Milis halloncheesecake!

Här kommer då receptet på cheesecake som jag knåpade ihop igår. Enjoy! :)

Milis halloncheesecake
Botten:
12 degestivekex
75g smör
Fyllning:
3 ägg
1 ask färskost (typ philadelphia 200g)
1,5 dl kesella
1 dl florsocker
3/4 dl hallonsylt
Ovanpå:
1/2 dl hallonsylt
En näve färska/frysta hallon
Gör så här:
Krossa kexen. Smält smöret och blanda ner det till en smulig röra.
Tryck smulorna tunt i en form med löstagbar kant.
Grädda cirka 10 minuter på 200 grader.
Blanda ingredienserna till fyllningen, häll den i pajskalet och grädda i ca 25 minuter.
Ta ut och låt svalna helt. Bred på sylt och dekorera med hallon.
Servera väl kyld!


Ursäkta lite halvtaskig bild, men jag fick bara en bild på den sista snutten ;) Resten gick åt ganska fort.

Kommentarer
Postat av: Emmah

Tack tack! =)

Ska testa så fort jag kommer hem från utb. =)

2010-04-13 @ 21:57:08

Skriv gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0