Klänningen jag köpte idag, som jag så läng...

mms_img69402 (MMS)

Klänningen jag köpte idag, som jag så länge velat ha! I love it! De vart även lite underkläder, 2 par byxor, jeansshorts, solbrillor, armband o lite smått till kidsen. NÖJD! ;)


G'day!

God morgon (?)
Igår va jag o barnen ute på äventyr hela dagen. Först va vi förbi hos Sörviksfamiljen o grattade Alva, som fyller 3 år idag. När vi skulle åka därifrån kom jag på att vi kanske skulle ta o hälsa på pappa med familj. Vilket vi gjorde... Först åt vi lite gottig mat, i form av fläskfilé o rotfrukter i ugn, o sen drog vi o badade. Jättekul att göra något med familjen igen. Känns som att de va längesen nu... Barnen älskade det! Levis skulle helst vara i med huvudet mest hela tiden, haha! Devin är lite mer försiktig av sej, o samlade mest stenar, som han kastade så de skvätta överallt.

Efter badet fikade vi lite. Eller ja, försökte. Barnen sprang ner till vattnet hela tiden o skulle bada igen ;)

När vi fikat klart åkte vi hem till barnens gammel farmor o farfar. Min gammel farmor va även där på besök! Alltså barnens gammel gammel farmor. De är inte dåligt att ha en sån tycker jag! :) Hon blir 90 år nästa år. Party party!

På vägen hem från Grangärde åkte vi förbi Jysk o snabbshoppade lite. Två nya lådor till Devins hylla vart de, o en mörkläggninsgardin. Som va för kort, hahaha!! Någon som behöver en mörkläggningsgardin som är 100cm bred? :p

Nu ska jag göra iordning mej o sen dra in till stan o shoppa lite. Får se om jag hittar några Rea-fynd!?

Har de senaste dagarna jobbat arslet av me...

mms_img59667 (MMS)

Har de senaste dagarna jobbat arslet av mej. (som synes, haha) har jobbat 4 (?) dygn i sträck nu, men en liten paus hemma igår... Men imorrn o onsdag är jag ledig iaf! Då lär ni höra mer ifrån mej igen. Stay tuned!


Meow! Vem har sagt att man inte kan ha kul...

mms_img75015 (MMS)

Meow! Vem har sagt att man inte kan ha kul utan sprit?


Midsommarmums! Helena har bakat lite. Skön...

mms_img75014 (MMS)

Midsommarmums! Helena har bakat lite. Skönt o slippa baka själv :)


Glad 24e juni på er alla! Om ett halvår är...

mms_img75012 (MMS)

Glad 24e juni på er alla! Om ett halvår är de julafton igen. Tjohooo!


Fredag för fan!!

Eftersom alla bloggare använder rubriken "Glad midsommar" eller bara kort o gott "Midsommar", så jag lite mot trenden o anser att det är fredag idag. Vilket inte alls är fel de heller...

Jag har tusen saker att göra idag känns det som. Borde sätta igång nu på stört. Men orka!! Jag är slut som människa. Det är jobbigt att leva livet, haha!

JO.... Kom på att jag glömde skriva en sak häromdan. Dom från Miss Cupcake har hört av sej, o skrev att jag va nära en finalplats, o att allt jag behövde göra är att skriva till dom vad jag använt för Dr. Oetkerprodukt i mitt bidrag. Hoppas dom publicerar finalisterna snart, jag går ju sönder av nyfikenhet!

Vad ska ni göra idag? Vi ska till Tims bror o hans fruga o käka o leka lite :) Tror jag ska leka duktig o ta en massa kort, för en gångs skull, o lägga upp... Japp. Så får de bli!

Ha en trevlig helg!

Ny kyl idag!

Nu är jag hemma igen. Har precis städat upp efter röran som lämnats från igår *morrar lite*

Idag ska jag börja baka på en beställning med en massa cupcakes o en tårta som ska serveras på ett bröllop i helgen :) Två vänner ska gifta sej... 80 cupcakes... Undrar hur lång tid de tar att göra? :p

När Tim slutar jobba ska vi åka o hämta en ny kyl, som vi fått av hans morbror. Skönt o få hem lite nyare. Våran kyl har nämligen energiklass N fick jag reda på förra veckan. Måste ju dra sjukt mycke ström!! :O Våran diskmaskin har liksom AAA (bästa som finns?) Undrar vad frysen, som är från tidigt 70-tal typ, har för energiklass? Haha!

