Ut i snön...

Ikväll har Tobbe varit här o fikat lite. Tänk vad facebook kan göra ;) Klart han skulle ha sej en cupcake...

Efter att han åkt tog jag på mej träningskläderna o trotsade värdet o gick ut. Fii fan säger jag bara. Visst va de skönt o komma ut o röra på sej, men snö?! Nej tack!! Jag fick gå o kisa med ögonen hela tiden, samt kolla ner i backen. När jag joggade såg jag inte ett skit (o tappade brallorna. Opps!) Men men. Man lär sej. Ska aldrig mer ut i snöstorm ;) Haha! De vart iaf nästan 4 km idag. De är alltid något...

Nu ska jag joina min sambo i sängen, innan han hinner somna. God natt!

Rainbow Cupcakes!

Här kommer receptet, as I promised:

Muffins:
2½ dl strösocker
3 ägg
100 gram smör
1 dl mjölk
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3½ dl vetemjöl
Pastafärger eller karamellfärger

Frosting:
200g philadelphiaost
200g vit choklad

Gör såhär:
Sätt på ugnen på 175 grader. Vispa ägg, vaniljsocker o socker till en luftig smet. Smält smöret, o blanda i mjölken. Rör ihop smörblandningen med äggsmeten. Blanda i mjölet o bakpulvret.

Dela upp smeten i 5 skålar.


Ta lite pastafärg på en tandpetare o i blanda försiktigt i färg i varje skål. Jag valde gul, grön, blå, lila o rosa.
Om du använder karamellfärg så behövs nog mer färg.



Fyll muffinsformarna med ca 1 tesked av varje färg. En färg i taget alltså...

Ställ in muffinsen i ugnen i ca 20 minuter. Använd en sticka för att se om dom är klara. När stickan är torr är muffinsen färdiga. (men ha dom inte inne FÖR länge, då blir dom torra)
Låt de svalna innan du har på frosting.


Nygräddade! :)


En muffin delad på mitten...

Smält chokladen över vattenbad, eller i micron om du vågar dej på det. Bladna chokladen med osten. Låt svalna i kyl en stund innan du spritsar på den på muffinsarna.


Färdig! Vad tycks? Jag tycker dom blev söta iaf...

Bakar cupcakes!

Hejsan! Nu jag har äntligen fått tummen ur arslet o bakat rainbow cupcakes. Dom står o svalnar nu :) De blev lite mycke smet i vissa, så dom svämmade över lite. Men dom kan bli bra för de. Har inte delat på någon o kikat än hur färgerna blev. De får bli en överraskning... Jag lägger upp beskrivning o bilder på verken senare idag/ikväll :)

Får se om jag orkar åka till BVC idag. Fick asont i magen när jag stod o bakade. De känns som att magsåren är tillbaka. Hoppas hoppas hoppas inte!! Då blir jag knäckt!

Får ta en ipren o se om de blir bättre...

Undrar vad Tim egentligen har köpt?! O den...

mms_img29657 (MMS)

Undrar vad Tim egentligen har köpt?! O den kanske största frågan: Vad har han den till? Hmm...


Guten Morgen!

Sitter o dricker mitt morgonkaffe. Alltid lika gott! Idag blir de full fart här. Jag måste baka! Jag hade helt tagit fel på dag, o insåg igår kväll att jag ska göra en tårta tills på lördag. Not good! Bara att sätta igång! ;)

Kl 15 ska vi med Levis till BVC för vägning o mätning. Spännande! Tror han väger ca 10 kg nu. Längden har jag ingen aning om... Kanske 71 cm?

Vad ska ni göra idag kära läsare?


Morgonfrillan är PÅ!

Träningsvärk from hell...

Hej hej! Nu ikväll har vi varit o hälsat på Johan o Lena en liten stund. Stackarn kan ju inte ta sej någon stans. Han kunde knappt ta sej till toan :/ Tror jag ska baka lite "krya-på-dej-cupcakes" åt honom imorrn! Då borde han bli lite gladare, gottegris som han är. Hehe!

På eftermiddagen gick jag o Tim en promenad med barnen runt byn. Skönt att få komma ut lite i solen. Barnen va inte lika imponerade, o tyckte mest att solen va ivägen... Men de vart iaf 2,5 km idag. Alltid något! Imorrn ska jag ha vilodag. Har ont som faaaan i benen. Den där joggingen igår gjorde sitt ;)

På fredag får jag nog mina nya löparksor, så då blir de en vända. Det ser jag fram emot!

Kinagryta!

Idag har jag o Devin ätit kinagryta. Alltid lika gott! Min pappa gjorde de när jag va liten, o sen dess har jag älskat det, och lärt mej att göra det själv ;) Så nu tänkte jag lära er, haha! Näe, men de är gott, enkelt o mja. Bra helt enkelt!

Du behöver: (4 portioner)
1 burk Uncle Bens sås. Gärna Sweet and Sour.
Kinesisk soya.
Wokgrönsaker.
2st kycklingfiléer (eller fläskkött)
Jasmin eller basmatiris.



Börja med att tina kycklingen, hacka den sen i tärningar eller strimla.
Sätt på riset. Bryn kycklingen, så att den är helt genomstekt o fått lite färg. Stek gärna med lite vitlökspulver, salt o peppar.



Blanda sen i grönsakerna, o tillsätt lite soya så de får en fin ljusbrun färg.



Häll på såsen, o låt puttra i några minuter tills riset är klart.


Klart! :)


Maten fick full pott av Devin, som knappt har velat äta på 2 veckor. Nu vart tallriken ren ;)
Klart godkänt alltså...

MÅNADENS vägning!

Igår vägde jag mej, samt mätte mej. Jag skrev ju sist att jag skulle blogga om min vikt efter en månad. Så here it comes! Jag ska vara med i Emmys viktutmaning, som är något i stil med att tappa lite gravidkilon. -4 kilo till sista april. Låter inte helt omöjligt, men samtidigt en bra utmaning. Då BORDE jag väl ha blivit nöjd med kroppen? Hoppas på de iaf! O hur ska jag då gå ner dessa 4 kilo? Jo! Jag ska börja äta (ofta o nyttigt) jogga/powerwalka o bara försöka må bra. That's the plan. Får se om de funkar... Nu har jag iaf beställt mej ett par löparksor. Dom jag hade tittat ut va såklart slut (jävlabajsEllos) Men skor som skor. Allt är bättre än att springa i Converse ;)

Månadens siffror, inom perentes sen januari:

Vikt: 62 kg. -2,6 kg denna månad.
Jag har alltså nått mitt mål. Men är tyvärr (såklart) inte nöjd än.

Mått:
Byst: -2 cm (-10 cm)
Överarm: -1 cm (-2,5 cm)
Midja: -2 cm (-11 cm)
Mage: -4 cm (-15 cm)
Höft: -3 cm (-14 cm)


Total viktnedgång sen Maj 2010: Magiska 30 kg!!

Sovit som ett litet barn!?

God morgon på er! Som bloggare så bloggar man ju ofta i huvudet. Kommer på vad man ska skriva o så. Funderar. O nyss tyckte jag att de lät bra att jag skulle skriva att jag sovit som ett litet barn. Men hallå?! Stop stop stop! Barn sover absolut inte bra! Iaf inte mina! Så egentligen förstår jag inte hur de talesättet kom till faktiskt. Små barn brukar väl inte sova bra? Eller är de bara mina?

Jag har iaf sovit ganska gott inatt, så kan man väl uttrycka de hela. :) Levis har med andra ord sovit ganska bra han med. Fast kl 6 tyckte han att de va dags att gå upp. Bläää!

Jaja. Nu ska jag inta dagens första kopp kaffe. Sen ska jag dela med mej av min senaste vägning ;)

Spännande va? Hoho!

Startskott.

Har precis kommit hem efter en powerwalk/joggingtur. Skönt o ut o röra på sej lite :) Rundan va på 5 km, o tog runt 30 minuter. Jag joggade i högt tempo i ca 1 km. Känns bra! Äntligen igång! Tyvärr va de ganska mörkt ute, så jag såg knappt vart jag gick, haha. O ca 2 km av vägen va täckt av is. Halkade en gång, men de gick bra iaf. Hoppas det smälter bort snart...

Nu måste jag ju köpa mej ett par skor!! ;)

Tyvärr dog min mobil på slutspurten, så jag fick aldrig se distans/kaloriförbränning/hastighet. Segt!!

Ha en bra kväll!

Inviger mina nya bebisar med en runda på s...

mms_img64727 (MMS)

Inviger mina nya bebisar med en runda på stan. Ska fika med bästaste Maria! :)


Jag blir så sur!

Devin har ju typ motorik som en... ja, 2 åring. Med andra ord har han inte så stor koll på sina armar, o spiller ofta ut mjölk o dylikt. Idag är inget undantag. När vi åt mellis hällde han ut lite blåbärssoppa i plastförpackningen till vindruvorna. Som de är hål i i botten. Suck! Bara att torka...

När jag sköjer ur trasan säger han plötsligt: OJ! O kollar ner mot golvet. Han har spillt ut resten av soppan. Jag morrade lite tröttsamt: Åhh, jag blir så sur!! O genast fick jag svaret: Så suuuur!? (med världens gladaste stämma) av Devin. Man kan ju inte låta bli att skratta. Även om jag börjar bli grymt less på att få torka upp efter honom hela dagarna.


Oj!!!


Köksgardinerna fick sej lite fina lila prickar.

Kanske borde börja använda pipmugg igen?

Löparskor...

Jag ska ju som sagt börja försöka jogga/springa är de tänkt... Men man kan ju inte springa runt o converse heller. Då får man sjukt ont i fötterna. (talar av egen erfarenhet) Jag måste alltså hitta ett par bra skor att springa i. O helst ska dom inte kosta skjortan heller. Har hittat ett par fina o relativt billiga skor jag gillar, men vet inte alls om de är något att ha. Någon som vet? Eller någon som har några andra tips på bra skor?

