu! En liten Evelina ska de bli är det tänkt...

O nyss kom Martin hit. Han o Tim skruvar motorcykel. *suckar lite*

Jag måste egentligen baka tårta. Men orkar jag? Nääää! Vill så gärna bara skita i det. Men samvetet tillåter inte det. De är ju klart att Levis ska få världens finaste 1års tårta. Det skulle kännas så fel annars. Även om han inte kommer komma ihåg den, så kommer ju JAG veta. Får klura lite på det... Eller trolla kanske?

Hoppas ni får en bra helg alla ni!

Tidig morgon...

Imorse ville Devin gå upp kvart över 6. Zzzzzz.... Bara att lyda herrn. Jag har fortfarande inte vaknat. Är skittrött idag. Om en stund ska jag åka till jobbet. Skönt de iaf. Så får jag lite "semester" menar jag...

Näe. Nu måste jag leta på badkläder som jag kan ha. Vi ska åka o bada på jobbet idag. Har ingen aning om vad jag ska ha på mej. Allt är på tok för stort.

Ha en finfin fredag!

Slut på energi.

Näe, vet ni vad... De tär nå jävulskt på krafterna att ordna 3st kalas på raken, med två små barn som hänger i ens kläder hela dagarna, själv. Jag är helt slut, i både kropp o själ. Tror iofs att barnen oxå är väldigt trötta. Devin la sej ganska frivilligt, medan Levis verkar ha lite svårare o somna. Men han har ju varit med om mycke idag, så han kanske har mycke att fundera på...

Farmor o farfar har varit här o firat idag. Kul kul! Dom busade rejält med barnen. Devin hoppade till o från farfars famn i säker en halvtimme, haha. Stackarn måste varit slut efteråt ;)


Devin i full fart med sitt hoppande.


Farfar, farmor o Devin :)

När dom skulle åka hem kom Lena o Charile oxå. Devin vart så glad att han sprang ut i hallen o kramade Charlie o bara skrek "Chaaaaaliiii" Han har saknat honom! Efter en stund kom Johan o fikade oxå :)


När Lena kom va de bara hon som gällde för Levis ;)
(som han även fick en trumma av, grr!!)

Mycke folk vart de. O jag som trodde att vi skulle bli själva idag medan Tim jobbade. Kul med så mycke besök, men krävande...

Party party!

Marie o David va nyss här o firade Levis. Fast jag tror de är Devin som har roligast faktiskt, haha! Men de är ju förståligt. Levis förstår väl inte ens vad en födelsedag är liksom... Barnen fick iaf ett tältset av dom. Två små tält o en tunnel att ha emellan dom. Jättebra att ha ute ju! Här inne finns de tyvärr inte så mycke plats för dom. Devin älskar tunneln! Han kryper fram o tillbaka i den o säger "Tittut" så fort han kommer fram i en ände.


2/3 av tältsettet. Stooooort!


T I T T U T !

Födelsedagsbarnet sover nu en välbehövlig middag, o sen väntas besök av min farmor o farfar :)

Har precis bakat muffins i nya fjärilsform...

mms_img15965 (MMS)

Har precis bakat muffins i nya fjärilsformarna :)


Levis stora dag!

Idag är det Levis födelsedag. Våran lilla kille blir ett år. That's big! :) Imorse efter frukost fick han öppna sina paket. Bara de att han va mest intresserad av att gå/krypa iväg. Haha! Storebror Devin försökte visa hur man gör när man öppnar paket, vilket slutade med att han öppnade alla paket själv istället, haha! Inte lätt...


Levis försöker gå iväg o Devin är tarv på paketen ;)


Födelsedagsbarnet kunde iaf sitta still en liten stund...


Ohh, ett flygplan!


... O så fick Levis aldrig mer se sitt fina flygplan...

För ett år sen...

Hade jag en sån här stor mage ♥

Sug på den ni ;)

Dagen efter kom en liten liten Levis ut, i vecka 37+4.

God morgon sötisar!

Idag är det onsdag, vilket innebär att jag ska iväg o jobba om en liten stund. Sköööönt! Tänk hur de kan vara egentligen!? De flesta vill inte jobba, o tycker det är tråkigt att behöva åka till sina jobb. Men inte jag inte. Nej nej. Jag ser mitt jobb som en behövlig paus i min vardag. Lite som semester från barnen :) Vilket behövs då o då...

Näe, nu ropar lillen. Ha en bra dag alla!

Sjukt stolt o glad!

Alltså... Levis är fantastisk!! ♥ Ikväll när jag la honom vart han lika sur som igår, bara de att de gick över innan jag ens hann ner för trappen. Så skönt! O efter det sa han inte ett knyst. Jag är så sjukt stolt över våran lilla kille! Tänk... De tog EN kvälls gnäll o skrik för att få ordning på hans kvällsrutiner. En kväll, istället för hundra av brottning i sängen med honom. I love it!

