Söndagen.

Idag drog vi till pappa o Fia på eftermiddagen en sväng. Bjöd på choklad o bananmuffins. Dom vart väldigt uppskattade ;) Känns alltid så skönt att vara där på något vis... De är ju trots allt mitt "hem", kanske är därför...

Sen åkte vi o handlade, o hälsade på Johan o Lena på vägen hem. Där bjöds det på chokladpudding med grädde till kaffet. Vilket jag inte tycker om, så de va ju "skönt", hehe ;p

Nu på kvällen har vi bara försökt tagit de lugnt. Jag o Devin har kikat lite på film o busat. Tim har setat vid datorn. Skrivit en massa har jag oxå gjort. Får se vad man får för respons (OM man får någon?) på de... Ibland skakar jag när jag tänker på saken...

Imorron blir en lite knepig dag, men jag ska klara de. :) Tim är ju hemma hela eftermiddagen o kvällen iaf. Skönt!

Nu ska vi sussa lite. God natt!

Fikar o bakar...

Sitter här hemma o dricker kaffe med Johan, Tim o Mats. O Devin då... Känner mej lite ensam. Vi pratar om ollonpirecings o könssjukdommar. Trevligt trevligt! ;)

Bakar gör jag oxå. Muffinsen står i ugnen. Ska ta med dom till pappa senare idag...

Hej!

Sockerfritt??

Nu dom senaste dagarna har det varit mycke prat, o annat jox om att Devin inte får äta sötsaker... Som igår. Då va vi på kalas med Tims släkt. Och en av dom kunde verkligen inte förstå varför vi inte gav Devin saft o kanske en kaka eller något o fika på. Vi vart alltså tvugna att förklara oss. Men de är väl inte så svårt att förstå egentligen? Vi vill inte ge vårat barn några sötsaker, för att de är helt onödigt! Han behöver inte en massa socker. Han vet ju inte ens hur en kaka smakar. Hans fika brukar få bli vatten o smörgåsrån, eller majskrokar. O de tycker vi duger alldeles jättebra åt honom...

En människa är inte född med sötsug, de är något man ev. skaffar sej senare i livet... Varför ska vi behöva förklara oss egentligen? Extra socker är väl inte bra för någon? Man får ojämnt humör o sockerkickar. De vill väl ingen att en 10 månaders bebis ska ha? Inte vi iaf...

...

Bara tjaffs. Orkar inte. Skriver någon annan dag. Annars hoppas bara små svarta ouppskattade grodor ur min mun.

Hej så länge, o ha tålamod, jag kommer snart tillbaka ;)

Mmmmm!

Sitter o äter frukost. Lite sent kanske... Men de tar en stund på morronen innan jag är redo för att äta. O idag är en mysmorron. Devin ligger o sover middag, så allt är lugnt o skönt här hemma just nu. MYYYS! :)

Senare idag ska vi på kalas hos Tims kusin, Peter :)

Bjuder på lite extra kvalitativa bilder från cammen idag...



Nyvaken gosig kille :) (inte idag)

Börjar vakna...

Full fart! :D

En dag på stan.

Imorse (förmiddag då...) hade Devin en tid hos BVC, sköterskan ville kolla på hans eksem som han har på händerna, för att skriva ut en salva. Hon passade även på att väga o mäta den lilla busungen. Han är nu 74,5 cm lång o 10 kg tung (ganska precis faktiskt). Stor kille :)

Efter BVC gick vi o till apoteket en snabbis o handlade de vi fick utskrivet. Jag smet iväg in på Lindex oxå. Hoho! :) Hittade en finfin stickad kofta för 100kr o ett fint linne att ha till sommaren, som magen kommer (hoppas jag) få plats i oxå. O så fyndade jag två mössor till Devin för en tjuga styck. Sååå fina! Sen kurrade de i magen på min alltid hungriga sambo, så vi gick till Monte Carlo.

Jag åt en kycklingsallad, de gäller ju att tänka på figuren, humm ;) O Tim åt en oxfilérulle. Lyxigt värre. Devin den stackarn fick nöja sej med stuvade grönsaker o köttbullar... Efter de kikade vi på loppisen en sväng. Hittade en finfin byrå från istiden (typ) som jag ville köpa, men orka släpa på en sån på stan lixom... Näe!

Gick in på Eastwood piercing oxå... Tim piercade sej, o jag fick en ny fin plugg till örat. Känns fair enough ;) Sen fikade vi en sväng med Maria, innan Devin vart för trött o rastlös av att sitta still. Då åkte vi o hälsade på gammelmoster på hennes jobb o tjålade skit :)

Mysig dag. Bra dag.

Nu ikväll har vi varit hos Johan o druckit kaffe o käkat cupcakes :) Devin somnade vid kl 20, men vaknade igen efter typ 40 minuter, o ville inte somna om. Så om han ändå skulle vara vaken några timmar till så kunde han lika gärna vara de hos Johan tyckte vi... Inte alls tokigt. Han somnade i bilen på vägen hem sen. Najs.

Nu har jag själv tänkt somna. Om jag nu kan. Fullmåne inatt tror jag :S

Maaaat!

Idag har vi varit ute o flängt heeela dagen. Från 10 till 18. Skoj :) Skriver mer om detta sen...

Nyss åt vi. Potatisgratäng o fläskkarré o vitlökssås. Satt fint kan jag säga ;) O när vi ätit klart kom vi på att Devin säkert oxå ville smaka våran goda fredagsmat. Så han fick smaka potatisgratängen. Han älskade de!! Han satt i hoppade mellan tuggorna, hehe! Kul att se...

Nu är de dags för honom att sova (hoppas jag) O sen blir de nog en film. Skööönt!

2 - 1 = Noll...

Jag har (hade) ganska bra betyg i gymnasie matte, så de där med att räkna känner jag att jag kan. O just idag lyder dagens uträkning alltså 2-1=0. Så enkelt men ändå så svårt. De gör så jävla as ont!!

Happ. Dagen annars då? Den började ju bra iaf. Vi fick sovmorron till 09:30. Uppsala ringde efter en stund. Vi ska dit igen den 22 februari. Trevligt. Åt lite frukost. Åkte in till stan o gick på Jysk. Där fyndade jag en matta till Devins rum för 50kr, o två finfina lila påslakanset för 70kr/st. Nöjd! Sen gick jag in på MM o köpte två stora blommor (okej, växter) Jag som redan har så några ju... Humm... ;) Fyndade även en hel gustavskorvsring för 29kr. Min dag idag kan tyckas.

Mjoo. Ända tills Tim åkte o jobbade efter 13. Då sket sej de mesta i mitt liv känns de som. Okej, inte de mesta, men heavy shit iaf. Really heavy!

Nu har jag precis nattat Devin för andra gången ikväll. Först somnade han 20:30, men vaknade efter 20 minuter. Så jag fick ligga o natta om honom i nästan en timme. Drygt.

Sitter annars o kollar på en livekonsert med Muse, som jag spelat in från Mtv för några veckor sen men inte hunnit se. I LOOOVE THEM ♥ De är något som får mej att må bra, så de tänker jag fortsätta med nu. Kolla på tv alltså.

Hej! Hoppas imorrn blir en bättre dag...

VAFAAAN!!

Åhh vilken förbannad jävla skitdag de här är!! Har aldrig varit med om nå liknande! Borde jag lägga mej ner o självdö kanske? Svar: ja!

