På gång...

Nu åker jag o Timpen till Uppsala akademiska igen. Skriver mej när vi varit där.

Och ja, jag lever. Jag har bara haft en bloggfri vecka. ;)

Puss på eder alla.

Löööööv is in the äir!

Idag är de alla hjärtans dag då... En dag som egentligen kanske skulle vara romantisk o så, men som aldrig blir de. Av olika anledningar. Jag vet inte om de är jag som har för höga förväntningar. Kan vara så. :p

Anyway. Idag ska vi iaf ha lite barnvakt i någon timme, o gå på bio här i stan. Skönt med lite lugn o ro :) Äta ska vi nog oxå göra någontans, men då får Devin följa med tror jag...

Men om två månader, den 14:e April, då kan man väl få hoppas på lite romantik iaf!? Då firar jag o Tim 4 år tillsammans. Inte illa... ;) Undrar vad man ska hitta på för skoj då? Spaweekend vore ju inte helt fel om någon ville betala åt oss... Hehumm.

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch, o sen åka in mot stan.

Ha en så bra dag ni bara kan, trots denna egentligen ganska överskattade dag. ;)


Den jättefina tavlan Tim fick igår av Mickis. <3

3600 (?) pärlor. Skitcoolt!

Skit i de då...

Håller på o donar inför Tims kalas som vi ska ha för honom idag. Mår ganska bra idag. O spydde inge mer heller. De va nog inge magsjuka...

Anyway... Tyckte att jag skulle baka muffins idag. Blåbärsmuffins med smuldeg på. Men så hade jag visst inga blåbär :( Så nu skiter jag i att baka. Tråkigt men sant. Ska börja med tårtan nu ist, folket kommer väl snart. O jag lusar runt i min flanellpyjamas utan att ens ha checkat mej i spegeln idag :p Hurry Milis!!

Hej hej!

Vad tusan!?

Har precis spytt ur mej ett megalass med dagens alla förtäringar. Muuums!!

Nu är ju då frågan om jag har blivit magsjuk (igen!) eller om de bara är ännu ett underbart tillbehör till denna graviditet?! Har känts konstigt hela dagen... Som att jag varit konstant proppmätt, fast de varit helt omöjligt.

Well. De återstår att se. Nu skakar jag. Fyser o är trött. Sover på soffan i natt.

Ps. Mickis kom hit ikväll o våldgästade oss <3

Hallå där!

Jag undrar om Tim har somnat fär uppe med Devin?
Eller är de så att Devin är vaken, o Tim sover?
Eller sover jag själv kanske?

Svaret får vi nog aldrig veta.

Imorrn fyller Fia år! Grattis till henne! ♥

Soligt o grannt.

Underbart väder ute idag! Synd att bara sitta inne. Men så får de bli. Igår försökte jag mej ut på en promenad (på 600meter plus kaffepaus o sen 600meter tillbaks), vilket resulterade i att jag grät varje gång jag va tvungen att bära Devin igår kväll. Och att Tim fick stanna hemma idag o ta hand om lilleman. Tråkigt! Jag vill verkligen vara ute, vill kunna röra på mej. Hoppas de blir bättre till våren... (optimist javisst)

Nu ska jag lägga mej en kortis med Devin. Tim sover på soffan bredvid mej. Ser sådär lagomt skönt ut :p


Bild från gårdagens prommis.

Bra va?

Sitter här med massa förvärkar. Känns sådär... Känns ganska otäckt faktiskt...

Orkar inge mer! Kan inget vara som de borde?

Förlossningen nästa frågetecken

Köpbegär!

Sitter o kikar runt på blocket. Senast inlagda annonser i dalarna. O gissa vad jag hittar i Ludvika. EN MJUKGLASSMASKIN!! Hur awesome är inte de?? En sån har jag alltid velat ha (för att citera min käre sambo) O priset är ju kanon! BARA 2500kr. Som hittat ju!

Någon som skulle komma o äta glass med mej om jag köpte den? :)

Ps. Den har TRE olika smaker.

Ork?