En sak till... Levis har slutat med välling. Bara sådär... I helgen började han vägra välling. Konstiga gossebarn. Ska inte barn typ älska välling? Jaja. Han vill iaf fortfarande inte ha välling. Han äter smörgås o dricker mjölk till kvällsmat nu. Funkar ju de med :)


Älskade älskade lilla Levis! ♥

Kolla vad som damp ned i brevlådan idag! :...

mms_img51040 (MMS)

Kolla vad som damp ned i brevlådan idag! :D Nu vet jag precis vad jag ska göra ikväll när barnen har somnat...


Rösta för tusan! ;)

Hallilåja!
Som ni kanske vet så är jag med o tävlar i Miss Cupcake 2011. Vilket till en början gick bra... Men nu ligger jag på plats 20. Alltså precis på gränsen för att komma till final, där en jury utser en vinnare. Det skulle vara guld värt att komma med i top 20. Så snälla rösta på mitt bidrag kära ni (ni som inte redan gjort de dvs...) ! Jag skulle bli superglad då!


Bara att klicka på bilden, o sen klicka på "Gilla-knappen".
Easy as a pie.

Vet ni vad...

Just nu är jag själv hemma!! Eller ja, Levis sover. Men ändå!! De är helt tyst hemma. Bara jag o min älskade kaffekopp. Mmmm vad härligt! :)


Myser i fulla drag med mitt kaffe!

Annars har jag inget planerat idag faktiskt. Mitt möte med terapeuten vart ombokat. Så nu vet jag inte vad som händer faktiskt. Spännande! :p Funderar på att åka hem till min käre far eller något. Kanske besöka Sörviksfamiljen. We'll see...

Och med denna bilden på en sjöstjärna säge...

mms_img25279 (MMS)

Och med denna bilden på en sjöstjärna säger jag nu tack o gonatt för mej :) Fin va? Jag gillar verkligen dom små liven iaf...


Pyjamaskillarna...

I vardagsrummet för en liten stund sen, innan läggdags:


Lilla stinky kryper runt o kikar...


Devin kollade på Fåret Shaun :) En ny favvo hos honom...


skitsurbebis.se/trött


Om jag slår mej själv i huvet kanske jag piggnar till!? (Ehm, nää)

Jupp. Sådär kan de alltså se ut en kväll hemma hos oss... Nu är barnen lagda iaf. Så skönt!! Tim jobbar eftermiddag den här veckan, så jag är själv med barnen på kvällarna. Sånna här veckor är jobbigast, just för att trötta barn brukar vara griniga barn. :/ Men de är bara o gilla läget.

Igår började vi med att lägga Levis själv i sin säng, alltså få somna själv. Innan har vi legat i våran säng o brottats med honom, sjungit, klappat o gud-vet-allt för att få honom att somna, o sen försiktigt, försiktigt lyfta över honom till hans säng. Ohållbart. Det brukade ta typ 1 timme varje kväll att natta honom på de viset. Fett ovärt!

Så hur gick de igår då? Jo... Först vart han helt hysterisk, o skitledsen över att vi lämnade honom. Men efter ca 30-40 minuters gnällande somnade han. Vi gick ju självklart in då o då o tröstade o kramade om honom o sa godnatt o sånt.

Idag vart han skitsur när jag gick ut ur rummet, men redan efter 3 minuter vart han tyst. Tror t.o.m att han somnade några minuter efter det. SUPERSKÖNT!! :D Ska snart gå upp o kika efter...

Yepp. Nu har ytterligare en sten släppt, om detta funkar dvs. Kvällarna är räddade!!

Provocerande...

Ville bara berätta att jag nu tänker gå o sova middag i sisådär 2 timmar. Gött mos!

(gör allt för att få er att bli avundsjuka på mej o mitt ganska händelselösa liv)

God natt!

Måndag idag.

Yes! Nu är det en ny vecka, igen... Denna vecka är, precis som alla andra veckor, fullspäckad med nöjen (viss ironi där) Veckans schema:
Måndag: "Vilodag?"
Tisdag: Samtal med min terapeut
Onsdag: Jobba
Torsdag: Levis födelsedag
Fredag: Jobba
Lördag: Tim jobbar över, plus kalas för Levis.
Söndag: Kalas för Levis

Bara nöjen alltså ;) Någonstans där emellan ska jag även hinna med att göra en finfin våningstårta till min älskade lilla stora pojke. Men de blir nog skitbra! Tror de blir något med en giraff inblandat...

Ska ni göra något kul i veckan?

Oväntat besök!