Och uuuuursäkta allt jävla gnäll, men ni skulle bara veta... Men sånt skriver man inte om i sin blogg. De är för privat. Jag för sitta här i min ensamhet o hålla käften. För de finns ingen som lyssnar just nu.

Mamma?

Fick just en stor klump i magen. Något är på gång... Kände på mej de redan igår kväll.

Min syster messade mej för en stund sen, o frågade om jag kollat min Facebook idag. Nix pix, de hade jag ej, så jag fick order om att göra de. Shit! Va är de då, tänkte jag. Jag hade fått ett mejl i min inkorg. De va från en viss Suzanne. Min biologiska mamma. Mitt hjärtade stannade för några sekunder tror jag...

Hon grattade mej för min son o tyckte de va roligt. O ville att vi skulle lösa alla våra problem. Och att hon aldrig menat att såra mej eller min syster. (bullshit?)
O så skrev hon såhär:
"Jag behöver dig som mitt barn och jag tror också att din son behöver en farmor, du kanske förhoppningsvis behöver en mor som bryr sig om dig."
Whaaat? Vad ska hon med mej till som barn? Jag är vuxen nu, o hon fanns inte där för mej när jag va liten, varför skulle jag duga nu? O Devin har redan en farmor, vilken är TIMS mamma. Smart... O de här med en mamma som bryr sej. Mjaaa... De tror jag ju inte att hon kan hjälpa mej med. Jag har människor runt omkring mej som bryr sej om mej. Men tack ändå.

Hon ber även om en andra chans. Men jag har redan gett henne en andra chans, o en tredje, o fjärde, o femte. Varför skulle allt bli annorlunda nu?

Jag har fått ändra lite i mina sekretess inställningar på FB, o ska kolla min Bilddagbok oxå. Jag vill inte att hon ska få tillgång till mitt liv så pass nära som att kunna se allt på FB. Bloggen skiter jag väl egentligen i. Tror inte att hon hittar hit ändå, o gör hon de o läser allt jag skrivit om henne så är de väl så. Jag är inte rädd längre. Jag trodde jag hade sagt klart o tydligt att jag inte ville ha med henne att göra mer, men tydligen så är de något som inte nått ända fram. Tråkigt!

Wroooom!

Sitter med Tims mobil, har inte orkat starta datorn idag... Om en stund åker vi in till stan. Woho! Civilisation, här kommer jag! Jysk står på tur... Vi hörs!

Time Flies!

Nu har Tim kommit hem. Skööönt! :) Han försöker natta Devin nu, som somnade innan 8 idag, o blev väckt av Charlie 20 minuter senare. Så han har varit pigg nu ikväll, den rackaren!

Idag har jag alltså bakat. Kul att baka, de va ett tag sen tror jag... O jag TROR dom vart i top 3 av mina verk. Skoj att prova något nytt. Hade i några bananer i smeten, o ljus choklad i frostingen. Blev nooooom! Jag kan lägga upp receptet imorrn om någon vill ha de...

Strax efter kl 20 kom Lena, Charlie o Millan (Lenas syster) hit o fikade. Alltid lika roligt :D Charlie kutade runt här i vardagsrummet o lekte med alla Devins nya leksaker. Den där stora keyboarden Devin fick av Tova o Johanna va poppis ;) Alla småbarn verkar gilla den... När dom skulle åka o tog på sej sina ytterkläder vinkade Devin åt dom. Sååå sjukt gulligt! De har han aldrig gjort tidigare. Så kul att följa hans utveckling, allt går ju superfort nu :) De är en helt annan unge om man jämnför honom nu o för en månad sen. ♥

Igår kom han även på att man kan spruta ut saker med munnen när man äter. Den tackar vi för. När han åt gröt tidigare ikväll vart mina kläder vitlakerade...

Busunge!

Idag.

Idag har varit en lugn dag. Idag är en sån där dag då jag faktiskt kan njuta lite, av att de bara är jag o Devin här. Eller alltså, självklart skulle jag vilja ha besök. Men idag är en sån där njutardag. Devin är på stålande humör o jag känner typ likadant :) Härligt!

Vi har sovit middag idag. VI! Jag lyckades somna! Tror vi sov i två timmar! De gillas! Så nu känner jag mej lite pigg oxå... O så har Devin ätit en massa, som alla andra dagar. Jag har diskat kastruller. SÅÅÅÅ tråkigt! O nu ska jag baka lite. Lena o Charlie kommer förbi ikväll :D

Skriver mer sen...

K**!

Imorse när hela familjen låg i sängen o busade tyckte Tim att de va läge att svära lite. Jävla kuk sa han! Någon sekund efter de lät de som någon annan sa de. O inte va de jag!!! >_<

Bra jobbat Timpen! (Y) Tummen upp!
(älskar dej ändå)

För luuuugnt...

Devin vaknade strax efter 9 igen. Icke roligt! Men som tur va somnade han om igen, efter en timmes bök o gnäll i våran säng. De verkar gå bättre att somna om i våran säng, så jag kan ligga bredvid honom...

Sen dess har jag bara setat o slöat. Vill inte väsnas en massa, för Devin verkar sova väldigt lätt idag :/ Har ätit lite chips som jag köpte på Ikea förra veckan. Så nu har jag ätit chips så de räcker på någon vecka. Puhh!! Skönt att kunna stryka de från "måste svulla listan". Imorrn ska jag nog göra pannkakor, så då kan jag stryka de med. OCH cupcakes! NÖJD!

Tim jobbar över ikväll, så jag sitter alltså o svullar själv. Illa, väldigt illa! Men vad gör man då när man är ensam o tycker synd om sej själv?

Hoppas Tim kommer hem snart... (annars spricker jag)


Go natt!

Luuuugn o ro!

Devin sover. Han somnade i bra tid idag. Strax efter 20. MEN jag är lite orolig, för när han somnar såhär "tidigt" brukar han oftast vakna efter två timmar o tycka att livet är toppen, o så vill han vara vaken långt in på natten. Hoppas att han sover för natten, annars blir jag lite knäckt... Brukar inte "våga" lägga honom såhär tidigt annars, så de är en chansning. Håll tummen!

Vad har annars hänt idag då? Hmm... När jag vaknade kändes allt piss o jag ville gå o dö. De gick dock över när jag fick lite mat i magen. Tur! Annars har vi bara varit hemma, som vanligt. Jag har städat ur gamla urväxta kläder i Devins garderob, dammsugit, plockat, diskat o sånt där annat hemskt tråkigt. Nå bakande har de inte blivit. Devin har varit grinig o velat soven sen 18, så jag har fått lov o sysselsätta honom varje sekund, hela kvällen... Hans tand har kommit fram idag (WOHOOO!!!) Kanske är därför han varit gnällig oxå..

Ska nog kika runt efter lite nya recept att laga o baka. Imorrn (?) blir de nog choklad/banan cupcakes iaf :)

O så lite skäll: Ni är hemskt dåliga på att kommentera. Jag veeet att massa människor läser.


Middags-sovande...