Jag orkar egentligen inte skriva... Jag tror inte jag har något vettigt att berätta för er idag. Jag har försökt bakat. Gick åt helvete. Blondies skulle de bli. Alltså brownies fast vita. Knepigt...

Sitter själv hemma. Tim jobbar till 00 inatt. Så skittråkigt. Så nu ska jag nog gå o lägga mej. Men först lite mat i magen. Hujj!!

Tänder...

Idag har Devin fått två (2) nya tänder! Shit vad fort de går nu. För två veckor sen hade han bara två tänder, nu har han sju :) Fyra nere o tre uppe.

Inte konstigt att han kan vara grinig på nätterna...

Ost på pizza?

Ser ni något konstigt med denna pizza?

Näe, inte jag heller! Men Tim gjorde...

Igår åt vi på en pizzeria här i stan, som vi annars inte brukar äta på. Oväxling förnöjer. Typ. Anyway...
De sista Tim säger innan vi går in är:

- Åhh! Här har dom ju jättevarma pizzor!
Haha, jaha, de har väl alla tyckte jag... Knäppis. Han beställde iaf en Prosciutto o jag en kycklingpanini. På hans pizza skulle de tydligen vara (här o häpna!) TOMAT OST o SKINKA. Med andra ord en helt vanlig Vesuvio sa jag till Tim. Näe! De va de minnsan inte alls de. För på en Vesuvio är de ju ingen ost på. INGEN OST??! Klart som korvspad att de är ost på en vesuvio, eller hur? O när han väl fick in sin pizza (som dessutom va skiiitvarm tydligen, jag fick känna på den (o märke INGENTING, pizzor ska vara varma)) så pekade han på osten o sa att sådär brukar inte en veruvio/prosciutto se ut. De va ju en massa ost på hans pizza.

Tim är iaf bombsäker på att de inte är ost på någon vesuvio, o har t.o.m satt 200kr på de. Så envis är han. Men han tror ju att han har rätt. Men jag VET att jag har rätt. Skillnad. Så nu väntar jag bara på er läsares kommentarer på att Tim har tvärfel, så att jag kan få inkassera 200kr.

Kom igen nu, säg att han har feeeeeel fel fel fel!! ;)

Frukost.

Nuni! Nu har vi precis (okej, en stund sen) ätit värsta frukosten här hemma. Typ farmorfrukost på hög nivå. Havergrynsgröt o kokt ägg. Gött! De enda som saknades va apelsinjuice, de hade vi bara typ ett halvt glas, så då drack jag lite apelsinsaft ist. Klart man måste improvisera ibland... ;) En banan hade jag till mitt förfogande oxå, men den orkade jag inte äta upp. De vart för mycke. Men jiiises vilken frukost. Ska försöka äta havregrynsgröt varje morgon nu. De är ju nyttigt o så håller man sej mätt ett tag. Idag är dag 2. Yeah!

Om några timmar ska jag o Devin åka in till LA o fika med Karolin ^_^ Ska bli askul, vi har inte träffats "ordentligt" sen jag va gravid med Devin. O de va ju typ... Ett år sen... ;)

Nu blir de o pilla sej i navlen (Devin sover middag).

.

747

Mooovie-night.

Behöver jag säga mer??

 

Näe.


Ojojoj!! Bråttom?

Kan de vara så att jag har sån jäkla tur? JAG?! TUR? Nu brinner de i knutarna! Ujuj! De här kan bli riktigt spännande. Är de så att jag ska till Örebro den 30 Mars?? Vavavava? Hope so, annars kommer jag slå ner någon. NU ska jag sova. O NU kommer jag kunna somna gott ska ni veta. *happyface*

God natt då.

Dags att sova nu känner jag. Undrar om Devin känner samma sak?
Imorrn ska jag klippa mej hos Lenin. Yeah! (Y) Stora förändringar på gång, som sagt.

God natt från oss. (mmm, Devin ser lite bitter ut, men what the heck?!)

Ps. Kan någon se vart jag piercade mej i Lördags? ;)

Spotify.

Dagen går i Radiohead o Kent's spår.

Drömmar.