Idag är ju jag o kidsen hemma själva, som sagt. O gissa om jag fått besök? :D Först kom Pia (min moster) o Tomas hit helt spontant på en kopp kaffe o bus med barnen. Levis hade skitkul o sprang från famn till famn. Tror de är hans nya favoritlek, hehe! Men de spårar alltid ur, för när han gått ett tag mellan alla så springer han nästan, o tillslut slänger han sej bara i folks famnar. Farligt! Tänk om man inte skulle vara uppmärksam när han kommer farandes liksom...

Efter en ganska sen middagsvila kom även Jessica o Thomas ut på en kopp java. Kul kul! Dom har 2 veckor kvar tills dom ska få sin lilla flicka, så nu kan de ju hända närsomhelt. Såååå spännande! De ska verkligen bli roligt att få träffa det lilla livet, o få snusa bebis :)

Snart kommer Timpen hem, o är säkerligen hungrig. Dags att laga middag med andra ord...

Hej hopp gummi snopp!
(Dildo?)

Dagens lunch: rester från gårdagens grilln...

mms_img61800 (MMS)

Dagens lunch: rester från gårdagens grillning. Jag tror jag överlever... :)


Hur får man tiden att räcka till?

Ja, som rubriken lyder... Hur sjutton får man dygnets alla timmar att räcka till? Jag har ju som bekant gått ner en del i vikt (över 30 kg nu) o gjort ett försök till ett hälsosammare liv. Vilket går sådär just nu faktiskt. Jag kom igång ganska bra med promenader/jogging/löpning. Men sen då? Nu kommer jag aldrig ut mer... O jag vill verkligen ut o röra på mej. De är inte så att jag gått o blivit lat o tappat motivationen. Nej nej. Den finns där. Men hur får man tid? Jag har 2 jobb, typ. (tårtorna o asststentjobbet) 2 små barn som kräver enormt mycke av min tid o en sambo som jobbar typ jämt när inte jag jobbar. O när vi båda är lediga samtidigt umgås vi gärna, hela familjen tillsammans. För det tycker jag är viktigt, om man ska funka som en familj. Så... Vad gör man? Går det att ha 2 jobb, 2 småbarn, sköta hushållet, ta hand om relationen till sin älskade, träffa vänner o familj samt träna o laga/äta hälsosam kost?

Hur löser andra sånt här? Jag fattar faktiskt inte hur dom gör det...

Min största mardröm är att gå upp i vikt igen. Det vill jag verkligen inte. Aldrig mer! Jag vill MÅSTE ut o röra på mej. Dels för vikten, men oxå för min kropps skull. Jag har nämligen börjat få skitont i fogarna igen. Känns som att hela mellanpartiet på mej ska slitas sönder i tusen bitar. Tror att de kan ha o göra med att jag inte har varit ut o rört på mej på länge... Crap!

Näe... Tips någon? I really need it!

Tjockis Milis Augusti 2010.


En liite smalare Milis, Påsken 2011

Håll i hatten!

Första tanken imorse när Levis vaknade: Neeeeej! Somna om. Jag vill inte gå upp nu ju...
Tills jag kollade på klockan. 9 var den visst. Haha! Jag har alltså fått sova i 10 timmar inatt. Snacka om underbart! De behövdes verkligen. Idag är jag o barnen hemma själva, Tim jobbar över dag. Lite halvtråkigt sådär. Han har även min bil till jobbet den lilla luringen. Så här sitter jag fast. Suck! Får locka ut någon på besök...

Devin har fått för sej att Taxi 2 (bilfilmen ni vet) är skitbra. De är ju bilar på framsidan av fodralet. Så den sätter han i DVD:n o säger bila bila bila. Men efter 3 minuter tröttar han på den. Tror de är för att han inte kan så mycke franska än :p

Så jag satte självmant (de ni!) i Teletubbies åt barnen igen. Nu sitter dom i tittar som ljus. SKÖNT!

Ha en skön söndag alla ni!

Veckans jobb...

Tänkte bara visa lite snabbt vad de är jag pysslat med senaste veckan:


Ze bröllopstårtor!!



Jag hoppas att brudparet hade en riktigt underbar dag, och önskar dem all lycka i framtiden!

Äntliiiigen!!

Tjoflöjt! Nu är äntligen bröllopstårtorna klara o levererade. Så skönt! Nu är de bara att vänta. Vill så gärna lägga upp bilder på dem, men väntar till kvällen, då de blivit serverade. Schysstast så tycker jag.

Dags att ta tag i nästa beställning nu. Ska göra en tårta åt min svärfar som fyller år idag, samt Tims farfars hona.

Nu, snart, ska jag sluta skriva om tårtor. Promise! ;)

Bakis?!