Dessa är de iaf jag har spanat in, Puma Axis:

Någon som vet om dom är bra?

Coffetime!

Goder morgon! Natten har varit hemsk! Riktigt hemsk! Levis har vaknat 2 gånger o skulle ha välling, plus att han skrek konstant mellan kl 3 o 5. Vårdcentralen idag då... Zzz... Förbannade hosta o öron!

Sitter o kollar på Vakna med the Voice o får mej lite goda skratt iaf ;)

Imorrn ska jag o Fia (pappas hona) till Västerås o gå på Ikea. Ska bli grymt kul! Dom ska köpa en säng till Devin. Får se hur de går med en sån då. Då lär han ju garanterat rymma, dag natt in, o natt ut :p

Nu ska jag försöka pilla i Devin lite frukost. Han blir hemma idag från dagis. Trök.


Har ingen aning om vem mongot på bilden är...

Gossebarnet!

Mami loves you ♥

Lilla Lee.

Hejsan! Idag vart de alltså ytterligare en vända till Falu lasarett. Levis har varit jätte krånglig o jobbig de senaste dagarna. Så vi misstänkte att han hade fått öroninflammation, igen. De va ju 10 dagar sen sist ju. (muttrar) O visst hade han de, i vänster öra (spaltsidan). Känns så tråkigt! Jag tycker så synd om honom. Hoppas att dom opererar in rör på honom snart igen, o att dom hjälper denna gång...


Vårat andra hem / Levis i väntrummet

I övrigt har dagen inte bjudit på så mycke. Förutom den ganska stora grejen att Marie o David va hit o hälsade på i förmiddags :D Dom va här o grattade Devin i efterskott. Han fick en kratta, en kvast o en vattenkanna, allt i miniformat då. Kul o ha o leka med i sommar ute :) Devin älskar verkligen vattenkannan o går runt o vattnar allt. Hehe!

Nu ska jag lägga mej raklång på soffan, efter en dag i bilen. Tror de blev 20 mil idag. Zzzzz! Trötter!

God natt, hoppas ni haft en bra dag!

Det finns absolut inget intressant, what s...

mms_img10999 (MMS)

Det finns absolut inget intressant, what so ever, att läsa i väntrummet på öron nära hals. Booooring! T.o.m kaffet har dom tagit bort. Vad göra, vad göra? Är alltså i Falun med Levis just nu...


Rymning...

Go mogron! Blev väckt på de konstigaste sättet idag... Levis låg (ligger) o sov som en ängel, fast han brukar vakna kl 5 o tycka att livet är toppen. Idag va de Devins tur att vakna tidigt.

Blev väckt av att en heeelt hysterisk Devin som va halvvägs upp för trappen. Snacka om att jag vart förvånad! Han vart skitglad när han fick krypa ner under mitt täcke o mysa lite. Jag hoppades att han skulle somna om, men icke. Snodde min kudde gjorde han oxå ;)

Får se om han kommer ihåg hur han gjorde för att rymma ur sin säng den här gången då... Sist han gjorde de glömde han ju iaf.

Ha en bra dag, o drick mycke kaffe!

Händelserik dag...

Dagen började med skåne-söndag här hemma. (scones alltså...) Lena o Charlie kom hit o åt frukost med oss :) Johan syntes inte till. Han hade varit ute o festat på natten innan o kom inte hem. Hmm...

Efter en stund fick Lena ett sms om att Johan hade brutit foten o skulle opereras. Han låg inlagd i Falun. Han bad om lite kläder o sin mobilladdare. Eftersom Lena inte ville åka själv hängde jag o Timpen på. Barnen fick vara hos barnvakter. Lättast så...

När vi lämnat av barnen o skulle hämta upp Lena hade Charlie sprungit in i en dörr, o börjat störtblöda från pannan. Paniiiik! Som tur va verkade de ytligt o slutade blöda ganska snabbt. Dom har otur den där familjen :/

På vägen upp mot Falun kom Lena på att hon knappt packat med nå kläder till Johan. Bara ett par byxor o en tisha. Så de vart o köpa nya kläder. Haha. Vi kikade in Lager 70. Har aldrig varit där, bra affär faktiskt. Jag fyndade ett par lila converse för 400kr. Awesome!! Normalpriset är ju på runt 700 annars ;)

Efter de åt vi mackor på Subway, sen åkte vi vidare mot Falun.

När vi kom till avdelningen låg en ganska ynklig Johan i ett vitt sjukhuslinne o såg allmänt bruced ut. Ett stort bandage hade han på benet oxå. Han hade "ramlat" o råkat bryta foten va förklaringen vi fick... Hmm?! ;p Efter en kvart kom ett par sköterskor som tog med honom till operation. Snabba ryck! Tyckte läkaren sa att han skulle operera in någon skruv :S Huvva!

Inte bra för en skorstenshantverkare att bryta foten. Blir jussom lite svårt att springa på tak då... Stackarn.

Han verkar må bra iaf, o operationen verkar oxå ha gått bra :)

Slutet gott. Nästan allting gott. (iaf mackorna....)

Är på väg till Falu lasarett med Tim o Len...

mms_img44448 (MMS)

Är på väg till Falu lasarett med Tim o Lena. Johan har klantat till sej... Skriver mer när jag kommer hem...


Håll ditt huvud högt...

Allt som är och allt som varit
Allt vi tänkt och allt vi drömt om
Alla våra högtflygande planer
Dom sprack på små detaljer som man glömt
Jag trodde att jag visste vad jag ville
Men va fan jag var så ung och dum och full då
Allt värt att veta har du lärt mig
Men du säger att jag inte står i skuld


Så håll ditt huvud högt
För jag älskar allt du gör

Håll ditt huvud högt
Det är allt man kan begära



Snacka om lurad...

Vaken. De svider i mina ögon! Kan de vara pga sömnbrist, eller är de bara gårdagens smink som jag va så dum o inte tvättade bort igår?

Här trodde man att man fick sova "hyffsat" länge, alltså till strax innan 6... Men i själva verket va ju klockan alltså egentligen strax innan 5! :O Ohh my! De är väl i tidigaste laget Levis?! De här med att ställa om klockan är ju helt klart något någon har skapat för att lura stackars trötta småbarnsföräldrar. Jag gick ju på de iaf... Grr.

Näe, nu blir de en massa kaffe! Ha en fin söndag!

Typiskt...

Jag o Tim tänkte ha en mysig filmkväll ikväll. Vi dukade upp med diverse onyttigheter o en relativt bra film. O ska man ha myskväll, ja, då ska de vara myskväll. Så jag rensade skafferiet på de göttase jag kunde hitta. (Johan klagar alltid på oss att vi alltid har så mycke gott hemma, som aldrig äts upp... Jo tack...)

Ja, ni ser ju själva...

Men vart de nå mys? Näe! Levis har såklart krånglat hela kvällen, ända till nu. Så vi tappade jussom lusten till att frossa o kolla på den där relativt bra filmen. Blir lite smålack... Men men.

De blir väl fler lördagar? ;)

Egon...

Bara för att jag vill...


... så gör jag det.

G'day Mate!

Idag har vi fått sova lite middag. Känns helt super. Mår blir så pigg efteråt. De är nästan bättre än en hel natts sömn faktiskt (iaf dom nätterna jag får stå ut med...)

Jag vill göra något kul idag. Typ baka rainbow cupcakes... Skulle vara riktigt skoj. Får se om jag får lite tid till det senare. :)

Googlade fram dessa godingar:


Dom ser ju goda ut iaf ;)

Scones-Söndag?!

Jag har funderat på en sak... Jag tror att jag ska införa scones-söndag. Låter inte de mysigt? Att en morgon i veckan få äta lite vitt, nybakat bröd o avnjuta det tillsammans med en god kopp kaffe o mys med familjen. Låter nästan lite för idylliskt. Lite Wisteria Lane:aktigt. Men mysigt :) Ska lämna förslaget till min sambo, får se vad han tycker... Kanske borde man lyxa till de med en god juice o kokta ägg oxå?! Mmm. Låter bra i mina öron.

Recept på scones:
4½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 krm salt
50g margarin
2 dl mjölk eller filmjölk

Sätt på ugnen på 250 grader, o smörj en plåt/lägg bakplåtspapper på en plåt.
Blanda mjöl, bakpulver o salt i en skål, finfördela margarinet i mjölblandningen med fingertopparna. Tillsätt mjölken o arbeta rastk samman degen med en träslev. (händerna funkar oxå finfint) Dela degen i 2 delar. Tryck ut deghögarna till runda kakor, på plåten. Ca 1,5 cm tjocka ska dom vara. Skåra varje kaka i 4 delar o nagga med en gaffel.
Grädda genast i ugnen i ca 10 minuter.

Avnjut dom helst nybakta o varma.

Variationstips: Toppa med lite riven ost. Eller varför inte ha i lite rivna morötter i degen? ;)

Nybakt scone, som jag bakade för någon vecka sen.

Som sagt...

De vart en tidig morgon dehär. Kl 5 va de dags att gå upp tyckte Levis. Jag höll inte riktigt med, men gick upp ändå. Klart att vi ska upp o dricka kaffe o mysa, kl 5 en lördagsmorgon. Bara han o jag liksom... Levis o mammastund it is!

Känns som att jag behöver något starkare än kaffe för att piggna till idag.
Någon som har några bra tips?

Seeeeegt, sa räfven!

Trötter i mina fötter.

Ikväll har jag multitaskat så de bara skriker om de... De handlar alltså om barnen, som ni säkert förstår ;) Har matat/badat/klätt av o på/nattat o allt sånt där, typ samtidigt. Haha! Okej, dom kanske inte fick äta samtidigt som dom badade, men nästan så...