Jag drömde om dej. O cupcakes. Eller ja, ett cupcakecafé. O Hässelby. Där bodde jag...

De gör ont att tänka på dej.

gOD MORGON?

Oj, Caps Lock va visst intryckt. Undrar VEM som tryckt på den? Humm... Kan de vara en blond liten kille på 75cm? Japp! ;)

Så... Har alla haft en god morgon? Jag tänker inte gnälla. Ont har jag, o grinig va Devin. MEN! De är fredag idag! Soooom jag längtat!! Snart har jag Tim hemma i några dagar. Jag behöver verkligen honom! Jag behöver avlastning. (och sällskap såklart)

Idag har jag inte riktigt planerat något än. Jag o Maria ska leka är de väl tänkt. Beror på tid o lite sånt... Har för mej att de är något jag ska göra mer, men de kommer jag inte ihåg. Kanske inte är så viktigt... :p

Nu ska jag leka lite med Devin innan de är dags att sova middag :) Hej!

Förändringar...

Nu är min facebook borta. Skönt! Ett jävla vuxen dagis är va de är! Vuxna människor som är elaka mot andra.

I övrigt har de väl inte hänt så mycke idag... Jag har pysslat hemma med köket, städat lite allmänt. På eftermiddagen kom Cilla förbi o hälsade på o drack en kopp kaffe o tjålade. Me like!

Sen åkte vi in o handlade, för Tims bröd va slut, o han måste ha med sej mackor till jobbet... Slog då till på en hårfärg åt mej. Så nu sitter en mörkhårig Milis o skriver. Inte blond. Känns annorlunda, men bra. Jag är inne i en förändringsfas i livet känns de som. ;) Ny hårfärg är bara en sak av allt.

Nu ska jag sova (hoppas jag) O imorrn är de nya tag som gäller.

God natt!

Snöööööö.

Sömnlös natt i natt oxå. Tråkigt. Försökte gå o lägga mej i tid, men de va någon som fick mej brutal-ledsen o allmänt moody, så jag kunde inte somna i tid. Wierd! Så lagom tills jag va påväg att somna vaknade lillen :/ Så de blev inte mycke sova inatt heller...

O imorse tyckte NÅGON *Kerstin?HOSTKerstin?* att de va dags att starta snöslungan kl 7. Lyckat!! Tack för den!

Meeeen jag ska inte klaga. Idag ska jag ha en hemmadag. Pyssla klart i köket o bädda rent i sängarna. Jupp!

Ha en bra dag.

Varje dag...

Så är de något nytt... Ibland undrar man ju. Tror jag blir mörkrädd!

Undrar om man kanske ska ta o ta bort sin Facebook?

Ho ho! :)

Idag har jag minishoppat lite. Eller vad man nu kan kalla de för. Hela familjen va på Dollar Store iaf. Tim skulle ha en pärm, o jag ville bara gå runt o "kika", som jag så fint kallar de. De slutade iaf med att vi kom hem med nya gardiner till köket. Limegröna. Skitfina! Så nu är både jag OCH Tim nöjda. Han hatade våra förra, som va cerisa o halvt genomskinliga. O jag blev ju glad att jag fick köpa limegröna, som jag velat i något år nu ;) Ska försöka ta lite bilder o lägga upp när jag fått upp alla. Just nu sitter bara en kappa uppe, har inte hunnit stryka dom andra. Har ju en liten vildníng att kuta efter hela tiden ;) Tim är hos en jobbarkompis o leker, så vi är ensama hemma.

Köpte även nya strumpor till mej o Tim, en svart vispskål, kinapinnar, små gulliga espressokoppar o hårspännen :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Biggest Loser, o käka choklad ;D Hehe!

Orolig mamma mu...