Guten morgen! Känner jag sjukt bakis idag. Vilket är lite konstigt, då jag inte ens drack en klunk alkoholhaltig dryck igår. Kaffe o vatten är de enda jag drack... Höll dock på med bröllopstårtorna till strax innan 2 inatt, kanske är därför. :p

O guess what... Nu måste jag jobba vidare i köket.

Längtar tills jag blir klar med allt som ska göras, så jag får ta helg. Är så trött!

Nog gnällt. Skönt att de är lördag idag. Man ska inte klaga!

Ha en finfin dag!

Minnet är bra, men kort...

Jag klickade in på bloggen nyss för att skriva. Något jättebra tror jag att de va. Men vad sjutton va de jag skulle skriva om? :O I forgot...

Jaja. Mätt i magen är jag iaf. Martin kom förbi med en kycklingsallad till mej. Jag har så snälla vänner!! :)

Ikväll blir de tårtdekoration för hela slanten! (blä.)

En vanlig dag i mitt liv...

Efter som en av världens bästa bloggar, Spiderchick så vänligt frågade, så tänker jag nu skriva om hur våran vardag ser ut, i det stora hela...

06.00 - 07.00 Ett eller båda barnen vaknar, o alltså jag med.

07.10 Ger barnen varsinna smörgåsar, för att förhindra stortjut medan jag pysslar med att vakna.

07.15 Vällingdags för Levis, efter följer lite bollibompa tittande o lek.

08.40 Dags att klä på barnen o dra till dagis.

09.00 Lämnar Devin på dagis, o jag o Levis återvänder hem själva.

10.00 Sover antagligen middag medan Levis gör det. (om jag inte måste baka)

12.00 Levis vaknar o vill ha lunch, vilket han får. Ibland händer det att jag oxå äter.

12.30 Försöker göra nyttosaker, så som städa, blogga o pyssla.

14.00 Hämtar Devin på dagis, o leker sen ute på gården om värdet vill. Annars går vi in o äter mellis.

14.30 Pappan i hemmet kommer hem, o diskuterar hur vi ska lägga upp resten av dagen. Oftast åker vi o hälsar på någon av våra vänner samt rastar våran barn.

16.30 Lagar middag o sen äter oftast hela familjen tillsammans.

17.30 Barnen börjar bli skittrötta o griniga, o man får göra allt för att underhålla dom. Vilket vi gör. Tv, lekar, pussel, böcker osv... Oftast funkar ingenting...

19.00 Duschdags (om de är en sån dag) sen borstas tänder, pyjamasar sätts på, o sen läggs barnen. Devin brukar somna ganska omgående, medan Levis brukar ligga o bråka en stund (typ en timme...)

20.00 Barnen sover (om man har tur) Dags för egentid. Vad gör man utan barn? Minns inte. Brukar oftast kolla på TV, kanal 5 för att vara exakt. Ibland måste jag även baka lite inför någon beställning. Bloggar gör jag oxå, samt läser bloggar. Tim sitter mest o smeker sin Iphone i soffan...

22.00 Är oftast skittrött o går o lägger mej. Ibland händer det (okej, ofta) att jag fastnar framför någon gripande blogg i en timme till...

23.00 Sover som ett litet barn...

Goder afton.

God morgon. Idag kommer att bli en lång dag känns de som. Men de blir nog bra... Hoppas jag.

Igår kväll när jag skulle lägga mej vaknade Levis, såklart. Så jag fick vara uppe med honom till strax innan 12. Segt som fan! Fattar inte varför han vaknade. Jag o Tim satt bara o kollade på Lyxfällan (som förövrigt va helt sjukt tycker jag) Jaja. Fick sova till halv 8 iaf. Alltid något...

Nu ska jag klunka kaffe, o sen blanda 1,2kg choklad med 2 liter grädde. Spännande va? :p

Skitbajskisskorv!

Min chef ringde nyss. Första tanken: NEJ, vad har jag nu gjort för fel?!
Men hon undrade "bara" om jag kunde jobba imorrn. Vilket jag tyvärr inte kan. Jävla skit! Jag vill verkligen inte tacka nej till jobb när jag väl får chansen. Men med tanke på att jag ska göra klart 3st bröllopstårtor o en födelsedagstårta imorrn kunde timingen inte varit sämre :( ÅHHHH! Bajs...

Jag skulle vilja klona mej, helt i 4 st. En skulle jobba, en skulle göra tårtor, en skulle ta hand om barnen o leka med dom o sånt o den fjärde skulle umgås med vänner, familj o Tim...

Win win win win...

Så... Hur klonar man sej?

Gissa middagen!?

mms_img13416 (MMS)

Gissa middagen!? (rätt svar: Spaghetti o köttfärssås)


Är ute med Tage på grönbete :) Vi gillar't!

mms_img67550 (MMS)

Är ute med Tage på grönbete :) Vi gillar't!