Väntar på att Tim ska komma hem från Martin, sen ska jag krypa ner i sängen o sova. MMMMMM! Längtar! (även om jag vet att de kommer bli en tidig morgon imorrn :S)

God natt på er!

Dagen idag...

Nu har vi kommit hem från Borlänge. De vart en spontantrip dit. Alltid kul med sånt! Hittade efter många om o men en jacka som jag tyckte om, som satt bra o hade ett bra pris ;) 149kr gav jag för den. Helt okej... Köpte även ett par vanliga svarta jeans på Cubus för 199kr. Jag är helt klart nöjd med dagens inköp. Jacka o jeans för knappa 350kr. Goooood! Tim köpte ett par nya jeans, o barnen fick faktiskt ingenting idag, för en gångs skull.

Snart ska vi åka iväg igen. Vi ska till Maria o Göran en sväng o hämta lite mer fiskar till saltvattenskaret. Ska bli kul med lite nytt o kika på. Ska försöka ta kort på dom nya fiskarna sen :) En av dom är grymt snygg!!


Just nu, i denna stund...

Jag är o shoppar lite i Borlänge med la fa...

mms_img18949 (MMS)

Jag är o shoppar lite i Borlänge med la familia ;) Har hittat en ny jacka o ett par jeans. Woho för de!


Luddet Milis.

Sitter o dricker mitt morgonkaffe. Känner mej lite luddig i huvet. Men jag fick iaf sova ganska bra inatt. Sömn är bästa medicinen! Funderar på att ta en promenad när Tim o Levis vaknar. Lyssna på lite bra musik, så högt att jag nästan får ont i öronen, o bara njuta av de fina vädret. (blåsten låtsas jag inte om) Tror jag skulle må bra av lite frisk luft.

Idag är det våffeldagen. Känns inte som att jag kommer äta någon våffla i år. För mycke kalorier :/
Kommer ni äta några våfflor idag?

Ibland undrar jag lite hur Devin tänker......

mms_img62389 (MMS)

Ibland undrar jag lite hur Devin tänker... Konstiga saker dyker upp på konstiga platser. Hmm...


Shopping?

Har letar i några dagar nu efter en fin vårjacka. Alla jag har är för stora... Har 36 på jackor nu, o de flesta jackor jag har hemma är i storlek L eller 44/42. Ser inte klokt ut ju! Jag ser ut som en vandrande säck potatis. Snubblade över en finfin jacka på Lindex (av alla ställen?!) som dessutom va på rea, 50%. Me like!


Jackan :) 199kr. Som hittat ju!

Fler potenitella köp:

Cardigan med stickade detaljer på axlarna.
Förr 399kr, nu 149kr :)



Fin skjorta/topp, 149kr.


Gulligt linne. 199kr.


Tjusigt linne, 199kr.

Syns de att jag gillar svart o rosa? ;)
Allt finns alltså på Lindex för den som är intresserad...

Nu ska dom bara få godkänt av Tim oxå, sen klickar jag nog hem allt, hehe!

Är o shoppar en massa roligt! :D

mms_img15074 (MMS)

Är o shoppar en massa roligt! :D


Min träning o mat...

De är någon (du får gärna sluta vara anonym, jag bits inte) som undrar hur jag äter o hur jag tränar. Så jag tänkte att jag skulle försöka förklara det...

Träning: Noll. Null. Finns inte. Just nu tränar jag inget alls. Ibland händer de att jag gör några armhävning o situps medan jag leker med barnen. Annars finns de inte direkt någon tid för träning just nu. Men förhoppningsvis ska de bli bättre på den fronten. Ska försöka mej på att börja jogga/springa inom en snar framtid. Nu går de ju att vara ute o gå igen utan att halka o slå ihjäl sej :)

Kosten: Oftast äter jag ingenting. Dagens bittra sanning. Min sambo är inte alls glad på mej. Fast han vet ju inte allt. Han jobbar ju under dygnets flesta timmar o är då inte hemma... Men om/när jag äter så äter jag gärna något slags kött/kyckling o en massa grönsaker. Ibland sås till de. Alltså lite LCHF:aktigt. Några gånger i veckan äter jag även bars, alltså sånna där måltidsersättnings barer. Naturdiet minchoklad är min favorit, och apelsin/choklad. Mums! Annars lever jag på kaffe o luft. Funkar bra för mej...

Varför jag inte kan/vill äta tänker jag inte skriva om nu. Men de har sina orsaker.


(detta levnadssätt är alltså inget jag rekomenderar till någon, om nu någon skulle få för sej de)

Hoppas de va till någon hjälp o svar på dina funderingar...

God morgon! Såhär långt har jag kommit på ...

mms_img47855 (MMS)

God morgon! Såhär långt har jag kommit på min tatueringsskiss. Började igår morse med den. Koifisken ser sådär ut, men ska bli bättre. O så ska jag rita dit lite japanska vågor runt den. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska rita mer. Ska försöka få in lite cherry blossoms oxå :) Vad tycks? Lotusarna ska alltså vara högst upp på armen, på axeln alltså...


Maten... Mmmm! :)

mms_img18899 (MMS)

Maten... Mmmm! :)


Matlagning.

Halloj! Ikväll ska familjen försöka sej på att äta en matbit. Får se hur de går. De senaste dagarna har vi hållit oss till flytande föda, så som avslagen cola o blåbärssoppa o nyponsoppa.

En stek står just nu i ugnen. Till den serveras pommes till killarna, o grekisk sallad till mej :) Ska bli sjukt gott (hoppas jag)

Nu väntar Levis. Skriver mer sen. Hej!

Halleluja för pengar!

Inte för att jag är troende eller något men.... HAAAAALLELUJA!!

Jag o Tim har precis kollat upp vad vi får tillbaka på skatten. Gött mos kan jag bara säga!! :D Helt sjukt glada är vi. Får se om vi kanske bygger en altan i år för pengarna. Ganska vuxet va? Haha. Näe, men.. Varje år när dom pengarna kommer brukar vi göra något åt huset. Förra året målade vi om huset med dom pengarna (okej, vi vart inte klara, men färg finns till resten) Så i år är tanken alltså en altan. Kanske...

Men de vore ju roliga att göra något kul för pengarna för en gång skull. Typ åka utomlands... Eller tattuera sej. Fan va jag vill tatuera mej. Helst igår!


Me like! Ska ha en japansk sleeve med cherry blossoms, lotusar o koifiskar.
Kanske en drake oxå, då jag är född i drakens år...

Vaken...

Hellou alla! Gissa vem som fick magsjuka igår? Japp. Jag. Inte okej. Mår fortfarande illa, men har inte spytt något idag iaf. De är jag o Levis som är vakna just nu. Råkade somna med honom igår kväll, haha. Så kl 20 somnade jag, o kl 6 ville Levis gå upp. Helt okej, även om han har strulat ganska mycke inatt...

Jag vill bli frisk! Jag vill dricka en massa kaffe, gå promenader i det härliga vädret o bara njuta av livet.

Just nu ser hela huset ut som misär. Jag har absolut inte haft någon ork att städa o piffa. Tydligen inte Tim heller? (morr) Får nog ringa hit Inga. Hon kanska kan hjälpa oss. Hatar att bo i en röra. Ordning o reda ska de vara...

Nu ska jag kurera mej. Hoppas ni andra mår bra iaf! :)

Go morron! Devin är som vanligt i städarta...

mms_img20866 (MMS)

Go morron! Devin är som vanligt i städartagen, o verkar må bättre idag. Han har inte spytt sen sent igår kväll. Skönt! Tyvärr känner både jag o Tim oss krassliga. Får se hur de går...


Stackars Dev.

Sitter fortfarande uppe med Devin. Han bara spyr o spyr o spyr :( Önskar verkligen att jag kunde byta med honom så han slapp. Han är livrädd! Jag förstår honom. De kan inte vara lätt o förstå varför de kommer äcklig sörja ur munnen o näsan hela tiden... Stackars lilla pojke! ♥

Känner mej oxå illamående, men jag tror de mest är sympati. (o så att jag hatar spyor...)

Hoppas vi får sova lite snart. Tror båda två är lika trötta.

(update, två minuter senare: Nu sover han...)

Fy fan!!!

Och så va magsjukan ett faktum... Jag blir så trött! Devin har varit hängig hela eftermiddagen, o har inte velat äta. Har misstänkt att de kunde vara magsjuka på gång. Och de va de. Tyvärr...

Måste köpa en ny vardagsrumsmatta nu. O tvätta sofföverdragen...

Blääää! Får se när de blir min tur då...

Mmm vilken bra syn! Varmt imorrn med allts...

mms_img75021 (MMS)

Mmm vilken bra syn! Varmt imorrn med alltså :D Våååååår! Imorrn ska vi till Borlänge en sväng på förmiddagen. Ska nog kolla efter en vårjacka då alla jag har nu är för stora :p Wonder why...


Devins kalas, del 1.

I lördags hade vi barnkalas här hemma. Vi hade folk hemma från 11:30 till 18, för då va vi tvunga att åka vidare på ett annat kalas. Fullt upp med andra ord ;) Kul att så många ville komma o fira våran lilla (stora?) kille!


Devin försökte blåsa ut ljusen, länge o väl... :) Filip o Johanna tittade på.


Snoddas med lilla Rasmus i famnen, Lucas, Devin o Tim. L o D lekte massa med bilarna han fick...


Charlie o Johan. O familjen Thurin i bakrunden ;)


Levis va oxå med på ett hörn :)

Mer bilder kommer ikväll, bla från hans kalas med släkten...

