Hurtiga Milis!

Om ni hade varit här ute i skogen kring 9 tiden imorse hade ni nog fått er ett gott skratt. Jag hade det liiite stressigt. Är utan bil idag, o va tvungen att gå med barnen till dagis. Och de brukar ju inte vara så jobbigt. Bara de att Devin vaknade 8 idag (jag med alltså), o Levis 8:30. INTE BRA!! De vart väry väry stressigt! Frukost, leta på kläder, byta blöjor, klä på ytterkläder, bädda vagnen, klä på mej själv, gå på toa, kika i spegeln. Stress va de ja. O så -2 grader på de. Woppido!

Jag halvsprang, med den gigantiska tvillingvagnen, till dagis. Ringde Ellie på vägen dit. Hon vart förvånad över hur snabb jag va. Haha! Måste sett bra lustigt ut. Tror de tog 4 minuter dit. Annars brukar de nog ta 10 iaf. Heja mej!

Så nu har jag fått ett litet träningspass på morgonkvisten oxå. Hoppas att mina kära fogar gillade det bara.

Upptäckte att jag hade gått ner 2 kg till nu oxå. Lycka!! Det betyder alltså att min sk. "diet" funkar... Bara onyttigheter på lördagar. That's it! Dricker bara vatten o kaffe i veckorna. Äter inge fikabröd, godis eller chips. Pizza är ett big nono! Yepp! De går bra! Jag är glad. De behövdes! Min motivation behövde det!

Nu ska jag nog tvätta lite. O kanske passa på o sova middag. Levis sover...

Baj!

Helgen.

Har varit en ganska stressig helg. Eller ja. Nu är de ju mitt i veckan då. Men helgen som va. Ja, ni fattar... I fredags gjorde jag tårta typ hela dagen. Lördagen likaså. Vi skulle fira Mai (Tims fd. plastmamma. Krångligt de där, haha) som fyllde 50 år för ett tag sen. Så jag skulle överraska henne med en tårta. Vet att hon har velat haft en ett tag nu ;)

Tårtan.
Chokladbottnar, fyllda med blåbärsmousse o hallonmousse.
Spacklad med chokladsmörkräm. Täckt o dekorerad med sugarpaste o marsipan.

Closeup.

I måndags började jag med en annan beställning. En tutt tårta till en kille som fyllde 15 år. Fast han hade heller ingen aning om att han skulle få den. De va hans mammas (o Tims idé). Haha! Stackarn!!
Såhär blev den iaf:

Lite ljusa färger på bilden bara...
Ljusa bottnar, fyllda med chokladmousse o hallonmousse.
Spacklad med chokladsmörkräm. Täckt med sugarpaste.

Slutet gott, allting gott ;)

Lägesuppdatering.

Vi mår bra. Levis mår bra. (äntligen!!) I fredags natt, natten vi kom hem från Uppsala alltså, va Levis helt hopplös o bara skrek o skrek o skrek. O så kom de massa blodblandat var från ena örat, så vi åkte upp till Falun. (myyycke åkande nu) Till öron näsa hals. Han hade fått öroninflammation i båda öronen, och så hade näsan fått sej en släng av inflammation oxå. Illa!!! Inte konstigt att lillen va ledsen! Han måste ha haft jätteont ju. Så vi fick antibiotika o örondroppar utskrivna. O redan på lördagen vart de bättre.

Och idag är Levis nästan som vanligt. Liiite grinigare kanske. Men de är väl ganska förståeligt. Och idag fick vi även ta bort tejpen som satt på hans läpp för första gången. Oh jösses vad fint de ser ut!! Han är lite röd där dom sytt, men man ser ju helheten ändå. De kommer bli skitbra de där! :) Fick tyvärr ingen vettig bild på de, eftersom han vart ganska sur på mej efter en stund. Fick tvätta rent det försiktigt med vatten. De gillades inte!

Tänkte dela med mej av lite bilder iaf, så ni får se... :)

Levis strax efter operationen.


Glad liten pojke, trots diverse plågor ;)

Update.