Devin sover middag. Snart dags att väcka honom... Blir ingen kul kväll om han får sova för länge, som han tydligen fick göra igår. Jag har oxå försökt lägga mej, både igår o dag. Men somnar inte. Heeelt omöjligt. Jag är ju skittrött o skulle verkligen behöva sova när han sover, men näe! Så fort jag lägger mej o ska sova middag börjar mina ben att sparka o krypa. Restless legs kallas de för. Skitkul! De har ju gått bra o sova på dagen förut, men inte nu längre tydligen. Trööök!!!

Så nu sitter jag o kikar på kläder åt Devin på tradera (hittar inget fint) o kikar i en bakningsblogg. För jag har tänkt baka lite senare idag. Vi får se hur pass sammarbetsvillig Devin är. Så någon sötsugen sak får gärna komma förbi senare idag på cuppar. Eller vad de nu blir...

O just ja. Idag åt vi thaigryta o nudlar. De vart nommigt! ;) Skulle ta en bild o lägga upp recept här va de tänkt, men de hanns inte med. Jag va för hungrig för att tänka :p

Vad blir de för mat?

Idag skulle jag ha varit på MVC, o fått prova ut mitt bälte. MEN har vi någon barnvakt? Najj! Barn får nämligen inte vara på MVC längre, pga grissjukan. Dåååligt! O så har ju jag ingen bil längre. O Tim börjar jobba 2, o jag hade tid halv två. Lite krock sådär... Så jag får skjuta på de lite.

Så just nu sitter jag o funderar på vad jag ska laga för mat idag. Är sugen på olika saker. Vad skulle ni valt?
Pannkakor
Thaigryta
Köttfärssås o spaghetti

Nå?

Järn järn järn!

Skulle ju skriva om de där men järntabletterna idag ju! Höll nästan på att glömma! (nästan) Men såhär va de iaf:
När vi va i Stockholm ringde min barnmorska o pratade in ett meddelande på min mobil. Hon sa att mitt blodprov hade analyserats, och att jag skulle ringa upp henne... JAHA! Undrar varför... Jag hann iaf inte ringa upp henne, hon hann först. Hon berättade att dom hade kollat mina järndepåer, o att de normala skulle vara om de låg över 60. Men jag hade 7. Ajaj! Så de va bara att börja äta järntabletter igen sa hon.

Konstigt.

Nu kommer jag bajsa svart.


Mage i vecka 22.

Busunge <3



Någon har roligt med DVD filmer...


Devin!

Devin sitter o äter majskrok o kollar på TV. Heeeelt tyst är han ;)

Såg nyss när jag bytte blöja att hans ena framtand är på väg att tränga fram. Har sett att den (o TRE till) är på gång nu. Framtänderna o dom andra två bredvid. Men imorrn kanske två av dom kikar fram iaf :) Spännande!

O annars är de väl full fart här hemma... Devin undersökte dammsugaren när jag städat lite tidigare idag. O när jag va i v-rummet o hämtade en sak hörde jag en yyyynkligt pip från köket. Devin! Gick dit o kollade vad de va han va så rädd för. Då hade han ställt sej upp mot dammsugaren, o råkat komma åt "rulla in sladden" knappen så sladden åkte in. Stackarn va livrädd! Inte lätt att vara liten...

YEEEAH!

Nu ska vi åka in till stora staden o storhandla. Sååå gött!! Jag älskar att handla. Oavsett vad de är man ska handla. (okej, kanske inte ett paket blöjor för sista hundringen i månaden) Ni fattar... Nu ska de handlas mat iaf. O järntabletter (kan ta den historian senare) o lite bensin tror jag. Roligt.

Massa massa god mat. De gillar vi! Valfrihet FTW! :D

Yepp! Hoppas alla får en bra dag. Hej o hå!

...

GÅ O LÄGG DEJ!!!

Livet utan rosor...

Om man kanske skulle ta försöka skriva ett seriöst inlägg nu då...

Jag tror inte att jag riktigt har förstått vad som händer i mitt liv egentligen. De är så mycke på samma gång nu känns de som. Tyvärr mycke dåliga saker. Eller ja, trista saker. Saker som man egentligen vill slippa. Men de är väl så livet ska vara!? De kan ju inte alltid vara en dans på rosor...

Jag undrar när allt som hänt den sista tiden ska sjunka in. När jag ska fatta allt som hänt. Vad händer då? Jag tror att jag kommer sjunka till botten när allt kommer fram. När jag fattar alltså. Allt är så stort egentligen. O folk frågar hur jag mår, om jag inte mår dåligt, osv osv... Näe, de gör jag faktiskt inte. Konstigt nog. Jag tror jag lever lite i förnekelse just nu.

Jag vill inte ha de såhär. Jag önskar att allt vore som "vanligt". Frisk bebis. Ingen som bråkar. Inga graviditetskrämpor. Bara normalt.



Kommer allt bli bra igen? Jag tvivlar...

Nytt Mozilla.

Har precis hämtat hem nya uppdateringen på Mozilla Friefox. Äntligen en rolig uppdatering! Den här gången kan man få välja tema själv. O de är ju roligt... Så nu måste jag alltså bestämma mej får ett tema, o dessutom få Tim att godkänna det.

Klurigt.

Detta KAN ta hela natten....

Skriver när jag är klar. Huj!

Är de lördag idag?

Idag va de tänkt att jag skulle åka till pappa o hälsa på. Så de gjorde vi mycke riktigt. Skulle även hämta ett foglossningsbälte som jag fått låna av deras granne. Men så hann vi inte mer än innanför dörren förrän Line utbrister:
- Jag har en massa röda prickar!! :D
- Just ja, Line har vattkoppor, säger pappa då...

Attans pappa!! Inte igen! De vill vi ju verkligen inte att Devin ska få än, så de va bara att vända om o åka där ifrån igen. Så då åkte vi förbi min farmor o farfar istället o tog en kaffe hos dom.

Nu på kvällen har vi bara varit hemma o tagit de lugnt. Försökt småstäda lite, men jag gör inte mycke i onödan, eller hur man ska säga... Gör jag något som jag inte borde göra, typ rör mej för mycke, får jag sota för de dagen efter. Då blir jag liggandes i sängen hela dagen av värk :/ Så jag känner mej ganska värdelös o handikappad. Morr!

Vid 20:30 (?) kom Maria hit o hälsade på. Hon hade med sej semlor idag igen. Jag blir så bortskämd av henne <3 O fet XD Haha! Näe, nu får de vara nog med sötsaker o annat onyttigt på ett tag!

Vi hade de mys iaf o satt i köket o tjålade skit o fikade. Devin somnade i skaplig tid oxå, så vi fick vara ifred lite oxå, eller hur jag ska uttrycka mej ;p

Nu ska jag snart gå o sova. Klockan är för mycke! Tråkigt att Tim inte är hemma än bara :/ Han är hos Johan.

Natti natt!

Wheeeere is everyone?

Väntar på besök....

Har gjort de i några timmar nu.

Tims besök skulle komma "om en stund", för 2,5 timmar sen.
Mitt besök skulle dyka upp kl 19.

Lovely! ;)

Meeeeen de är ju inte direkt så att jag har ett eget liv, o något annat att göra.
Så jag väntar vidare. Hej o Hå!

Borta bra, hemma bästast!

Nu är vi hemma igen!! Sååå skönt! Visst har de varit kul att vara borta, men de är så skönt att komma hem till sitt eget. Sina saker. Sin säng. mmmh, ni vet. O ännu skönare är de när man har fått barn. De är ju lite småbökigt att resa med småbarn har jag kommit fram till... Devin har varit väldigt rastlös i Mickis lilla etta. Vilket jag förstår.