Levis provsitter Devins nya stol medan sto...

mms_img50382 (MMS)

Levis provsitter Devins nya stol medan storebror sover. Evil, hehe!


Drömmar om våren!

Nu ska jag skärpa mej med bloggandet. I promise. Men så fyllde ju faktiskt Devin år i helgen, o då får man ju faktiskt lov att vara lite frånvarande... Lägga all tid o energi på Devin. Fast de borde jag väl jämt göra?! Jaja... Jag har iaf inte haft en enda lugn stund på hela helgen. Så är de.

Nu sitter jag o dricker lite kaffe. Devin sover middag, o Levis sitter o kikar på i drömmarnas trädgård. Han skrattar lite då o då. Sötnosen! ♥

Nu måste ju våren vara här! INGE MER SNÖ TACK!! All snö som kom i fredags är borta, o då kom de 3 dm snö här. Helt sjukt! Men nu är den borta, som sagt. Känns skönt att de går åt rätt håll igen. Men än är de nog 6 dm snö kvar här tyvärr...

Längtar verkligen till att få gå runt i converse o solbrillor hela dagarna, o sitta ute o dricka kaffe i solen i trädgården, medan barnen leker i sandlådan. Mmmm! Dagdrömma, de kan jag ;) Hehe!


Vad tycker ni bäst om med våren?

Jag o kaffet i solen, förra våren. Levis låg i magen :)

Devins tårtor!!

Idag fyller alltså våran älskade lilla kille 2 år! Helt otroligt vad tiden går fort! :) Vi har haft kalas hela helgen, så jag har inte haft tid o blogga något tyvärr... Tänkte skirva ett inlägg om kalasen sen. Ska äta nu... Men några bilder på hans tårtor tänkte jag bjuda på så länge iaf :)


En "I drömmarnas trädgård" tårta. (En av Devins favoritprogram)
Gjord helt mjölkfri, med ljusa bottnar fyllda med vaniljsås o hallongrädde.


Devins andra tårta. En topsy turvy tårta (den ska alltså luta)
Chokladbottnar fyllda med skogsbärsmousse.
Täckt o dekorerad i sugarpaste. 2:an är i flowerpaste...

Skriver mer sen...

Devin funderar på hur de där med statisk e...

mms_img55484 (MMS)

Devin funderar på hur de där med statisk elektrisitet funkar. Haha! Hur kan ballongerna sitta fast på väggen, helt utan något annat? ;)


För 2 år sen...

Kom på en sak nyss. Just nu, i denna stund, för två år sen, va jag o Tim på väg upp till Falun på ultraljud. Devin va 15 dagar försenad, o hade inga planer på att vilja komma ut. Men eftersom de va för lite fostervatten i magen sattes förlossningen igång på morgonen. Lyckan va total! Äntligen skulle vi få träffa den lilla filuren som låg i magen. Så efterlängtad!!

Sen att han inte kom ut förrän 04:50 nästa dag, de är en annan historia ;)


Våran lilla myskille!

Sitter o matar karlsson på taket med en kv...

mms_img55483 (MMS)

Sitter o matar karlsson på taket med en kvällsmacka. Imorrn är de kalasdags! :)


Kokar...

Snart får någon lägga in mej på psyk! Vad gör man med två trötta, skrikiga griniga barn? Som man måste underhålla för att samtidigt baka? Jag blir tokig! Hela dagen har varit kaos. Trött i huvet!

O får jag höra ordet DATUGAA (dammsuga) en gång till blir jag dum i huvet. Har säkert hört de 500 gånger idag...

Så... Nu har jag gnällt av mej lite... Tack!

Här är förresten skissen för Devins andra ...

mms_img44468 (MMS)

Här är förresten skissen för Devins andra tårta. Tror han kommer älska den! Makka pakka är hans absoluta favvo. Han sover dessutom med alla figurerna i sin säng. Han måste verkligen ha alla samlade innan han lägger sej. Sötgöte! (Upsy Daisy ser lite fucked up ut, hon blir förhoppningsvis finare i verkligheten)


Pensionärsville!

På våran gata bor de bara en massa pensionärer, vi, och en till småbarnsfamilj. O jag börjar se ett mönster. Jag kan inte låta bli att fundera. Varför?? (man ser allt när man bara går hemma om dagarna o har tråkigt)

Dom har minst 2-3 årsvedar liggande. För man vet ju aldrig när man kan behöva 20 kubik med ved...
Dom skottar snö hela dagarna, om de så bara har kommit 2 cm. De ska bort!
Dom hackar is på sina uppfarter. För man KAN ju halka...
Dom går ut med stavar, med sina små, feta, ouppfostrade, skällande hundar.
Veckohandlar gör dom säkert oxå. Har inte kollat något närmare på de...
O de läskigaste av allt: Dom vet ALLT om ALLA!

Och varför gör dom då detta? Folk kan ju faktiskt få för sej att dom har något sorts liv...

När jag blir pensionär ska då jag inte skotta, ha en liten ful hund o strosa runt hemma hela dagarna. Jag ska ut på äventyr! Resa, sola, äta sjukt god mat o umgås med vänner. Helst bo i något varmt land på vintern... Inte bo här, i den lilla byn, där alla vet allt om alla.

Nej tack!

Usch vad jag längtar efter att bli pensio...


Jag om 45 år, vid mitt vinterplace...

Status.

Jag har haft fullt upp hela dagen. Bakat o städat o busat med Devin. Levis visade sej ha öroninflammation igen. 9:e gången nu tror jag... Sen september. Stackarn ♥ Han har inte haft en lätt start i livet. Förhoppningsvis blir hans andra år bättre. Hörseln va okej trodde dom. Som vanligt fick dom inga bra resultat via deras apparater, men han reagerade bra i alla andra tester. Vi ska tillbaks om 3 månader o göra om testerna då, o ev. operera in rör i öronen.

Känner mej helt lam. Tom i bollen. Vad är de för fel på mej? Allt kanske har sjunkit in nu. Hon är borta. Jag är hemskt ledsen. Allt känns som en skräckhistoria. En dålig film. En tragisk berättelse. Sånt som man bara ser på TV. Man tror inte att sånt händer i verkliga livet. Att en dag leva, må bra o trivas med nära o kära, till att nästa dag vara död. Borta. Sjukt overkligt...

G o d  N a t t

Jag o Devin har bakat lite muffins till ha...

mms_img44466 (MMS)

Jag o Devin har bakat lite muffins till hans kalas för en stund sen. Tror han vill provsmaka ;) visst blev dom söta? Någon som kan gissa smaken?


Hoppla!

Hej hej! Sitter o har lite lunch. Idag blev de en Naturdiet smoothie. Peach & Mango. Skitgod. Har aldrig smakat den förut. Jag o Devin har nyss gjort lite fyllningar till en av helgens tårtor. "Bara" 4 fyllningar kvar nu då :) Funderar på vad jag ska ha i Devins tårta, iom hans allergi. Svårt att göra mjölkfria mousser... Men jag ska försöka iaf. Har stött på ett liiitet problem bara. Ica hade ingen soyagrädde igår!!! :O Vad gör man då? Jag kan ju inte direkt trolla...

Får be Tim köpa med från Falun, där lär de ju finnas.

Vad tror ni om typ en sån här tårta? Jag s...

mms_img56367 (MMS)

Vad tror ni om typ en sån här tårta? Jag skulle då bli glad om jag fick en sån... :p slarvig skiss dock. Men ni fattar ju...


Torsdag!

God morgon på er!
Här har vi varit vakna i 2 timmar redan. Jippie! ;) Då kanske man hinner med lite idag då... Tim kommer snart hem, han ska åka med Levis till Falun idag. De är dags för hörselkontroll igen. Hoppas dom får några bra svar idag. Annars har de varit klent på den fronten. Vi vet ju att Levis hör, men inte hur mycke så att säga.

Jag ska baka medan dom är borta. Hoppas att jag får en massa gjort idag. De börjar dra ihop sej till helg nu...


Morgonmys med stora lillkillen ♥

Dags för lite kvällsshopping ;) Skönt o få...

mms_img59422 (MMS)

Dags för lite kvällsshopping ;) Skönt o få komma hemifrån en stund... Dagen har varit lite smått kaotisk... Som alla andra dagar med andra ord. Ha en fin kväll! Glöm inte att världens bästa serie börjar ikväll igen!


Ring mej SEN!!

Blogg.se strular igen. Trök! Meeeen, nu funkar de ju iaf ;) Tack för de!

Jag sitter o tar de lite lugnt. Levis har precis vaknat från sin middagssovning, o Devin sover än. Jag försökte oxå passa på o sova samtidigt som dom, men jag har tydligen någon radar på mej så fort jag lägger mej. Ring ring ring låter telefonhelvetet. Flera gånger. O vips så vart man klarvaken... Bra tips till morgontrötta?! Be någon ringa till dej. Personen får gärna ställa kluriga frågor till dej oxå, så du får tänka till riktigt ordentligt, o med andra ord vakna till.

Snart kommer Tiiiiim heeeeeem. Bara så ni vet... Huj!

Blir detta en bra dag?

Känns som att de kommer bli en bra dag idag... Men lång... Idag måste jag verkligen sätta igång med helgens tårtor. Hatar mej själv när jag skjuter upp allt till sista sekund, vilket bara resulterar i magont o stress. Usch!

I eftermiddag ska min moster komma hit o fika lite. Har saknat henne massa, så de ska bli kul!

Näe, kaffet ropar på mej! Ha en fin dag!

Super Mariokväll!

Nu ikväll har vi varit hos Johan o Lena o umgåtts. Barnen har härjat på som tusan. Skönt! Devin har ju varit hemma från dagis idag, så han har inte fått leka av sej något annars... Levis börjar oxå kunna vara med lite o leka. Känns jättekul! Vi vuxna spelade Super Mario, o barnen lekte på Charlies rum ;) Lyx! Haha! Vi körde tjejerna mot killarna. Och ni kan ju gissa vem som utklassade vem?! Moahaha!