Operationen gick bra. Levis ser jättefin ut. (fast de gjorde han ju innan oxå, men ni fattar?) När man ser läppen kan man inte ens tro att han haft spalt. Helt sjukt! Superduktig kirurg! Malin Hakelius heter hon.

I övrigt verkar lillen må bra, mja, så bra man bara kan må efter en sån dag som han haft. Han äter som en häst, o har ätit nästan dubbelt så mycke nu på e.m som innan op. Bara bra! :) Lite värre med sömnen. Han är jättetrött, men somnar inte. Vet inte om de är pga av smärtan eller att han inte får ha napp längre... Kanske lite av varje...

Men NU har han äntligen somnat iaf, så nu tänker jag o Tim oxå gå o lägga oss. Tim fick sova kvar här inatt med oss. Snällt av sköterskorna!! :)

God natt!

Levis opereras...

Sitter på vårat rum i Uppsala. Plastikavdelningen är vi på, närmare bestämt. Levis opereras. Känns olustigt. Stackars lilla älsklingen!! Men jag vet att han är i väldigt goda händer! Bara dom bästa får ta i våran Levis!

Vi kom hit igår förmiddag. O hela dagen gick åt till att träffa olika läkare o dyl.
Narkosläkare
Plastikkirurg
Barnsköterska
Sjuksköerska
Öranläkare
Tandläkare
Och någon annan människa jag ej kommer ihåg benämningen på... :p

Mot kvällen gick vi ut på en promenad till stan. Jag o Tim hade förlovningsdag igår. 4 år. Tänk vad tiden går fort. För 4 år sen stod vi på den där bron o satte på varandra ringarna. Mys! ♥ Riktigt lika mysigt va de väl inte igår då, men vi gjorde iaf de bästa av situationen. Jag checkade in på mitt hotell, o sen gick vi o käkade. På ett schaskigt Burger King. Haha!! Men vad gör de. Egentligen? Vi har ju varandra iaf! ;)

Innan Levis skulle sova fick han bada, så han skulle vara ren inför operationen. Sen gick jag till mitt hotell. Tim sov kvar här med Levis. Jag är för blödig för sånt här! Jag skulle säkert bara ha legat o gråtit hela natten o varit nojig. Tim är bättre på sånt här. Han är starkare...

Imorse när jag vaknade (efter knappt 2 timmars sömn) hade jag skitont. Foglossninen är tillbaks, BIG TIME! Usch!! Kunde knappt klä på mej, o ännu mindre gå i trappen ner till frukosten. Men jag skyndade mej tillbaks till sjukhuset iaf. Så jag inte skulle missa när Levis skulle iväg till operation. Jag hann precis. Så jag kramade om honom hela vägen ner till rummet, där vi fick lämna över honom till narkossköterskan. Kändes jättetungt att lämna honom. Men som sagt, jag VET att dom är jätteduktiga! Annars hade de inte känt så bra som de ändå gör...

Nu ska jag väcka Tim, o dricka lite kaffe med honom. Läkarna beräknar att Levis ska vara klar till 10:30.

Älskade lilla Levis. Myser på mitt bröst.

Skriver mer sen. Puss hej!

Hoho!

Tänkte ge er några raders uppdatering... (snällt va?)

* Levis första operation är nu bara en vecka ifrån. Nevöst!!!
* Devin pratar på som aldrig förr. Kommer något nytt varje dag...
* Jag har börjat göra tårtor, lite mer "proffisionellt". Kan visa bilder nån annan dag.
* Har varit på bröllop. Jättevackert va de!
* Jag letar syskonvagn (bra att veta va, haha?)
* Min foglossning är tillbaka. Min kropp hatar mej!!
* Är allmänt hängig o less faktiskt. Tyvärr.
* Har kommit fram till att de är f*n inte så lätt att ta hand om två småttingar, hus o hem.
* MEN damn vad jag älskar min familj ♥

De va nog allt jag kom på för stunden...
Ha de gött!

Skriver nog lite innan/efter OP oxå...

RSS 2.0