Drömmar om rosa rosor.

Jag kommer drömma (mar?)drömmar om rosa små rosor inatt. De är en sak som är säker... :p Rosor överallt ju! Men de blir nog bra. Ska visa vad jag menar på lördag.

Nu vaknade Levis. Dags att äta o sen dra in till stan o hämta ut ett paket.

Någon som bjuppar på kaffe?

Åska...

Hej hej hallå! Inatt kunde jag knappt sova. Det åskade helt brutalt. Strax innan 3 vart jag väckt av världens smäll. De skallrade t.o.m i rutorna. Sjukt. Jag som brukar älska åska vart lite rädd faktiskt... O sen fortsatte de bara. Men jag somnade om iaf, för en liten stund. En timme senare vart jag väckt igen av en sån där smäll. Då fick mitt sömniga huvud för mej att vi skulle dö av någon konstig anledning. Helt säker va jag. Men de gjorde ingenting kommer jag ihåg att jag tänkte. För vi skulle ju iaf dö tillsammans. Ingen skulle bli lämnad ensam.

Konstiga funderingar o tankar man får för sej när man är nyvaken/halvsovande...

Nu på morgonen har de mullrat lite bara. Känns lite mysigt faktiskt. Men jag skulle helst vilja ha någon här med mej, som kan dricka kaffe o vara ute på trappen o kika på blixtarna med mej. Sånt gillar jag!

Snart ska jag lämna Dev på dagis, o sen blir de mysdag för mej o Lee :)

Vad tycker ni om åska?

Lång dag.

Nu är jag hemma efter en ganska lång arbetsdag. Men jag har haft de bra ändå. Bakat o solat o druckit kaffe hela dan. Inte helt fel att få betalt för sånt ju ;)

Nu väntas de mer jobb (tyvärr) Så jag måste kila!

Imorrn kommer bättre uppdatering, I promise!

Puss på er!

Tur man har ett sånt hårt jobb... ;) Sitte...

mms_img28429 (MMS)

Tur man har ett sånt hårt jobb... ;) Sitter o har de allmänt gott ute i solskenet! Mys!


Jobbdag.

Om 10 minuter är de tänkt att jag ska åka o jobba. Vi får la se... Jag ska först lämna av Levis hos barnvakt. De gäller att vara ute i god tid ;) Börjar kl 9, så jag borde hinna med god marginal.

Devin ska till tandläkaren idag för första gången. Spännande o se hur de går...

Näe: nu blir de kaffe o sen dra. Ha en bra dag!

W T F ! ?

Jag hatar sånna där verifierings-tjosanhejsan. Sååå drygt! (men jag har en sån själv va? Haha) Visst om de hade varit vanliga ord. Som typ banan eller stol. Men nej nej, nu ska du skriva in något så svårt som KhegTë. Häromdan fick jag till min förvåning skriva HORAN! Hahaha!

Skulle nyss kommentera i en kompis blogg o stötte på denna:

Vad i hela helvetet betyder det sista ordet? Hur stavar man det? :O

Muppigt värre...

Dog en smula...

Nu har jag lyssnat på min radiodebut. Ingen vacker "syn", haha! Så nej, Eriika, jag tänker inte lägga upp klippet här ;) De får ni leta reda på själva. Finns på Christers hemsida...

Tim säger att jag gjorde till rösten väldigt mycke. Tacka fan för de! Jag hatar hatar hatar dalmål, jag hatar hur jag pratar o har alltid hatat o höra min egna röst.

När jag o min lillasyster va små gjorde vi alltid egna radioprogram hemma, med hjälp av microfoner o våra barnspelare. Hur kul som helst hade vi. Intervjuade folk i hemmet o drygade oss. Några sketcher kunde oxå förekomma. Men jag hatade alltid att lyssa på dem, o bli tvungen att lyssna på min egna röst. Hemskt!

Men men. Jag är nu en upplevelse rikare ;)

Listmänniska...

Jag är en listmänniska. Har alltid varit. Jag tror de är något av det sociala arvet, som jag ärvt av min "mamma". Hon gör oxå alltid listor. Skitpraktiskt tycker jag. Skitdåligt tycker andra (läs: Tim)

Jag gör listor på saker som behöver handlas, saker som ska göras, saker som MÅSTE göras, matlistor, saker som ska packas (typ vid barnvakt eller resa) för o nackdelar med saker, om jag har beslutsångest, listor med grejer jag behöver/vill ha, o listor med människor (typ gästlistan för mitt låtsas-bröllop och låtsas-dop)

Man kan göra listor för allt tycker jag. Skitbra ju! Då ser man ju vad som behövs göras te.x. Tim blir bara sur när jag gör en lista, han säger att han känner sej stressad av att veta vad som måste göras. Men hallå?! Varför då? Det borde han väl undermedvetet veta ändå, o känna en inre stress av? Bättre att kunna titta på skiten, göra något som står på listan, o woilá: Stressen minskar, självförtroendet ökar.