Nu måste jag slänga mitt skitiga huvud i duschen o sen sova. Ska sova heeeeela natten lång *pik till Levis*

God natt på er!

Spelar lite nostalgi... :)

mms_img17392 (MMS)

Spelar lite nostalgi... :)


Tror ni Tim märker om jag målar om lite hä...

mms_img22067 (MMS)

Tror ni Tim märker om jag målar om lite här medan han är på jobbet? Nääää! ;)


Nedervåningen...

Eftersom jag är så seriös (not) med att sälja huset så är de ju klart att ni måste få se hur de ser ut innuti. Klart att ingen vill köpa ett hus, mitt ute i skogen, långt från all befolkning, utan att ha sett hur de ser ut på insidan. Huset är på knappa 90 kvm, indelat på 2 sovrum, vardagsrum, kök, hall, ett "allrum" på övervåningen (som även kan användas som ett extra sovrum), o ett badrum. Källare finns de oxå, men den är inget att se ;)

Hall:

Första man ser när man kommer in.


Dörren till badrummet.


Den bästaste bänken plus "hålet" för jackor o skor.

Köket:


Matplatsen.


En annan vinkel. Kyl, skafferi o annat som är bra att ha i ett kök.


Min finfina whiteboardtavla med allt möjligt på. (ingår INTE i köpet)

Devins rum:

Sovhörnan + en skymt av skötbordet.


Andra sidan sovrummet.

Vardagsrum:

Soffor o sånt o en trött Dev.


Tv:n som tydligen bara visar Tebetubbies hela dagarna...


Ett sovande akvarium o kraffs...


Piff i form av min nya ljuslykta o hjärtan som de står LOVE o HOME på.

Bilder på vårat sovrum orkar jag inte ta just nu. Levis sover middag där...

Hör jag ett bud på 300kr? Någon? INGEN?

Utsikten genom mitt vardagsrumsfönster jus...

mms_img59287 (MMS)

Utsikten genom mitt vardagsrumsfönster just nu... Ser ut att kunna bli en fin dag. Men kall?! Säljer nu detta hus, via denna blogg, till högstbjudande skogsmulle. Skulle du palla att bo 2 mil ut i skogen, utan något vettigt att göra i byn? Då är detta huset för dej!


En tidig morgon. Född till tönt.

Huj! Har varit uppe sen strax efter 05:30. Göttans! Känns som att de kommer bli en lång dag ;) Devin sover iaf än, så lite lugnt o skönt är de iaf. Sitter o dricker kaffe o kikar på inspiration till tårtor. Ska ju göra några stycken i helgen, Devin fyller år! Problemet är bara att jag inte orkar. Jag är astrött o helt slut i huvet. Skulle så gärna vilja göra en fin tårta tills han fyller år. Men finns orken? O tiden? Tvekar... Tråkigt.

De är som uttycket: Skomakarens barn får gå i trasiga skor... :/

Nu måste jag kila till Levis. Skiriver mer sen. Häj påre!


Random tårta, från bästa inspirationssidan.

Förbannade hosta!

Tja! Har haft en ganska krävande dag, så jag har inte haft tid o skriva något. Barnen är sjuka... Fortfarande. O jag med. Börjar bli trött på dehär nu. Jag vill ha friska, glada barn.

Levis kanske somnade precis, så de är lika bra att jag oxå går o lägger mej nu. Man vet aldrig hur dåligt han kommer sova... Blir de favorit i repris från inatt så blir de inge kul alls. Han hostar redan illa...

Lägger mej, o hoppas på en bättre dag imorrn helt enkelt. God natt!

Testade mina älsklingar i hopp om att få l...

mms_img74069 (MMS)

Testade mina älsklingar i hopp om att få lite vårkänslor i all misär. Blev helt klart bättre... Plus att dom sitter mycke skönare nu, när jag gått ner massa i vikt :) Längar till bar asfalt o vårmys!


Veckans tårtor!

Seg som jag är så har jag inte lagt upp några bilder på den senaste veckans tårtkreationer. Så here they come:



Tårtan jag gjorde till min lillasyster. Kan vara en smula överdekorerad, men jag gillar den ändå på något vis. Allt är handgjort o målat av mej. Det är ljusa bottnar fyllda med mangomousse o vit chokladmousse. Spacklad med vaniljsmörkräm, täckt med sugarpaste. Dekorationerna är i flowerpaste.


En Nalle Puh tårta till en kompis son, Samuel, som fyllde 2 år förra helgen.
Chokladbottnar fyllda med hallonmousse o vit chokladmousse.


En Leksands If tårta till en hockeykille, Alfred, på 12 år.
Ljusa bottnar fyllda med vaniljmousse o hallonmousse.


Hello Kitty tårta till Devins blivande fru, Tova :)
Samma innehåll som tårtan ovan.

Myyycke tårtor blir de ;) Skitkul!

Lång natt...

Hej o hå! Inatt har inte varit någon kul natt. Levis hosta har blivit värre igen. Kl 3 vart han tyst o kunde somna. Känner mej lagomt mör i huvet idag... Tur att de finns kaffe ;) Har ringt VC idag, som ska ringa upp om någon timme (Zzzz) Hoppas att dom kan skriva ut lite hostmedicin. De finns tydligen inte receptfritt för så små barn. Mongo!!

Jag är fortfarande lika förvirrad idag. Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Tragiskt är det. Riktigt tragiskt!

Du finns i mina tankar!

God afton.

Kvällen har spenderats med goda vänner o barnen.

Annars har dagen varit både upp o ner. Mest ner...

Jag fattar ingenting. De kanske sjuker in imorrn.


G O D   N A T T!

Mätt in the mag.

Idag har vi pannkaksdag här hemma. Som vanligt fick Devin sina mjölkfria, vanliga, pannkakor. Devin tyckte tydligen att dom va så goda att han ville ha samma smak på sin snutte. Han doppade nämligen ner den i pannkakssmeten. Mmm! Jag, Tim o Martin åt amerikanska. Gjorde några "vanliga" o några med blåbär i. Dom med blåbär vart sjukt goda! :) En ny favorit!

Annars då? Hmm... Tim o Martin har "möblerat" om  på hela övervåningen. Jag ser knappt min säng just nu. Den kanske ligger under den storta högen med bröte, som nu ligger så fint på vårat sovrumsgolv. Har inte forskat så mycke i de. Lustigt nog har karlarna stuckit, o nu alltså lämnat mej kvar i denna röra. Undrar hur dom tänkte nu?

Vågar inte ens visa bilder på de. SÅ rörigt är de!

Hoppas att Tim o Martin har ringt efter en städfirma, som har sån där jour för riktigt akuta fall. Annars blir jag tokig!

God morgon fellow bloggers! Tim har snott ...

mms_img59253 (MMS)

God morgon fellow bloggers! Tim har snott datorn, så jag kan inte sitta där. Grr! Detta är iaf vad jag pysslade med inatt... Att tapetsera helveteshörnet. De va riktigt klurigt att få till det vid elementet o lysknappen o dosan till golvvärmen. Men de blev satans bra (om jag får säga de själv...) Nu ska jag bara hitta något fint att sätta upp på väggen. Ser så tomt ut där nu... Ha en finfin söndag alla fina läsare!


Hupp!

Nu är de sängen som gäller för min del. Tråkigt att de inte vart så mycke update idag. Får ta igen de imorrn...

Idag har jag iaf:
Gjort en fin tårta till min syster
Varit på kalas o träffat familjen ♥
Lagat/ätit god mat (KÖÖÖÖÖTT)
Busat med kidsen
Myst med Tim
Gjort klart hallen

Fyyy fan vad skönt säger jag bara! Hallen är klar!!! Efter 2,5 års renovering. Haha! Nu ska jag aldrig mer röra den där hallen. Okej... Kanske lägga in ett nytt golv. Men väggarna rör jag inte. Never ever! ;)

Tänkte visa en massa bilder imorrn på spektaklet...

Gonatt!

Ekorrhjul.

God morgon! Gissa vad jag gör!? Kollar på Teletubbies o dricker kaffe. Känns som jag gjort de några gånger nu. Men trots att Devin har 6 (!!!) stycken olika tele. filmer så är de bara en, kanske två, som han vill kolla på. Sjukt irriterande, och enformigt... Men vad gör man inte för sina barn?

Idag fyller min mellanlillasyster, Tamina, år. Hela 17 år. Helt sjukt! Hon va ju nyss en liten snorunge som kom in på rummet o skulle dryga sej o störa när man hade kompisar hemma. :p O snart är hon "vuxen". Skumt de där...


Grattis min älskade sötnos! ♥

Är o inhandlar grejor till kvällens festli...

mms_img34442 (MMS)

Är o inhandlar grejor till kvällens festligheter. Tacos blir de. Ska bli sjukt gott. Tror inte jag har ätit de sen förra året någon gång... Men ikväll blir de utan tortillabröd för min del. Men de är ju skit samma. Det smakar ju inget ändå ;)


Produktiv...

Halloj! Nu har jag setat o gjort dekorationer till tårtan i 1,5 timme. Jag är ganska nöjd måste jag erkänna. Barnen har sovit middag under tiden. Tänk så mycke man får gjort när man inte har en 2åring som står o hänger i benen o ska "hjälpa till" ;)

Snart ska vi nog åka en sväng. Ska leta på en present till min syster som fyller år imorrn... Tror jag vet vad jag ska köpa. Får hoppas jag hittar något bra!


Testade nya verktyget + nya färgen. I like! I like it ALOT!


Den här satt jag o Tim o pysslade med igår kväll förresten :)
Den fick sitta i hallen. De är ganska tomt där sen renoveringen.