Jaja!

Idag har varit en riiiiktig slappdag. FÖR slappt. Alla har mest sovit (även jag...) Men vad gör man? Sover Devin middag, o Tim o Mickis hänger på, då kan man ju inte banga själv. Sova är ju bra för kroppen. O jag måste ju ta extra bra hand om min kropp just nu.

Ätit har vi oxå gjort idag. Vårrullar, ris, wokgrönsaker o sötsur sås :) Nom! Viiilken fantasi jag har när de gäller mat! (enligt Mickis iaf)

Efter en massa packande o bråk med resesängen (gå o dö!!) åkte vi ifrån Sthlm runt 6 tiden. Skötn att komma iväg i någorlunda tid. Men något Lindex hans inte med idag, som de va tänkt :/ Jag ville ju fynda i Vällingby idag. Jaja. Vi lär väl snart få åka till Uppsala igen, får shoppa då...

Nu ska jag försöka sova (?)

God natt mina vänner!!

I Uppsala.

Vaknade tidigt, efter alldeles för få timmars sömn... Kl 9 drog vi mot Uppsala, där vi hade en tid kl 11:15. Resan dit gick ju bra, men vi fick sitta o vänta 45 minuter på att läkaren skulle hinna ta emot oss. Seeegt!

När vi fick komma in till läkaren satte dom igång ett UL på en gång o kikade runt i min mage. Han undersökte först hans ansikte. Efter en stund sa han att han trodde lillen har fått "allt". Läpp, käk OCH gomspalt. Tråkigt, men dom säger att han ska bli o se normal ut, efter en massa operationer.

Efter att han tittat på allt han skulle, försökte han få lite bra bilder åt oss att ta med hem. Lillen va inte sammarbetsvillig. Han låg o höll händerna för ansiktet typ heeela tiden. Eller så rörde han på sej. O när han rörde på sej blev 3D bilderna helt suddiga. Vissa bilder ser monsterlika ut :S I 20 minuter försökte han få en bra bild på hans ansikte, innan han va tvungen att ge upp. Jaja. Lillen kanske är mån om sitt privatliv ;)

Ultraljudsläkaren kommenterade även min "fina" mage, lite lagomt fräckt sådär...
Läkaren: Ser att du fick en sån där fin mage efter förra. (syftade på mina bristningar)
Jag: Jaaa... :$
Läkaren: Ja då blir de hel baddräkt i sommar då för din del...

TACK!! Ditt sociala f****! Du kan inte ha någon fru du inte. O skulle du ha en så tycker jag synd om henne.

Hej hopp!

Nu är vi hemma igen! (okej, har varit de ett tag...) Hemma är alltså hemma hos Micaela i Hässelby Strand. Skönt! Mitt mellanparti slutade sammarbeta någonstans mellan drottninggatan o kungshallen... Illa!

Idag har vi mest strosat runt o kikat. Är panka  alla tre, så tyvärr blev de ingen shopping. Försökte hitta något fynd på Lindex, där jag har presentkort, men där fanns ju bara skit. Eller fina saker i fel storlek. :/ Sen gick vi o åt. Älskade, efterlängtade kinamat!! Soooom jag längtat!


Devins första tur med T-banan :)


Maaaaaaaat <3


Mickis, Tim o Devin på väg hem.

Sen mötte vi upp Anders, Mickis DATE. O fikade med honom på Café La Rose. Myyyysigt ställe med stooora semlor ;) O efter att ha setat där ett tag går ett ljus upp i våran huvuden. Två bord bort sitter ju småflickornas nya idoler. Eddie o Rabih, från Idol. Inte illa. Vi vart heeelt till oss! (NOT!!) Men andra kanske blev. Vad vet jag... Jag tycker att den ena av dom låter som en tjej när han sjunger. (nämner inga namn... *börjarpåR*HOST*

Sen släpade vi oss till tunnelbanan o åkte hem igen. Viiilken dag va?? Jag har haft en bra dag iaf. :)

Ursäkta!

Har haft en väldans bloggabstinens dom sensate dagarna, men har inte haft tid att skriva. Förutom igår, då skrev jag, men internet slutade funka lagom tills jag skulle posta inlägget. Skit!

Anyway... Idag ska vi till Sthlm city o leka runt. Eller vad man nu ska säga. O jag ska äntligen få äta på Kungshallen! Soooom jag längtat! Har inte ätit där sen slutet på 08 tror jag. Deras kinamat är to die for!!

Igår eftermiddag va vi på Ikea o dödade lite tid, o kikade ut massa prylar o möbler till Devins rum. Kul o planera o drömma lite :) Fikade gjorde vi oxå. Fick två kaffe o två hjortrincheesecake för 40kr. Skiiitbilligt ju! O gott! Annars köpte jag bara ett sån där DL,MSK,TSK-set för en femma. Ekonomiskt va?

Sen åkte vi till Mickis... humm... date. Som hon kallar de för. Dom dejtar bara. Jag kallar de för pojkvän. Men men. De är väl upp till dom om dom vill vara fjantiga o smyga o sånt. Jag vet iaf hur de egentligen är. Jaja. Han va trevlig iaf. :) Får se om han kommer in till stan idag o leker med oss.

Jag håller på o sammanfattar gårdagen i Uppsala, men de tar lite tid. Postar de snart iaf. Eller ja, idag iaf. Någon gång.

Nu blir de frukost!

Uppsala Akademiska.

Imorse blev jag väckt av en kvinna som bröt på något annorlunda skråk. Hon ringde från Uppsala Akademiska Sjukhus. Tydligen ska jag komma dit imorgon kl 11. Tack för den liksom! Jag frågade om dom inte hade någon annan dag, o visst fanns de en tid på måndag, men så länge ville ju läkaren INTE vänta. De är tydligen nånting som brådskar... Undrar vad?? Men de är ju snällt att vi fick 24 timmar på oss att skaffa barnvakt o sånt på iaf. De tackar vi för... Humm...

Så nu är jag hemma en snabbis o ska packa massa, o sen drar hela familjen till Stockholm i några dagar. Vi ska bo hos Tims syster. Skönt att få komma bort lite. Så åker vi från henne till Uppsala imorgon bitti. Mycke bättre! Hon stannar hemma i tar hand om Devin :)

Lämnat fyra rör blod har jag även hunnit med idag. Fy vad jag är bra. O fyyy vad läskigt de är!!

Näe, nu måste jag packa vidare. Skriver nog när vi har kommit fram. (om jag kommer ihåg datorn...)


Dagsfärsk idolbild. Skriv ut o sätt upp på kylen ;p

Mållös?

Kan de vara så att jag fått slut på ord? Jag kommer inte på något vettigt att skriva om!! Eller ja, vettigt o vettigt. De är väl inget jag skriver om. Men ni fattar...

Kan ju berätta att min pappa kom förbi idag med min nya säng, till mitt nya alldeles egna sovrum. Okej, inte heeelt egna, Devin ska ju oxå sova där. Men jag ska börja sova i en enkelsäng alltså... Spännande. Problemet är bara att jag inte hittar på våra "singellakan". Where the hell are they?? Kan Tim ha gjort polertrasor av dom? Har någon gjort spökdräkter av dom? Eller har någon försökt smita ut genom ett förnster på övervåningen o gjort en sån där lakanslian? I dunno!! Dom är borta!! Jag får väl sova i sovsäck eller något. De löser sej på nått sätt. De gör de alltid...