Så ser då jag på de hela...

Nu ska jag göra en lista med saker som JAG ska göra innan helgen. Inte Tim ;)

Ännu en tisdag...

Jag tycker att veckorna går oroväckande fort nuförtiden... Swosh säger de bara, o sen är de måndag igen. Typ. Måndag hela veckan. Njaaa. Mest helg faktiskt, vilket inte är helt fel ju. Men idag är det alltså tisdag. Vilket innebär att Devin ska till dagis, o jag o Levis blir hemma själva. O jag vet precis vad jag ska göra idag. Baka bröllopstårtor. Måste komma igång med dom idag. På lördag ska dom levereras... Nervöst!

Vad ska ni göra idag?

VA? :O Kan JAG blogga igen?

Kan ni förstå min frustration över att inte kunnat blogga i över ett dygn? HEMSK!! Jag har varit sååååå arg (o lite ledsen...) Men nuså, nu kanske de funkar igen alltså...

Idag har jag gått o blivit rikskändis. Mer om de längre ner. Vi har varit till Uppsala o tillbaks idag med Levis. Han hade återbesök på Akademiska idag. 3 minuter tog det. Sen fick vi åka hem igen. Liiiite surt faktiskt, då de tar en hel dag för oss att åka fram o tillbaka. Men men. Vi har iaf haft en bra dag. Vi tog oss en glass i det gröna i solen innan vi gick in på sjukhuset. Skitmysigt! :)

Påvägen hem åkte vi förbi det nyöppnade IKEA:t i Västerås. Levis vart lägligt nog hungrig just där i krokarna ;) Vi såg dock inte allt. Men de vi såg gillades. Längtar tills vi åker dit "på riktigt"...

På vägen hem lyssande vi på Christer, på P3. Dom pratade om tankspriddhet idag. Som jag kände mej träffad. Klart som tusan jag skulle SMS:a in om min leta-efter-byxorna-i frysen-händelse. O döm min förvåning, dom gillade det så mycke att dom ringde upp mej o bad mej berätta om det i radion. LIVE! Snacka om nervöst! Haha! Att prata med mina idoler, Morgan o Christer, live, i radio. Inte dåligt! ;) Nu har jag en sak jag kan bocka av på min "att göra innan jag dör"-lista. Komma med i Christer. Tjohoo!

Bra dag alltså... Någon som hörde mej? :O

Recept: Vit kladdkaka.

Här kommer receptet, som utlovat:

Vit Kladdkaka 2 ägg 2 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 2½ dl vetemjöl 3 msk apelsinjuice 100 g vit choklad (150g funkar oxå) 100 g smör
Rör ihop ägg o socker, tillsätt mjöl o vaniljsocker. Smält under tiden chokladen och smöret (var för sej) Rör ner juicen, den smälta chokladen o smöret. Grädda i mitten av ugnen i 150 grader, ca 30 minuter.
Låt stå i kyl en stund innan servering. Serveras med fördel tillsammans med hallon o grädde, o massa kaffe!

























Sista "gottereceptet" i denna blogg? Bra avslut isåfall...

The art of cooking...

mms_img26151 (MMS)

The art of cooking...


Fucking flugor!

Alltså... Igår hade vi ytterdörren öppen i några timmar. Ingen vidare bra idé. Vi fick nämligen in ett 50-tal flugor (om inte fler), som nu flyger runt o irriterar skiten ur oss (läs: mej!) Jag ser flugor överallt. Helt sjukt många är det. Kameleonten gör vad han kan för att minska antalet. Men iom att han inte är så stor så blir han ju mätt på en gång, den lilla rackaren... Jag skulle behöva minst 5 kameleonter till tror jag.

O flugsmällarna vi en gång i tiden hade är så klart spårlöst borta...

Vad göra? Bara att gilla läget tror jag...

Bra dag!

Idag åkte jag o barnen till Sörviksfamiljen en stund på eftermiddagen o fikade i solen. Jättegött! :) Även om jag "bara" drack kaffe ;) Kaffe is the shit. (blir de iaf)

När vi kom hem kom vårat kvällsbesök, Jessica o Tomas. Vi grillade, pratade o jagade flugor i timmar. Jättebra avslut på en bra dag alltså! Vi vart mätta, o även kemeleonten Kent...