Kolla vad jag hittade i brevlådan!! Lyckan...

mms_img17143 (MMS)

Kolla vad jag hittade i brevlådan!! Lyckan är total! Tårtbrickor i silver o guld, murgröneutstickare, flowerpaste, rosa o grön pulverfärg, muffinsformar, färgpalett o skogsbärsmousse. Jippie!


Härliga dag!

Gooo morron! Solen skiner, kaffet är varmt, o barnen är tysta o snälla. Allt bra!

Fick sovmorgon idag av min rara sambo. Underbart!! :D Vi satt uppe ganska länge igår kväll när han kom hem från jobbet o kollade på bilder o satte in lite bilder i en ram som jag köpte för några veckor sen. Blev jättebra :) Jättemysigt att Tim oxå ville vara med o pyssla lite. Johan brukar skämta om att de är jag som är mannen i vårat förhållande. Kanske stämmer? De är jag som skottar o renoverar o sånt. Tim bakar, tar skott från blommor o pysslar. Helt klart omanligt ;)

Idag ska jag fortsätta med tårtan jag gjorde igår. Jag hoppas verkligen att jag får mitt paket med tårtgrejs idag, då kommer tårtan bli super! Fast den kommer nog bli bra utan mina nya skaer oxå... Men de vore kul att kunna göra något nytt...

Fy tusan vad skönt de är med helg! ♥


Morgonfrillan är på! ;)

Sugen på smått?

Hittade den hät texten hos Carla, o fastnade för den direkt. De är sååå mitt liv! Skratta på ni, men de är sant!! Här har ni mitt liv i ett nötskal... Hade hysteriskt kul när jag läste detta.

Tänker du skaffa barn? Testa följande först:

Test 1: Kvinnor: För att förbereda dig för moderskapet - ta på dig en morgonrock och knyt fast en säck bönor på magen. Låt den sitta kvar i nio månader. Efter nio månader tar du ut tio procent av bönorna. Män: För att förbereda dig för faderskapet - gå till apoteket, töm innehållet i din plånbok på disken och uppmana personen i kassan att ta för sig. Fortsätt sedan till stormarknaden och ordna så att din lön kan betalas ut direkt till dess huvudkontor.

Test 2: Ta reda på hur nätterna kommer att bli: Mellan fem och tio på kvällen går du runt i vardagsrummet med en blöt påse som väger mellan fyra och sex kilo. Klockan tio lägger du ner påsen, ställer klockan på midnatt och går och lägger dig. Gå upp klockan tolv på natten och gå runt i vardagsrummet med påsen till klockan ett. Ställ klockan på tre. Eftersom du inte kan somna om går du upp klockan två och tar något att dricka. Gå och lägg dig 02.45. gå upp när väckarklockan ringer klockan tre. Gå omkring och sjung i mörkret fram till klockan fyra på morgonen. Ställ klockan på 05.00. Gå upp. Laga frukost. Håll på med detta i fem år. Och se glad ut.

Test 3: Gröp ur en melon och gör ett litet hål i sidan på den, ungefär en golfbolls storlek. Häng sedan melonen i ett snöre, fäst i taket och låt den svänga från sida till sida. Ta en sked uppblötta frukostflingor och försök sedan mata den svängande melonen samtidigt som du låtsas vara ett flygplan. Fortsätt tills hälften av flingorna är slut. Tippa ner resten i knät. Nu är du redo att mata en ettåring. Som förberedelse för lite större barn smetar du kaviar i soffan och sylt på gardinerna. Göm en fiskpinne bakom stereon och låt den ligga där ett par månader.

Test 4: Att klä på småbarn är inte så lätt som det kan verka. Börja med att köpa en bläckfisk och en nätkasse. Försök lägga ner bläckfisken i nätkassen så att inga av armarna sticker ut. Tillåten tid för detta: hela morgonen.

Test 5: Glöm sportbilen och köp en Volvo. Och tro inte att du kan ställa den fläckfri och glänsande på garageuppfarten. Familjebilar ser helt enkelt inte ut så. Köp en chokladglass och lägg den i handskfacket. Låt den ligga. Tryck in smågodis i bandspelaren. Smula sönder ett storpack chokladkex i baksätet. Dra en kratta längs bilens båda sidor. Så där. Perfekt!

Test 6: Träna på att gå ut. Vänta utanför toaletten i en halvtimme. Gå ut genom ytterdörren. Gå in igen. Gå ut. Gå in igen. Gå ut och ta några steg på trädgårdsgången. Gå tillbaka. Gå nerför gången igen. Gå mycket, mycket långsamt på gatan i fem minuter. Stanna och inspektera noga varje cigarettfimp, tuggummi, smutsigt papper och död insekt längs vägen. Gå samma väg tillbaka. Skrik att du inte tänker vänta längre tills grannarna kommer ut och stirrar på dig. Nu är du redo att gå ut med ett litet barn.

Test 7: Åk till stormarknaden med något som äger största möjliga likhet med ett förskolebarn - varför inte en fullvuxen get? Om du tänker skaffa fler än ett barn tar du med dig flera getter. Ordna din veckoinköp utan att förlora getterna ur sikte. Betala för allt som getterna äter eller förstör.

Test 8: Lär dig namnen på alla figurerna i Teletubbies eller Power Rangers. När du upptäcker att du står i duschen och nynnar på signaturmelodin till Björnes magasin har du kvalificerat dig för att bli förälder.

Test 9: Ett mycket gott råd är att upprepa allting du säger minst fem gånger.

Test 10: Innan du slutligen bestämmer dig för att skaffa barn ska du söka upp ett par som redan är föräldrar och kritisera deras uppfostringsmetoder och brist på tålamod, och för att de låter sina barn löpa amok. Ge dem goda råd om hur barnens sovvanor, potträning, bordsskick och beteende i stort kan förbättras. Passa på att riktigt njuta - för sista gången i ditt liv sitter du inne med alla svaren.


Redo för en liten (fullvuxen) get?

Fotografier...

Nu har jag setat o pysslat lite. Bytte lite bilder i vissa ramar, samt satt upp nya ramar med kort. Jag är såååå nöjd :D Kul med så mycke nya, fina kort. Ska göra en fotovägg har jag tänkt... Men först måste jag leta på fina ramar.


Devin fick två kort på sitt rum, ett på honom o ett på Levis.
Dom ser dock ganska små ut på nå vis. Ser bättre ut i verkligheten...


Lite suddig... Men ja, ni ser ju...


Nya bilder till ramarna i vardagsrummet oxå :)

Jippie!!

Idag är jag glad. För två saker faktiskt... Jag upptäckte precis, genom att bli biten i handen, att Levis första tand äntligen har kommit! :) Skitkul! Den sitter längst ner, fram. Detta ska firas, fram med tårta o serpentiner!! Känns skönt o ha fått en förklaring på varför han varit satan själv de senaste nätterna oxå...

Idag när vi gick hem från dagis kollade jag posten, o hade till min förvåning fått hem bilderna som jag framkallade i förrgår kväll. Helt awesome!! Jag o Devin har redan kollat igenom alla. We like!! Nu har han lärt sej att säga Mickis (uttalas Kickis, haha) o alla bebisbilder heter tydligen Levis (även om de är Devin på bilderna). Farfar är oxå någon som han pekat på o pratar om bland bilderna...

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen ska jag baka en tårta ;)

Lunchdags! Väldens godaste bar typ. Svår a...

mms_img73579 (MMS)

Lunchdags! Väldens godaste bar typ. Svår att få tag på är den oxå, enligt min svägerska ;) Har varit ute på äventyr hela förmiddagen. Skriver senare...


Go kväll!

Klockan är tjugo över åtta, här är ekot med Emilia i studion...

Barnen somnade förvånansvärt lätt ikväll. Jag funderar nästan på om dom lurar mej, o börjar härja igen om en kvart? Dom kanske håller på med en kupp typ. Devin låtsas sova, o när jag sen har lagt mej går han upp till oss o ger Levis en hemlig signal, typ säger krackelibrankenfnatt, o sen sätter dom igång o härjar loss o hoppar runt i sängen.

Eller som va dom vara skittrötta?

De är jag iaf, så därför tänker jag ta tillfället i akt o gå o lägga mej jag med.

Go natt!

Försöker trötta ut Torsten med tungan... G...

mms_img73578 (MMS)

Försöker trötta ut Torsten med tungan... Går sådär :p Vill ha lite lugn o ro, de tar på krafterna att vara sjuk o ta hand om sjuka barn. Kanske borde proppa i ungen en massa vitaminer? Då borde han väl bli frisk. Tror de får bli en redig fruktsallad imorrn! Mmm!


Väntar...

Jag blir så himla glad av att gå o vänta på paket. Blir inte ni de? :)

Idag har jag beställt lite mer tårtverktyg o annat jox som tillhör bakning. Ska bli skitkul o få! Har köpt ett murgröne-verktyg nu. Jag har velat haft ett sånt sen i somras. Men snart så blir ett mitt. Wiho! Nu kommer jag kunna göra helt superfina tårtor! :D

O så väntar jag ju på korten jag framkallade igår kväll.

Idag fick jag väggdekoren som jag vann hos Jannica. Har inte hunnit packa upp den än. Ska göra de snart...

Ha en trevlig eftermiddag!

Vinki vink!

Gooood morgon! Här är de lugna gatan. Levis sitter o vinkar till Teletubbiesarna. Så jäkla gullig är han! Han lärde sej vinka häromdan. Måste filma, de är verkligen de sötaste ever! :)

Devin är på dagis. O jag o Tim tar oss en kopp kaffe. Ska snart åka in till stan o shoppa blöjor. Skitkul. (ordvits?!)