Imorrn måste jag ringa min barnmorska. MÅSTE!! Jag kräver ett sånt där bälte!

God natt!


En kula....

Vid lunch åkte vi upp till Falu lasarett. Devin har bara en kula, så idag skulle läkaren se ifall den hade trillat på plats. Vilket den inte hade... Men den finns där iaf. Så därför blir det operation. Men de kommer inte att ske förrän om ca 1,5 år, för de är så lång väntetid. Konstigt. Finns de många män/pojkar med bara en kula?? ;p

Annars har vi inte gjort så mycke idag. Kom hem för en timme sen. Har bara läst reklamen (måndagsunderhållning på hööög nivå) o matat Devin.

Så nu ska jag kika igenom alla dagens blogginlägg jag missat. O kolla Bilddagboken.
Skriver mer sen!

Tyst.

Devin sover. Tim är hos Johan på PMS* samtal. Allt är så tyst o skönt här hemma. Me like! Jag försöker komma på vettiga saker att göra, men får inte mycke gjort...

Tror de kommer bli en intressant morgon imorrn. Frågorna är många. Hur kommer jag ur sängen utan Tim? Vem ska klä på mej? Vem ska bära ner Devin? Vem ska mata Devin? Jag? Ingen aning. Tror tyvärr att de kommer bli en komplicerad morgon. Tim börjar jobba 6. Vad gör man? Imorrn får jag iaf hit en extra säng, som jag kan ha här på nedervåningen, så jag slipper gå/bära Devin i trappan. Tack papi <3

Och imorrn eftermiddag ska vi till Falun igen. Fast med Devin den här gången. Han ska undersökas lite. Men de kommer nog att gå bra, de vet jag :)

God natt!
*PMS = PojkarMåsteSnacka

MilisÅngest...

Och vad kan de vara då mån tro? Kanske folk kan undra...

Jo! Som vanligt börjar jag bli trött på mitt hår. Har inte klippt de sen i höstas, o då klöpp jag bara lugg. annars har jag varit blond o haft halvlångt hår nu ett tag. BOOOORING! Något som jag tycker är fint är svart långt hår, typ som Callie har, i Grey's Anatomy. Krorkskruvat hår. De har jag egentligen. Den ni! De visste inte många av er läsare va? ;) Så ett alternativ är ju att färga håret svart o sätta i en hårförlängning. Men orka??

Alternativ 2 är dreads. Saknar att ha dreads som fan!! Men jag har ju inga blonda. Bara en massa bruna, svarta o "extremfärgade". O de går ju inte för sej. Blonda dreads ska de ju vara isf, annars kan de va!!

Alternativ 3 är att färga skiten lila. Hela håret alltså. De skulle vara roligt. Men hur länge då?? NÄÄÄ!

Så vad gör man? Jag kan ju tyvärr inte klippa av de, ifall att jag ska göra den där dreadförlängningen i höst (de blir väl då jag får råd med den kan jag tänka mej...) Hilfe!!

Kanske kan fråga snällt på Hairdrobe om någon har några blonda skabbdreads att sälja billigt till lilla jag...
Blonda o turkosa dreads. De blir gött mos!


"Callie Torres"

Testar en grej. Ignorera... Eller klicka.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/691767/milis-devin-o-livet?claim=gy6eq7epryj">Följ min blogg med bloglovin</a>

Kom igen nu då!!

Som jag skrev på Facebook nyss:
Finns de någon som skulle kunna tänka sej att byta "mittenparti" med mej? Jag har ju en son och en sambo att ta hand om... De här håller inte i längden. Jag måste ju kunna röra på mej. Jag har 139 dagar kvar att vara gravid, o jag blir ju inte direkt lättare o smidigare heller.

Nog klagat. Fast de där va inga klagomål, de va mer en upplysande text om att: så här är de!
Svärfar kommer om en stund. Jag skulle vilja dammsuga o plocka lite här innan. Men de går jussom inte... Han får helt enkelt blunda under besöket. Hoppas han går med på att bara lyssna på Devin... De borde han väl? Eller?


Lördagsmys :)

Ikväll har vi haft en mysig hemmakväll här :) Först lagade vi potatisgratäng med kött o vitlökssås. Lekte lite med Devin. Han är sjövild den lilla prylen. Ett bad blev de oxå för honom. Han tycker de är så roligt att leka med sina badankor ;)

När vi badat Devin steg Mats o Frida in i stugan. Trevligt! Vi bjuppade på dagens skörd av muffins. Som tyvärr vart heeelt fucked up o missbildade. Hade dom inne i ugnen i nästan 10 minuter längre än vanligt, o ändå vart dom aldrig riktigt klara. O så "jäste" dom inget. :'( Vad har jag gjort för feeeeeeeeeeel??? *gråter krokodiltårar*

Efter en stund kom Martin hit o joinade kalaset, o "grabbarna" gick ner i Tims sk. verkstad o satte upp hans verktygstavla som han tjatat om så länge. Skönt att slippa de nu ;) Jag o Frida att o kollade på tuffa (men ack så dyra) babykläder på evilout. Där skulle jag lätt kunna handla för några tusenlappar på någon minut om jag fick!

Har även letat syskonvagn på Blocket. Utan större resultat. Vad ska man ha för vagn liksom? Jag älskar ju våran vagn som vi har nu, en Emmaljunga City Cross. O den finns ju som syskonvagn oxå, men jag tycker barnen får så små sitt/liggytor då. Men så kanske de är för alla syskonvagnar? Jag vet inte. Kan inget om sånt :/ Vad gör man?

Nu ska jag försöka varva ner. Kanske kika efter lite sommarkläder o drömma mej bort. Sen sova. Om jag får...

Halvvägs då!


Satt nyss o skrev med en tjej på Bilddagboken. Hon ska oxå ha barn i sommar :) Anyway. Vi skrev om magar o sånt, o så kom jag på att jag snart har gått halvvägs. Så jag gick in på Familjeliv o kollade efter. De va visst idag. Där fick jag mej en överraskning ;) Idag har det alltså gått 140 dagar, o de är 140 dagar kvar. Men jag tror ju att om jag skulle välja att föda "naturligt" igen så skulle jag nog få gå över en massa igen... Så riktigt halva tiden är de väl inte som har gått idag... Jaja. De är en milstolpe iaf ;)

Aj som faaaaaan!!

Imorse tog jag sovmorgon. Okej, de gör jag ganska ofta nu för tiden. Men jag har en anlening till all slö o slapphet känns de som. Jag kommer inte ur sängen! När jag ser de sådär, nerskrivet, så är de ju nästan skrattretande. För de är ju så man skulle vilja skratta åt saken. Har jag gått o blivit tonåring igen? Har jag förlorat benen i en hemsk fallskärmsolycka? Nej! Tyvärr!! De är nog så att jag fått foglossning deluxe. Grattis Milis!!

Så imorse när jag väl tog mej i kragen o försökte ta mej ur den där sköna varma sängen ville jag bara skrika av smärta. Jag fick på mej ett linne o hann ta ungefär tre steg innan jag grät. Fy tusan vad ont de gjorde. Vad gör man? Tar två alvedon o hoppas på de bästa?! Njaaa, känns som att dom inte kommer ha någon verkan tyvärr...