Efterrätten ;) (receptet kommer imorrn)

Jag tror att jag va liiiite större sist ja...

mms_img11726 (MMS)

Jag tror att jag va liiiite större sist jag använde dessa byxor.. ;) Vilket känns lite bittert, då jag verkligen tycker om dom. Men men. Kanske hittar ett par nya någonstans.


Massa roligt!

Morrn morrn! Sitter o dricker mitt morgonkaffe, fast klockan är 11. Haha! Jag hade alltså sovmorgon idag. Fett skönt! Nuni, nu har jag planerat in en massa skojiga saker att göra i helgen! ;) Idag kommer Tims kusin, Jessica, o hennes sambo hit o grillar o umgås lite. Ska bli skoj! Dom väntar barn oxå, med BF 29 maj. Snart alltså. Tänker berätta allt om bebisar o förlossningar som dom inte vill veta, haha. Näe, men jag tycker de är kul o prata sånt, o de gör Jesscia oxå. Win win situation liksom!

Imorrn kommer nog Mai hit en sväng, o sen ska Devin på barnkalas.

Vi har en kul helg framför oss alltså! O jag tror att vädret är på våran sida oxå. Har saknat värmen!

Ha en bra helg alla fina läsare!

(bjuder nog på ett smarrigt recept ikväll oxå...)

Jag lever!!

Yes, som ni märker så överlevde jag färden in till stan. *puhh*

Idag har jag gjort en bakblogg. Jag har tänkt skaffa en i över ett halvår. Men nuså ;) Så nu kommer jag nog inte skriva så mycke om mina bakverk här längre. De får ske i den andra bloggen. O där kommer de bara finnas bak-relaterade saker. (dock ej mitt ass)

Så... Följ den på Bloglovin! Snällaste!!

http://cake-oholic.blogspot.com/

Ska ut o åka en sväng, o Devin ska tydlige...

mms_img58589 (MMS)

Ska ut o åka en sväng, o Devin ska tydligen vara chaufför... Detta kan bara sluta illa! Får se om de blir några med uppdateringar efter denna åktur...


Det ska börjas i tid, som hans far hade sa...

mms_img29205 (MMS)

Det ska börjas i tid, som hans far hade sagt...


Hälj!

Ohh du underbara helg, välkommen! Denna helg är ingen vanlig helg. Nej nej! Både jag o Tim är faktiskt helt lediga. Vi har ingenting planerat, nada. Inte ens en liten sketen tårta ska bakas. Mmmm! :) Genast börjar min hjärna fundera ut saker jag skulle vilja göra, saker jag måste göra osv... Jag KAN bara inte sitta stilla hemma en hel helg. De vore slöseri med tid.

Funderar på att renovera vardagsrummet lite till ;)

Skev kroppsbild...

Japp. Dags för lite serious talk igen. De va ett tag sen sist...

Igår satt jag o kollade på kroppsbild. Bra sida tycker jag. För er som aldrig varit in där kan jag säga att de är en blogg/sida där folk får skicka in bilder på sej själva (oftast i underkläder) O sen skriver dom ålder, vikt, längd o ibland BMI. Alltså en bra sida. De finns verkligen alla sorters kroppar där. Tjocka som smala. Jag brukar sitta o titta o gissa på bilderna vad dom väger (sjukt intresse? Svar: ja!) o försöka hitta någon som väger lika som mej, som har samma längd. Svårt faktiskt... Har hittills inte hittat någon... Kanske borde skicka in en bild på mej själv?! Näe... Då skulle fan folk bli mörkrädda, haha!

Anyway...

Efter en stunds bläddrande hittade jag äntligen, vad jag trodde, en kropp som liknade min. Sådär såg ju jag ut! Trodde jag... Men de visade sej att tjejen på bilden vägde 45kg MER än mej. Skevt värre Milis. Jag tror alltså att jag väger 105 kilo? Eller? I don't get it. Vi ser ju lika ut... Eller är de så att jag har världens skevaste kroppsbild? Kanske...

Jag borde vara nöjd. Sluta klaga över min kropp. Börja älska den. O framförallt ta hand om den, ist för att ständigt plåga den genom att gå på sparlåga. Men icke. Jag jobbar på det.

Jag har gått från ett BMI på 33 (fetma!!!) till att nu ha 21,51 (normalvikt). Minskat 11,5 i BMI alltså, inom ett år.

Jag borde alltså vara nöjd. Som sagt....

Kommer jag nånsin att bli det?

Det växer konstiga grejer i min paprika :O...

mms_img58295 (MMS)

Det växer konstiga grejer i min paprika :O Spejsat värre.


Brist på ord...

Har torka... Vad ska man skriva liksom? Finns ju inget att skriva om...

Jobbade hela dagen igår. Ska jobba 16-22 ikväll. Barnen är busiga o griniga, om vartannat. Tim är pappaledig. Jag har världens sämsta hårdag, ever!