Annars vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på... Kanske ska göra lite praliner o ge bort till någon behövande.

Känns konstigt o inte ha veckans vägning idag. Meeeen, den som väntar på något gott ;)
Vågen pekar åt rätt håll iaf...

Framkallning på G o en sjuk Levis.

Sitter o laddar upp bilder. De tar en evighet! Jag önskar att vi hade vanligt (snabbt) bredband... Men de får bli ett senare projekt. De blev 174 bilder typ. Men då tog jag bara från typ mitten av 2010 o framåt. Har alltså nästan 1,5 år till att framkalla. Får göra de någon annan gång...

Levis ligger i soffan bredvid mej. Han vaknar hela tiden, så jag tog ner honom. Han har en hemsk hosta (jag med). Hoppas han blir frisk snart. Jobbigt med sjuka barn.

Snart kommer Tim hem :D Känns som att jag blir vaken tills dess, de brukar jag aldrig orka...


En av dom snart framkallade bilderna.
Jag o Levis på BB, tror han är runt 12 timmar här ♥

Utmattad.

Usch! Jag är helt slut. Överallt. Huvudet o kroppen. O psyket. Slut.

Barnen har varit skittrötta idag. Devin sov knappt på dagis, o ville inte sova middag hemma heller. Dom senaste timmarna har han varit övertrött o allmänt trotsig. Levis har heller inte velat sova någon middag tyvärr. Men då kanske han sover inatt? Håller tummen... Han sover nu iaf. Ska snart lägga Devin. Just nu går han runt här i v-rummet o dammsuger. Knasboll...

Ikväll ska jag göra något jag skjutit upp i fleeeera år. Okej, två år... Men iaf. Något så enkelt, snabbt, o KUL. Men ändå har jag inte fått tummen ur arslet o gjort de. Jag pratar om att framkalla bilder alltså. Pinsamt! Jag/vi har alltså inte framkallat en enda bild sen Devin föddes. Helt sjukt dåligt! Men nu ska de bli av. Tror de kommer bli flera hundra bilder ;)

Hur ser eran kväll ut? :)

Missförstånd kring kvinnodagen...

Alltså... Är inte detta en dag då man ska visa kvinnor lite extra uppskattning typ?!

Idag har Tim varit så snäll o låtit mej:
Gå upp tidigt med barnen, o ge honom sovmorgon.
Gjort semlor.
Skjutsa Devin till dagis.
Nattat Levis när han skulle sova middag.
Kört till svärmor o tillbaks.
Lagat mat åt Tim o Dev.
Gått o hämtat Devin på dagis.
Skurat o damsugit alla golven.
Något jag glömt säkert...

Jag tror att Tim har missförståt denna dag, ganska rejält... Borde de inte ha varit tvärtom? ;)

Blåbärssemlor!

Tjoho! Idag är de semeldagen (nähä?)
Igår köpte jag hem färdiga semelbullar, som jag idag gjorde iordning.

Recept:
En näve blåbär/Blåbärssylt
Semelbullar
Vispgrädde
Florsocker

Dela på bullarna, gröp ur lite i bottnarna så du får plats med fyllning. Jag valde att bara ha blåbär som fyllning, men jag tror de blir godare med blåbärssylt. (och då ner onyttigt...)
Vispa grädden ganska hårt. Blanda sen i lite blåbär/sylt. Efter smak.
Fyll semlorna med fyllningen, o spritsa sen på blåbärsgrädden.
På med locket, o pudra med florsocker.
Klart!


Inte dom vackraste blommorna i rabatten, men naggande goda...

4 Dagar i 1.

Huj!
Sitter med en kopp java o försöker underhålla Hilding vilding o Torsten med tungan. Går sådär... Fast dom är ganska duktiga på att roa sej själva på mornarna. Skönt! Just nu pysslar dom med DVD:erna. Tror Devin vill kolla på Nicke nyfiken. Nyss kollade vi på Teletubbies (Zzzz).

Idag är en händelserik dag. De finns nämligen 4 olika anledningar att fira dagen.
1. Fettisdagen (tjocka på!!)
2. Internationella kvinnodagen (Vart är min sovmorgon, Tim?)
3. Min gammelfarmor fyller 89 år. Stort grattis Ingrid!!
4. Devins blivade fru, Tova, fyller 4 år idag!

Fira på nu för sjutton!! Själv ska jag göra lite blåbärssemlor har jag tänkt, samt tänka på Tova o Ingrid. Och propsa på att slippa lyfta ett finger idag. Tim får sköta rubbet...


Fan va bra vi är... Vi kvinnor!!


Googlade/lånade blåbärssemlor.

Syns de att jag tvättade sofföverdragen fö...

mms_img45208 (MMS)

Syns de att jag tvättade sofföverdragen för en och en halv vecka sen? Svar: Nej! Förgrömmade unge!


Om-möblering!

Tim sa att de bara skulle ta 10 minuter att möblera om i vardagsrummet... Han ljög! De är ju ett heldagsprojekt för tusan!! Svetten rinner, o ungarna ser ut som fågelholkar. Haha! Men snart är de klart. Blev inte så bra som jag trodde. Suck!
- Min senaste status på fejjan.

Jag är helt slut! Men nu kanske de är klart. Tycker inte alls om hur de blev nu :( Allt som sitter på väggarna ser helt fel ut, o malplacerade. Bajsbulleh! Vad ska man då ta sej till? Göra en massa nya hål i väggarna o flytta på sakerna? Njaa... Inte så förtjust i de, då jag precis har blivit klar med tapetsering/målning här inne...

Får fundera lite... Tips någon? Bjuder på lite webcam bilder på hur de blev...


Akvarie/leksakshörna... + min tatuering...


Tvhörnet + Levis som kollar på Teletubbies.


Skev bild av sofforna... O en springade Devin.


Bättre (?) bild på soffhörnan...

Ska jag verkligen bli tvungen att ta ner/spika upp sakerna på väggarna, igen?

Daaaaaaaaaaa?

Hejsan!
Idag har jag dragit mej för att blogga. Vet inte varför?! Hmm...
Jag skulle lägga upp bilder på tårtorna jag gjorde i helgen i morse, men allt bara fuckade, så de blidde inget av med de. Bättre lycka nästa gång.

Är mätt. Föööör mätt! Käkade kött (blev kvar från igår) o sallad. Sååå gott! Varför åt man potatis, pasta o ris förut? I don't get it! De tillför ju inget direkt, förutom onödiga kalorier. Smakar nada...

Imorrn va de tänkt att jag skulle till min samtalsterapeft för första gången, men icke. Fick samtal om att hon är sjuk. Morr! När sökte jag hjälp?! Mitten på januari tror jag... 1½ månad sen. Bra jobbat sjukvården. Vissa människor hade redan tagit livet av sej på den tiden... Stört!

Näe. Om man kanske skulle ta o möblera om lite här hemma? Trött på allt som är nu. Lägger upp bilder ikväll isf :)

Puss på er!

Röööösta!!

Nuni! Nu har jag skapat en chipspåse, som såklart ska vinna hela mysmatchen... ;)
Rösta på den, eller åk på pisk! (även om ni kanske inte är så överförtjusta i smakerna, så rösta för min skull!)

Klicka på bilen o rösta! ;D

Nu har ho fyndat igen! Rejält! Köpte dessa...

mms_img45207 (MMS)

Nu har ho fyndat igen! Rejält! Köpte dessa två för 50kr En med tre sträglar o en med två. Så jäkla nöjd är jag! This made my day!


Carpe Diem ffs!

Halloj alla morgonpigga!! Här tar vi fånga dagen uttrycket på störta allvar, o gick därför upp kl 4. Jippie! Sovmorgon existerar inte i detta hus, trots att de är söndag o allt... :p

Funderar på att göra en tårta innan Devin vaknar o ska "hjälpa till". Blir sällan bra... Idag är de en Hello Kitty tårta som ska göras. Ska bli kul. O jag tror att den kommer bli så fin, så fin! Om jag vore 4 år skulle jag då vilja ha en sån. (okej, de kanske jag vill nu med, fast jag är 22)

Hoppas ni andra oxå tar vara på dagen ;)

Pigg like a mört...

Tim kom precis hem o hade köpt med sej en ...

mms_img37607 (MMS)

Tim kom precis hem o hade köpt med sej en present till mej! :D Sååå fiiiin! Jag har världens bästa sambo! <3


Jobba med hufvudvärk...

Go morron! Vaknade halv 9, med en helvetes huvudvärk. Känns lite småsurt. Ska jobba hela dagen idag... Blä! Jag hade fan mått bättre om jag varit ute o festat hela natten typ. Men men. Bara att bita i de sura äpplet o börja jobba. Har tagit en ipren o druckit en massa kaffe. Så nu jävlar ;)

Igår va vi till min pappa en sväng o hälsade på. Kul att få komma iväg lite. Devin ville absolut inte hem, haha! Han skulle vara kvar med katten o moffa. Goa unge! O när vi åkt i typ 40 minuter hem så kom han på att vi hade åkt därifrån o satt o vinkade o sa: Hejdå katten, hejdå moffa, hejdå Fia. Haha!

Tim o barnen har åkt till Martin o hans kids. Skönt att få jobba lite ostört iaf :) Nu väntar jag bara på att jag ska må lite bättre, sen måste jag jobba arslet av mej. Hoppas verkligen att jag blir klar i tid nu. Är lite nervös! Inte bra med sista minuten beställningar på de viset...

Ha en bra dag alla ♥

Ett sista hyss kan man väl göra innan man ...

mms_img37606 (MMS)

Ett sista hyss kan man väl göra innan man går o lägger sej, tyckte Devin...


Pustar ut!

Halloj! Sitter o äter en välbehövlig lunch i form av lingongrova med rostbiff o tomat. Effing gott!