Näe, baka var det...

Ha en fin dag alla!!

Times like these...

Vilka dagar jag varit med om! Ojojoj! Väldigt bra dagar måste tilläggas!! ;)

Ska göra min efterlängtade sleeve (en helarm tatuerad alltså)
Fått lite fler bröllop att baka till
Fyllt år o blivit firad av en massa underbart folk
Haft ett lyckat ljusparty
Blivit Party Lite konsult (hahaha)
Blivit friad till
Bestämt o planerat inför bröllopet
Jobbar/jobbar
Friska barn
Glad Milis.

Allt bra. Mys!

Gissa vem som friade igår? O gissa vem som...

mms_img61159 (MMS)

Gissa vem som friade igår? O gissa vem som sa JAAAA! <3 Bästa födelsedagen evvah! Haha!


God morgon alla monsterdiggare!

God morgon! Fick ingen sovmorgon idag (vilket jag tycker att jag kunde få...) Devin vaknade 06.20 imorse. Zzzz! Men men... Sånt är småbarnslivet. Tim jobbar förmiddag idag, så jag är själv med barnen. Får se vad vi hittar på.

Ikväll kommer det iaf lite folk o fikar. Ska ha ljusparty.

Annars ser dagen ut att bli lugn, som sagt. Mina systrar kanske kommer ut o grattar mej iaf :D

Fick en massa fina presenter igår, bl.a detta, från min moster o hennes karl:



Jättefina kökshanddukar o muffinsformar! Ska testbaka i dom idag tänkte jag :)

Idag har vi firat min födelsedag (fyller i...

mms_img75388 (MMS)

Idag har vi firat min födelsedag (fyller imorrn) hela dagen. Jättekul! :) Haft en massa besök o ätit en massa fika. Tårtan skulle egentligen varit finare, men som vanligt fanns inte tiden. En älva skulle oxå ha setat på tårtan, men den hade Devin sönder :p


Donar på...

Hej hej! Håller på o göra cakepops just nu. Har aldrig gjort det förut. Hoppas dom blir goda :) Martin är här o fikar lite, o senare kommer nog Micke o Amelie med deras töser...

Jag håller på o gör en förhoppningsvis helt awesome tårta (till mej själv, såklart, haha) En "älvatårta". Jag tycker älvor är så fina! Det kommer att bli mycke blommor, blad, rosa, lila o grönt ;)

Näe, nu ska jag fortsätta i köket! Ha en fin helg!

Tack för maten den var.... Hmm... God! ;)

mms_img62551 (MMS)

Tack för maten den var.... Hmm... God! ;)


Vi myser lite hos Sörviksfamiljen :) Ska ä...

mms_img62550 (MMS)

Vi myser lite hos Sörviksfamiljen :) Ska äta tacos om en stund. Mmm!


Full fart som vanligt!

Tim o Devin kom hem igår kväll. Man skulle inte ens kunna tro att Dev blivit opererad, han är precis som vanligt, o gör bus nonstop. Just nu leker han med kranen i köket varvat med att springa ut i bara blöja på gården o ropa o ha sej. Skönt!

Han har ett snitt i ljumsken, o ett litet i pungen. Stackarn. Tycker det borde göra så ont, att ens kunna gå. Men nej nej. Han hoppas o skuttar o har sej, precis som om inget hade hänt ;)

Nu ska jag snart bege mej mot dagis med Lee. De är hans sista inskolningsdag idag!

Ha en förtjusande fredag alla ni! ♥

Firar!

Idag tänkte jag fira lite... Jag har nämligen gått ner 35 kg tydligen!! Känns jättebra! Min kompis Maria kommer snart hit o ska fika lite med mej. Jordgubbar o grädde blir det. Kan man fira på ett bättre sätt? Nix pix!

Annars då? Hmm... Lugna pucka här. Tänker på Devin hela tiden. Han borde ha vaknat nu efter operationen. Hoppas Tim ringer snart. Saknar dom!

Puss o hej!

Tjenamors!