Japp. De va de...

Är på jobbet. Det har haglat lite skulle m...

mms_img58294 (MMS)

Är på jobbet. Det har haglat lite skulle man kunna säga... Blääää! Nu snöar de för sjuttioelfte gången ist... Vart tog våren vägen?


Borde förbjudas!

Sitter o kollar på en unge i minuten. Vilket jag inte borde göra. För trots att de bara är knappt ett år sen senaste förlossningen så kan jag inte låta bli att längta efter en till. Förlossning alltså. En till graviditet skulle jag gärna klara mej utan. Iaf om den skulle bli som den senaste (pesten typ) Graviditeten med Devin va okej. Riktigt mysig faktiskt... Tills jag gick över tiden. Både 1, 2 o 16 dagar... :p

Men en till förlossning... De vore något! De är så spännande o pirrigt alltihopa. Mysigt nästan, fast man har så förbannat ont. Konstigt de där. Men just det där ögonblicket när man får upp bebisen på bröstet för första gången, efter så många timmars kämpande o smärta, de är de bästa som finns. De absolut mysigaste man kan vara med om. O det där ögonblicket vill jag uppleva igen. O igen, o igen. Haha! Näe, men en gång till skulle inte skada...

Men en till bebis.... NEJ TACK!! ;)

Färdig...

Happ. Då är man klar med dagens arbete... Vad gör man nu då? :p Tänk vad konstigt de är. När man har något man måste göra så vill man få klart de så fort som möjligt. O när man är klar, o inte har något o göra, ja då blir man rastlös. Hmm... Skumt...

Här är iaf tårtan jag pysslat med idag:




Temat för tårtan va "girly", o jag tror jag lyckades ganska bra med det ;) Hade de varit jag som fyllt 6 år hade jag blivit överlycklig av denna tårta! Haha! Den är helt mjölkfri, o fylld med hallonmousse o lemoncurd grädde. Spacklad med vaniljsmörkräm o täck med sugarpaste. Dekorerad i flowerpaste.

Vad tycks?

Hallelåja!

Imorse blev jag väckt av att min chef ringde. Jag va helt lost när jag svarade, haha! Hon frågade om jag kunde jobba idag. Nu på en gång. Njaaa... Jag låg ju o sov... Jag vart tvungen att tacka nej, då Tim ska jobba kl 14-00 idag.
Plus att jag ska göra en tårta. Trodde faktiskt inte ens att jag kunde bli utringd än. Jag har ju bara gjort 2 dagars intro än så länge... Men men. Kul att hon frågade iaf :)

Tårtbak idag som sagt. Sen blir de nog utelek för hela slanten :)

Dags att krypa till kojs...

Nu ska jag ta mitt feta arsle härifrån o lägga mej. Har haft en trevlig, men stressig dag. Bakat tårta (som jag glömde ta kort på såklart) hälsat på Mats o Frida o varit hemma o stökat runt... Nu ikväll har jag o Tim haft "myskväll". Käkat lite chips o spelat Yatzy. Han fick storstryk, som vanligt ;) Hehe! De är inte ofta jag förlorar i Yatzy...

Imorrn väntar mer tårtjobb, o sen vette tusan... Ledig eftermiddag alltså. Göttans!

Spoiled brat...

De senaste veckornas väder har varit kanoners. Riktig sommarvärme ju! MEN... Jösses vad bortskämd man har blivit. Idag va de molningt i några timmar, o jag tyckte de va rena pesten!! Fyy vilket tråkigt väder. Vad skulle man nu ta sej till när de inte gick att vara ute i den underbara solen?

Sen vaknade jag upp, o insåg att de bara va 1:a maj idag. Vi har ju hela sommaren framför oss. Låt denna sommar bli den bästa ever!! :D

Fullt upp...

Usch vad den här helgen har gått fort. Snart är de ny vecka, igen!! Hela den här veckan har bara rusat iväg tycker jag. Jobbigt när de blir så... O värre lär de väl bli nästa vecka, tror jag har något i kalendern varje dag då...

Måndag: Tårtjobb
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba
Torsdag: Syster fyller år
Fredag: Tårtjobb?
Lördag: Kalas
Söndag: Ikea

Hur ska jag överleva denna vecka? O måndag nästa vecka ska vi med Levis till Uppsala för återbesök. It never ends! Känner mej helt sönderstressad... När ska man ha tid att äta, träna, skita o sova då?

MEN! Nu ska vi tänka positivt här! De är ju skitkul att folk vill ha mina tårtor, o att jag fått ett jobb. Pengar tjänas. O pengar behövs. Så är de ju bara...

Borde kanske lära mej att meditera?