Någon som haft foglossning o kan ge mej några tips eller något för att jag ska kunna typ... I dunno... SITTA?!

Och så den där Devin...

När vi ändå pratar om barn o sånt...

Jag satt vid datorn en snabbis tidigare ikväll, medan Devin lekte runt på golvet här i vardagsrummet. O helt plöstligt blev de tyst. O när barn blir tysta vet ju alla vad som händer. Bus! Mycke riktigt... Efter nåra sekunder la mitt internet ner. Den lilla busungen hade då krypit till/under datorn o ryckt ut dongeln för sin mor. Smart kille. Inge mer dator för mej, mer tid åt Devin. Inte illa för en 9 månaders bebis. Undrar om han fått sin mammas huvud? ;)


(datorn ville inte vrida bilden... Sörri)

Den där Line...

Vi åkte mycke riktigt till pappa idag på eftermiddagen. Kul o fräffas alla.

När vi satt o fikade frågade jag Line vad hon tycker att bebisen i magen ska heta (Line är nyss fyllda 3 år) Eftersom jag o Tim aldrig kommer överens ändå, så kanske Line hade några smarta förslag. Trodde jag...

Jag: Vad tycker du att bebisen ska heta Line?
Line: Devin. Eller Viggo (hennes kusin heter så)
Jag: Haha, mjaaa, jo de är ju fina namn... Men kan du inget annat då?
Line: TOMMY!!

Kan tillägga att min käre far heter just Tommy. ;)
You gotta love kids! <3

Freeeedag!

Sitter här med uppknäppta byxor. Mätt i magen o allmänt slö är jag. Lagade värsta goda kycklingwoken nyss. GÖTT! Men nu får de snart bli RIKTIG kinamat tycker jag. Tim har vägrat äta kinamat sen vi hade magsjuka (och då precis hade ätit kinamat) Jag börjar få lite abstinens!

Tror vi ska åka ut till pappa o Fia en sväng idag, om dom är hemma. Har inte träffat pappa en nyår... Devin har lärt sej en hel del sen dess ;) De går ju sjukt snabbt nu tycker jag. Snart kan han väl flyga oxå. De vore något...

Ha en bra helg. (o kommentera gärna vad ni tycker om bloggens nya utseende)


Das Brev.

Yes!!! Ni kan läsa min blogg! Ett poäng till er! Bara sådär. Utan vidare ansrängning...

Idag fick vi alltså hem vårat efterlängtade brev från Uppsala. Viiilken lättnad! I brevet stod det att dom inte hade funnit några komosomavvikelser. Allt var bra. Våran son är frisk! Underbart! Och så fick vi även bekräftat till 100% att de är en liten pojke. (inte för att de egentligen spelade sån stor roll, men mja, ni fattar)

Önskar att jag hade Tim här som kunde fira med mej, men han jobbar till 00 inatt. Jaja, han är ju ledig imorrn iaf... Skönt!

Nu ska jag bara ta de lite lugnt o fundera ut något annat smart att skriva.

Tack alla som stöttat oss o hållt tummarna! <3


Tråkigheter...

Just precis vad de är. Tråkigt. Har alltså fått lov att lösenordsskydda min blogg nu. Tyvärr.

Annars har de väl inte hänt något speciellt. Hjärtat slår i 150km/h, tankarna likaså. Men inga besked har kommit. Får se om vi får svar imorrn då...

Maria kommer o hälsar på om en stund. Ska bli skoj. Har inte träffats på en månad nu :S

Hej o hå!

Allvarligt skit.

Vissa pratar. Vissa håller tyst. En del sms:ar. Andra slåss. Jag bloggar. Förlåt!

Ensammast i Sverige?

Tim har börjat jobba idag. Känns inge kul alls. Varken för mej eller honom. Han hade verkligen ångest innan han åkte. Fick knappt i sej mat. Tror han bara ville vara hemma helst av allt. (de ville jag med) Meeen vad gör man? Jobba bör man...

Så nu sitter jag här o känner mej ganska ensam o bortglömd. Eller ja, ensam o ensam, jag har ju Devin. Han kryper runt o terroriserar allt han kan! Just nu sitter han o slår något i vardagsrumsbordet. Han sitter under det alltså. ;) O de här med bortglömd vet jag väl egentligen inte heller om jag är... Men om nu ingen ringer o frågar hur de är, hur jag mår o hur de går, så kan jag ju bara anta. Eller?! Vart är ni?

Jag är iaf här. O här kommer jag o bli sittande hela veckan, varesej jag vill eller inte. Min bil är sönder. O Tim jobbar eftermiddag. Viiilken timing!

Ursäkta för mina negativa o spydiga inlägg, men jag ser inte så mycke ljusa stunder just nu.
Min blogg, mina känslor... Read it or don't...

MVC.

Ska snart åka iväg för ett besök hos min barnmorska. Är väl inte sådär jättepeppad för de egenligen. Men vad gör man?? Måste iaf prata om att jag har ont... O restless legs:en är värre än tidigare. Vill bara hugga av mej benen ibland.

Näe, nu måste jag kila. Skriver mer sen.

En annan del av Ludvika?

Just nu sitter hundratusentals (kanske fler?) svenkar o skrattar åt utvecklingsstörda människor på TV. Varför då? De är ju egentligen inte ett dugg roligt. Eller?! Jag kanske oxå skulle vara en av dom, om de inte vore för de där ultraljudet. Kanske, kanske inte...

Konstigt att man bildar klubbar på facebook för någon som är med i programmet, när allt han egentligen har gjort är att vara som han är. Han har väl inte riktigt alla hemma? Men de är de ju många som har. O inte får dom stackrarna någon fanclub inte. Nej nej! Dom kollar man snett på när man ser dom på stan. Eller har jag fel?

Sverige är konstigt...

AHA!

O tydligen så gick jag in i vecka 20 idag. En överraskning för mej alltså...

Typ "note to self". Magbilder finns inte, för de finns ingen mage att dokumentera än.

Skryt o svammel.

Imorse när jag gick upp ville jag bara grina. Jag stod dock emot. Ont har jag. Så inni h*vete. Typ i bäckenet, eller vad de nu är... Läraken jag pratade med i fredags sa att de kunde vara foglossning. I dunno! Men de är inge roligt att ha såhär ont iaf. Den saken är klar! Jag kan ju inte ens gå upp o ta hand om Devin :/

Idag vill jag baka. O sen tröstäta. O äta lite mer. (ja, ibland är de fruktansvärt synd om mej)

Tror förresten att Devin snart går oxå. Han reser sej upp mot saker nu, o tog sina första steg häromdan! *stooolt mami* De känns inte så långt kvar iaf. Men de visar väl sej ;) Har lär då gå innan 1 års dagen iaf...

Ha en förbaskat bra dag!

Dagen då...