Rick har nyligen varit här o hämtat tårtan som dom beställt. Hoppas den håller hela färden hem oxå... Dom verkade ha lite problem att få in den i bilen på ett bra o stabilt sätt. Men jag tror dom fick till de iaf.

Dags att ta tag i nästa tårta. Leksandstårtan.

Lägger ut en bild på Nalle Puh tårtan lite senare...

Kaffemissbruk, på hög nivå...

Happ. Nu annonseras de om fanskapet på Bloglovin oxå... Karma tror jag...

Anyway... Hällde nyss kaffe över hela min rygg. Smaaart Milis! Annars brukar Devin vara ganska dunktig på att spilla o hälla saker lite var stans. Men idag lyckades jag alltså helt själv. Mmm! Funderar på att byta kläder. De börjar bli kallt på ryggen nu. Kan tänka mej att de inte kommer lukta så gott heller om en stund...

Så går de om man lever i sin egen la-la värld.

Va faaan!

Gissa reklamen på min blogg idag?? IPHONE!! Va fanihelvete! Jag skrev ju igår hur jag tyckte o tänkte om dom där helvetesmackapärerna! Va ni tvungna att just välja Iphone?! Av allt man kan annonsera om, ja då tar vi Iphone 4, för den är ju såååå flashig.

Hur tänkte ni nu? (dom som sköter reklamen alltså..)


WTF! Är detta karma? Blir jag straffad för mitt inlägg igår kanske?

Åker bil. Hittade på mina solbrillor härom...

mms_img37605 (MMS)

Åker bil. Hittade på mina solbrillor häromdan. Idag kom dom till användning. Gött! Snart är de nog vår! :D


Handla...

Funderar på att åka o handla lite. Känns inte som att jag gjort annat denna vecka. Hmm... Men idag fick jag iaf 2 st sista minuten tårtbeställningar, som jag starkt funderar på att ta. Kul ju! Så då måste jag handla. Massor!!

Tänk, tänk, tänk OM vi kunde ha en affär HÄR! De vore inte dumt. Eller helt ekelt flytta närmare stan... Japp!

Well... Får ta en kopp java o fundera vidare. Leksandstårta o Hello Kitty tårta är de frågan om förresten.
Hello Kitty som är så kul att göra ;D Inte ironisk nu...

The World of Apple!

Satt o spelade på min mobil nyss. Angry birds. Låter de bekant? De är iaf ett spel där man, med hjälp av olika fåglar, ska döda gröna, fula grisar. Man skjuter alltså fåglarna med slangbälla mot grisarna. Simpelt, men kul.

Först fanns det bara till Iphone, men i höstas kom de även till Android mobiler. Göttans!

Efter en stunds spelande slog de mej... Iphone håller på att ta över världen!! Typ alla jag känner har en Iphone. Läskigt! Maria o Göran är dom senaste anhängarna till skiten. Även min Maria har skaffat en. (förrädare!) Johan o Lena med. Tim har oxå en (nyhet?) Cattis har oxå en. Linnea likaså...

O de värsta av allt: Alla som inte har en, vill ha en! (Typ)

Men vad är de o ha, seriöst? Vad har en Iphone som är speciellt? Förutom att den kostar multum... En skärm av glas? Skitkasst enligt mej! Då kan den ju gå sönder huuur lätt som helst. Stor skärm? Ja, kanske de. Men då är den även lika stor som en tegelstensmobil a la 1990-tal. Roliga (meningslösa) appar? Japp, de har den. Men de finns ju till Androidmobiler oxå... Bra kamera? Öhm, NÄE! Vekrligen inte! Hmm... Vad finns då kvar? Ipod. Ja, de är ju jättebra att kunna lyssna på sina mp3:or, direkt i mobilen. Så nytänkande! Noooot. De kunde man väl redan 2005? Inget nytt, inget specifikt för Iphone med andra ord.

Vad är de då som är så speciellt med just dessa mobiler, som gör att folk är helt ganla i dom, o gärna betalar typ 5000 för att få äga en? Samt köa en hel natt, bara för att bli först med den senaste modellen?!

I don't get it...

En bra Iphone, är en trasig Iphone...

God morgon älskling! (bloggen alltså) idag...

mms_img58098 (MMS)

God morgon älskling! (bloggen alltså) idag har vi inget internet hemma. Igen. Blir blir sååå trött! Nu äntligen funkar iaf mobilen. Alltid något... Jag har knåpat ihop ett litet jag-hatar-iphone inlägg som kommer upp här så fort vi får tillbaks internet. Spännande va? :p Annars då? Jo tack. Fortfarande förkyld som fan. Barnen likaså. Vi vaknade 06.20 idag. Zzzz! Nu ska jag baka lite, o hålla koll på datorn. Blä för Tre alltså! Ha en fin dag!


Veckans vägning!

Halloj! Blogg.se strular nå så kosmiskt idag, så först nu har jag lyckats komma in o kunna skriva lite...

Sista vägningen för min del, på ett tag, skedde idag. Jag har inte alls gått på någon diet, o ätit alldeles för mycke gott, sött o fett. Dåligt! Men jag tror att jag behövde de... Nu ska jag skärpa mej o äta nyttigare, oftare o röra på mej mer. Peppad! Funderar på att köpa mej en crosstrainer eller liknande, så jag kan träna hemma. Kommer inte iväg så lätt hemifrån längre ;) O ut vill jag faktiskt oftast inte gå, för att de är så förbannat halt o kallt ute. Längtar till våren, som jag sagt tuuusen gånger snart.

Anyway. Denna vecka - 0,2 kg. Ingen stor förändring, men alltid något. Bättre än ett plus. Så snart är jag tillbaks där jag va för 2 veckor sen. Seeeeegt! Jaja. Man kan inte stressa fram bra resultat.

Veckans siffror, de inom perentes är siffror sen 2 jan.
Vikt: 64,6 kg. - 0,2 kg.
Mål: 62 kg.

Byst: 0 cm ( - 8 cm)
Midja: - 1 cm (- 11 cm)
Mage: - 2 cm ( - 15 cm)
Lovehandles: - 2 cm ( - 14 cm)
Höft: - 1 cm ( - 10 cm)
Lår: - 2 cm ( - 4 cm, sen 9 feb)

Helt klart nöjd ändå... Jag lyckas ju bli mindre, o de är ju målet. Vågen är ju egentligen bara "något ont".

Men nu tänker jag inte väga mej veckovis längre, utan nu får de bli 1 gång i månaden typ...
Så kika efter nya mått o vikt 1:a april. Då SKA de tammetusan vara vår ;)

Dagsformen...

Mjöööölk!!

jsnl-'ölÖ.**:..'...c
- Hälsning från Devin. Tror ni han vill ha öl? Eller vad menar han?

Mjölken är redan slut till kaffet. Jag vill bara avlida. O jag vägrar sjunka så lågt som att gå till grannen o be om lite mjölk. De gör jag bara inte. Jag hade en kompis här i byn en gång i tiden, henne hade de varit okej att fråga. Likaså Johans mamma, men hon jobbar. Så jag får bli utan kaffe idag. Fick ju en kopp iaf. Te kan ju oxå vara gott?!

Här är vi fortfarande sjuka. Blä! Jag vill uuuut! Ut o röra på mej. Ta med barnen ut o leka. Bara gör nånting. Både jag o barnen blir ju tokiga av att bara gå runt o trampa här inne. Snart börjar vi väl prata med väggarna?

Bjuppar på några sjaskiga bilder på mej o Devin från nu på morgonen. Enjoy...





Snygga som få... Hmm...

Jag är med o tävlar hos...


Jag är med o tävlar hos Jannica om en väggdekor från textarna.se

Tävla du med ;) Eller iaf kika in, hon är en otroligt stark o bra tjej!

Visa någon att du bryr dej - Rosa

Hellou! Idag visar interflora reklam på massa bloggar (alla?). Klickade mej in dit såklart... De kan ju vara kul att skicka en blomma till någon tänkte jag. Men ojoj, så dyrt de va. Grundavgiften va på hela 99kr. Liiite väl dyrt för min lilla plånbok tyvärr. Men en fin tanke.

Hittade på något som heter Rosa. Man köper en röd ros till någon, som sen får ett SMS om de, och en personlig hälsning. O sen får dom hämta ut rosen själv på närmaste ställe. Fiffigt! De kostade bara 50kr. Helt okej tycker jag. Ett billigt sätt att visa att man bryr sej om någon. Så jag köpte en sån till en viss person ♥ O ska definitivt köpa till fler någon dag, när jag har mer pengar ;) Så enkelt, men ändå en stor gest. Tycker jag...


Rosa på FFS!! ;D

Luuuunchtime! Kassler, sallad o bearnaises...

mms_img11144 (MMS)

Luuuunchtime! Kassler, sallad o bearnaisesås. Lite LCHF aktigt? I dunno... De är de jag tänkt börja med när jag är klar med pulvret. Vilket är typ nu...


Kombon av svarta kläder o sjuka barn är in...

mms_img41361 (MMS)

Kombon av svarta kläder o sjuka barn är inge vidare... Jag kanske borde skaffa snorfärgade tröjor? Finns de sånna? Isf vill jag veta var... ;)


Hej o hå!

God morgon! Hade sån grym huvudvärk igår kväll, så jag la mej "tidigt". Eller vad man ska säga. Halv 10 tror jag klockan va. Huvudvärken sitter tyvärr envist kvar idag oxå. Crap! Just nu gör jag ett tappert försök att bota den med kaffe, då Ipren inte funkade...

Jobbigt att gå hemma o vara sjuk, o ta hand om 2st sjuka barn. Blir lätt kaos då... Meeeen, snart lär vi väl vara friska igen?!

Jag längtar!

Nu väntar Bolibompa! ;)

RSS 2.0