Sitter o tar de lugnt. Fick en värre natt inatt än igår. Fy fan! Devin vaknade kl 3, jag hade inte ens lyckats somnat då, o skrek halsen av sej i ungefär en timme. Inget dög. Han bara skrek. Skitjobbigt. Så då fick han ligga mellan oss. Strax efter 4 blev han tyst o somnade om. La då tillbaks han i hans säng o försökte själv somna, vilket inte gick sådär jättebra... Vet inte när jag somnade. Så jag är typ gristrött idag o gick upp ur sängen runt 12. (Tack älskling)

Och fast jag tagit de lugnt idag (Devin sover middag o har gjort sen jag gick upp) har jag massa sammandragningar o ibland förvärkar. Ska de verkligen vara såhär? Eller har jag själv satt mej i den här sitsen? Kan all min oro, irritation o innre stress gjort att de har blivit såhär? De skulle ju vara en sak om jag stressat runt en hel dag på stan. Men nu? Nu har jag ju bara legat o setat hela dagen...

Hoppas verkligen de inte är något (mer) knas på gång. Jag orkar inte...

Kan någon vara gravid åt mej?

De blir aldrig som man tänkt sej...

"Tyvärr" vart de ju inte så att jag låg ner resten av dan i sket i allt annat. Lite ansvar har man ju som småbarnsförälder... Så mot kvällen åkte vi in mot Ludvika o handlade de som saknades hemma. Nu ska vi väl ha allt för resten av veckan? Eller iaf till imorrn. Haha! På hemvägen åkte vi förbi Martin o Linnea o lekte lite. :) Tova o Johanna va sjövilda idag. Tror inte ens fikat lockade... Haha! Sötungar! Devin petade lite på "hans" gerbil som dom fött upp där. Han såg så nöjd ut så ;)

Nu skulle jag vilja sova lite. Hoppas på en bättre natt än i natt... O en bättre dag imorrn än idag. Tack!

God natt alla kära läsare. Och alla okära...


Sötis i hans nya mössa :)

Sjuk?

Jag tror jag hamnat i nån sorts koma. Jag vill ingenting. Tror knappt att jag tänker... Jag bara är. Men om man är i koma kan man väl inte röra sej eller något? Man typ tänker väl bara? Eller va de tvärtom? Min kropp lever, men huvet hänger inte med. Så jag är alltså inte riktigt i koma. Trans? Heter de så då? Orkar inte googla...

Så... Idag vill jag inte göra ett skit. Bara ligga. O inte göra ett skit. O så får de va!

Åhh fy fan!

Viiilken natt! Jag är helt slut! Först kunde jag inte somna. Surprice!! O när jag väl kunde så började Devin krångla o böka. Klockan 5 tyckte han att de va dags att äta, o efter de ville han inte somna om på ett bra tag. Tror jag fått mellan 2 o 3 timmars taskig sömn inatt. Lovely!

Nu längtar jag tills Devin vill sova middag...

Frukost väntar. Hej!

Catch 22?

Näe, just ja... De va ju bara 22 gånger. Bara. Näe. 22 gånger är mycke! 22 besök på 2 dagar. Kan jag ha o göra med en stalker?? JAG?! Någon som är sjukligt besatt av mej? Eller min blogg kanske man ska säga...

Otroligt.

Roligt.

Jag vet...

Rubrik.

Happ. Då va denna dag slut då... Vad har man fått gjort idag? Humm... Inte mycke :p Har gjort pannkaka, o även ätit pannkaka. Försökte få i Devin lite, men han totalvägrade. Haha! Konstiga gossebarn. Sen åkte vi in till stan o tog en fika med bästaste Maria :) Kvällsfika är ju ganska skönt faktiskt... Borde göra de oftare.

Nu ska jag o Tim laga makaronipudding, o sen sova. What aaaa day!?

Kanske skriver någon rad senare... Hujj!

Generation Ex!

Zzzzz!

Nu sover Devin middag. Tog inte många minuter innan han slocknade. Tror han va lite trött där på slutet. Då hade han krypit ut i hallen o skulle in på toaletten. Men jag har dörren stängd dit, för Devin ska inte vara där inne o klättra runt. Så då när han inte fick upp dörren satt han o grinade utanför o va heeelt förtvivlad o skrek MAMMAAAAA, MAMMAAAA! Haha! Lilla trötta söta saken! <3

Ge mej en vinterdrog.

I döda vinkeln ser jag allt du gör.....

RSS 2.0