Idag har jag försökt gjort så lite som möjligt på så läng tid som möjligt. Samtidigt som jag har sysselsatt mej med saker så jag slipper sitta i ett hörn o grubbla på saker jag inte pallar att tänka på. Sovit massa har jag gjort oxå. Tack Timpi <3 Konstigt nog känner jag mej aldrig pigg längre. Hur mycke jag än sover. Skitjobbigt. :/

Har matat Devin massa idag oxå. Ätit själv med, fast de smakade inte så värst gott. Bacon o makaroner. Uhha! Tog sen en dusch. Tim o Devin sov middag. När jag lusade runt i morgonrock kom Martin med ungarna hit. Tim sov. Illa! Martin skulle komma hit för att hjälpa oss att få igång bilen, o så är Tim inte ens vaken när han kommer. Dåååålig stil :p Vi bjöd på kaffe o saft som plåster på såren. O eftersom vi inte hade nå fikabröd hemma fick jag den brilljanta idéen om att trasha vårat pepparkakshus. De är väl ändå dags nu lixom?! Tror de uppskattades ;)



Sen åkte vi hem till Martin o Linnea ett tag o lekte runt. Käkade lite till. Drog sen vidare till Willys o handlade till frukosten imorrn. O sen vidare till Johan o Lena ett tag. Hade inte sagt något till dom om vad de va för fel på lillen, så vi kände att de va dags nu...

Nu sitter jag o håller tummen på att Devin ska somna. Tim är uppe o nattar honom nu.

Skymundan?!

Har förresten glömt skiva en sak i all "röra". 5 Juni är de tänkt att pyret ska komma... Vi blev tillbaka flyttade 5 dagar alltså. Så har jag otur (igen) så kan jag alltså föda barn på min födelsedag. 20 Juni.

Hej hopp!

Skavsår.

Inatt va ingen rolig natt. Devin före liv. Huvet snurrade. Tankar ville inte försvinna.
Jag låg o snurrade så mycke i sängen så jag fick skavsår på ena knäet. Bra jobbat Milis!

Idag vet jag inte vad som händer riktigt... Finns inte så mycke jag vill göra tyvärr.

Men nu ska jag iaf få i mej lite mat. Tim lagar, för ovanlighetens skull.

Avvikelser...

Som de flesta redan vet så va vi på vårat första ultraljud igår... Efter 20 minuters väntan fick vi komma in i samma rum som vi fick se Devin för första gången i. Ett mörkt litet mysigt rum med en stor UL-maskin i mitten. That's it. Cartia hette barnmorskan vi fick träffa. Henne träffade vi oxå när vi väntade Devin.

De första vi fick se va de lilla pickande hjärtat. Det såg ut som de skulle. Skönt!! Han showade lite för oss oxå. Han. De är alltså en söt liten pojke på hela 19,5cm som ligger o sparkar där inne. Ultraljudssköterskan kollade, o mätte, o kollade, o kollade. Hon tittade mycke på hans ansikte. Så roligt, tänkte jag. Kul att få se hans ansikte så mycke. Men självklart fanns det en anledning till de. De va något som inte såg ut som de skulle...

Efter att varit tyst ett tag sa hon att hon såg en avvikelse. Jag fick en chock!! Hon tyckte de såg ut som att de va något fel med hans läpp. Troligen läppspalt. Hon lämnade mig o Tim kvar i rummet o gick för att prata med en annan läkare. När hon kom tillbaks sa hon att den andra läkaren oxå tycktes se samma sak. Men hon sa snabbt att om de va läppspalt så opererade man bort de när bebisen fortfarande va liten, o att de knappt skulle synas. Skönt, tänkte vi. Efter beskedet om läppen kom nästa bombnedslag. Hon såg även ett hålutrymme i hjärnan. Och eventuellt kunde de (i samband med läppspalt) vara på grund av en kromosomavvikelse. Downs syndrom. Där brast allt för mej. Jag kunde inte hejda tårarna längre. Det gjorde så ont i mej!!

Våran lilla söta bebis. Sjuk? Man tror att sånt bara händer andra, aldrig en själv. Jag hade inte ens tänkt tanken på att de kunde vara något fel på honom. Man va bara så pirrig o förväntansfull när man gick in i de där rummet. Är de en till pojke? Hur långt gånget är det? Vilket datum ska han komma?
Inte en tanke på om att de kunde vara något fel på honom. Den här graviditeten har tyvärr mest "hängt med". De är ju så mycke med Devin, så man har inte riktigt haft tid att tänka efter så noga...

Många tårar fälldes igår. Det va en av dom värsta dagarna i mitt liv känns de som.

Idag har vi fått träffa en ultraljudsspecialicerad läkare. Han pratade först med oss om vad dom kunde konstatera igår. Och vad som eventuellt kunde vara fel. Han pratade om att det antingen var läppspalt eller gomspalt, och att dom redan idag skulle skicka en remiss till Uppsala Akademiska. Vi ska alltså dit om några veckor o kolla vad som är fel på lillen, med 3D UL, o prata med ett expertteam o planera för hur dom ska operera honom när han kommit ut. Så allt är klart innan. Känns skönt! Men de tråkiga är ju de här med kromosomavvikelsen. Om det nu finns en sån... Läkaren vi träffade sa oxå att det fanns risk för att lillen skulle ha Downs syndrom, eller någon annan skada. Men att det var en liten risk. Men man känner sej tyvärr inte lugn över det ändå.

Efter att vi pratat undersökte han lillen med ultraljud. Han visade hålutrymmet i hjärnan, tyckte sej se en pung (vilken vi såg igår med) o försökte få en titt på hans ansikte. Vilket var lite klurigt, för lillen låg så konstigt. Men efter många om o men fick han se lite iaf. Han tyckte att de såg ut som att han hade en hel läpp, utan spalt. Men han kunde inte säga något säkert... Det får dom i Uppsala ta hand om. Efter UL kom en barnmorska in o började förbereda för att ta ett fostervattensprov. Hon spritade min mage o la på ett sånt där grönt "täcke", o så tog hon upp den gigantiska nålen. HUVVA!!! Läkaren tittade efter i min mage vart de fanns gott om fostervatten att ta av, o sen stack han in den långa nålen i livmodern o tog ut 15ml. Läskigt va de, men kändes knappt. Som tur va. Jag blev heeelt svimfärdig av bara tanken på nålen i magen.

Så nu har vi några väldigt långa, oroliga dagar framför oss. Provet har skickats till Uppsala idag, o förhoppningsvis kommer dom analysera det på måndag, så vi får besked på tisdag. Vi ska iaf få besked nästa vecka. Då får vi alltså ett defenitivt besked om lillen är frisk eller inte. Får vi hem ett brev är allting lugnt. Men ringer dom så är det något fel, och vill prata med oss personligen. Läskigt! Jag kommer sitta vakt utanför brevlådan varje dag nästa vecka, lita på den saken!

Så. Nu vet ni nog allt som vi fått veta, o lite till. Tack för att jag fått skriva av mej. Det är en av de få sakerna som kan få mej att känna mej lite bättre känns de som...

7 Januari då.

Idag är en tung dag, o jag vill inget hellre än att de ska bli imorgon.

Jag älskar min lilla familj så otroligt mycke <3

The day before tomorrow.

Ca -35 grader idag då. Ljuvligt! Skulle en isbjörn kanske tycka. Själv blir jag mest bitter. De går ju inte att sätta en fot utanför dörren!! O stackars Tim försöker som vanligt få igång sin bil. Utan resultat... Varför bara inte sätta i nyckeln i min bil o vrida om? Vroooom! Klart den startar idag ;) Som alla andra dagar. Puss på dej min gamla skruttbil! <3

Nog om min bästaste bil... Idag ska jag göra något. De skulle kännas bra. Igår kväll/natt tapetserade vi klart en vägg här hemma. De blev kalas. Tänkte lägga upp bilder när hela rummet är klart, för den som ev. skulle vara intresserad av att se hur vi har de. Senare idag blir de nog klart. De är väl så de är tänkt iaf ;) Bara 2 våder kvar nu! Heja oss!