Sitter ensam hemma. Händer väldigt sällan. Devin opereras, Tim är med honom, o Levis är på dagis. Får se hur de går, jag ska tillbaks dit igen kl 10. Men jag tror inte att de ska vara några problem. Levis är så öppensinnad, haha ;)

Tror jag slutade på plats 12 i Miss Cupcake iaf. Eller ja, dom har väl inte utsett någon vinnare än. Men i final kom jag iaf. Skitkul!! De va närmare 650 st tävlande, så jag är nöjd!

Nu ska jag lyssna på en väldigt efterlängtad skiva... ;) Mmmmm! Hösta volym ska de va!

Bittersweet...

Idag är egentligen en superdag. Den bästa på väldigt länge! Devins mjölkallergi har försvunnit, bara sådär. Poff! Jag är så sjukt glad, o en smula överraskad. Det är bättre än vad jag kunnat hoppas på.

O så går det bra i Miss Cupcake tävlingen oxå. Tror jag ligger på plats 10 eller något. Av 650!!

Men... (tänk att det alltid ska finnas ett men) Imorron ska Devin opereras. Det känns fruktansvärt! Jag vet inte varför. Jag borde ju vara härdad. Levis har ju opererats 3 gånger redan, o fler kommer det bli. Men Devin... Nej, det vill jag inte!! Vi fick reda på detta för knappt 2 veckor sedan, o jag har inte fått chansen att smälta det. Jag kommer inte att följa med till Falun imorrn. Det får Tim göra. Jag stannar hemma med Lee. Dom på sjukhuset vill att en förälder ska vara med i operationssalen när han sövs. Bara tanken på att behöva se det får mej att gråta. Jag har hört när andra har pratat om det, om hur det ser ut som att dom dör. Hemska tanke. Nej, jag vägrar vara med. Jag skulle börja gråta, o kanske svimma...

Måste skärpa till mej. Vara ett stöd för min lilla älskade kille ♥ Han kommer att fixa det här galant!

Jag sitter på barnmottagningen med kidsen....

mms_img62549 (MMS)

Jag sitter på barnmottagningen med kidsen. Dom är både högt o lågt. Suck! De tar reda på hur det är med Devins allergier idag igen. Hoppas på en förbättring!!


Fortsättning på School of Mario.

Idag har jag fortsatt Marioskolan. Det går bättre idag, haha! Idag fick Fampen byta namn till Töad. Much better! Haha! Om ett år tar jag mej ann Levis oxå ;)

Nu ska jag baka lite cupcakes, som jag ska ta med till min moster. O kl 12 ska jag tillbaks till dagis, för då ska Levis dit i några timmar på inskolning. Det funkar inge bra att ha honom där på förmiddagarna, han är så trött o grinig då, så idag ska vi testa med efter lunch ist. Hoppas det blir bättre! :)

Jag är fortfarande lika mållös efter gårkvällens/nattens hjälteinsatser! Gud vilka fina människor det finns!

Ta hand om er! ♥

Så glad så jag nästan svimmar!!

Hej på er!
Jag sa till mej själv på skarpen imorse att jag skulle gå o lägga mej i tid ikväll. Tji fick jag! Jag kan minnsan inte sova! En helt underbar, för mej okänd, människa har fixat en massa röster åt mej ikväll i tävlingen. Jag är helt paff. Mållös nästan. Sitter bara o flinar! Vilka underbara människor det finns där ute!! Tidigare ikväll hade jag inte ens 500 röster (tror de va typ 460st) o nu har jag 646 röster. Helt sinnessjukt ju! ;D

Tack alla underbara människor där ute! ♥

Marioskolan...

Idag fick jag äntligen mina efterlängtade Mario Kart leksaker. Har väntat på dom nu i nästan en månad. Devin roffade åt sej dom på en gång o började leka med dom. Jag försökte lära honom vad alla heter. De gick sådär... Toad kallas numera för Fampen (svampen), Bowser = Bauer, Mario = Maio, Prinsessan Peach = Pech. Ja, ni ser ju själva. Men snart ska ni se att det sitter, haha ;) Det ska börjas i tid!


Wroom wroom!

Sista chansen!!

Nu tänker jag be er, för sista gången, att rösta på min cupcake! Jag tror att jag ligger på plats 21 i tävlingen, o imorron går top 20 vidare till final. Det vore skittrist att inte få komma med bland dom 20 bästa. Så snälla rösta, ni som inte gjort det! ♥


Det är bara att klicka på bilden, o sen på "gilla". Lätt som en plätt!

Puss på er!!

Världens bästa kompis!

Våran diskmaskin har varit trasig sen i fredags. Vilket inte har varit sådär jätteroligt... Med 4 personer i familjen blir det ganska mycke disk. O handdiska är tammetusan de tråkigaste som finns. För att inte tala om tidskrävande o låter illa (vilket inte är bra när man har småbarn som sover i tid o otid)

Men idag kom våran kompis Johan förbi hux flux, som en räddare i nöden. Jag bjöd in honom på kaffe, o frågade om han kunde något om diskmaskiner. Vilket han egentligen inte kunde sa han. Men han tog en titt iaf. O lagade den!!! Fy fan vad underbart!! Tur man har bra vänner, när man har en "mindre bra" sambo. O med mindre bra menar jag alltså att han inte får så mycke viktiga saker gjorda. Annars är han en underbar männsika....

Jag är så sjukt lycklig över att ha en hel diskmaskin, o en vän som Johan!!

(o Tim behöver ju inte få veta att de va Johan som lagade den, den äran tar jag åt mej, haha)

1 kilo på 1 vecka?!

Vet ni vad? Om en vecka fyller lilla Milis år. Den ni! Då ska vi fira med pompa o ståt. Eller inte... Men jag vill iaf vara fin på den speciella dagen. Funderar på o gå ner ett kilo tills dess. Borde inte vara så svårt?! Ett kilo. De är ju bara 10 hekto. 1000 gram. Ingenting ju...

Ska väga mej imorrn. Brukar väga mellan 59-60 kg. Skulle vara kul o komma ner till 58 någonting...

O hur ska jag bära mej åt då? Jag ska börja ta tag i mina promenader o äta regelbundet o bra. Kanske t.o.m efter LCHF. We'll see... "Gottestop" från o med NU! Punkt slut.

Uppdaterar ikväll med mat o träningsdagbok!

FitMilis, here I come XD Hahaha!

Tatueringsdags!

Hej hopp! Nu är jag hemma igen efter ett ganska lugnt dygn på jobbet... Köpte mej en tatueringstidning igår, så jag hade något vettigt att läsa på jobbet. Annars finns de bara hemska skvallertidningar o sånt. Hemmets journal. Skitkul läsning. Not!

Anyway... Tog tag i mina tatueringsdrömmar o bokade en tid för nästa projekt. Då kommer det bli foten som ska gaddas. Tror de kommer göra sjukt ont, men de blir nog minst lika fint oxå :)


Något som denna kanske?

Dagens I-lands problem...

Huj! Igår satt jag o letade efter lite kläder på Ellos, som just nu har sommarrea... MEN! Allt jag tyckte va snyggt fanns bara i för stora storlekar. Det va mycke enklare förr i tin'. När man drog storlek 44. Haha! Näe, usch! Aldrig mer! Men bra trökigt att vara en medelmåtta faktiskt... Alla fina kläder tar ju slut på en gång. Men lite hittade jag iaf... Eller ja, lite o lite ;) Jag behöver nya kläder o unnade mej ganska mycke helt enkelt. I vintras hade jag storlek 44 på kläder, nu har jag 36/38. Stor skillnad.


199 kr. Vet inte om jag gillar eller hatar dom. De visar sej ;)


99 kr. Me like!


159 kr. Kanske passar bra till lackskorna? :p

O så en massa mer då, såklart... Får paketet på tisdag. Tjohoo!

Jobbar!

Halloj! Sitter på jobbet o degar lite... Håller på o bakar en kladdkaka (efter min brukares önskemål) Får se om den blir ätbar. Jobbar ett dygn nu, så jag slutar 8.30 imorron bitti. Saknar mina killar när jag jobbar så länge. Men jag trivs verkligen på mitt jobb iaf! :)
Nu skriken någon på mej!! Hehe! Gotta go!

Go morron!