Och imorrn, då ni! Då ska vi gå upp typ 06:30, för kl 09:00 ska vi vara i Falun. På spec. MVC. Vi ska på ultraljud! Woho :D Ska bli sååå kul! Har väntat o längtat efter de sen tre månader tillbaks nu. Så ikväll lägger jag mej tidigt, så de blir imorgon snabbare ;) Ska bli spännande o så vad de är för en filur som lever innuti mej!


Devin hjälpte till igår... (enligt honom själv iaf)

Vaa?

Ibland finner man inga ord för saker o ting... Som just nu... UUUUUHH!! >_<

Annars har ju dagen varit okej. Hemma, hemma, hemma, Snodden o Elli. That's it.

Nu är jag pissed o orkar inte skriva. Fast jag skulle kunna sitta o skriva hela natten om saken!!

Hej!

Tofflor o kaffe <3

Igår va jag knappt vaken/hemma så de blidde inget skrivande... Tyvärr! Inte för att jag tror att så många blev ledsna ;) ANYWAY:

Sitter o fryser. Pelletsbrännaren dog i natt. De är -27 grader ute, o minst lika kallt inne känns de som. Va nyss upp o värmde mej lite under täcket. Stackars Devin satt o skakade imorse när vi gick upp o skulle äta frukost. Termometern stod på 14,4 grader. HUVVA!! Inge roligt!! Men nu börjar vi få upp värmen iaf. Tur de finns kläder o tofflor dagar dom dessa! <3

Idag har jag bestämt mej för att hälsa på våra grannar. Så de så. O kanske åka in till Eastwood tattoo o busa. Hoho! Fast först blir de en kopp kaffe, o sen kanske de är dags att laga någon mat. Vad nu de skulle vara... Hmm!

På återskrivande!

Jag vill, jag vill, jag vill!

Nu fick jag en konstig känsla i kroppen. Jag vill göra saker!! Haha! Devin sover sin eftermiddags-middag, o jag känner mej så pass pigg att jag inte själv sover middag. Inte illa. De händer inte ofta ;) Så nu vill jag göra saker.

Jag vill baka en cheesecake.
Jag vill storstäda här hemma. (vi pratar ta en sopsäck o bara gå o plocka sånt jag inte vill ha kvar/framme)
Jag vill fixa med hår.
Jag vill tapetsera/måla om.
Jag vill sminka mej.
Jag vill laga god mat. (meeen har ett tomt kylskåp tyvärr)
O så vill jag shoppa. (vilket oxå kan bli ganska svårt, med tanke på "tomt" konto)

Så vad gör man?? Drömmer vidare om kreativiteten, o slänger i tvätt i tvättmaskinen.
Baka får jag göra imorrn när vi har handlat. Kanske en blåbärscheesecake? Mmmm! :)




Ironi eller gnäll?

Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på, lilla Dev o jag. Tim jobbar ju idag igen. Som vanligt på helgerna. Förutom den lilla detaljen att han har min bil, för hans vill fortfarande inte starta. Pissbil!! Den har jag ju ingen nytta av direkt... Så jag har alltså en hemma-helg, lite mot min vilja. Men OM jag nu skulle haft bil... Vem/vad skulle jag då åkt till? De finns ingen jag vill åka till. Eller joo... De hade ju varit kul att träffa Snodden o Elli, men Lucas har varit sjuk, så de vågar man sej inte på. Får se om han är frisk ikväll. Jaja, dom kan jag ta en promenad o hälsa på iaf.

Skit samma! Jag får helt enkelt sitta här hemma o mögla, precis som jag egentligen vill ha de! Men en kasse mat hade inte setat helt fel. *bitterfitta, yes I am*
De får helt enkelt bli makaroner o korv, idag igen... Mumma! Lucky me!

Hoppas klockan går fort till kl 18. Jag behöver avlastning! Devin är suuupergrinig idag, precis som alla andra dagar detta år. O jag orkar inte bära runt på honom längre. Min kropp är paj. :/

Nog gnällt idag. Om jag ens gnällt. Jag har skrivit i en lite bitter ton bara. Jag är inte sur. Bara Milis...



Mycke på samma gång...

Idag har jag mycke att berätta, o de kan bli virrigt. Så håll i hatten nu (som jag sa sekunderna innan jag träffade Tims mamma första gången XD)

*Igår fick Tim känna första sparken :D På första försöket liksom. Awesome! Vecka 18+3.
*Jag har gått o blivit kär i en HD:ares* (*en människa som gillar dreads o annat man kan ha i håret, som sitter på ett forum här på internet som kallas HD) nya hår. De är så jag bara vill åka hem till henne o kidnappa håret. SÅ fint är de. Långa fina, smala röda dreads. Äkta alltså. Fast ändå fake. Mmmmh! Kanske borde spara ihop pengar till en sån förlängning jag med. De är tyvärr inget jag kan göra på mej själv...
* Har kommit på att de kanske inte alls är så normalt att ha massa massa sammandragningar i vecka 19. :S Inte om man läser på internet. (djävulens påfund) De kan vara illa. Så igår kväll ringde jag sjukvårdsupplysningen o pratade med dom. O dom tyckte att vi skulle avvakta. Om de inte hade blivit bättre idag skulle vi åka upp till gynakuten i Falun. Vi får väl se om SD:arna kommer tillbaks. Hope not. Nu är de lugnt iaf. Men orolig blir man ju...

Så, de va allt för denna skrivstund. Väntar på att Tim ska komma hem från jobbet. Han har med sej mat hem. De är kärlek de! <3 Hej o hå!

Bilder från nyår!

Fransmannen Denis, Tim o Kjellgren


Pappa o Cilla chill.


Jag o Cim...





Jag & Fia


Peter försökte natta en pigg Line.

Nyår!

Hade en trevlig dag igår :) Började dagen med en rejäl sovmorgon. Barnledig som man va ;) Sen kollade jag o Tim på film typ hela dagen. Bakade en cheesecake oxå till pappa o Co.

Åkte ut till pappa runt 17(?) o käkade lite gottis. Sen gick vi över till min farbror Peter för lite fest. Blev lugnt för min del dock. Jag hade ju Devin, o den andra lilla saken... Inte för att de va så livat där ändå. Tror Peter slog rekord i lugnast Peter-fest, någonsin! Men de tyckte jag bara va trevligt ;) De va inte allt för mycke folk, o inte allt för mycke fylla. Lagomt. Jag gillar inte vrålfester, iaf inte om man själv ska vara nykter o ta hand om ett barn. Devin vägrade sova på sitt första "tolvslag". Så han höll sej faktiskt vaken till 00:05. Viiiilken kille. Haha! <3

Jag lägger upp bilder från sammankomsten senare, nu vill Tim ha datorn. Han som annars har en helt fungerande Iphone som han kan surfa myycke snabbare på (muttrar)

Hoppas alla hade en bra nyårsafton, o får ett underbart nytt år. :) Tack för att ni läser!

RSS 2.0