De senaste dagarna har jag mått piss. Jag har varit så stressad att jag nästan svimmat. Spyfärdig! Jag har gjort 4st bröllopstårtor o en studenttårta. O allt som kan krångla har krånglat. Jag letade bl.a efter en verktyg i 3 dagar i sträck! Bläääää!

Nog gnällt. Idag är en fin dag, o jag ska ta med mej familjen in till stans loppis har jag tänkt :)

Imorrn ska jag jobba ett dygn igen.

Kram på er!

Små små steg.

Jag är inne i en sån där "ja örk int nå" period. Jag har inte lust med nånting. Jag orkar inte. Men ändå gör jag en massa. Svårt att förklara...

Jag är less på att ingenting händer. Går runt o är arg o irriterad hela dagarna. Suckar. MEN... Jag tar tag i skiten! Jag lever nu efter filosofin "vill man ha nånting gjort, får man göra det själv". Så sant så!

I onsdags försökte jag (förgäves) att rensa avloppet till tvättmaskinen som varit igenproppat sen i påskas (!!!).

I torsdag städade/rensade jag tvättstugan, o såg till att avloppet rensades. Det var inte en dag försent vill jag lova. Som jag väntat!!

I lördags skruvade jag ner ett par hyllor som jag velat gjort länge, men väntat på att någon annan skulle ha hjälpt mej med.

Igår städade jag bort lite takpannor från gården.

Små saker... Som är stora för mej. När man går runt hemma hela dagarna o ser allt som måste göras, men inte görs (av olika anledningar) blir jag less. Jag går runt o stör mej på det. O förut kunde jag vänta i flera år (vilket slöseri med tid va?) Men nu skiter jag i det! Jag gör det själv! Jag kan inte gå runt o sura o vänta på att någon annan ska göra det...

Nästa sak att ta tag i är fondväggen i vardagsrummet, o sen kanske jag målar klart dom där skåpluckorna i köket som varit omålade i 4,5 år.

Jag vill, o jag kan!

Gissa vem som lärde sej att gå i Onsdags? :D

mms_img15364 (MMS)

Gissa vem som lärde sej att gå i Onsdags? :D


Bilder från de senaste dagarna.


Handlade en massa gottit kött o sånt i onsdags (?) Egentligen helt onödigt vetande. Men ändå...


Hade "torsdagsmys" med min gulliga sambo o kollade på Into the Blue 2.


Igår fyllde vi barnens pool, som Levis fick när han fyllde år. Dom tokälskade det!! Jag fick lov att slita upp dom ur den när de va dags att sova middag ;)


Efter en stund hoppade även deras far i (eller snarare trängde sej ner)


Två av dom finaste killarna som finns ♥

Åhh!!

Varför försöka MMS blogga när de uppenbarligen inte funkar? De senaste dagarna har jag inte suttit vid datorn, så jag har MMS bloggat. Tydligen förgäves. Vad lack jag blir. Inte mer! Nu skiter jag i de...

Får lägga in bilderna jag skickat som vanligt istället.

Men först lite kaffe ;)

Mysdag utomhus idag med kidsen. Dom stormt...

mms_img25973 (MMS)

Mysdag utomhus idag med kidsen. Dom stormtrivs, o de gör jag med!


Lite torsdagsmys har väl ingen dött av...?

mms_img25971 (MMS)

Lite torsdagsmys har väl ingen dött av...?


Surt!

God morgon! Jag MMS bloggade igår, men såg nu att dom tydligen inte kom fram. Så jäkla trist! :/ Tycker alltid att de krånglar med MMS inlägg. Igår jobbade jag iaf typ hela dan, o sen lekte vi lite med Johan, Lena o Charlie på kvällen...

Idag är hela familjen ledig, o vi ska nog åka till Sörviksfamiljen med lite gottit fika. Ska baka en cheesecake :) De va väldigt längesen nu! Annars tror jag inte att jag/vi har några planer för helgen. På söndag morgon går jag på ett dygnspass iaf, vilken ska bli kul... Jobba jobba jobba!

Eftersom att jag vet att ni är så nyfikna ...

mms_img26118 (MMS)

Eftersom att jag vet att ni är så nyfikna på vad jag har gjort idag så ger jag er en hint... Kööööööött <3 Utöver köttshoppingen har jag jobbat hela dagen.


RSS 2.0